Vissza a Főoldalra
 
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
     
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
HKK - Zén Legendái: Ködrelikviák január 19.
HKK - Zén Legendái: Ünnepek december 10.
Hatalom Kártyái - Elemi erők november 24.
A pillanat képe
Sárkányszimbólum
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
"A bejárat akkora, hogy egy kultúrmasztodon-csorda kényelmesen átsétálhatna rajta különösebb tülekedés nélkül, és a nyílás fölött egy furcsa jel fénylik - Egy napkorong előtt körívbe gömbölyödött sárkány. Részeiben a szimbólum már régtől fogva létezik (hiszen Raia, az Aranysárkányok és Rhatt szent jelképeiről van szó), ám ebben a formájában csak egyetlen helyet díszít: a világunkba lassan visszaköltöző aranysárkányok lakóhelyét." - látvány a sárkánytanyák kapujában
Nézz szét a galériában!
Kódex pontosítások
Hatalom Szövetsége – 45. félév
Argum City: Az indulás
Előrendelhető a legújabb Zén Legendái minikiegészítő a Ködrelikviák!
Ködrelikviák – Beharangozó

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Hatalom Kártyái - Lezajlott versenyek
Hatalom Kártyái - Versenykiírások
Az eddig megjelent HKK kiegészítők listája

A lista folytatása...
Lapötletek (63944)
[HKK Piac] Lapokat keresek (27956)
OFFtopic (28)
Zelenák Anikó (23)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (6506)
Az Élőholt invázió lezárása (22)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:Utoljára ezt küldték:

Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Swords Comics
Pókerjáték
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
Ajánlott böngésző, felbontás:
Internet Explorer, 1024x768
 
  ... | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | ...
Nézet:
 
Célpont játékos baszki...
 
Köztes megoldásként meg ugye rákerülhet a "szabálylapjának/követőjének köszönhetően" célpont ellenfeled megjelöléssel, de most már tényleg befejeztem a spammelést...
 
A grafika nagyon jó szerintem is, legalább amiatt nem kellene veszendőbe menni a dolgot.

Egyébként szerintem a legnagyobb probléma az ötlettel, hogy Leah. Nyilván zombi nem lehetne más, de Leah-nak van a legtöbb faja amúgy is.
 
(Akkor viszont mehet rá az ellenfeled - jó hogy nem lehet szerkeszteni a hozzászólás:P)
 
De egyébként a 10. kiadásos új infók tekintetében felőlem lehagyhatjátok a "saját forrásának köszönhetően"-t is, legfeljebb nem fogok vele játszani
 
Helyesbítenék: nem Ellenfeled, hanem Célpont játékos, szorri.
 
Az ötlet jó lenne, sajnos az új jelzők illetve a faj specifikus szabályokat nem igazán szeretik. Érdemesebb lenne a dögvész helyett, elmúlás jelzőkkel operálni a lapoknál. A beépített lopást például a következő képességgel lehetne meogldani: Ha egy lény elmúlás jelzők hatására kikerülne a játékból, akkor tedd a tartalékodba passzívan.

A grafikus megoldás pedig nagyon baba lett!
 
Zarknod oszlopa (új-új)
0 Építő
Fairlight építmény
repül ősmágia
Ellenfeled minden húzás fázisán kívül húzott lapért sebződik 2 ÉP-t és veszít 1 VP-t. Ezenkívül minden VP-ért, amit az előkészítő fázisán kívül kap saját forrásának köszönhetően, sebződik 2 ÉP-t és egy lapját a gyűjtőjéből a Semmibe kell raknia.
6 SP
 
Ha jól tudom ez egy lapötletek kreatív fórum és közzétettem amit kitaláltam. Ha semmi nem valósul meg belőle egyáltalán nem bánom, nem azért csináltam. Gondoltam valakinek érdekes lesz. Btw nem is gondolom tökéletesnek, de majd aki ért hozzá elmondja, hogy nem is az

Ez elég cinikus és kiégett hozzáállás részedről. Valószínűleg a tapasztalat szólt belőled és ez valahol elég szomorú. Teljesen elfogadom amit mondasz. Egyáltalán nem fogalmaztál bántóan. Peace.
 
Jo... hat latom, senki nem akar megbantani.
Nekem se ez a celom.
Ne erezd ezt se leereszkedonek, se cinikusnak.
Egyszeru jotanacs: felejtsd el!
Ez nem az a jatek, ahol az ilyen nagyivu elkepzelesek megvalosulnak.
Kepzeld el ugy a jatekot, mint egy jokora videki hazat. Neha tatarozzuk, kifestjuk, veszunk bele ezt-azt, es probaljuk elheto otthonnak megtartani. Amit javasolsz: bontsuk le a tetot es epitsunk a helyere planetariumot.
Ha eloallnal ezzel a tervvel, a nagyikad mit mondana neked?
 
Sziasztok!

Egy új kiegészítő/pakli koncepciót szeretnék bemutatni: a zombikat. A zombi filmek és sorozatuk az egy jó pár éve már virágkorukat élik. Elgondolkoztam azon, hogy hogyan lehetne a HHK keretei közé adaptálni ezt a nagy népszerűségre szert tett sci-fi elképzelést. Az alábbiakban ennek az eredményét szeretném ismertetni. A pakliba tartozó 24 kártyát grafikusan is elkészítettem és az alábbi linken megtekinthetőek: https://drive.google.com/drive/folders/1cX3gjVgK3oZb2jofy0vNwJ6Tt_PTwb_Q?usp=sharing

A zombi altípusú lapok a szkritterekhez hasonlóan saját, beépített képességgel rendelkeznek. Ez az alábbi módon néz ki:

Zombi altípus: A zombi altípusú lények az alábbi képességgel rendelkeznek: immunitás: hidegre, méregre, jégre, mentális varázslatokra, csábításra; nem kerülhet rá: élet-, dermesztés-, álom-, méreg-, elmúlás-, öregítés és dögvész jelző. A zombi altípusú lények nem építkezhetnek, nem termelhetnek varázspontot és a gazdájuk csak kényszerített áldozás esetén áldozhatja fel őket. Minden nem mágikus sebzés fele annyit sebez rajtuk (felfelé kerekítve) és minden tűz, villám és elektromosság sebzés kétszer annyit sebez rajtuk.

A zombi lapok minden esetben rendelkeznek egy saját képességgel, mégpedig a Dögvész X-el.

Dögvész: X ha egy dögvész képességgel rendelkező lény a harc ütés részfázisában megüt egy másik lényt, akkor a megütött lényre X dögvész jelző kerül. A dögvész a lény ütéséhez kapcsolódó automatikus hatás. A dögvész akkor is működik, ha lény, amelynek ez a képessége nem okoz sebzést. Ha egy lényen dögvész jelző van, akkor a gazdájának minden előkészítő fázisában rá kell tenni egy újabbat. Ha így a lényen lévő dögvészjelzők száma egyenlő vagy több lesz, mint amennyi a lény aktuális életpontja, akkor a lényről minden jelző leesik, elveszíti minden képességét, átkerül az ellenfél tartalékjába passzívan és mostantól ő lesz a gazdája. Innentől a lény altípusa kiegészül a zombi altípussal, fekete (leah) színű lap lesz, valamint, majd ezt a képességet kapja: Dögvész: 1. Az élőholt-; az elementál, vízió, kísértet és gólem altípusú lényekre, valamint az avatár típusú lapokra nem hat a dögvész. Amennyiben egy lény a rajta lévő egyéb jelzők (pl. méreg vagy elmúlás) száma miatt a gyűjtőbe kerülne, de van rajta dögvész jelző, akkor a játékból való kikerülés helyett úgy kell tekinteni, mintha a dögvész jelzők száma elérte volna az aktuális életpontjainak számát.

Ahogy a lapok áttekintéséből és a fenti leírásból kiderül a zombi játékmód alapvetően egy etnikum alapú - a charad-din fattyakra hajazó - horda jellegű és/vagy egy leah gyűjtőgeneráló pakli lehetőségét is magában hordozza. A zombi lapok beépített képességében rejlő a speciális előnyök és hátrányok egyidejűsége miatt alkalmazkodásra kényszeríti az ellenfelet a játék és a pakli összeállítás során is. A dögvész által egy új, a mérgezést és a csábítást ötvöző képesség is bekerülne a játékba, ami a beépített zombi képességekkel együtt és mellett, számos kombó lehetőség előtt nyitná meg az utat.
 
mágikus támadás helyett mágikus védelem
 
Taronis

Elenios kalandozó
mutáns
|mentális| |védekezés| |KF|

3 zanszilánk
2 sebzés 4 ÉP (mágikus támadás)

Repül.
Semlegesítés: nem mentális lap.
Kijátszása után ingyen kijátszhatsz vagy előkereshetsz egy mentális lapot és ha nem semlegesítésként vagy védekezésként játszod ki, ellenfeled eldob egy véletlenszerű lapot.
 
Kopasznyakú főnix

Elenios szörny
főnix
|tűz| |1 szörnykomponens|

repül.
1 Vp
0 sebzés 1 ép

Feltámad. Csábítás: 2 (ez feltámadáskor nem működik). Áldozd fel: Kapsz a kezedbe egy A főnix hamvai lapot. Áramlás: Kapsz a kezedbe egy A főnix hamvai lapot. Kompenzáció: Kapsz a kezedbe egy A főnix hamvai lapot.
 
Gondolatégető főnix

Elenios szörny
főnix
|tűz| |mentális|

X nekron
1 sebzés 1 ÉP
Repül. 1 szörnykomponens

Feltámad. X mindig 3-mal kevesebb, mint ahány lap van a kezedben (min. 1, max. 3).Költségéből minden egyes nekront helyettesíthetsz 1 VP-vel. Kijátszásakor ellenfeled eldob a kezéből X véletlenszerű lapot vagy sebződik kettőször X-et. Hátrány: Nem lehet feláldozni.
 
Amit írtál az majdnem egy Krigis + Lépéselőny egyben, úgy, hogy lehet mellette még követő is.
Vesd össze a Lépéselőnnyel. Igaz, 1 csonttal kevesebb, de hátrány helyett +2 lapot ad. Az, hogy az ellenfél kezd, nem is feltétlenül hátrány. Ugye alapból a meccsek 50%-át ő kezdené, szóval csak a másik felében jársz rosszul, és te ezt tudod a pakliépítéskor, a leendő ellenfeled meg nem. Tehát telerakhatod védekezéssel, mint a Krigist, és ezzel fixen rá is tudod védekezni. Vagy vesd össze a Krigissel, ami elég népszerű követő manapság (bár szerintem nem inkorrekt, de az egyik legerősebb), a 2. körben adja csak a 2 lapot, de -1 helyett +1 VP, a játék elején 2 VP ér annyit, mint 2 lap, aztán a 2. körben megkapod a 2 lapot is. És fixen védekezhetsz.
És akkor emellé még a követő lehetősége.
 
Ez lemaradt: 1 szörnykomponens (jár érte)
 
Villámfőnix

Elenios szörny
főnix
|villám| |tűz|
2 zanszilánk 1 nekron
3 sebzés (mágikus támadás) 3 ÉP
Repül.

|E|: Feltámad.
|S|: Az előkészítő fázisodban előkeresheted 1 zanszilánk és 1 nekron elköltésével előkeresheted a paklidból. Ha |kötelék|: bármikor kijátszhatod, amikor azonnalit játszhatsz ki.

Színesítő szöveg:
"Mint a villám ott termett, amikor csak hívták"
 
A hátránymentes 6 lap 23 ÉP-vel miért ugyanaz a kategória, mint ez?

Mint tesztelő, ezt elmagyaráznád nekem, megindokolnád és levezetnéd?

Köszi!
 
Azért ez is hasonlóan vicces. Vagy ezt viccnek is szántad?
 
Egyenlőtlen feltételek

szabálylap

A játékot 4 lappal kezded. A játék elején kapsz 1 vp-t.
Késleltetett hatás 2: húzz 2 lapot
Hátrány: A játékot mindenképpen ellenfeled kezdi.
 
lol...
Ezt nem gondolhatod komolyan.
 
Kapzsi Tallmon

követő
hordaparancsnok

A játékot 6 lapppal és +3 ÉP-vel kezded. A 4. körtől kezdve -1 Vp-t kapsz. Késleltetett hatás 5: Kapsz 3 Vp-t.
 
*több lapot dobat
 
Rosier csatlósa

színtelen követő
epikus

Minden xenód lapot dobató képessége eggyel többet lapot dobat, de ha van Rosiered játékban, akkor 2-vel. Xenóid a következő képességet kapják: Áramlás: 2VP: ellenfeled eldob egy véletlenszerű lapot (ilyenkor a követő képessége nem működik). |E|: kapsz a kezedbe egy Xenó parazita lapot.
 
Timakor,a médium
1 VP. 1/2
Tharr - Kalandozo(Ember)- Szárnyak,KF
Osmagia

Semlgesites : Varazslat.
Ha nem semlegesiteskent jatszod ki, kor vegen visszavehetsz egy lapot a gyujtodbol a kezedbe.

“Mindig egy lepessel a halál előtt járt”
 
Beszállok!

Edharati, a bűbájmester

követő

Megnyerted a játékot!Oké, egy kicsit előreszaladtam az időben (De amúgy az a Koncentrált pszí legyen már mentális...)
 
Az ötödik pecsét

2 VP 1 ZSZ 2 nekron chara-din bűbáj [+1]

Nem lehet ellenfeled forrásának célpontja.
Ha ellenfeled sikeresen kijátszott egy lapot a kezéből: tégy rá annyi pecsét jelzőt, amennyi a lap IK-ja volt.
S végy le róla 5 pecsét jelzőt: előkereshetsz egy lapot a paklidból.


Tantrikus fókuszálás

1 VP elenios bűbáj „védekezés”

Semlegesítés: max. X+1-es idézési költségű lap, ahol X annyi, ahány bűbájod van játékban.
Áldozd fel ezt és még egy bűbájod: húzz egy lapot most és egyet a kör végén!


Koncentrált pszí

1 VP elenios bűbáj „ősmágia”

Kijátszása körének végén húzz egy lapot!
K 2 VP vagy áldozd fel egy bűbájod: célpont permanens a gyűjtőbe kerül.


Lassan érő gyümölcsök

1 VP elenios bűbáj [+1]

Húzz egy lapot!
S: rakj játékba a paklidból egy max. 2 idézési költségű bűbájt, majd tégy rá 2 dermesztés jelzőt.


Üres falak
1 ZSZ tharr építmény 1 SP

Ellenfeled nem támadhatja épületeidet.
Áldozd fel: megakadályoz egy forrást, ami egy vagy több épületedre hatna, majd húzz egy lapot!
 
Van már ilyen nevű lap.
 
  ... | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2019
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.