Vissza a Főoldalra
 
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
HKK - Zén Legendái: Baljós jelek január 23.
Hatalom Kártyái - Kreátor műhelye november 26.
HKK - Zén Legendái: Alanori piactér október 24.
A pillanat képe
A pusztítás hercege
(Könyv)
Küldd el képeslapként!
Mechek háborúban A pusztítás hercege borítóján.
Nézz szét a galériában!
Termékismertető - HKK - Zén Legendái: Baljós jelek
Előzetes - Baljós jelek
Hatalom Szövetsége - 41. félév
Hatalom Kártyái versenynaptár - 2017.

A lista folytatása...
Az utolsó Aukciós Napon történtek
Termékismertető - Dobókocka (10 oldalú)
Termékismertető - Kártyaalbum lap (10 darab)
Termékismertető - Kártyavédő fólia

A lista folytatása...
Veszprém megyeiek (57)
[HKK Piac] Eladó lapok (138570)
Postai csere (megbízható arcok listája) (8516)
HKK kérdés? (41514)
[HKK Piac] Gyakori / nem gyakori lapok (2914)
Hatalom Szövetsége - 41. félév (8)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:Utoljára ezt küldték:
Ajándékot hoztál, orglingocska?
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Swords Comics
Pókerjáték
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
Ajánlott böngésző, felbontás:
Internet Explorer, 1024x768
 
  ... | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | ...
Nézet:
A vétel után konkrétan 10 perc alatt elment. Nem volt időm
 
Volt 2 fölös tündéred, és nem szóltál????? :O

A barátságnak VÉGE!!!!
 
Ha ezt tudom, ülök egy kicsit a 2 fölös tüncimen..
 
Nekünk az összesített arány 8/55 volt ami durván 7kiegenként 1 db. Az 1/4nek mi is örültünk volna
 
Akkor pécsen még lehet rendelni nekem már nem mutatja
 
Természetesen semmi szükség a %-ok fejtegetésére, a kérdés nem is erre vonatkozott, hiszen Csető Zsolt úr hozzászólása is biztositott minden panaszkodót a Vizitündér-anomália blogtopicban, hogy a ritka lapok száma nem változott az előző kiegekhez képest, és ugye semmi okunk kételkedni a szavában.

A kérdés az, hogy emellett a változatlan ritka-lap szám mellet, és figyelembevéve, hogy a kieg elfogyni látszik, hogy fordulhat elő, hogy amig elméletileg ugyanannyi forgott kiadásukkor a rendszerben, a csillámtündérre teszem azt, nem panaszkodott senki, nem úgy, mint most a vizitündérre.

Szóval tudom, kicsit összeesküvés elméletesen hangzik, de kicsit a gyémántárak mesterségesen magasban tartására kezd a dolog hajazni, amikor is, habár a gyémántkészlet változatlan volt, mégis a készlet egy részének a kereskedelemből való kivonásával érték el azt, hogy az a kevés ami még a kereskedelemben marad, a többszörösét érje, mint amúgy.

Azt, hogy nem vagyok egyedül a gondolattal, bizonyitja egy előbbi hozzászólás mely szerint valaki ül ezeken a kártyákon (akit ezúton kérnék, hogy küldjön belőle 3 db-ot, 500 ft/db áron )

Szóval megköszönve a vigasztaló hozzászólásokat és a nyitottságodat a ritka lapok jövőbeni arányának átértékelésére, a kérdés marad

Hol vanna a vizitündérek??
 
Az 1/4 arány sztem teljesen korrekt, nagy mintán.
 
Ja hopsz, 1/12.
Amugy: Kristalymagia elfogyott volna Domi? Mikor? En ugy latom van.
 
Nekem 1/8 a stat
 
Én nagyon (NAGYON) sokat bontottam ebből, most utánaszámoltam, és az jött ki, amit előzetesen is számoltam, hogy átlagosan minden 4. dekkben van ritka lap. Ez szerintem okés stat.
 
Persze, mondtam hogy elfogyott. Kristálymágia mikor fogyott el? Na mindegy.

Amúgy ja ez a helyzet nekem is nagyon fura, most vagy valaki nagyon sokon ül vagy nem tom mi van, de nekem is épphogy a 3 lett meg, pedig vagy 30-at vettem. Az a része nyilván jó, hogy elfogyott ez a zén mert erős lett és nem csak a tündér, az viszont rossz, hogy sokan be se tudták gyűjteni belőle a hármat...

Javaslatom: mivel ezer éve csak 2 lap közül lehet választani ha ZV-t akar beváltani az ember, lehessen 3.nak tündért kérni. Aki begyűjtötte annak már azt gondolom mindegy, aki adja az úgyis sorban adja (és akinek sor kell, nem pedig a tündér, az úgyis megveszi attól), akinek meg nem sikerült annak jó nagy segítség. Behonak meg pénz hogy a kódokat beváltja az ember ha eddig ült rajta, vagy emiatt vesz ZV-t.
 
És tévedtem,mert már venni se lehet kieget! Viszont a Zén barátai újra előkerültek? Fura...
 
A víz alatt. És lassan kieg sem lesz már, life sucks
 
Pontos ritkaság %adatot nem tudok sajnos, vagyis, hogy hány boosterből lehet kibontani a playsetet, olvastam itt olyat akinek 20+ bontásból sem lett meg, és olyat is, hogy valaki bemákolta 10-ből.

Az, hogy nem tudsz venni, szerintem (sajnos) teljesen normális, hiszen minden játékosnak egyértelmű, hogy a lap 10 pontos, univerzális táp, ami valószínű nagyon sokáig a játék körforgásában lesz majd. Így nagyon kevesen válnak meg a playsettől vagy akár 1-1 darabtól is. Amolyan Kyorg tudás effektus ez kicsit.

Tesztelésen megígérem, hogy felvetem a ritkaság bontási arány megbeszélését.

Dév
 
Kedves Beholder bácsi!

Egy engem nagyon érzékenyen érintő kérdéssel fordulok Hozzád, amit egy mondatban talán úgy foglalnék össze: „Hol vannak a vizitündérek”
Szomorú történetem akkor kezdődött, amikor is szokásos nyolc csomag kiskiegészítő megvásárlása után egy darabot sem sikerült bontanom. Semmi baj, gondoltam, ilyen volt a szerencsém, belefér.

Aztán vásároltam még nyolc darabot, gondolván, ha sok is lesz a felesleges lap, majd ritka nélküli teljes sorként értékesítem. Persze újfent nem sikerült találnom EGY DARABOT SEM.

Bár már kissé mérges voltam, mint ahogy bárki az lenne, aki bármennyi pénzt feleslegesen ad ki valamiért, de kétségbe nem estem, hiszem majd a közösségben ahol játszom úgyis cserélek, vagy vásárolok, hiszen azok a tündérek, melyeket én ugye nem bontottam ki, azok más játékosoknál ott kellene legyenek.

A bontás utáni első versenyen fel is dobtam a labdát, de mindenki azt mondta, hogy alig lehet bontani így nekik sincsen, vagy csak a saját maguk 3 db-ját sikerült kibontani. A legnagyobb lapkészlettel rendelkező játékos pedig egyenesen azt mondta, hogy bármennyiért találok is, vegyem meg, mert nincs kb. senkinek.

Ezután elkezdtem nézegetni a fórumokat az után kutatva, hogy csak én vagyok –e ilyen szerencsétlen, vagy mások is jártak így. Sok játékos panaszkodott ugyanerre. Persze a „hallgattassék meg a másik fél is” elve alapján meg kell említenem, hogy volt 1-2 hozzászólás ahol egyenesen vizitündér esőről írtak, de az előfordulási arányokat figyelembe véve ezeket kénytelen vagyok legenda-számba venni.

Persze nem adtam fel, hiszen az, hogy Debrecenben nem találok, még nem jelent semmit, országszerte biztosan bontottak eleget. Felmentem hát a fórumra, ahol a sok hirdetés közül 1-et találtam ahol árultak külön, de ő is azt mondta, hogy „már nincs meg, annyira keveset bontanak, hogy pillanatok alatt elvitték”.

Még nem volt vége a világnak, hiszen ott volt a sok hirdetett teljes sor, így véletlenszerűen ráírtam pár hirdetőre, hogy nem adná –e ide külön egy megfelelően nagy összegért. Most kérdezhetnétek, hogy miért nem vettem teljes sort? Azért mert miután van otthon 2 majdnem teljes, egyszerűen nem tudtam elfogadni, hogy egy harmadikat is meg kell vennem 3 nyamvadt lapért. Persze tőlük is ugyanannak a válasznak a variációit kaptam: „Alig bontanak, így sokkal jobban járnak ha a többi lappal teljes sorként adják el.”

Nem gond, gondoltam én, hiszen úgyis nemsokára lesz a nemzeti, ahova bár én nem megyek, egyik barátom biztos tudni fog nekem venni vagy cserélni 3 db-ot, hiszen ha ott a rengeteg játékos között nincs senkinek, akkor a világon sincs. Természetesen a legeslegjobb zénes lapokból kiindulva, megfelelően magas árat ajánlottam érte.

Hazajövetelekor kaptam a szomorú hírt, hogy nem tudott szerezni.

A problémám tehát összefoglalva: Nem lehet (normálisan) bontani, nem lehet cserélni, nem lehet vásárolni. Nem találni vidéken nem találni Budapesten, nem találni fórumon.

Hol vannak a vizitündérek?
 
mutatni kell a kezed.
 
Milyen"nagy részét"? Szerintem meg kell mutatni rendesen,mint ha AM-nak nem tudnál lapot mutatni. (Btw.,a jobb játékosok szerintema versenylapok 90%át ismerik és tudjàk,mit tudnak,hiába takargatod)
 
azaz pl. letakarni a lapok nagy részét.
 
Kijátszok egy antimágiás lapot, amelynek szövegében ez van "-de x isten lapjait nem lehet neki dobni)

ilyenkor elég megmutatni hogy csak x színű lapom van?
 
Korai a kerdes, de a beholderes hatalom korlatozasa es veszelyes faj versenyeken a profiknal draft lesz, vagy ugyan azok a formatumok?
 
Köszi, legalább mindenki tudja, mit kell szedni.
 
Atgondoltuk Miklossal, a lap ugye nem definialja ezt, az 'orokre' mellett dontottunk.
 
A Nemzeti előtt pár nappal egy fontos kérdés:

Zu'lit csapdája mennyi ideig csökkenti 0-ra a lény sebzését? Kör végéig vagy örökre?

Köszönöm előre is a hivatalos, Nemzeti 3. napján alkalmazott választ (úgyse jutok be :P ).
 
Semlegesitest nem veszi el

Osmagia tudtommal egy szabaly, tehat nem veszi el (ha spec. kepesseg, akkor igen)

Anti-magia nem dobat, de varazslattal tovabbra sem tudsz reagalni rajuk

Halot elveszi
 
Feledés korszaka elveszi a semlegesítés, ősmágia, anti-mágia, háló képességeket?
 
Legyen 17 !
Ez hiányzik a Beholderből ,a vagányság , a bevállalósság!
Hol van már az az idő mikor Lila Brekk és társai voltak a poénok.....
A Direkt vásárlás és a Jagumir féle dolgok a rossz irány....
 
mármint 1
 
Erről beszélek amikor megjelent,már akkor is mondtuk páran,hogy maradjon,mert úgy se lesz nagy dolog,de erősködtek,hogy az 2,nem 17
 
Én ezt nem tudtam, amikor elkeztem játszani és akkor a haverokkal úgy játszottuk, hogy 17-et véd, de még így is nagyon gyorsan kikopott minden haverom paklijából
 
Hát igen,érdekes ez a játék. A lélekgyűjtő úgy működik,a soro-shar meg nem. Pedig az égvilágon senkit nem izgatna fel,ha 17-et védene,elnyomtatás ide vagy oda.
 
  ... | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről

© Beholder Kft., 2003 - 2017
1680 Budapest, Pf. 4 (Megváltozott!) | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.