Vissza a Főoldalra

Könyvismertető - Túlélők Földje regények

Most kedvezményes áron megvásárolhatsz három, a Túlélők Földje világában játszódó regényt (Ikercsillagok, Jéghideg éj, Két világ közt) egy csomagban!

Brian McAllister: Ikercsillagok. A Viktorianok két utolsó leszármazottját a Tűzvihar megfosztotta minden vagyonától és rangjától, csak érzelmeik maradtak változatlanok. Döntéseiket mások is befolyásolják: egy lány, akit szeretnek, Sheran bosszúra szomjas papjai, s egy új fenyegetés, amelynek maguk sincsenek tudatában, de amely elpusztíthatja a Túlélők Földjének valamennyi értelmes lényét..

S. A. Rosencrantz: Jéghideg éj. Fehérbérc, a nyüzsgő kalandozóváros békésnek látszó színfalai mögött már készülődik, fortyog valami baljóslatú. A lobbanékony mutánslányt, a körmönfont árnymanó tolvajt, a nemes szívű elf íjászt, a kegyetlen káoszhívőt és társaikat szörnyű veszedelmek várják, ám mindannyian vérbeli kalandozók ők, így nem kerülhetik el a végzetüket...

Brian McAllister: Két világ közt. A nagy ívű, századokat átfogó novellafüzér bemutatja, hogyan lett a kaotikus Túlélők Földjéből az Ősök Városának hierarchikus, egyetlen nagy cél érdekében szerveződött világa.

Típus:Túlélők Földje
Kiadta:Beholder
Státusz:elfogyott
A megjelenés dátuma:2004
A pakliban lévő lapok száma:0 lap
További Túlélők Földje könyvek
Jelenleg kapható Beholder könyvek
- Történet -(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)(átlag: 4 szavazat alapján 7.5)
- Hangulat -(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)(átlag: 4 szavazat alapján 7.0)
- Borító -(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)(átlag: 4 szavazat alapján 7.5)

A cikk a Beholder Kft. oldaláról származik.
A cikk a weben a http://www.beholder.hu/?cikk=6291 címen elérhető.
Létrehozás: 2004. szeptember 29. 13:38:35Utolsó frissítés: 2020. szeptember 10. 16:00:08 Küldd el a cikket másoknak