Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Sárkánykölykök
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Talán ezelőtt még soha nem hallottál arról, hogy sárkánytenyésztésre adná valaki a fejét, de hidd el, létezik ilyen. Egy távoli nép fiai hónapokig nevelgetik az "apró" jószágokat, hogy aztán őket "szőrén" meglovagolva, az éppen aktuális háborúba induljanak a hátukon.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | ...
Nézet:
Orionhoz fut, és elé áll,testével védve az idézőt az esetleges támadásoktól,majd nyilat tesz íja húrjára,és a Vándorral küzdő Quasitot veszi célba,lő.
 
//Nem tom,nem szeretek értéket mondani...
Azt hittem úgy fogod kezelni,mint a Mágusok öklét...
Döntsd el h mennyit sebez
Sok éles késpengéhez hasonló vasdarab örvénylik,és igy vagdossák a lényt...én kb 15-20mpig gondoltam,és perzse követi a felhő a lényt.
De ha nagyon nagyon ragaszkodsz írhatok sebzést,de amúgy rádbízom //
 
Enger érzi hogy kezdenek fogyni az energiái úgyhogy inkább megiszik egy manaitalt és lehetőleg távolabb húzódik a veszélyes tereptől.
 
//Valami leírást kérnék a varázslathoz. Meddig tart, mennyit sebez amikor majd átmegy rajta a lény.

Wolio nem vagy gyorsításban, csak egyszer támadsz. Az első támadásod veszem figyelembe, hacsak nem döntesz másképp.//
 
Vándor vigyorogva figyeli, ahogy fegyvere mély sebet ejt ellenfelén. Ám ez a kis figyelmetlenség, rögtön meg is bosszulja magát! A Quasit ugyanis oldalra kap, és beleharap a barbár testébe. Ám hiába a siker, ez volt élete utolsó cselekedete! Vándor kiegyenesedik, és a magasból hatalmas lendülettel a szörny fejére csap. Majd rögtön ezután a Woliot támadó Quasit felé mozdul, és néhány lépés után, alulról felfelé irányuló csapást indít a lény hozzá közelebb eső oldala felé.
 
//Ja...télleg xD//
Gród látja,hogy az egyik ördög már majdnem kiszabadult,ezért egy gyorsan eszébe jutó varázslatot mormol,vasreszeléket szórva szét a levegőben.
Az ördög körül éles vasdarabok jelennek meg,és örvénylenek a levegőben sebezve a lényt.
 
Elkezdi szidni magát, a kitörése miat, majd mikor megérzi a csipést, erős émelygés tőr rá, de megráza fejét és,hirtelen mozdulatal arra csap ahonan a csipés érkezet és amere a gazdája lehet. a mozdulat sort tovább viszi és fegyvere a másik irányba lévő Quasit veszi célba.
 
Wolio fegyverének mágiája már a harc elejétől működésben volt. Ide-oda csapkodásának csak annyi eredménye lett, hogy sokkal nehezebben lehetett hozzá férni //gyak. védekező harcnak vettem//. Ezután megérzi, hogy a Félelem ahogy jött, úgy meg is szűnt. Enger varázslata sikeres volt. Vándor beviszi a kegyelemdöfést az Osyluthnak, majd felmetszi farkas formájú ellenfele oldalát. Érzi, hogy a megnövekedett gyorsasága lassan alábbhagy. Ám mielőtt ez bekövetkezne még van ideje kettőt csapni.
A Woliora támadó Quasit nem talál, ám Vándornak nincs ekkora szerencséje. Ellenfele belé harap.

-Új kör-

A legelső ördög érzi, ahogy a kőbéklyói egyre gyengülnek. Tépi, szaggatja, s a kör legvégére ki is szabadul. A következő körtől már harcba bocsátkozhat. A Jégfalat megkerülve az eddig Oriont csépelő Osyluth félúton van, a következő körtől ő is eléri a harcost és a barbárt. Wolio ellenfele a csípését használja. A lány émelygést érez, ám ez harci teljesítményét nem befolyásolja.

(kimaradt: Fuhur, Mullen)
(1. Osyluth (...) - 64/40 mozgásképtelen: 0 kör
3. Osyluth (vs Wolio) - 64/40 Láthatatlan
4. Osyluth (úton) - 64/64 Láthatatlan/saras
1. Quasit (vs Vándor) - 26/10
2. Quasit (vs Wolio) - 26/21
Enger - 40/13 - mana: 100/15 Láthatatlan: 4 körig.
Gród - 40/33 - mana: 100/50
Vándor - 120/46 - Gyorsítás: 0 kör, Félelem: 1 kör
Wolio - 96/78
Fuhur - 70/51
Orion - 35/6 - bénult)


//Körváltás: csütörtök este//
 
Vándor a haldokló Osyluth oldalába vág, ezzel megpecsételve annak sorsát. Majd a Quasit felé fordul, féltérdre ereszkedve oldal irányú csapást indít. Sikeres telálat esetén, az ellenfél teljes oldalán, hosszú mély vágást hagyva.
 
Enger először a láthatatlan dögöt akarta meglőni egy villámmal de ha a hadonászó találja el az komoly gondokat okozhat mindenkinek az ellent kivéve. Nem repesett érte túlzottan, de inkább lehámozta róla a félelem varázslatot. "Mennyi baj van ezekkel" morog magában.
 
//vaz hogy mindig én kapom meg a hosszan tartó varázslatokat//

Félelemtől felmegy benne a pumpa és nem érdekli semmi elkezd csapkodni minden fele hogy senki ne juthason a közelébe, közben fejét ijedtne kapkodja és probál keresni valami biztonságosabb helyet, közben csapkod össze vissza semmivel nem törödik. Sőt aktiválja kardja mágiáját hogy még többet sebezen.
 
Orion a jégfal árnyékában, eltorzult arcal hörög. Szájából folyik a nyál, tagjai görcsösen aprókat rángatóznak; szemei ki vannak fordulva. Igazi partihangulatban van.
 
//Vándor, továbbra is kétszer támadsz körönként. Úgy vettem, hogy a Quasitot is megtámadtad.

Wolio ismét nem jelölt pontos ellenfelet. Az egyik Quasitra támad.//

A barbár csapása talál, majd visszakézből a földre teremti farkasalakú támadóját. Ez utóbbit nem rázta meg az elektromosság. Wolió mellette terem, hogy segítsen a küzdelemben és felszántja ellenfele oldalát fegyverével. Enger varázslata sikeres, a semmiből szellemképként előtűnik a két láthatatlan Osyluth -számára. Elmondhatja hozzávetőlegesen, hogy hol vannak az ellenfelek, de ettől függetlenül sokkal kisebb eséllyel találják a harcosok őket. Orion dalolászva a Jégfalhoz dzsesszel és elkezdi lehelgetni azt. Ez a legtöbb amit tehet, lévén nincs varázsereje. Fuhur, ha lehet még hátrébb húzódik. Ha még egy kört eltölt ezzel kint találja magát a táborból. A Gródot támadó szörnynek esze ágában sem volt elszaladni, de a Mágusok Ökle lecsapott rá. Már csak haláltusája kellemetlen a fülnek.
Az első Quasit továbbra is Vándort támadja, a második Wolionak ugrik!

-Új kör-

A Vándort támadó Osyluth halálos sebeket kapott. Támadását a barbár könnyedén hárítja. A farkas sajnos betalál, de komolyabb kárt nem okoz. Wolio kivédi a farkas támadását, ám ekkor egy harapás lepi meg hátulról. Megvan hát a másik láthatatlan Osyluth is. A nő érzi, ahogy rettegés keríti hatalmába. Láthatatlan ellenfele Félelem-aurával vette magát körbe az előző körben.
Végül az utolsó Osyluth is cselekszik. Fullánkjával lesújt. A méreg szétterjed... a Szellemsámán lebénul a fájdalomtól. A saras ördög ekkor megfordul a többiek felé. Valószínűleg már következő áldozatát keresi.

Két kör múlva csatlakozik a küzdelembe a két Osyluth: az egyik akkor szabadul béklyóiból, a másik akkor ér Vándorékhoz a Jégfalat megkerülve. Az világos, hogy ekkora túlerővel nem bír el Wolio és Vándor. A rajtuk lévő Félelem átok nagy hátráltató tényező. A varázslóknak össze kell szedni áldásaikat, ha még percek múlva is egyben akarják látni barátaikat.

(1. Osyluth (...) - 64/42 mozgásképtelen: 1 kör
2. Osyluth (vs Vándor) - 64/7
3. Osyluth (vs Wolio) - 64/40 Láthatatlan
4. Osyluth (vs Orion) - 64/64 Láthatatlan/saras
1. Quasit (vs Vándor) - 26/20
2. Quasit (vs Wolio) - 26/21
Enger - 40/13 - mana: 100/30 Láthatatlan: 5 körig.
Gród - 40/33 - mana: 100/50
Vándor - 120/50 - Gyorsítás: 1 kör, Félelem: 2 kör
Wolio - 100/85 Félelem: amíg meg nem szüntetik mágikusan
Fuhur - 70/51
Orion - 35/6 - bénult)


//Körváltás: vasárnap este//
 
//Ja,értem//
Mivel a Gródot támadó szörny továbbszaladt,a mágus úgy dönt,megbosszulja a sebét.
Az elfutó szörny felé néz,vasport morzsolgat,közben kántál.
A Dretch feje felett egy hatalmas páncélkesztyűs ököl jelenik meg,mely követi a mozgását.
Gród int egyik kezével,mire za ököl hatalmas erővel lecsap...
 
//este körváltás, szedjétek elő Mullent //
 
A lány ha lehet még hátrébb húzódik

//pár napig nem leszek sajnos gépközelben..elviszik a gépet..//
 
Az idéző majd' hátra esik a szörny harapásától; a húsig hatoló hegből sötét vér bugyog elő, ezt Orion a kezével szorítja le. Tudja, hogy ha a másik Osyluth is rá támad, akkor semmi esélye nem lesz. Pofátlan módon ezek után még van kedve énekelni; nagyon primitív varázslatot alkalmaz, furulyája egyik vége felforrósodik. Gyorsan a jégfal egy távolabb eső részéhez veti magát, és egy akkora lyukat igyekszik magának olvasztani, hogy ő kiférjen rajta, ám az Osyluth már csak akkor, ha szétbontja...
 
//A sértetlen lényekre nem írtam hp-t (ahogy a két Quasitra se).
Kérdezek mindenkit: akarjátok, hogy a következő csatától tüntessem fel a sértetlen lényeket is? //
 
Enger figyelte az eseményeket majd végrehajtott egy igazlátás varázslatot hogy megkereshesse a láthatatlan dögöt és eltudja mondani a többieknek hol is van a drága. Vagy inkább ő maga fog végezni vele.
 
Vándor még meg sem emésztette, hogy csapása nem érte el a kellő hatást, máris új kellemetlen érzés keríti hatalmába. Bizonytalanná vált. Mintha rettegne valamitől, de nem tudja pontosan hogy mitől. Egy dühös barbártól, már csak egy rettegő barbár lehet rosszabb! Hisz ez a kellemetlen helyzet, még jobban dühíti. Így, az eddig őt csipkedő Osyluth-ra támad. Átbujva annak csapkodó karjai alatt, pallosát ellenfele melkasába vágja. Ekkor veszi észre, hogy az egyik Quasit támadásba lendült. És pont őt nézte ki magának. Ellentámadást már nem tudna indítani, így megpördül tengelye körül, és jobb lábával kilépve oldalra mozdul. Fegyverét lendületből meglóditva, remélve, hogy elkerüli a találkozást a szörnyel.
 
//a sértetlen ellenfelek értékeit nem írja le, mert ő ilyen cseles geci.

Reag ma vagy holnap, lövésem sincs mit csináljak ^^"//
 
//Raptor ezt most nem értem
Engem a dretch támadott meg,de nem írtál neki lentre értéket,azaz már nincs is játékban.
Vagy csak én néztem félre vmit? o.O//
 
//nem volt gép//
Fel hasitja ellen felé hasát, aból ömleneki belső részei de látszolag nem nagyon érdekli.
Így Wolio folytatja a harcot ellen fele ellen, de azért jobban figyel arra hogy ő maga be ne kapjon egy sebet.
 
Orion Jégfala részben magába is zárja a két farkast, ám azok egyikén sem marad látható sebzés. Úgy tűnik a démonok is hasonló ellenállással rendelkeznek a faggyal szemben, mint az ördögök. És úgy tűnik ezt az ellenállást megkapják akkor is, ha más alakot öltenek. Enger alakja a kör végére elenyészik. Futva harminclábnyi távolságot tudott megtenni. A Dretch nem élte túl a csapást. Vándornak nem kellett messzire nyargalni, az Osyluth ugyanis közelharci távolságon belül volt. A barbár csapott, ám az ördög elfordult még időben, így a csatabárd csak lapjával találta el és ártalmatlanul lecsúszott. Gród sikeresen véghez vitte a varázslatot, és nem is akármilyen pontosan! Egyenest az egyik láthatatlanná vált Osyluth alatt nyitotta meg a sárözönt, így az láthatóvá vált! Láthatóvá vált, amint egyenesen Orion felé rohamozik... A másik lényre nem került a sárból, így helyzete még mindig ismeretlen. Fuhur kihátrált a Jégfal elől és jelenleg egy varázslatot készít elő.
A Dretch, ami eddig Szajonnt támadta, most Gród felé rohan. Meglepően ügyes csellel feltépi karmaival a varázsló oldalát. A két farkas formájú Quasit lerázza magáról a jeges törmeléket. Az egyik Vándorra veti magát, a másik egy képességét használja. Szemei vörösen felizzanak, valahogy most sokkal nagyobbnak és erősebbnek tűnik. A barbár érzi, ahogy tagjaiból kiszáll az erő, mozdulatai bizonytalanná válnak. A Félelem varázslat megmagyarázhatatlan rettegést ültetett szívébe.

-Új kör-

A megbéklyózott Osyluth, aki eddig is próbálkozott varázsolni most sikeresen koncentrált: végig tudta mondani a mágiát. Egy halvány aura villant fel körülötte, ám más hatását nem látni. Elkeseredett küzdelmet folytat a barbárral a súlyosan sérült Osyluth. Eltáncol jobbra, majd hirtelen ugrással Vándorra veti magát. Karmai így mélyen ellenfele húsába tépnek.
A sármocskos ördög ráront a Szellemsámánra. Egyenes útja vezetett srégen a fal mellett. Borzalmas állkapcsa komoly sebet ejt.
Néhány kalandozóban azonban rossz érzés támad... nem tudják merre járhat az utolsó láthatatlan Osyluth.

(Kimaradt: Wolio)
(Félelem: Átok. 25% esély a támadások és varázslások elrontására. Ezen kívül -5 morális módosító sújtja a sebzést.)
(1. Osyluth (vs Enger) - 64/44 mozgásképtelen: 2 kör
2. Osyluth (vs Vándor) - 64/17
3. Osyluth (?) - 64/40 Láthatatlan
4. Osyluth (vs Orion) - 64/64 Láthatatlan/saras
Enger - 40/13 - mana: 100/60 Láthatatlan: 6 körig.
Gród - 40/33 - mana: 100/70
Vándor - 120/52 - Gyorsítás: 2 kör, Félelem: 3 kör
Wolio - 100/98
Fuhur - 70/51
Orion - 40/19 - levontam a 8 pontot a tekerésért is)


//Körváltás: csütörtök este//
 
Hello vegyetzek föl msn-re címem:Nitronauta@hotmail.com
 
A drow lány kétségbeesetten látja,h fegyvere lepattan a szörny testéröl.Szerencséjére épp ekkor érkezik Orion,kiáltására hátraugrik,és hálás pillantást vet rá.Mivel fegyvereivel nem lehet társai hasznára,vár, hátha egy kis varázslatal azért besegíthet.....
 
Gród meghallva Vándor utasítását,-reménykedve abban,hogy a láthatatlan lényt lefoglalja az,miként tűnik el Szajonn-végrehajta.Kézfejével körkörös mozdulatot tesz,majd oda mutat ahol az előbb még Szajonn állt.
A nedves föld megelevenedik és a sár fölcsap.
Ha van ott valami,biztos hogy legalább apró cseppekben beteriti a testét.
-hirtelenjében ennyi telik tőlem-akarja kiáltani Gród,de semmi értelme,csak magára vonná a támadók figyelmét.
 
/ Igaz! Ez esetben az Osyluth-nak, csak a gerincére támadok. Az oldalát nem érte kár. Elnézést!! /
 
//elnézést, csatabárd :-x
felhívnám, figyelmed, hogy csak kétszer támadsz vele, nem háromszor ;-) //
 
A barbárt már nagyon idegesíti ez a kis harapós dög, ezért nemes egyszerűsséggel a fejébe csapja CSATABÁRD-ját a Dretchnek. Ekkor kezdi magát egy kisé furcsán érezni, ám elkönyveli magában a harc izgalmának a dolgot. Agya utasítást küld teste minden porcikájának, és ez különös eredménnyel jár. Az egyik pillanatban még a Dretch holteste mellett állt, a másikban pedig már az őt csipkedő Osyluth felé nyargal. A köztük lévő távolság oly hirtelen elenyész, hogy Vándor már csak arra eszmél, amikor fegyvere ellenfele oldalába mélyed. Mély sebet hagyva maga után! A sikeres támadáson felbuzdulva megpördül tengeje körül, és csatabárdját az Osyluth farokban végződő gerincébe vágja. Mely hangosan ropanva jelzi a sikeres támadást! Agya mindeközben sebesen jár, és mintha csak magában beszélne elkiáltja magát.
-Hé, mágusok! Valahogy láthatóvá kéne tenni azokat az átkozott lényeket, eső-por-hamú bármi!
 
  ... | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.