Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Mara Acoma, a Birodalom Úrnője
(Könyv szereplő)
Küldd el képeslapként!
Mara Acoma, A Birodalom Szolgálója, az Acoma ház úrnője, aki a Tsuranni birodalom úrnője lesz, amikor kiskorú fia, Justin, eljegyzi a császár lányát.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | ...
Nézet:
Hagron a feje fölé emeli a lándzsáját és gyors, szinte szökellő léptekkel megrohamozza a legközelebbi sámánt, majd a lándzsát teljes erővel az ágyékába döfi. Ha ez nem töri meg a koncentrációját, akkor semmi!
 
//nekem honnan van hőgutám??//
Lány egy jó írányzot szúrásal sujt le az első ogrera, az oldalán lévő puha részre(ami a borda és a kulcs csont közöt van), szinte kitépi belőle kardját miközben halad előre és lesujt a következőre egy szép technikával kivitelezet külső alsó vágással.
 
A troll elmondja a Mágiatükröt Woliora, így az első rá mondott mágia, amit nem fog meg a Varázslók menedéke visszapattan megidézőjére. Wolio előreront és végigvág a sámánon. Az éppen csak annyira mozdul ki, hogy a csapás ne legyen halálos. A koncentrációját azonban nem töri meg a támadás, tovább kántál a tűz körül. Gród ismét varázslatba fog. Aranyozott tollakat vesz elő, ezeket használva fókuszként a Gyorsításhoz.


//Vándor kimaradt
Wolio -ép- Hőguta- Gyorsítás 3 körig (kétszer támadsz egy körben, mindkettőt írd le)
Mullen -ép- mana: 100/30 - Hőguta - Varázslók menedéke
Vándor -120/97 – Hőguta
1. Ogre sámán -60/49//
 
//Sítáborban leszek jövő szombatig.
Irányítsa valaki Gródot helyettem...de azért maradjon élve xD //
 
-Támadjunk a legközelebbire közös erővel-mondja a lány közben készül a harcra.
 
Ugyan kissé későn, de a troll még gyorsan elmond egy Mágiatükröt arra, aki a legközelebb áll a három ogréhoz. Közben igyekszik úgy helyezkedni, hogy benne maradjon Gród aurájában és szükség esetén védeni is tudja a varázslót.
 
A varázs hatótávolságában aranyszínű fényfoszlányok ízzanak fel és tűnnek tova. A masszív védőmező fővarázslókhoz illően erős mágia volt. Mindent egybe vetve viszont Mullen még így is spórolt manát.
A kalandozók belépnek a barlangba. Három ogre sámán magasodik jónéhány fejjel föléjük. Egy máglya körül állnak és még mindig kántálnak. A terem túlfelén egy rongyokkal elválasztott nagyméretű benyíló van. Itt a falakon polcok, melyek tégelyekkel, csomagocskákkal és különféle kacatokkal vannak tele. A falak néhány helyen a levegő elemére utaló rúnákkal vannak díszítve.


//Ebben a körben még befejezik a közös varázslatukat. Vagyis az első körben csak ti cselekedtek. Két napotok van, a szokásos.

Varázslók menedéke: a mágia létrehozása 2 kör (már eltelt), 20 manába került és körönként 5 manát fogyaszt még. Fenntartásához nem kell koncentrálni. Mindössze 5 láb sugarú körben van, vagyis a varázslón kívül még maximum 8 közepes termetű lény fér bele. A rövid hatótáv miatt a varázslónak közel kell menni ellenfeleihez -ha azt akarja hogy mindenki beleférjen- ezzel testi épségét kockáztatva.

Mullen -ép- mana: 100/50 - Hőguta
Vándor -120/97 – Hőguta //
 
Gród nem mindenkire mondja el a varázslók vértje nevű varázslatot,hanem a kis csapatukra.Ő a központja az egésznek,auraszerűen terjed ki a varázslat.
-Próbáljunk együtt mozogni,úgy hat a védelem.Aki messzire kihúzódik,bekaphat egy kevés mágiát-szól a mágus.

//Remélem ez megoldható.Kevesebb mana a jó ötletért xD//
 
// Az milyen meglepő lenne ha ezután, a mágusoknak maradna manája XD //
 
//Akkor talán hajrá, és írjatok varázslós reagokat? Mert még így beküld titeket ahogy vagytok.. na AZ lesz mulatságos ^^ //
 
//Szerintem elég mindenkinek a varázslók vértye...és annak aki először lépbe annak adjuk még a tükrőt és az meglepő lesz és mulatságos...//
 
//A Mágiatükör előnye, hogy visszapattintja a mágiát. A hátránya, hogy ezután megszűnik. Vagyis utánna nem ad védelmet. Vagyis egyszer, jó, de akkor nagyon.
Hozzátenném, hogy elég drága. Ha pedig a varázslók mindenkit fel akarnak vértezni a mágiák ellen nem marad varázserejük a harcra.

Holnap estig várok, ha addig nem történik lényegi előrelépés úgy tekintem, hogy bementetek a barlangba. //
 
//Szerintem a mágitükör lenne a leghatásosabb, mert ugye az a cél, hogy a legelejét túléljük, amikor hirtelen nekünk ugrik mindenkit//

- Akármit it teszünk, ne késlekedjünk sokáig - morogja a troll idegesen - Nem tudom mit jelent ez a kántálás, de biztos nem jót.
 
-Egyet kell értenem a hölgyel, -szól a barbár- mivel mi nem vagyunk mágiahasználók, sok fog múlni rajtatok. Két dolog közzül kell választanunk! Vagy a támadásra koncentrálunk, vagy a védekezésre. Esetleg egyikőtők támogat minket hasznos támadást elősegítő mágiákkal, míg a másikótok a védelemre koncentrál. Mindenesetre a meglepetés erejéről már nem beszélhetünk!
 
// Mágiatükör 25 mana (egyszer használatos)
Varázslók vértje 20 mana, 33% mágiavédelem (egész csata alatt)
Sérthetetlenség gömbje 30 mana, 15 mana vagy kisebb varázsköltségű varázslatokat megfogja (egész csata alatt)
Félelemtől védő varázs 15 mana (egész csata alatt)

Hirtelen ezek jutottak eszembe. Más varázslattal kapcsolatban keressetek meg előbb MSN-en pls. //
 
-Azt hiszem nem állunk per pillanat túl jól-mondja gondolkozva a lány-hm-megvakarja egy pillanatra a fejét, majd Mulenre néz- esetleg ha tudnál-megakad és közbe a trollra is néz-ha tudnátok olyan védő pajzsot körénk tenni amikor egyszere belépünk és ránk usztiják varázslataikat akkor kivédje, mert szerintem utána már oda tudunk ugrani és lekaszabolni, vagy is remélem, szóval belépésnél kell egy erős védő pajzs aztán gyors roham, a többi már csak az isteneken és a szerencsén mulik.-beszéde közben előkészíti fegyvereit a gyors támadásra-esetleg rájuk lehetne usztitani valamit, de nem tudom hogy ennyire terjed ki a tudásotok. Szóval nekem ez a javaslatom, de ugy is rajtatok áll a dolog hisz a ti erőtök fogy a mágiával.
 
Egy rövid folyosó következik előttük, mely kanyarban végződik. A kanyar falán fény játszik. Valószínűleg tűz ég az ottani helyiségben. Öblös kántálás hallatszik több torokból is: feltételezitek, hogy már tudnak az érkezésetekről és épp felkészülnek. Minden esetre akkor törtök be amikor akartok, esetlegesen varázsitalt inni vagy hasonló gonoszságokat elkövetni még van időtök.

//..egészen holnap estig, miszerint akkor úgy tekintem, hogy mindenki belép a terembe//
 
A troll is követi társait a szélörvényen át a következő emeletre. Közben hozzáértően megszemléli a varáslatot.
- Ha már a legelső teremben két csapda is volt, mi lesz ezután? - gondolja, de társainak inkább nem szól balsejtelmeiről.
 
-Először Wolio mondta ki a szót,őt dícsérjétek-vigyorog rájuk a mágus,miközben szemügyre veszi a áratot.
 
A barbár még azon elmélkedik, hogy vajon jó lessz e a megfejtés, amikor megjelenik a széltölcsér. Ámulva nézi, ahogy a mágus eltűnik, majd ismét megjelenik kicsivel feljebb. Gyermeki lelkesedéssel ugrik a tölcsér közepébe, és élvezi ahogy az magával ragadja. Bambán vigyorog a fentlévőkre, és erős késztetést érez, hogy mégegyszer átélje eme furcsa utazás másodperceit. Majd erőt vesz magán, és mély meghajlással megszólítja a mágust.
-Elismerésem! Ez igazán gyorsan ment, inkább borba fulladnék, mint vízbe. Vigyorog a többiekre.
 
Nő óvatosan belép a széltörcsérbe, és közben örül hogy milyen ügyik voltak.
ahogy feljut rögtön szemügyre veszi a járatott.

//nem hangzik túl jól//
 
*Gród sziszegésre emlékeztető hangot hallat, mire az írás eltűnik a falról. A varázsló fölött egy akkora hasadék nyílik a plafonon, amin egy társzekér is átférne. Heves szél támad a nyílás alatt, és a többiek már csak annyit látnak hogy az a varázslót felfújja a "következő emeletre". A víz beömlő nyílásai ezzel együtt összezáródnak. Az erőfal megszűnik a bejáratnál, a lejtés miatt a víz lassanként arra kezd távozni. Gród feje tűnik fel és integet, hogy lépjetek be ti is a széltölcsérbe.*


//szép munka volt. most bele is kezdhettek a nehezébe ;o) //
 
Gród úgy tűnik megőrült.Eszelősen elkezd nevetni,leül,majd a köpenye zsebéből egy pezsgőt vesz elő.
-Híííí Boldog újévet nektek kalandozótársaim-vigyorog,felbontja a pezsgőt,kortyol belőle,majd továbbadja.Aztán visszafordul az íráshoz gondolkodik,majd megszólal:
-Szerintem is a vihar a megoldás.Szökőár nem ér fel eddig.Nálam még ez jöhetett volna szóba.De,akkor marad a Vihar.
 
-Vihar-mondja hangosan a lány gondolatait-mert az erősnél a szél kicsavarja a fákat és pusztítja a tájat, de az eső táplája a földet.-majd csendben gondolkodik tovább.

//Kedves KM-emnek és csapat társaimnak és minden olvasónak Boldog Újévet kívánok, Kis Kalandozó azt ajálom neked hogy ne értsed félre//
 
Az írás a falon a sárkányok nyelvén van. Mindenki látott már hasonlót, ha mást nem a varázstekercseken. Ez ugyanis a varázslók nyelve. Ha a csapat valamely tagja elfelejtette volna, mostmár biztosan eszébe juthat, hogy az ogre mágusok barlangjába szólt a küldetésük. Így nem meglepőek a mágikus csapdák. Gród és Hagron is ki tudja betűzni az írást. Hangosan felolvassa egyikük, hogy mindenki értse.

Merre járok pusztulás jő,
Kidőlt fákat és gyászt hagyok.
De könnyeimből új élet kél
Találd hát ki: mi vagyok?

A találós kérdésre a válasz minden bizonnyal sárkány nyelven szükséges. Valószínűleg valami olyan dolog lehet, melyet az ogrék egészen biztosan nem felejtenek el.

//Még -84- körötök van//

//Játéktechnikailag: 84 körötök van, mielőtt teljesen megtelne a barlang. Az 50. kör után ellepi a szátokat a víz, innentől úsznotok kell, ami közepes és nehéz vértben nem egyszerű (amiben van fém, az már közepes).
Minden valós időben eltelt nappal 5 körrel csökken az időtök, minden válasz (a gondolkodási időt szimbolizálva) 1d10 kört vesz el. Nyugodtan be lehet mondani bármit amiről azt hiszed hogy az a megoldás (nyelvi akadály nincs, úgy veszem, hogy a varázsló fordít azonnal).
A valós időt január 1-től számolom. Addig elfogy a maradék bejgli, a vodkovics és jó eséllyel estére már kitalálsz a géphez. //
 
Gród a nagy kavarodásban odafordul a társaihoz,felemelt kezével jelzi hogy szólni akar.Mikor a többiek rá figyelnek megszólal:
-Boldog Karácsonyt néktek!
Aztán minden visszatér a régi kerékvágásba...
 
//
Nemtom,jobb nem jutott ezsembe.Ellustultam,kijöttem a gyakorlatból...
Nem tudhattuk h valamelyik nem rejt csapdát :P
Nyugodtan írogass,addig sincs pangás...

Igen,"nekem mindegy" alapon van...próbáltam feldobni pár ötletet korábban,de sose volt döntés.
Ezért hát ROHAAAAM xD

Egyébként látom h a GSFórumra is jársz...egy csomóan járnak oda innen.
Ottvan melkor,ottvolt misihu,aztán Rap,Te meg énis,csak nemnagyon szerepjátékozom ott...//
 
//Utolsó off ide, ígérem, mert már magam is taplónak találom a belepofázást.

Nem volt egy túl bonyolult helyzet - négy fajta kő, van belőlük vagy száz, ebből három fajtában csapda van, a negyediken átjutsz. Most több lehetőség közül, az egyik, hogy valaki kipróbálja a csapdák hatását, és ha szerencsétek van, előbb léptek levegőre, mint vízre, akkor azon mentek végig. A másik, varázslattal - átlebegtek, átugorjátok nagy ugrással, stb. De az, hogy az egész csapat átfusson... szerintem te sem gondolod ezt egészen komolyan x_X

Ami a terv módosítását illeti.. elnézve a reagok sebességét, itt az történik, amit először kitalál valaki, aztán mindenki lustán ráhagyja. "Majd lesz valahogy" alapon nem lehet játszani :\

//
 
//Nem is votl kifogásom a terv módosítás ellen.
Rendben megpróbálok úgy játszani,de ha mágushoz hűen gondokodnék,akkor itt megállna minden,mint votl már rá példa...ezt akartam elkerülni.
Lebegést meg azért nem modntam mindanyniunkra,mert takarékos vagyok...hiszen ze csak a bejárat,és akkor maradna vagy 40 manám és puffneki...//
 
//Nem kell félni, Raptor szeret minket és nem hagyná, hogy meghaljunk (ugye?)//

A troll is követi a többiek példáját és igyekszik a levegő jelét ábrázoló rúnákon szökdécselve áthaladni. Közben megpróbálja nem éppen apró testét megfelelően koordinálni, nehogy mellélépjen.
 
  ... | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.