Vissza a Főoldalra
 
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
HKK - Zén Legendái: Ryuku szigetvilág március 24.
HKK - Zén Legendái: Vadászat január 27.
A pillanat képe
Életszívás
(Túlélők Földje varázslat)
Küldd el képeslapként!
A sötét mágia követői nem rettennek el attól, hogy saját sebeiket más élet elpusztításával regenerálják. Leah az egyetlen isten, aki képes lehetett megalkotni ezt a nagyhorderejű, növényzetsorvasztó varázslatot.
Nézz szét a galériában!
Ryuku szigetvilág – Előzetes
Előrendelhető a legújabb Zén Legendái minikiegészítő a Ryuku szigetvilág!
Veszélyes faj + Válogatós verseny - 2018. március 24.
Veszettség - véglegesítés
XXII. Alanor Mini Olimpia

A lista folytatása...
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek
Túlélők Földje - A programban történt változtatások listája
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból

A lista folytatása...
Lapötletek (63555)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9221)
[HKK Piac] Régi lapok (1266)
[HKK Piac] Eladó lapok (140487)
Élőholt invázió (4)
Jégmágus kt. alakulna (9137)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:Utoljára ezt küldték:
Szörnyek és szörnyek és szörnyek...
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Swords Comics
Pókerjáték
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
Ajánlott böngésző, felbontás:
Internet Explorer, 1024x768
 
  ... | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | ...
Nézet:
A hat hét is egészen rövid idő, mivel a következő kiegészítő és ezzel az új kódok 1 év múlva kerülnek kiadásra. Most inkább az újranyomás lenne még célszerűbb, nem egy másik kártyával pótlás.

Az átlagemberek decemberben és januárban nem a rendeléseik csúcsát teljesítik és akkor is elsősorban az új kiegészítőből választanak, amire a kódok nem válthatóak be, ezért vagy valóban a nepperek spájzolnak, vagy brutálisan kevés lap került nyomtatásra.

Az biztos, hogy egyik sem jó az átlagos játékosoknak, gyűjtőknek.
 
Durván hat hete lehet rendelni szemétdombot, nem két hete...
 
Szomorú h elfogyott, de az van. Javaslom, hogy vizitünkért tegyetek be a helyére. Így azoknak se lenne keserű a szája íze akik 2000-2500 kényszerülnek majd megvenni a dombot, mert elkapkodták a nepperek.
 
Brutâlisan felhàborito! En igy fogalmaztam volna. Es erdekelne mindenkit sztem hogy hogy fogyott el 2hèt alatt
 
Ez tényleg brutális!!!
 
Sokan rendeltek sokat... Én is tegnap este "elfelejtettem" berendelni, ma 11 után akartam párat bespájzolni, és jött az e-mail, hogy sorry my friend, nincs belőle már
 
Az hogy lehet hogy elfogyott a szemètdomb ???
 
MA kóddal már szinte semmilyen jelenleg játékbeli értékkel bíró kiegészítőt nem lehet rendelni. Megoldható lenne, hogy legalább régi Alfára beváltható legyen? Én szívesen rendelnék még belőle, de a kód kvázi értéktelen benne a jelenlegi formában.
 
Ki mondta,hogy "csak spoiler ritka kell"?
 
Szerintem azt takarja, hogy "Ha használod az adott színt és a pakli felépítése nem akadályozza , akkor szinte biztosan befér, és jól működik." (pl. kyorgot nem raksz bilincsbe, hiába használsz sárgát)

De ezzel én sem értek egyet, hogy csak spoiler ritkát adjunk ki. Ha csak olyat adnánk ki, ugyanaz lenne, mint most, csak elsőre nem válna el, hogy melyikek a még különösen erősebbek. Másrészt utánpótlás nélkül maradna az összes nem good stuff, kontroll pakli.
Egyébként pedig a spoiler bizonyos szinten relatív: pl. vega őshangya egy alapvetően gitt ritka, de őshangya pakliba brutálisan erős kártya. Első helyen rakod ebbe a pakliba, de másba nem nagyon. Nem férhet be minden mindenhova. A legtöbb ritkának megvan a maga paklija, ahol nagyon jó. Akkor van baj, ha egy ritka sehova se fér be.
 
Kicsit visszakanyarodva az "adjon ki a Behó csak spoiler ritkákat" problémához:

Hogyan definiálnátok a "spoiler"-t?

Tényleg kíváncsi vagyok, mert véleményem szerint nem lehet csak jó ritkákat kiadni, be fog csúszni pár gittebb is. Sőt, továbbmegyek: a spoiler-közepes-gitt arányt sem lehet belőni, sem előre (tesztelés), sem utólag (versenyjáték), méghozzá azért, mert mindenki számára mást jelent a spoiler-közepes-gitt kategória. Nincs univerzális meghatározása annak, hogy mit tekintünk spoilernek, így a feltevés is értelmetlen, hogy legyen több spoiler ritka. Vagyis lehet, hogy van, ezért tettem fel a kérdést, hogy mi a "spoiler" definíciója?
 
Foszabaly szerint a lapokat a megjelenesuk utani honap 1 napjatol lehet hasznalni. A BDV-s lapok januar 1-en jelentek meg. Szerintem ez koztudomasu.
 
Igen??

Magyarul akkor a holnapi dungeonoson se lehet? Ezt jó lett volna hamarabb tudni....vagy lehet ez köztudott volt csak nekem nem
 
Van a közelben valahol patika?
 
>Jut eszembe (csak hogy releváns legyen a topikhoz a hsz-em), a Katulin nevű srácról tudtok valamit?
Hogy lehet, hogy most már egy hete nem spameli tele az összes létező, HKK-val kapcsolatos fórumot?
Csak nem beteg? :O

sry off.

Mostanában nem érzem hogy hozzá kéne szólnom akármihez is. Közösségi oldal helyett inkább mint hirdetőújság használom a fórumot karácsony óta.
 
Uj HSZ lap nem lesz (1 felevet osztottuk meg csak)
A BDV-s lapok febr. 1.-tol hasznalhatoak (hacsak a versenyszervezo mast nem ir a kiirasba)
 
Az a szomorú, hogy ti már akkor kezdtetek el játszani, amikor minden versenyről van beszámoló, decklistekkel, illetve a megjelenést követően már 2 nappal be vannak árazva a kiegek lapjai, plusz van róluk kismillió elemzés.

Így tényleg nagyon nehéz elvonatkoztatni, és ténylegesen belegondolni, hogy melyik lap mire képes, van-e benne rejtett potenciál. Régen elő-előfordult, hogy valaki lehozott egy teljesen új koncepciót egy versenyre, senki sem tudta, hogy miről szól, mit csinál, és úgy bedarált, hogy csak ámultál.

Le lehet gittezni ritkákat, meg mondani, hogy semmire nem jó, de:

1) próbáld ki először, ne csak úgy hajigáld a megjegyzéseket
2) ne befolyásoljon az, hogy mások mit mondanak róla

Amúgy ez a téma minden hónapban elő fog kerülni? Annyiszor meg lett válaszolva, de valahogyan mindig visszatérünk ide.
 
De pont, hogy emiatt kéne elfogynia akkor a nagy kiegeknek is és ilyen logika mentél régen kellett volna, hogy megmaradjon. Amúgy a zének azért fogynak el mert van 1 használható lap fixen (néha több) köztük, ami ugye a ritka és nehezebb kibontani a 3-at.
 
Szerintem nem nyomtattak kevesebbet, egyszerűen csak a BDV óta 2x annyian vesznek boostereket és zéneket, és fejenként is jóval többet, mint azelőtt.
 
Ez amúgy jó ötlet, bár elképzelhető, hogy szimplján csak kevesebbet nyomtattak az ÖV-ZSZ-IV hármasból. (egyébként erre kíváncsi lennék, hogy így van-e) És talán pont ezek sikerét látva emelték meg a darabszámot.
 


még 400-at se adnék érte ^^

Amúgy sztem kifejezetten jó volt a hozzászólás, DE

-nem tartanak fegyvert a fejedhez, hogy displayt vegyél;
-meglepődnél, de rengetegszer kaptam ki (mostanság nem, mivel nem játszok) olyan lapoktól, hogy néztem, hogy WTF, ilyen lap is van és vki játszik is vele?
-nincs azzal semmi gond, ha gittes ritka is van, nem lehet minden lap Kyorg.

Valamint azon gondolkodj el, hogy az utóbbi kiegek tényleg jók voltak, főleg a Világégés "fényében" (árnyékában inkább), ami meglátásom szerint irgalmatlan bukás és gyenge lett 1-2 lapot leszámítva.

Illetve azt is meg lehet nézni, hogy a Zének főként pár hónap alatt (vagy talán hét) teljesen kifogynak, ami azért a tesztelők és a lapok minőségét is jelzi.

Bízom benne, hogy a fentebbi elfogyott jelző minél több nagykiegre is ráaggatható majd, mint pl. a legendás ÖV, VÉ, IV hármasra. Behonak tipp, hogy ezeket a kiegeket kielemezném, mert gondolom nem véletlen, hogy ezek a kiegek irgalmatlan gyorsan elfogytak.
 
Úgy áraztam be,hogy el tudjam adni. Ha ez valakinek nem tetszik,sajnàlom. Biztos sokakat zavart,hogy az autentikus kreáció nem 1000/db volt kint,hanem 400 Ftért....
 
Nem támadás,de nagyon átgondolatlan és maga a kérdés is "vicces" attól az embertől aki már az első héten a béka segge alá árazza be a lapokat az előtt még, hogy a piac magától belőné, hogy minek mi legyen az ára(kereslet kínálat alapján).

Kb az a szitu ugrott be mikor a kisgyerek elkezd toporzékolni , hogy fagyizni szeretne ,de fél perce dobta le a földre az előzőt, mert akkor azt hitte az jó gondolat...
 
Csak felvetettem valamit,nem "támadàsnak szántam". Ha bárkit megbántottam ezzel,akkor ne haragudjatok.
Peace
 
B. Jagumir - tudomásom szerint - a háttértörténetben (gyengébbeknek: Túlélők Földje) nem szerepel. Szerepel ellenben egy P. Vlagyimír nevű ellenfél, szembejövő "szörny"-ként. Az ő enciklopédiájában annyi áll, hogy Tráki Vlagyimír névrokona.

Tráki Vlagyimírról pedig csak annyit, hogy sokkal több ő mint egy a TF-en létező nemjátékos karakterek közül. Ő egy, a Játékvezető által irányított valódi karakter, aki nem csak részese a TF történelmének, hanem alakítója, kulcsfigurája is. Számos helyen megszólalt már, és - tudtommal - még sosem tett említést az unokaöccséről.

Megjegyzem van párhuzam. Talán emlékszik még valaki a Lord Kovács nevű lapra. Ő is egy létező figura a TF-en, és neki is van egy rokona a HKK-ban, nevezetesen a fia, ifjabb Lord Kovács. Na a TF-en neki sincs nyoma.
 
Hát 10+ évvel ezelőtt amikor hobbi szinten rövid ideig gyűjtöttem és haverokkal játszottam, akkor ugye már az "új" verzió volt, az ősrégit csak lapkeresőben láttam még (:

"A Boosterekről meg annyit, hogy kilora kell őket venni, nem darabra, aztán a felesleges spoilereket meg 100-200 Ft-ért a pórnép közé szórni, és ezzel jól kipukkasztani a Polgár Jenő mester urakat.
"

"
De hát az már kétszer fel lett újítva.
Először úgy hívták hogy T. Vlagyimir (új), utána meg hogy B. Jagumir. (Gondolom férjhez ment, és nevet változtatott).


A Boosterekről meg annyit, hogy kilora kell őket venni, nem darabra, aztán a felesleges spoilereket meg 100-200 Ft-ért a pórnép közé szórni, és ezzel jól kipukkasztani a Polgár Jenő mester urakat.

Ja, és valaki most már nyugodtan adjon el nekem Sokszínt (2db), éd Végső összecsapást(3db). Nem haragszom meg érte. A pénz mellé még egy gumicsirkét, egy 30 éves marokerősítőt, egy burago rendőrautót, vagy egy döglött pontyot is tudok mellé ajánlani.
Jááj, ez a 4 sör a 4 csillagos hotelben. Tiszta szerencse, hogy nem Dubaiban vagyok a 7 csillagosban. Akkor fejre állnék, mint a Kränome.

Jut eszembe (csak hogy releváns legyen a topikhoz a hsz-em), a Katulin nevű srácról tudtok valamit?"

Valamit kitett fácséra, hogy "ilyen friss felhasználóval nem lehet ennyi hozzászólást írni" szerinte bug volt, szerintem megérdemelte
 
Nem egészen, de van közük egymáshoz. Jagu történetesen T.Vlagyimir unokaöccse.

http://www.beholder.hu/?m=hkk&cikk=8824
 
De hát az már kétszer fel lett újítva.
Először úgy hívták hogy T. Vlagyimir (új), utána meg hogy B. Jagumir. (Gondolom férjhez ment, és nevet változtatott).


A Boosterekről meg annyit, hogy kilora kell őket venni, nem darabra, aztán a felesleges spoilereket meg 100-200 Ft-ért a pórnép közé szórni, és ezzel jól kipukkasztani a Polgár Jenő mester urakat.

Ja, és valaki most már nyugodtan adjon el nekem Sokszínt (2db), éd Végső összecsapást(3db). Nem haragszom meg érte. A pénz mellé még egy gumicsirkét, egy 30 éves marokerősítőt, egy burago rendőrautót, vagy egy döglött pontyot is tudok mellé ajánlani.
Jááj, ez a 4 sör a 4 csillagos hotelben. Tiszta szerencse, hogy nem Dubaiban vagyok a 7 csillagosban. Akkor fejre állnék, mint a Kränome.

Jut eszembe (csak hogy releváns legyen a topikhoz a hsz-em), a Katulin nevű srácról tudtok valamit?
Hogy lehet, hogy most már egy hete nem spameli tele az összes létező, HKK-val kapcsolatos fórumot?
Csak nem beteg? :O
 
Mármint harmadjára?
 
Srácok, nonszensz, amit írtok.
Soha nem volt olyan, hogy egy HKK kiegben csak univerzális lapok jöttek ki. Sőt, mondjuk tíz évvel ezelőtt ótvar gittes ritkák is voltak a kiegekben, amik a saját deckjükbe sem voltak jók. És akkor nem volt 30-40 jó koncepció, sőt, még a fele sem.
Ha megvalósulna az, amit ti mondtok, akkor nagyjából két év alatt a kukába löknénk a játékot, olyan ütemű lenne a fejlődés.
Ha, és még egy dolog: régen egy év alatt ~110 ritka jött ki a nagykiegekben, hiszen évente kettő jött. Most ~90.
Miről is beszélünk akkor?
 
  ... | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről

© Beholder Kft., 2003 - 2018
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.