Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Daal, a fehér sárkány
(Könyv szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
Q al Aquim, istene, Frej-jah parancsára indult legyőzni Daalt, a sárkányt. Azonban a sárkány barlangjáig el is kellett jutnia, amit nehezített Frej-jah által kijelölt társa, Thani elviselése. A fiatal tolvajlány ugyanis igencsak elviselhetetlen jelenség...
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | ...
Nézet:
-Nem értem, miért nem "Fogadó az Üldözöttekhez" van kirakva a fogadó ajtaja fölé. Van valaki itt aki nem menekülésből jött ide?
 
-Elan Morin Tedronain.. Őt Ishamaelnek nevezték, aminek a jelentése A Remény Árulója. Ő volt a legerősebb Kítaszított.
 
Vándor felébred szendergéséből, és csatlakozik a társalgáshoz.
-Az én legérdekesebb csatám, saját népem között történt meg. Már rég túlvoltam a férfiváváláson, amikor seregünk vezére felkeresett sátramban. Hihetetlen megtiszteltetés ez, hisz nálunk a magasabb kasztba tartozók nem alacsonyodnak le egy harcoshoz. Nem szólt semmit, csak átadott egy pergament. A levélben lemond tisztségéről, és azt átruházza rám. Tudtam hogy miért teszi ezt! Családjában dúlt az áskálódás, s ezt nem akarta a seregbe hozni. Hisz ha továbra is vezető marad, halála után egy örököse lépne a hejébe. Tudtam, hogy nem vagyok oly tapasztalt és bátor harcos mint ő. Ezért szörnyű elhatározásra jutottam! Bárbajra hívtam örököseit, és véres küzdelemben megöltem mindegyiket szép sorjában! Így ő, maradhatott a posztján. Nekem viszont menekülnöm kellett, a bosszúra éhes családok elől! Ő segített eltünnöm, és azóta az adósom. Ám soha nem fogom behajtani rajta! Most már tudjátok miért hívnak Vándornak.
 
-Nos a legizgalmasabb csatám minden bizonnyal Elan Morin Tedronain ellen volt. Igaziból egyikünk se nyert. Aztán több dolog történt, aminek hatására kibékültünk, de most újra ellenségek vagyunk.
 
A törp látja, hogy így, hogy barátai melléálltak, ő lett túlerőben, így barátságosra véve a hangot így szólt:
-Rendben, kerüljetek beljebb. De aztán semmi rendbontás, mert külömben -a barátaira néz, majd visszafordul a barbárok felé- de ugyan, mért is kevernétek a bajt?!

Ezzel gyorsan feldob még négy terítéket, és leülteti az új jövevényeket. Eztán a három elfhez fordul:
-Meséljetek! Melyik volt a legizgalmassabb csatátok? Hogy történt? -ezzel ő is helyet foglalt, majd nekilátott a kajának, figyelve az elfeket.
 
Vándor kimerülten rogy le egy székre, felnézve ismerős szempárok merednek rá és szavak nélküli kérdéseket tesznek fel. Hol voltál?
-Egy nagyhatalmú mágussal csatáztam egy másik síkon. Bikomixnak hívják! Az ő hatalma miatt nem tudtam jelen lenni, megakadájozta hogy veletek legyek! Töbször is próbálkoztam a kapcsolat teremtéssel, de sikertelenül! Néha pár másodpercre eltudtam szökni előle, de mindíg vissza rántott saját síkjára! De nem adtam fel! Nekem volt nagyobb a kitartásom, így most tudtam csak elszabadulni! Remélem többet nem akadok össze vele, kis pont vagyok az ő világában! Ezzel befejezve az asztalra rogy, és mély álomba merül.
 
-Hát rendben mondja az elf, és már az oldalán a kard. De ez nekem megtiszteltetés.
 
S'almeyna és Xojertha határozottan visszautasítják az esszenciakristályokat:
-Köszönjük, de nem fogadhatjuk el. Az esszenciakristály nem olcsó mulatság, meg mi amúgy sem körülünk levö esszenciából merítünk; S'almeyna Sherantól meríti az eröt; papok és paplovagok nem tudják használni az esszenciakristályt, a papi mágia nem ugyanaz mint pl. az elemi mágia. Én pedig azért nem tudom használni, mert a természet energiáit megcsapolva varázsolok.
Jakhsjahlang viszont elfogadja, és elteszi a másik két kristályt is.
-Kösz, én elfogadom. Én árnyékmágiát használok, és mivel nem értek sem a fókuszáláshoz, sem az esszencianyeréshez, csak kristályok segítségével tudok varázsolni. Akkor is megtiszteltetés lenne számomra, ha elfogadnád a kardot; mondom nekem nem kell, tesóimnak sem, és ha kell valami, megszerzem a magam módján. Pénzszükében pedig nemigen szoktunk lenni, mert általában egy kis rábeszélés után az emberek ingyen odaadják a szükséges dolgokat.
 
-Tegnap már úgyis megmentettéek az életemet, ezért köszönettel tartozom.-folytatta tovább két korty között. Mindhárom elf elé tesz egy esszenciakristályt.
-Majd fegyvert szerzek újat, ott van például Zarknod a triklem drakolder nagyúr, aki tele van mindenféle kincsekkel meg mágikus tárgyakkal. Jó pénzért bíztos ad az előzőhöz hasonló erősségű kardot.

//Nem tudom észrevettétek-e de a triklem dakolderek nevében benne vannak azoknak a lényeknek a nevei, amikből készítették őket.//
 
-Nagyon köszönöm, de nem fogadhatom el. Ez a kard rengetg pénz, fogadókban pedig nem milliomosok laknak. Szenzációs ez a darázsraj varázslat én nem ismerek ilyesmiket. Én inkább olyanokat szoktam használni amik fontosak a csatában, mert én régen tábornok voltam a Söt...öhm fogadjatok el egy italt.
 
// Gal Etkins-nek: ha akarod, irányíthatod Lyationt egy kis ideig. Hidd el, szívesen megcsinálna bármit Vándorral ;).
Kötekedő kedvű törpöknek :Ð : a darázsraj-idézés elsőszintű természetvarázslat, minden druida könnyen elsajátíthatja. Ami a karakterirányítást illeti, seymour barbárjainak helyében szerintem bárki elhátrálna egy közepes méretű darázsfelhőtől .//
 
Jakhsjahlang odamegy Elfihez:
-Látom eltört a fegyvered. Tessék, fogadd el ezt a kardot. Nem mágikus, de mesteri kidolgozású. A tulajdonosának asszem már nem kell ;)-mondja vigyorogva-Meg én amúgy sem csípem a hosszúkardokat. Én a fejvadászkardommal harcolok.- miközben ezt mondja, szeretetteljesen simít végig a kardján.
A három elf közben letelepszik Elfi mellé, látszik rajtuk, ők is szívesen szétvernék a barbárokat .
-Emlékeztek a darázsraj-varázslatomra? Asszem a barbárok nem szeretik a darazskat Ð), vagy igen?- Ahogy ezt mondja, egy kisebb darázsfelhő jelenik meg az ajtóban, lassan a négy barbár felé közelítve. A barbárokon látszik, nem szeretnének közelebbről megismerkedni a rovarokkal, és inkább leszállnak lord Raptorról :Ð.
 
-Ezeknek a Sheran-hívő elfeknek köszönettel tartozom.-gondolja az elf.
Szarnak kellett eltörnöm a kardomat, most nincs fegyverem. Leszámítva a manát, meg néhány kobudera-fogást amit egy Árny Vadász nevű kobuderától lestem el mikor varkaudarokkal harcoltunk.-kezdett bele egy hosszabb monológba.
Mikor lement a fogadóba látta a barbárokat meg a törpét amint éppen szócsatát vívtak.
-Ezeknek is lehetne jobb dolguk Anyák napján.
Aztán rendelt egy erősset (egy 38%-ost ;-) és leült figyelni a beszélgetést, majd ha kell beavatkozik. Négyen egy ellen azért nem igazságos.
 
-Mi az hogy zártkörű? He? Mindjárt elmesélünk egy történetet.

Hol volt, hol nem volt, élt egyszer négy barbár. Ezek a barbárok megismertek egy törpét, aki nem akarta kihozni az unicumot és ezért jól megverték őt.
 
Bocs de ez most zártkörű rendezvény fiúk -ezzel int a gólemnek, aki könnyedén kitessékeli a négy barbárt.

//nah emberek, jöhetnek a történetek!//
 
Egyszer csak bejön a fogadóba négy barbár. Mindegyik nagynövésű volt, a legalacsonyabb köztük egy jó fejjel volt magasabb Vándornál. Meglátják a törpét a pult mögött, aki úgy néz ki mint aki menten elalszik.
-Te derekunkig sem érő korcs, hozz mindegyikünknek egy üveg unicumot!-parancsolnak a törpére és helyetfoglalnak az egyik asztalnál-
 
//Én is megyek aludni. Holnap majd este jelentkezem.//
 
Lassan mindenki enni kezd. Barátságos beszélgetés indul az asztal körül ülők közt. A téma leginkább az, hogy ki milyen kalandban részesült mostanság. A törp felszól két falat közt:
-Nah, valamelyik szerény kis hőspalánta kezdjen bele egy történetbe!

//itt a téma, meséljetek egy kalandotokról, de illik ám mindenkit végighalgatni, és kérdezni ;-). márra £, de a játékban még csak fél 9 körül jár az idő, szóval hajrá, elő a történetekkel, de történik majd még más is .. //
 
A tánc után S'almeyna leül vacsorázni, Xojertha is csatlakozik hozzá.
Kicsivel késöbb Jakhsjahlang is bejön a kocsmába, két nöt cipel magával (félreértések elkerülése végett: a nöket átölelve; nem a vállán ). Ök is leülnek az asztalhoz. A fejvadász odaszól S'almeynának:
-Na mi van, otthagyott?
Ha egy pillantással ölni lehetne, Jakhsjahlang most biztos hulla lenne; S'almeyna legalábbis úgy nézett rá. Jakhsjahlang jót nevet, amitöl KICSIT ideges lesz S'almeyna, de Xojertha megnyugtatja.
 
Eltűnődve néz egy darabig abba az irányba, ahol az elf teste hevert. S'almeyna utolsó mondata még mindig ott visszhangzik a fejében.

"...van egyáltalán valaki, aki tényleg segítséget kér...?" - hall meg egy kérdést a fejében, melyet évekkel ezelőtt hallott utoljára...

...Aztán a zenének lassan vége szakad, s meghallja Raptor hangját. Illedelmesen pukedlizik S'almeynának és újra elmosolyodik.

- Nagyon szépen köszönöm a táncot - mondja, majd elengedi a paplovag kezét.

// Én lassan megyek, de ha azt mondjátok, hogy kitoljuk az estét néhány napig, akkor Helena még nem megy fel aludni. : ) Szijjasztok! : ) //
 
-Na mostmár elég legyen a táncikálásból -szól ünneprontóan a törp. -ki fog hülni a kaja.
Ezzel odament a kőhöz, és valami lágy vacsora közti muzsikát simogatott belé. //félreértések elkerülése végett: a törp nem "játszik" a kövön, hanem néhány érintésből felvázol neki egy dallamritmust, amit aztán a kő maga komponál tovább//
 
-Xojertha azt mondta, hogy valamilyen sötét erö üldözi valamilyen oknál fogva. Ráolvasott egy védövarázslatot, de ki tudja, mennyit segít. Még ö sem tudja mivel áll elf barátunk szemben. Többet nem tudunk érte tenni. Ha nem kér segítséget, nem is tudunk neki segíteni.
 
//mellesleg: már majnem mindenkinek legyőzhetetlen tulajdonsága-mágiája-fegyvere wan vagy volt, vagypedig egy titokzatos ellenség, amiről álmodik meg ilyenek. spec a törpém fegyverének -elárulom- össz 4 db varázslatszerű képessége wan, és egyik sem sebezhetetlenség, halhatatlanság vagy azonnal örő csapás. síma 4 képesség, amit mellesleg a klaviatúra melletti cetlimen vezetek, hogy még véletlenül se térjek el a leírtaktól. az ismeretlen ellenfelekről: legyenek nyugottan, hisz ettől játék a játék, de ne "útközben" találjuk ki a storit, hanem valami vázlat legyen a fejünkben. amúgy minden zsír, és az este folyamán még lesz pár meglepi -erről gondoskodom =) - jah, és bár a mágia világa igen tág, de a legnagyobb varázsló sem tud minden helyzetre egy olyan mágiát, ami megoldást jelenthet..
további jó játékot: lord//
 
//Bocs, ha túlzásba viszem. De ha Elf lord azt akarja, hogy megtalálják, akkor meg is találják, zöld derengés ide vagy oda. Csak a történet kedvéért olvastam rá egy varázslatot. Mert azért furcsa volna, ha lenne egy varázstudó a kocsmában, és nem próbálna meg segíteni egy honfitársának, nem?
A barbár nöt pedig Vándor kedvéért hoztam be a kocsmába.//
 
A tánc közben aggódva néz Xojertháék felé.

- Mi történt vele...? - kérdezi halkan S'almeynától és szinte azonnal eszébe jut, hogy néhány perce hogy leteremtette az elfet... Nagyon reméli, hogy nem csinált semmi rosszat...
 
A törp gyorsan fellocsolja az elfet, nehogy lemaradjon a buliból.

//a három elfnek: már így is egyszerre 4 karit irányítasz a kocsmában. ha ez neked jó (és a többieknek is) akkor nincs ellene kifogásom. viszont arra figyelj hogy ne vidd túlzásba. A karik egyesével is olyan hatalommal rendelkeznek csak-csak, hogy többünket túlszárnyalja. itt nem legyőzhetetlen karik faragása a cél, hanem a játék, a szórakozás. Amugy meg lehet hogy Elfi nem így akarta befejezni azzal a nemtom milyen erővel folytatott harcát, szal más kariját ne irányítsd -kivéve mondjuk a pitiáner ügyekben, minthogy azt írod: "Lord Raptor a törp kiviszi az italt --> az ilyeneknél működhecc te is, de a nagyobb dolgokat hagyd a tulajdonosára. köffi.//
 
-Akkor táncoljunk még.-suttogja S'almeyna. Helena vállára hajtja a fejét, hogy az ne lássa, mennyire el van vörösödve.
 
S'almeyna is elkomorodik; ö is érzi a gonosz eröt. Megpillantja Elfit véresen a földön; mágikus kardja darabokban hever mellette. Xojertha is odajön; szabaddá ereszti tudatát, és az asztrális létsíkon megkeresi Elfi tudatát. Meglátja egy kies pusztáson; egy csuklyás van elötte. Xojertha gyorsan egy mentális pajzsot von maga köré, amikor rájön, hogy mi okozta a mágikus kard széttörését. A következö pillanatban hatalmas mágikus robbanás van az asztális létsíkon. Elfi eltünt, a csuklyás kacag, amjd ö is eltünik.
Amint Xojertha visszatért, látja, hogy S'almeyna már meg is gyógyította. Elmormol egy varázsigét, mire zölden derengeni kezd Elfi.
-Ettöl nyugodtan fog aludni. Na gyerünk vissza emberek! Itt nincs semmi látnivaló! ß)
 
Ennél jobban már nem nagyon tud pirulni, de ha tehetné, minden bizonnyal meg is tenné. Egy csöppet már kezdi kényelmetlenül is érezni magát a sok bóktól...

- Nyugodtan tegezhet... tsz... - mosolyodik el, de a fejében még mindig ott zakatol a gondolat: valami sötét és gonosz dolog van itt, ebben a fogadóban. Az arcán látszik, hogy tényleg a gondolatai máshol is járnak... vagy csak egyszerűen elfáradt...

- Tudod, nem sokszor volt lehetőségem így táncolni - vált témát, hogy a gondolatait visszaterelje a tánchoz. - Igazából nem is a lehetőséggel volt a baj. hanem azzal, hogy engem nem vonzott a társaság... Szeretem ezt a dalt... - teszi hozzá halkan.
 
-Az én szememben te vagy a legszebb, ha megengeded, hogy tegezzelek; bár ez nem illik egy lovaghoz.
 
  ... | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.