Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Ghalla kalandozónői
(Túlélők Földje kalandozó)
Küldd el képeslapként!
Íme egy a szebbik nem harcos amazonjai közül, kik mindennapjaikat a bátornak nevezett férfiak sorsához hasonló stílusban és életvitelben tengetik.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | ...
Nézet:
Az elf nem vár tovább és kimegy. Odakint minden nyugodtnak látszik, de az egyik bokor megrezdül.
Az elf ellenfele egy galetki árnyékmester.

Az elfé a kezdeményezés!
Mágikus kardjával 110 pontot sebzett.
A galetki árnyékmester csak köröz körülötte.
Az elf 105 pontot sebzett.
A galetki árnyékmester az elfre vetette magát. 54 pontot vett le.
Az elf varázsolni készül.
Ellefnfele 60-at sebzett.
Az elf megidéz egy tűzgolyót. 300 sebzés.

Az elf 400 tapasztalati pontot kapott.
Kincset szerzett ami egy aranylánc.

Elfünk visszamegy a fogadóba.
- Azt hiszem már tudom hogy kinek adom a láncot.
 
Az elf jelenik meg neki álmában:
-A @ azért volt mert, ,,csúnya" szót írtam és akkor @-ot szoktak írni. A H(h)oldat nem kell minden esteben nagy betűvel írni. Na jössz vagy nem jössz velünk?
 
Barbárunk, miután nagy nehézségek árán sikerül felvánszorognia az emeletre egy üzenetet címez a szép Helenához.
-A buli jó volt stop Köszönjük a bombonokat stop A picur és a hegyesfülű hiányolt stop Furcsa zajt hallottunk kintről, azt megyünk megnézni stop
A papírt egy lezser mozdulattal az ajtó alá csúsztatja, s ezzel kiseb károsodást okoz a nyílászáróban.
 
Az éjszaka közepén felébred. Egy pillanatra még zavarosak a gondolatok a fejében. Hold, kisbetű, buli, fa, meg valami @ is, amiről halvány lila gőze nincs, hogy mi lehet, és elég nehéz rájönnie arra is, hogy egyáltalán hogy néz ki...

- Azt hiszem, kezdem magam túlhajtani... - sóhajtja, majd visszafekszik zavaros álmainak mélyébe...

Azt álmodja, hogy egy szombat esti party ( amiről mellesleg fogalma sincs, hogy mit jelent ) közben megérkezik a Hold, de mivel kisbetű, ezért kics@v@rj@ a fát. : )

// Ez az utóbbi hozzászólásod valahogy nem jött le, hogy pontosan milyen kontextusban hangzik el... A Holdat pedig minden esetben nagy betűvel kell írni, ha a körülöttünk keringő égitestet nevezed meg. De különben is, honnan hallod te, hogy Helena mit néz, és milyen betűvel gondolja? : ))) //
 
-A holdat ilyen helyzetben kisbetűvel kell írni. A buli idején, amin sajnos te nem voltál, valami kicsvarta az egyik fát kint a fogadó előtt. jössz velünk megnézni hogy mi lehetett az? Csak még várjuk meg,míg Titusz megjön.
 
Az elf fel akar menni a szobájába, de a lépcsőn akkorát b@szódik, hogy visszaesik a padlóra, és kiad magából mégegy adagot.
-Helena.... visszajött.....talán őt is elvihetnénk.. megnézni a zaj forrását. Ha..lejön majd... megkérdezem.
Fölkel a padlóról és elmegy átcseréni a hányásfoltos selyemruháját.
 
Hajnalodik.. az idő közben a székeken és a söntésen elszenderedő kalandozók ébredeznek. Az ital hatása kiszállni látszik fejükből, hátrahagyva lüktető fejfájást.

-Wogan vérére! -nyög morcossan a törp- Most vagy fél havi aranyamat elittam. Höhö -gondol vissza- de megérte! Szerintem fiúk -néz elfire és a barbárra- most ne is igyunk többet, hanem nézzün meg a zaj forrását, ha egyáltalán ott van-e még a tulajdonosa.

Az ezután következő szűk negyed óra a csapat számára a feltápászkodással, és az első bizonytalan lépések megtételével zajlott.

//Titusz! ide te is kellesz, jó lenne ha elmesélnéd, h ki/mi volt a zaj forrása!//
 
Háromnapos távollétéről végre visszatér. Már délután megérkezett, de egész idáig az új villánál volt és koordinálta a munkálatokat. Fáradtnak és kialvatlannak tűnik, egy picit bizonytalan is a mozgása, ahogy a pulthoz lép és kikéri a szobája kulcsát.

- Senki sem hagyott üzenetet, igaz? - kérdezi, mire a klón megrázza a fejét. Gondosan ügyelt arra, hogy Helena még véletlenül se tudjon a három nap alatt érkező mintegy háromszáz rajongói levélről... : )

A lány a szobájában egy órán át áztatja magát a fürdővizében, mígnem az már szinte jéghidegre le nem hűl. Lefekvés előtt még kinéz egyszer hálóingjében az erkélyre, de felhős az ég, s csak fátyolosan látni a Holdat. Becsukja az ablakot és álomra hajtja a fejét... Úgy tűnik, holnap délig föl se kel majd...
 
Az elf visszatámolyog a kocsmába.
-Még.....egy.... kört. -szólal meg, és a következő adagot már a fogadó padlójára helyezi.
 
Szosze.... ...sose kötekedj egy barommal... izé.. barbárral! Húhh! Ez nekem mán sok!
 
Az elf a piától szédülve szólal meg.
-A leszt egy sz-el írjuk.Akarjátok tudni hogyan kaptam lord címet? Hát az úgy volt hogy klánom, melynek neve az Elfek Legnagyobb Klánja egy küldetéssel bízott meg. Az volt a feladat hogy győzzem le a lánygyűlőlő mágust. Hát le is győztem (ennél a pontnál elesik, de talpra áll) és megkaptam a lord címet, és Augur testőrének a kardját.-mutat az oldalán levő kardra. Ezután kiment a kocsmából és olyat hm... alkotot a fogadó elé amilyet csak egy hótrészeg tud.
 
Nem lessz az egy kicsit sok? Meg mán én is kíváncsi vagyok, hogy mi volt az! No gyerünk!
 
-Felőlem mehetünk. Csak lehúzok még pár üveg bort.
 
A törp felkel és kinyújtózkodik. Az ital hatásátra neki is jobban megered a nyelve, bár látszik, hogy minden szót átgondol amit kimond:
-Az én feladatom jókor jó helyen lenni. Ezért a sáska a szinbólumom a klánomon belül. A harcossá avató szertartás után -itt megáll egy kicsit- minden új tag feladata szerint kap szinbólumot. Én Protektor lettem a tanács döntése által, így lett ez a feladatom. Egy ilyen "jókor-jóhelyen-levésnél" -ismét megáll egy pillanatra- kaptam jutalomból ezt a rangot. Bár nem kértem, de mégis megkaptam, és azóta viselem. Sokat nem jelent nekem, hisz nem a klánomtól kaptam. Ellenben ezzel -csörrenti meg harci kalapácsát- ez jelzi "erőm". Höhö -nevet fel- a klánomban kicsit másképp megy a rangosztás! Na de most elég az életem történetéből, inkábbnézzük meg mi van kint.

A beszámoló közben már hajnalodott, és a nap első sugarai élesen betűztek a fogadó ablakán. Néhányan el is aludtak a történet közben. Néhány óra múlva -ha csapat erőt gyűjtött- már indulnak is kideríteni a furcsa hang okát.
 
Lehet hogy hasad a hajnal! A barbárok nem tréfálkoznak így, inkább szemtől szembe harcolnak. Meg ilyen állapotban nem vennétek hasznomat. S hogy bizonyítsa állítását, megpróbál felálni. Vaskos lábai úgy remegnek mint egy szűznek az első éjszaka elött. Ettöl megint vidámabb lett a hangulat.
 
-Tényleg igazad lehet.
Az elf máris a csuklya után nyúl.
 
-Vándor! Te ugye azért velem jössz. Vagyis,...hát..tényleg jobb lenne ha holnap néznénk meg.
A kard visszakerül a hüvelybe.
-Vagy várjá lehet hogy az idióta barbárok szórakoznak.
 
Szerintem a csuklya alatt, nem is férfi van! Haa!
Azért vonul vissza Titusz. Minket meg ezzel a fa ürüggyel akar eltávolítani az útból. Meg ha már így összejöttünk, akkor igazán elárulhatnád Lordom hogy miért is vagy nemes. Azaz honnan van a rangod? Engem azért hívnak Vándornak, mert elhagytam a törzsemet és azóta vándorlok a jeges hegyek alatt elterülő végtelen pusztákon. Családom kötődik a törzsi közösséghez, de én más vagyok. A magányt választottam a család hejett, és a kalandot a biztonság hejett. Mindannyian mereven néznek a barbárra, és az ital hatásának tudják be ezt az őszinteséget.
 
//énis megyek, sztem ráérünk "holnap" megnézni a reccsenést. bye.//
 
-Nehogy beszarjá!
Az elfnek már a kezében is világít mágikus kardja.
 
-Még ma!-szólt és már a kabátja után nyúlt.
 
// ez privibe van bocs...na jó én téleg lépek , mar az se tom mit irogatok! akkor tegyük föl odakint nem talanak semmit csak a kidölt fat. Azonkivül labnyomokat. Nem ebmeri lábnyomokat.... folyt köv holnap //
 
figyu ma vagy holnap nézzük meg mivan odakin?
 
//hopp//

Titusz fölpattan.
- Ez csak a nagy dernoni tölgy lehetett. A közelben az a lefnagyobb fa. Nézzük meg,
 
//huh sracok mostnézem nem 21 hanem 22 ora van...majdnem .. gah..najo megyek alukálni..holnap befejezzük ám azért ám! jocaakát//
 
Gyerekek, nézzük meg mi van odakinn! Hirtelen Helena jut eszébe.
 
Az ismeretlen alak nem mutatkozik be, csak némán kezet fog. Titusz persze rámosolyog, a mélyen a csuklya alatt csillogó szemekbe.
Nyílik a bor, telik a pohár. Odakint az éjjeli eső dobol ütemesen, idebent a szomjas torkok lármája hangzik. Tipikus éjjel a fogadóban... vagy valahogy mégis...más?
Odakintről ekkor hangos roppanás hallatszik. Mintha az egyik fa kidölt és eltört volna. Nem lehetett vilámm, ahoz nincs elég nagy vihar...
 
A klánomat csupán a családomnak nevezem, igazi neve már feledésbe merült.. legalábbis az avatatlanak számára.
 
És mi a neve a klánodnak?
 
-A sáska a klánon belüli elhelyezkedésem jele. A lord rangot pedig igen kalandos úton szereztem. Erről most nem is szeretnék beszélni.. bár nem vagyok rá különösebben büszke, de viselem ezt a rangot.
 
  ... | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.