Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
A tűz létsíkja - ilyen lesz?
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
"Talán ha eljutunk egyszer a tűz síkjára, ez a látvány fogad majd? Őrök, akik az életünkre törnek?" - álmodozó megjegyzés egy hőssé válni akaró kalandozó szájából
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | ...
Nézet:
-Csak a saját karaktereidről írjál!
 
-Jé, itt van edzőterem!
-Várj, szerintem rosszul van felírva.
Igen ez a pöcegödör, csak valami vicces varázsló elváltoztatta a betűket.
Odabentről káromkodás hallatszott, úgyhogy benyitottak, és látták, hogy a szarban hempereg elf barátjuk.
-Nem segítenétek?
A druida mormolni kezdett, és a pöcegödörből csápok nyúltak ki és kisegítették az elfet.
-Szerintem zuhanyozz le!-vigyorgott a fejvadász(ez mostanában a szokása )
Elfi káromkodott egyet, majd felment, egy bűznyomot maga után hagyva.
 
Másnap reggel S'almeyna imádkozott egyet Sheranhoz a szobája balkonján és élvezte a természet illatait és a napsugarak érintését. Azután lement, és kért reggelit a klóntól, akin meglátszott, hogy nem sokat aludhatot. Jakhsjahlang, a fejvadász már az asztalnál ült, és és a fegyvereit tisztogatta és fente.
-Hát te már ébren vagy?
-Persze, nekem elég 4 óra pihenés, hogy utána egy hétig kibírjam alvás nélkül. Amúgy hogy aludtál?
-Egész jól, Sheran szép álmot bocsátott rám, de olyan éjjeli 1 óra körül fölébredtem a dörömbölésre, amit törp barátunk produkált. Úgy vettem ki szavaiból, hogy Elfinek rémálmai lehettek. De szerintem jobb lesz, ha szépet álmodik, mert lord Raptor kicsinálja.-vigyorodott el S'almeyna.
Nem sokkal később a druida is letántorgott, kissé sántikált, és óvatosan kikerülte az alattomos deszkát;)
-Ezt innen el kéne távolítani-mormogta, majd ahogy leért ő is kért valami ennivalót a klóntól, aztán leült testvéreihez.
-Mi baj a lábaddal, Xojertha?-vigyorgott a fejvadász.
-Menjapokolbate*%§#&@!
S'almeyna rátette a kezét druida lábára, és már mormolni kezdett, de a druida közben már behunyta szemét és koncentrált, aminek hatására eltűnt a dudorodás.
-Ezt mért nem csináltad előbb?-kérdezte a Sheran-paplovag rosszallóan-Most hiába pazaroltam el egy gyógyítóvarázslatomat.
-Meg kellemesebben is lehetett volna úgy menni.-a fejvadász még mindig vigyorgott.
 
-Az elf azon godolkodik, hogy ki lehet Adun. Látja hogy már kisütött a nap ezért lemegy és rendel egy szalámis pizzát meg két csirkét és három birkát. Elfogyasztja a reggelijét és elmegy az edzőterembe gyúrni.
 
Ekkor dörömbölést hallani az elf szobálya melletti falon túlról, és törpünk érces kiabálását:
-Hééé Elfi! Ha nem hagyod abba a lármázást, akkor Adunra mondom átmegyek hozzád, és szétosztok a két füled közt vagy három baráti pofont!
 
-Az elf egyedül maradt a fogadóban. Még nincs kedve aludni. Az itala kifogyott ezért hát intett a klónnak hogy hozzon még egy pohárral. A klón azonban bedobta a szunyát a pulton. Az elf elnyom magában egy sóhalyt és lement a pincébe hogy találjon valami innivalót. A pincében azomban érdekes meglepetés várta: egy csuklyás embert talált, akinek ugyan nem látszott a szeme, az elf mégis érezte a pillantását.
-Te? Neeeeeee!-a kiáltás még ott rebegett a levegőben mikor a halál lecsapott rá.

Az elf a szobájában szétrugta átizzadt takaróit. Egy tekintetet látott maga előtt, amibe ma újra belenézett, bár már nem emlékezett rá milyen alak tarozott hozzá.
-Itt van.-suttogta a sötétségbe. Hát még idáig is el tudsz jutni?
 
-Jóéjt, és vigyázz azzal a.. *káromkodás a lépcső felől* ..deszkával -szól a törp hármójuk után.
-Úgy gondolom -folytatja üres korsója mélyére pillantva- hogy itt az ideje nekem is mennem. Jó éjt barátaim, Adun vigyázza álmotokat!
Ezzel felmegy és lefekszik aludni.
 
-Ezeknél a gyűrűknél nincs más varázstárgyunk, és a regeneráló képessége is elég lassú. Inkább családi ékszerként tekintünk rá, mint varázsgyűrűre.
-Szívesen megnézném azt a kalapácsot!-szólal meg a druida-Ebben még hatalmasabb és ősibb mágiát észlelek, mint a kardban!Hiába, a törpök voltak mindig is a legjobb fegyverkovácsok és fegyverbájolók; állítólag nagyon nehéz ilyent szerezni, csak gratulálni tudok!
-A leghatalmasabb mágikus fegyver egy gyakorlatlan kézben sem ér semmit egy gyakorlott fegyverforgatóval szemben!-mondja a fejvadász és végigsimogat a fejvadászkardján, közben visszakacsint a törpre.
-Azt mondom menjünk aludni! Nekem meditálnom kell különben is, elhasználtam a manámat útközben, összeakadtunk pár wywernnel.-azután fogja magát a druida, szól a klónnak és felmegy a szobába,útközben átesik egy deszkán ;), káromkodik egyet aztán gondosan elkerülve a deszkát felvonul.
-Én is visszavonulok és imádkozom egyet Sheranhoz. Jó éjt, lord Raptor!-mondja Salmeyna, és ő is felmegy a szobába.
-Én kibírnám egész éjszaka, de pár hete nem aludtam, úgyhogy nem ártana nekem sem. Jó éjt mindenkinek!-szól a fejvadász, és felmegy aludni.
 
-Dejó egyeseknek, hogy így tele vannak varázstárgyakkal -hörpöl bele sörébe- nekem csak egy van, és bár állítólag egykoron pusztító hatalommal rendelkezett, de nincs ma már tudásunk ennek aktiválásáról. Természetessen van még olyan tulajdonsága amiról tudok, és aktiválni sem vagyok rest a kellő pillanatban -kacsint a mágiahasználó elfre.
 
-Elvandarban a Sárkánykolostorban nevelkedtünk, és őseink is. Családi örökség, ezenkívül némi varázserővel is rendelkezik, regenerálógyűrű.
 
-Igen, Lady Helena építteti. Ő Sheran papnője. Amúgy rendes fehérnép, biztos megértitek egymást. A sárkány szimbólum mit jelent a gyűrűtökön?

Itt jegyezném meg, hogy törpünkön már nem a buliban használt díszes ruha és ékszerek vannak, hanem hétköznapi poros ruhája.
 
-Helló, egy kalandozócsapat vagyunk Elvandarból, és gondoltuk beugrunk a fogadóba a kalandok között. Épp Elfivel beszélgettünk. Sheran hívei vagyunk. Hallom egy templom épül itt a közelben.
 
-Elfogadom a meghívást -fordul a barbárhoz- mikor kellene útra kelni? Minállunk az élet maga a próbatétel, és a tanács dönti el, hogy ki milyen helyen van a hierarchiában. Persze ez a döntés folyamatossan alakul aszerint, hogy mit teszünk. Évente vissza kell térnünk és lejelentenünk, hogy miket vittünk véghez. A mi tagjaink mindig küldetésben vannak, általában háttérben maradunk és tesszük amit tennünk kell. Persze igen lassú folyamat lenne így évente változtatni a küldetés mivoltán, így mindig beavatott küldöncöket küldenek utánnunk, vagy ha nem tűr halasztást a dolog, akkor telepatikusan kapunk üzenetet.
*az újonan érkezett elfekhez fordul*
-Üdvözlet nektek! Mijáratban vagytok erre?
 
//mézsör,nem sor //
 
-Mi csak 6-os szintü kalandozócsapat vagyunk. Az én nevem S'almeyna Query- Eagle. Szólítsatok Sali-nak.
(nem mint saláta)-mondja az aranymellvértes elf-, és Sheran paplovagja vagyok. A társaim Jakhsjahlang, a fejvadász és Xojertha, a druida.
-Egy mézsort a haverjainknak!-szól a fejvadász a klónnak.
-Szép varázskard! Megnézhetném?-kérdezi a druida.
-Igen, de csak óvatosan!-mondja és átnyújtja Xojerthának.
-Hm. Remekmű, akárki is csinálta. Hatalmas mágia itatja át. Milyen erővel rendelkezik?-kérdi Xojertha és visszanyújtja tulajdonosának.
 
-Én egy egyszerű elf vagyok, aki a sárkányvadászat miatt van ezen a térségen, bár 12-es szinten még egy sárkányt sem ejtettem el. Ők pedig Vándor a barbár és Lord Raptor a törpe.
 
- Köszönjük elfogadjuk a meghívást. Elvandarból jöttünk megállaás nélkül, kicsit el vagyunk fáradva. Kikhez van szerencsénk?-kérdezi az aranymellvértes elf, és társaival odaül a többiekhez.
 
-Nézzétek rokonok érkeztek!- az elf odamegy a három ujonnan érkezett elfhez.
-Gyertek és üljetek le hozzánk elf testvérek!-majd a barbárhoz szól:
-Vándor, f@sza lehet ez a verseny, de elfeket beengednek?
 
// Naponta egyszer nézek csak be ide, úgyhogy ne haragudjatok, ha esetleg nem válaszolok hosszabb ideig.//
 
Belép a fogadóba három elf. Az egyik zöld ruhában van, aranyló mellvérttel és egy pallossal. A második talpig fekete ruhában, két tőr és egy fejvadászkard lóg az oldalán. A harmadik zöld köpenyben van és van egy varázsbotja. Mindhármuknak van egy sárkányt ábrázoló aranygyűrű az ujján. Odamennek a klónhoz és rendelnek három mézsört, majd leülnek az egyik sarokba és nézegetik a betévedő vendégeket. Halkan elkezdenek beszélgetni, a mágus botja kísérteties zöld fénnyel világítja meg hármuk arcát.
 
Bizony az út igen hosszú, de megéri!
A ceremónia három részből áll: Az ügyesség; a bátorság; és erő próbája.
Az ügyesség próbáján két szörnyet kell elejteniük az ifjaknak. A hegyek rémét, kit mi csak Sziklazúzónak nevezünk. És a síkság urát, kinek neve Fergeteg. Fegyverük az ősi barbár kétfejű bárd.
A bátorság próbáján, az Iszonyat barlangjain kell átmenniük. Amikben őseink szellemein kívül, az álltaluk megöl démonok is bojonganak örökkön örökké! Akik csak egy kicsit is megrettennek, azok soha többé nem indulhatnak a ceremónián. Kitaszítottá válnak!
Az erő próbája, pusztakazes harc a résztvevők között. Szabájok nincsenek, győzzön az erősebb! Aki itt nyer, később még hadvezér is lehet. Persze csak ha bizonyította rátermetségét a harcokban!
Az az ifjú, aki első lessz mindhárom próbatétel után nagy megtiszteltetésben részesül. Családja, és minden leszármazotja tiszteletben részesül, és előrébb kerül a törzsi hierarhiában. A későbbiekben pedig, még Törzsfő is lehet.
Kemény az élet nálunk, és örökös küzdelem még fajtársainkal is!
 
A törp felhúzza a bozontos szemöldökét és így szól:
-Hát jól van, nodehát hány napi járóföldre van a ceremónia helye, és egyáltalán miről szól ez a ceremónia?
 
-Nahát, ebből már nem maradhatok ki! Legyen rögtön három sör! És mozgasd a csülkeidet! Törzsünk vezetője mindíg azt tanította, ha életben akarunk maradni ne bízzunk senkiben. Csak így lehetünk NAGY harcosok. Mekkorát tévedett! Barátaim! Ezennel meghívlak benneteket a havas hegyek lábánál elterülő, végtelen puszták gyermekeinek férfivá avatásának ceremóniájára. Nagy esemény ez mifelénk, és még úgysem láttak a maguk fajtáján kívül senkit.
 
-Én még nem ismerem nagyon Helenát, úgyhogy nem alkotok erről véleményt -szól a törp, majd lehúzza a sört- de szerintem próbálkozni lehet.
Én a törp, Te az elf és Vándor a barbár.. hmm.. jól kiegészítjük egymást -majd nevetve rácsap a harci kalapácsára és így szól: Adun velünk van barátaim! Még egy sört ide!
 
-Három sör lesz a menü!-int az elf a klónnak. Jó érzés hogy az elfnek, még az istenek háta mögött is vannak barátai.
 
Hogyne volna! Hegyes fülü barátom. Apropó, az arany nekem sem kell. Amint azt apró barátunk említette, baráti segítség volt. Viszont a sőrt elfogadnám!
És ha legközelebb szükséged van rám, csak szólj s máris rombolok!
 
-Hát ha így állunk legalább fogadj el egy sört!- és a választ meg nem várva sört rendel. Mondd szerinted van esélyem Helenánál?
 
-Köszönöm, de nem kérem -tolja vissza az elf kezébe a zacskót- ez amolyan baráti segítség volt. De kérlek -bár az ötlet jó- de lehetőleg a harcot ne "ilyen módszerekkel" old meg, hanem részletes leírással.


//ha Titusz végre előkerül, és elénk tol valami lemészárolnivalót, akkor majd írok egy harcot, és rájössz mit értettem a részletes leíráson :Ð//
 
-Most jutott csak eszembe! Még a buli előtt ígértem a törpének meg a barbárnak, hogy adok nekik pénzt ha segítenek elrendezni azt a három vagy négy barbárt.
Két pénzes zacskót vesz elő, és átadja Raptornak meg a Vándornak.
 
Azt hogy ellenfele kicsit hülyén van írva, de hát senki sem tökéletes.
 
  ... | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.