Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Bűvös lant
(Túlélők Földje varázstárgy)
Küldd el képeslapként!
A bűvös lantból a hozzáértő kezek mesés dallamokat képesek előcsalogatni. Nem csoda hát, hogy a Túlélők Földje legsikeresebb bárdjai a bűvös lant "húrjai közül kerülnek ki."
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 |
Nézet:
- Nem kerültem, magamtól jöttem. Illetve... ez se igaz így, teljesen. Sheran papnői küldtek, hogy állítsak fel a városban egy szentélyt az istennő számára, és hogy tanítsam itt az embereket. A lehetőségeim adottak voltak a Tanács számára: fiatal, olvasott növendék voltam, papnőként pedig hűséges és buzgó. Sokáig az innen nyugatra fekvő Távolrév városában szolgáltam, most pedig ide rendeltek, mert itt van rám szükség.
 
-Hehe -int a törp, majd szédítő sebességgel belök mégegy felest. *hát igen.. törpünk igazi Leonardó lenne az ivás művészetében*

-Meséljen valamit, hogy került ide a városba?
 
- Látom, kezd fáradni... - mondja szüntelen mosollyal a lány, miközben tovább lóbálja a lábát.

Van ebben a láblóbálásban valami különleges... Az ember egy pillanatra azt hiheti, hogy a láblóbálásnak művészete van, és egy valódi művésznővel áll szemben... Egy idő után meglehetősen szédítő követni. : )

- Ami azt illeti, nincs egyedül. Ettől a kis italozástól én is csöppet elálmosodtam. B )
 
-Jah arra a találkozásra gondol -fújja ki a levegőt megnyugodva a törp- igen persze, hogyne emlékeznék.
 
- Pedig találkoztunk már. Utat engedett nekem, amikor először a városba érkezett, nem emlékszik? A vendégkönyvben pedig láttam, hogy a mellettem lévő szobát vette ki... Furcsa, tudja, én ahhoz szoktam hozzá, hogy a nevek mindig beszélnek. Ahogy az én nevem is: a Helena "Reménysugarat" jelent, a Gohen pedig "Kegyelt"-et. Édesanyám után kaptam a Lastanda nevet, ami "Hontalan"-t jelent. Tudja, hogy a Raptor mit jelent? Nem vagyok benne biztos, hogy az eredete is innen jön...
 
Lord Raptor.. hmm.. hosszú sora van annak.
A Raptor-t az "igazi családom" adta, a lord rangot pedig nem lenne elég az este elmondani. Kalandos útja van annak, és azóta -bár nem túl büszkén- de viselem.
 
-Ön ismerne engem? Ugyan, ez biztos puszta véletlen, még nem találkoztunk! -a "találkoztunkra" megremeg a bariton.
-Az italban nem hiszek, de mindig kitartó hű barát, és jó hallgatótárs. Én nem hiszem magam senkinél külömbnek -folytatja- és nem is ölték meg varázslók a szüleimet, bár rólluk csak hallomásból tudok. Az "igazi családom" sohasem fordulna el töllem, hisz közéjük tartozom..
 
Vidáman felkacag.

- Hihi... Maguk aztán tényleg furcsa fickók ebben a városban... az egyik a kezemre liheg, a másik meg kezet távcsókol... Lord Raptor... és honnan kapta a nevét? Vagy ez a családneve...?
 
*megilletődik, bár látszik rajta, hogy valaha az udvari körök etikettjéhez is konyított, de nem tud hirtelen mit kezdeni a helyzettel. Nem sokkat tétovázik, lendül is -de a múltkori tolakodó elf pédájából okulva- igen távolról csókot "dob" a hamvas kézre.*
 
- Ó, bocsásson meg... Azt hittem, már ismerjük egymást... Láttam a nevét a vendégkönyvben. Az én nevem Helena en Lastanda von Gohen - hadarja el gyorsan, mint egy betanult verset, és a kezét nyújtja Raptornak.
 
- Furcsa egy életfilozófia... - mondja és belekortyol az italba. Lány létére meglepően jól bírja... - Én nem igazán tenném a magamévá, de nem azért jöttem, hogy megtérítsek bárkit is... Hm... Szóval maga is azok közül a... _titokzatos_ _nagy_ _harcosok_ közül való, ugye?

Hangjából kiérezni az enyhe iróniát. Egy vállrándítással tudomásul veszi a dolgot, majd a poharát nyújtja a következő adagért.

- Rengeteg helyen jártam már, és túl sok harcossal találkoztam. Soha nem értettem meg őket. Legtöbbjük azt hitte, ő a legkülönb ember a világon, csak mert a szüleit megölte egy gonosz varázsló, de ők aztán bosszúra esküdtek. Ez idáig még rendben is volt, sőt, kislánykoromban még nagyon romantikusnak is tartottam az effélét, de később be kellett látnom: manapság minden második férfinak megöli a szüleit egy gonosz varázsló, hogy ő aztán bosszúra esküdjön. Egy darabig izgatott a kérdés, hogy ugyanarról a varázslóról van-e vajon szó... Ma már különösebben ez se érdekel... : ) Látom, azért maga az italban is hisz... - hajtja fel végül a második adagot, és azonnal tartja a poharat a következőért.

Tényleg finom az óbor.

És ez a nő _tényleg_ jól bírja az italt... O: )
 
-Jajj de faragatlan vagyok! -kiált fel a törp- hiszen még e sem mutatkoztam! A nevem: Lord Raptor
És az Ön becses neve?
 
*elővesz az asztal alól valami gégedöngölő dugipárlatot a pult alól, majd tölt kettőjüknek*

-Én .. messziről érkeztem. Én is védelmező vagyok, de nem isteneket védek. Ha úgy tetszik, Én egy eszme védelmezője vagyok. Sokat jártam, merre a küldetésem vitt, és megtanultam, hogy az isteneknek nem jó a játékszerévé válni, nem érhet valakit nagyobb csapás, minthogy halála után valamely isten magához emeli lelkét, és egy elzárt isteni létsíkon tengeti tovább a gyarló lelkének örökkévalóságát.
Hikk, haarrrghhehh -huzza le a kupicát- ííj, én csak saját magamban hiszek, abban amit tudok, abban amire képes vagyok és persze ebben -csörrenti meg harci kalapácsát.
 
- Hihi, jó sokat ihatott, ha teológiáról kíván beszélni... - nevet fel vidáman. - Sheran istennő, ő maga, a természet és a harmónia. Ő ragyog rád a Nap sugaraival, ő csillog rád az éjszaka csillagaiból, ő mosolyog rád a tavasszal kinyíló virágokból, ő dalol neked a pacsirták hangján, ő hűsít téged a forrás vizéből, ő szól hozzád, amikor kinyitod a szemedet és a füledet...

Halványan elmosolyodik, ahogy ezeket a szavakat elmondja. Kellemes érzés önti el a szívét, valahányszor is Sheranról szól.

- Az életemet az ő kezébe tettem le. A papnője vagyok és szolgálóleánya. Harcosa és védelmezője. Tanítója és prófétája... Szóval, lesz valami a felesemből...? - vesz egy hirtelen fordulatot a monológja. : ) - És maga? Honnan való?
 
*hallgat a tanácsra, bár nem a borbol iszik, hanem pálinkásbutykosát húzza meg, oldódik is a kedve kicsit*

-Sheran milyen isten széphölgy? -kezdi a beszélgetést.
 
Nagyjából egy zuhanyzásra elegendő idő telhetett el, mióte eltűnt a forgatagban. // O: ) // Amikor visszaérkezik, mosolyogva könyököl a pultra és kíváncsian néz Raptor szemébe. El nem tudja képzelni, hogy miért van így elkenődve, holott a fél város itt mulat.

- Hm... ahogy nézem, a felesemet már megitta a nép... Na sebaj.

A lány felpattan a pultra, és elhelyezkedik Raptor mellett, majd lóbálni kezdi a lábát.

- Elég letörtnek tűnik... Szerintem igyon egy pohárral. Ma ünnep van, és még tart a nap! Sheran áldja meg a szőlőt, amiből ez a csodás bor született... - ízlel meg egy pohár finom óbort. : )
 
*bár a kocsma tele van emberekkel és zenészekkel, mégis egyedül érzi magát :'( *
 
// Egy olyan húsz percre el... //
 
Kitesz vagy féltucat töményet:
-Erre a legközelebbiek a vendégeim!
Majd hirtelen tülekedés a kupicák irányába és elis túnt a "folyékony jószándék".
Azok a bizonyos bögyös macák is egyre inkább öntenek a garatra, így oldva fel gátlásaikat, amikor...
 
Az egyik pörgés lendülete egészen a pultig sodorja el. Összezilált hajjal, a tánctól felperzselt vérrel, vad pillantással állapodik meg tekintete Lord Raptoron.

- Rövidet. Erőset. Ííííííík...

Az utóbbi nyekkenést egy testes gladiátornak köszönheti, aki úgy néz ki, mintha most ugrott volna elő egy olcsó tinimagazin címlapjáról, és - természetesen - úgy táncol, mint John Travolta és Frank Sinatra egyszerre. O: ) A férfi magához rántja, és a lány már el is tűnik a táncoló kavalkád közepén valahol...

Kezdi élvezni az estét... : )
 
//elnézést kérek! az előzőt privát válaszként akartam elküldeni//

A törp közben átvette Titusz helyét, és osztja az italokat. Most Ő sem a hétköznapi ruhájában van. Aranysárga palást fedi vállát, és bíbor ünnepi ruha van rajta. A harci kalapácsa -most csak díszként- oldalán fityeg.

-Ki mit kér inni drága komáim?
 
Hali.
Hát ez tényleg nem a mi fórumtopicunkba illet.
Magam részéről foggalmam nincs hogy lehet ilyet csinálni, és a többi fórumozónak sem nagyon lehet.
Sztem programozni kell vmit (talán Java-val)

Üdv: Lord Raptor
 
hello!!
bocsánat ha nem ide illő, de hogy lehet ilyenfajta internetes játékot csinálni???márminthogy ha csinálsz egy cselekvést akkor kiad egy kalandot???és harcol is!!!meghogy jönnek a cselekvések!!!kérem nagyon szépen térden állva könyörgök mondja el valaki!!!
 
Vidáman felkacag és újat kortyol a koktélból. A lába közben visszatarthatatlanul rángani kezd a ritmusra - még akkor is, ha a zenészek meglehetősen tág határok közt engedik értelmezni a ritmus fogalmát...

Egy idő után azon kapja magát, hogy a koktélja annak minden alkoholtartalmával együtt elfogyott, és éppen egy izmos matróz karjaiból pörög ki a szédületes Rock & Roll közben, vidáman felkiált, miközben egy újabb matróz - az egész kísértetiesen hasonlít egy Pet Shop Boys felvonulásra : ) - ragadja el és folytatja vele a táncot. : )
 
-Á dehogy! Én is kicsit későn jöttem. - jelenik meg Titusz. Igen vadítoan néz ki. Nem a megszokott kocsmaros kötény és ruha van rajta hanem igazi "macho" a kor divatjának megfelelő öltözékben feszít. Övén egy gyönyörű díszkard, kezében boroskupa.
- Khm khm. Tisztelt egybegyültek. Kezdődjék hát a party! Nekem sajnos mennem kell egy kis időre, de majd még benézek! (úgy egy órácska múlva!)
Addigis szóljon a zene! Folyon a bor. De csak óvatosan! A gólem majd vigyáz a rendre!
Jó mulatást! -
A zenekar rákezd egy igen hangulatos számra, majd a buli hangulatát feljebbtolandó bedülöngél vay tíz részeg és énekelni kezdenek! Sorra jön még pár kalandozó! Hiszen ma buli van!
 
-Ugyan dehogy! Tedd le magad, ha még jönnek páran kezdődik a mulatság! -majd legurítja a poharában éktelenkedő olajos löttyöt.
 
Egy halványkék pallát és egy egyszerű aranyláncot visel mindössze, a fülledt éjszakára való tekintettel. Egyik kezében egy pohár különös színű koktéllal, arcán nyugodt, kedves mosollyal sétál le szinte királynői lassúsággal a lépcsőn. O: )

- Kellemes estét mindenkinek... - mosolyogja és belekortyol a koktélba. - Remélem, nem késtem el nagyon... : )
 
-Bhhhraaazzeeg! -esik be a törpe.
-Ez a kis pálinka nagyobbat ütött mint gondoltam, bocs a késésért!
 
// 9 körül megin benézek! gyertek! //
 
Estére jár már az idő - a kocsma bezár. De persze nem a törzsvendégek számára. Titusz mindent előkészített, a délelőtti víznek nyoma sincs.
Helyette rengeteg ülőalkalmatosság, étel ital és helyes (és bögyös) táncosnők!
De ha már táncosnők akkor zenekar is dukál melléjük: Titusz meghívta a RockinTarkadia nevű kéteshírű eggyütest! Ezenkívűl egy troll harmonikus és egy mutáns hegedűs is a jóked érdekében jelenik meg.
Titusz várja a résztvevőket.
 
  ... | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 |
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.