Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Véres csatabárd
(Túlélők Földje varázstárgy)
Küldd el képeslapként!
A Túlélők Földjén csakis a Kvazársziklák népének, Ghalla első, Trollokat tömörítő Közös Tudatának tagjai használják ezt a félelmetes varázsfegyvert.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | ...
Nézet:
Enger örült hogy végre megsebezte a dögöt és van egy kis ideje ugyanis úgy érezte már nem feltétlen bír ki sokkal több támadást.
- Köszöntem
Szólal fel és ebben a pillanatban láthatatlanná válik, megpróbál a lehető legmeszebb futni a többi lénytől. Távolról többet tehet mintha megöleti magát ezekkel az átkozott pokolfajzatokkal.
 
Orion számításait keresztbe húzza némileg a káosszellem eleste, de nem habozik: Fuhur felé fut, majd elsodorja magával a lányt amint beáll mellé.
- Fuhur, ugorj hátrébb!
Furulyáján gyorsan játékba kezd, a zene nyomán libabőrös lesz a közelállók keze, a lehelet is kezd meglátszani a levegőben amint az idéző előhívja varázslatát; a Jégfal recsegve jelenik meg, köztük és a farkasok között, jó hosszan elnyúlva mindkét másik irányba is. Orion úgy próbálja helyezni a jégfalat, hogy bele tudja fagyasztani a farkasokat is, hisz eme alakban aligha bírják a szörnyek a hideget.
 
A szemsugár színe elhalványodik és égővörössé válik. A szellem felhörög meglepetésében, majd fájdalmasan nyüszítve takarja el szemeit. A sugarak kihúnynak, ám Szajonnak jó ideig fájni fog a feje. Vándor mindkét csapása talált. Az első Dretch elhalálozott, míg a másik komoly sebet kapott. A barbárnak csak most tűnik fel, hogy fegyvere mintha erősebbet ütne, mint eddig valaha. Nagyon furcsa...
Enger vaktában ellőtt villámja célt ér. Ezt a hirtelen elnyelődő villámból és az utánna következő rövid hörgésből lehet kikövetkeztetni. Ám láthatatlanná válni csak a következő körben tud majd.
Mullen sikeressen mondta el a Gyorsítást, a barbár innentől meglepően fürge lesz!
Fuhur dobótőre talál, ám szinte lepattan ellenfele természetellenessen kemény bőréről. A más síkokról való lények részben más -nem ismert- ásványokból, elemekből épülnek fel. Ezek viszonylagos védelmet nyújtanak az evilági fizikai támadások ellen. Ezt megkerülni csak varázsfegyverrel lehet... Fuhur pedig egyenlőre nem rendelkezik ilyennel.
Wolio támadása sikeres //megint random dobtam ki, hogy melyikre támadsz//, a Vándoron lévő Osyluth komoly sebet kap. Úgy néz ki a démonok ellen a varázsfegyverének Lángoló képessége mit sem használ.
A barbárt támadó Dretch talál a harapásával, miután félresöpörte társa végtagját az útból. A szellemet támadó Dretch nem talál.
Fuhur egyre nagyobb bajban van, a két farkas alakban lévő lény egyre hátrébb szorítja. Mindkettejük harapása talál.

-Új kör-

A Vándort támadó Osyluth sikeresen ellenfele vállába mélyeszti karmait. Az Engert támadó lény fogságban van. A szellembe két karom csapódik... majd még kettő. Úgy néz ki mind a kettő láthatatlan lény Szajonnt támadta. Teste elkezd ködössé válni és a saját testében nyitott kapu repíti vissza síkjára a sebeit nyalogatni.


(1. Osyluth (vs Enger) - 64/46 mozgásképtelen: 3 kör
2. Osyluth (vs Vándor) - 64/19
3. Osyluth (vs Szajonn) - 64/40 Láthatatlan
1. Detch (vs Vándor) - 18/8
Enger - 40/13 - mana: 100/60
Mullen - ép - mana: 100/80
Vándor - 120/68 - Gyorsítás: 3 kör (kétszer támadsz a karddal)
Wolio - 100/98
Szajonn - 45/0
Fuhur - 70/51)


//Körváltás: hétfő este//

//Vándor: te még nem tudsz arról, hogy a fegyvered mágikussá vált. Egyenlőre nem tudod mire vélni a dolgot. Úgy hiszed, hogy valamiért az ellefél húsa szikrázik, amikor csapsz, nem pedig a fegyverből jön az elektromosság.//
 
//Elnézést, a helyes írás miat is elnézést, de azt sajnos sokszor nem veszem észre egyébb gondok miat//

Egyszer csak tudatába jutt, hogy hol van és azt is látja hogy elég komoly csata folyik körülöte. Elő veszi fattyú kardját és kiszúr magának egy Osyluth és felé veszi az írányt.
 
Gonosz mosollyal nyugtázza nyilvesszői sikerét,viszont mikor a Quasit ráront rögtön leolvad szájárol a mosoly,villámgyorsan előrántja dobótőrét,és közelröl belevágja támadójába.
 
//No. Akkor rugaszkodj neki a reagírásnak mégegyszer, légyszíves. Egyrészt nem tudod, hogy varázs hatása alatt voltál, másrészt nem tudod, hogy ki mondta rád. Az Osyluth nem démon, hanem ördög. Nem jelöltél pontosan célpontot, csak "megtámadsz egy démonfajzatot". Hozzá tenném, hogy nem két tőröd van, hanem egy hétköznapi tőröd és egy mágikus fattyúkardod. A fattyúkard (vagyis másfélkezes kard) mellett nem tudsz forgatni mást. A barbároknak lenne csak ereje ennek a kivitelezésére. A helyesírást meg sem merem említeni. Remélem nem kell ilyesmik miatt újra szólni - és ez mindenkire vonatkozik, nem csak rád. //
 
Mivel nem ugy néz ki,hogy támadni fogják,Gród ujjai sebesen táncolni kezdenek,majd egy apró fénygömb indul Vándor felé.
Mielőtt a mágia kifejti hatását,figyelmeztetően odakiált a barbárnak:
-Vigyázz Vándor,gyorsulni fogsz!

//Egyszerű Gyorsítás Vándorra.Gyorsabban üt,gyorsabban mozog.Az ő reflexeivel ez nagy előny ^^//
 
Enger előkapja hátáról a pálcát és oda küld egy villámot ahol előbb még az Osyluth állt és még jó eséllyel ott is van.
- Én is rájöttem már! - kiáltotta vissza Orionnak - Valahogy megoldom.
Láthatatlanná válik és egyenlőre inkább saját bőre miatt aggódik mert így már nem húzza sokáig, távolról több hasznát vennék.
 
Rájöün mi történt el kezd szitkozodni aztán ellen felet keres magának akin kitöltheti dühét, két tőrje kezében célba vesz egy démon fajzatott.
 
Vándor felszisszen, amikor a Dretch a karjába harap, és hangosan szitkozódik az Osyluth csípése nyomán. A második Dretch támadását már szinte észre sem veszi, ám annak testének közelsége őrült dologra készteti. Megragadja ellenfele karját, és csatabárdjával vállból lemetszi a végtagot. Majd egyik kezében a bárdal, másikban a csonkolt végtaggal a harapos Dretch elé gurul. És fegyverét annak gyomrába mélyeszti, miközben a végtaggal egyszerűen pofán vágja azt. -Erre harapj rá! Felkiáltás közepette.
 
A káosszellem hörgő hangokat hallat az újabb csapás erejétől; haragjában nagyerejű, veszélyes varázslathoz folyamodik. Az arcát eltakaró csuklyát hátraveti, így a kalandozók szembesülhetnek Szajonn igazi arcával: a lilás, kérges bőrű, előremeredő szarvú démonfej pofájában ezernyi éles fog sorakozik. Hosszú, nyálkás nyelve gusztustalanul lóg ki elnyúlt pofájából, amint a varázslatot megidézi: az arc szinte deformálódni látszik, aránytalanul megnyúlik. A szellem üvölt amint a mágia beteljesedik, kéken égő szeméből két sugár lövell ki, Baghar kívánságával a Vándorral szemben álló Osyluthot célozza.

Eközben Orion sem rest, odaüvölt Engernek:
- Láthatóan a jég nem hatja meg őket; de tűzzel se próbálkozz! Foglalkozz a láthatatlanokkal!
Ezt követően gyűrüjével, melyen van egy vékony penge, megvágja a nyelvét: most új dallamba kezd, ám idézés helyett az Életerőkohó képességét alkalmazza!

// Egy erőpontot tekerek. //
 
Fuhur nyílvesszője az Osyluth oldalába csapódik. Az mérgesen oldalra kapja a fejét, ám ekkor eléri Szajonn Mágiája. Az örvénylő színes, kaotikus mező bekúszik a lény bőre alá, majd belülről kezdi széttépni azt.
Mullen ügyesen megszűntette a mágiát, innentől Wolio is felveheti a harcot!
Enger varázslata -mintha csak falba ütközne- nyelődik el. Csak egy fagyott nyomot hagy maga után a nagyerejű varázs. A Szellemsámán földvarázsa több hatást fejt ki.
Vándor rúgása alatt a kis lény megtántorodik, csapása pedig majdhogynem széttépi azt. Így már egy ellenféllel kevesebb van rajta. A karjában tartott lény harapásával támad. A barbár fájdalmassan kap a karjához, elengedve a Dretchet. A másik lény oldalról támad, és egyik karmát sikerül is a barbárba vájnia. Az Osyluth harapásával támad ez alkalommal. Az utolsó Dretch mindkét csapását elvéti a szellem ellen.
A két farkas alakot öltött Quasit ráront Fuhurra, így az nem tud több távolsági támadást leadni.

-Új kör-

Vándort ismét fullánktámadás éri, de a méreg ismét nem fejti ki a hatását. A láthatatlan démon szintén fullánkjával döfi hátba a szellemet. Az eddig Sugalmazásokat bocsátó hátsó Osyluth is harcba készül bocsátkozni. Láthatatlanságot vesz fel.


(1. Osyluth (vs Enger) - 64/46 mozgásképtelen: 4 kör
2. Osyluth (vs Vándor) - 64/20
Enger - 40/13 - mana: 100/60
Vándor - 120/79
Wolio - 100/98
Szajonn - 45/16
Fuhur - 70/65)


//Körváltás: szombat délután//
 
A megtestesült káosszellem haragosan táplászkodik fel. Botját a Vándorral harcoló Osyluth felé tartja, szemében a láng még vadabbra gyúl: a varázstárgy felizzik, lilás spirálban tör át rajta az energia, a levegő, akárcsak a tűz fölött szokott vibrálni kezd a nagyerejű Szajonn Mágiájának kitőrésekor.

Orion sem rest, játszani kezd: célja az Engerrel szemben álló démon. Játékát addig-addig cifrázza, míg az elf varázslatát be nem fejezi: ekkor az ő mágiája is megtestesül, a földből kőcsápok törnek föl az Osyluth alatt, számos helyen megmarkolják, szorongatják és a föld felé húzzák. Az idéző a Kőkígyó látványától gonoszan elmosolyodik...
 
Enger kezdte nagyon unni a dolgot. Most iszonyatosan hiányzott neki... de kár volt rágódnia olyasmin amin úgyse érdemes. A vele szemben álló dögöt hamar le akarta szedni úgyhogy valami erőssel akart próbálkozni. Kitette egyik karját amiben azonnal egy átlátszó, forgó jégkorong jelent meg amit egyenesen belevágott a dögbe. Ezt remélhetőleg nem ússza meg ép bőrrel.

// jégkorong: 30mana, 1célpontra hat, (látott már mindenki körfűrészt :P ) Este még jövök//
 
Miért van az, morfondírozik magában Vándor, hogy mindíg neki jutnak ezek a kis dögök. A Dretch-ek támadását bár megérzi, nem tartja olyan veszélyesnek mint az Osyluth-ét. Ám mégis azok felé támad, hisz nagyobb az esélye a kitöréshez, egy gyengébb elllenfél felé. Az első Dretch-nek egy hatalmasat rúg a gyomrába, egy ideig valószínüleg fetrengeni fog. Tovább pördülve a másodikra sujt csatabárdjával, és érzi ahogy a fém beleharap a húsba. Majd lendületén nem lassítva könnyedén kiszabadítja fegyverét, és a harmadik Dretch hóna alatt annak háta mögé kerül. Élő pajzsként tartva azt szabad kezével, a nyakánál fogva. Majd szemével az Osyluth-ot figyeli, újabb támadástól tartva.
 
//Hmm...ugytünik kihagytam egy hsz-t xD
Szóval annyiban változik a dolog hogy nem kell aggódnom a láthatatlan lény miatt xD//
 
Gród,mivel látja,hogy őt nem nézte ki egy lény sem Wolio mögé lopódzik majd a botjával jól hátbaveri.
Remélhetőleg ettől elmúlik a varázslat.Jobbat nem tudott kitalálni,erejét tartalékolja és a társa nagyobb segítség a többieknek mint egy varázslat.Varázsolni ráér később is.
Ekkor villan eszébe a láthatatlan lény...remélhetőleg nem támadja meg.Kockáztatott és várja hogy mi sül ki belőle.
 
//sry, erre nem emlékeztem. te is kint vagy a többiekkel, cselekedhetsz.//
 
//Raptor,én ittvagyok,írtam is hogy elmegyek és nem leszek gépközelben,de most már vagyok...
Addig nem írok reagot,amig nem tudom h hogy kerülök a képbe vissza //
 
Akkor eszeget tovább és a közelébe lévőket kinálgatja, de inkább csak magába fordulva eszeget
 
A drow lány először picit hátrébb megy,mint ha menekülni készülne,aztán halk lépteivel a Vándor és az Osyluth párosa felé veszi az irányt .újabb Bűvös vesszőt tesz íja húrjára,és a barbár ellenfelére célozva lő.
 
Enger jégnyila láthatóan nem sebezte meg az ördögöt, nem úgy Fuhur megbűvölt nyílvesszeje //nem jelöltél pontos célt, kockával dobtam, hogy a két sebesült közül melyikre lősz// . Wolio nem kelt fel támadni, lévén a Sugalmazás hatása alatt áll, míg azt valaki meg nem szünteti. A szellem teljes valójában átkerült erre a síkra, így innentől csak elhívója parancsára vár. Vándor mindkét támadása talált. Vágása helyén az elektromosság csúnyán megpörkölte a lényt. A hat kisebb démon lendül most támadásba: három Dretch Vándornak ront és abból kettő el is találja a barbárt mindkét karmával. A kalandozó most körbe van véve! A negyedik démon a szellemnek támad. A két Quasit együttesen leszáll a földre és farkas formába alakul.

-Új kör-

A négy Osyluth kezd, ahogy előbb is. Az egyik Vándorba mélyeszti agyarait, a másik karmaival csúnya sebeket ejt Engeren. A harmadik -hátul álló- ismét Sugalmazással próbálkozik, ám ez alkalommal sikertelenül. Enger lett volna az áldozat, ám a varázsló kasztra jellemző nagy mentális védelem segítségére volt. Hirtelen a semmiből két irtózatos csapás üti földre a szellemet. A láthatatlanná vált Osyluth támadása Szajonnt érte.

(1. Osyluth (vs Enger) 64/52
2. Osyluth (vs Vándor) 64/50
Enger 40/24
Vándor 120/95
Wolio - Sugalmazás varázslat alatt áll
Szajonn 45/2

// kedd 20:00-kor kezdődik az új kör, addig írjon mindenki

Jegyzet: Fuhur, van két Bűvös Vessződ (illetve most már csak egy). Újat készíteni 3 körbe telik (ergo: csatában nem éri meg). Ebből következik, hogy egy kör alatt nem tudsz megbűvölni egy vesszőt és ki is lőni. Mivel volt nálad kettő, úgy vettem, hogy az egyiket használod fel. //
 
Először még agya támadáson járt majd a finom ételen szépen leül a földre és elkezd hamikázni, körülöte folyik a harc, melete eleseik valaki rá náz:
-Kérsz egy kis kenyeret-aztán amint látja hogy a mellete lévő nincs tul jó pacban sőt egyenes rosszul van rá jön mi történik elkezd szidkozodni be kapja az ucsó falat kenyeret össze dobája cucát a zsákjába majd előveszi fegyvereit és nézi kit kéne kicsit megvágni tőreivel, az első démon fajzat felé veszi az irányt szorosan ügyelve a körülöte lévő dolgoknak.
 
//három napot balcsin leszek. remélem addigra végre mindenki ide talál. hétfőn folytatódik a kaland! //
 
A lány vet pár pillantást a kapitányra,és gondolkozik,hogy hátulrol belevágja-e a dobótőrét a szállítmányozásért,végül inkább ő is kiront a sátorból,hogy felmérhesse a helyzetet.Látja,hogy társait már megtámadták a szörnyek,és sajnos azt is hogy nem kerülhet a hátuk mögé.Cifra káromkodás után gondolkozik pár másodpercet,végül dönt:Lekapja hátárol íját,manái jelentős részét elkölti egy Nyílvessző Megbűvölésére,aztán ráteszi a nyilat a húrra,célba veszi a sérült Osyluthot,és lő.
 
Engert meglepték a fürge dögök de, nem habozott a támadójába küldeni a tenyeréből egy jégnyilat, közvetlen közelről csak nem kerüli el.
Közben figyelte amint Vándor is belelendült és Orion rákezdett egy újabb idegesítő dallamra.
 
Upsz!

/Természetesen a csatanbárdot használta, amin a Véreztető-Feltöltött kombináció található./
 
Vándor vére azonnal felforr, amint meghalja a csata zajokat. A többiekkel együtt kirohan a sátorból, és azonnal támadás is éri. Egy skorpioszerű alak megcsípi a vállán, de hála szivosságának talpon marad. Ám ezzel a támadással az ellenfél alkalmat ad arra, hogy ő is szabadjára engedje eddig forrongó dühét. Öklével hatalmasat csap annak melkasába, majd a földön oldalra gurulva kézbe veszi fegyverét. Ügyelve az esetleges támadási hullámokra. És féltérdre ereszkedve az ellenség lábaira méri csapását.
 
//ennél kicsit nagyobb aktivitást kérnék.. //
 
Orion nem habozik; felméri a harci helyzetet, s övéből már pörgeti is ki furulyáját, majd a szájához emeli. Játéka hamar ritmusossá válik, s míg eleinte csak tompán tapossa mellé az ütemet jobb lábával, amint az idéző ereje egyre inkább felgyülemlik, úgy válik előbb kongóvá, majd dübörgővé az ütem. A szellemek létsíkján száll keresztül a dal, s valahol az ősi sötétség legmélyebb bugyraiban száguld a zene, keresi célját; Szajonnt, a káosz ősi szellemét.

A fű pirossá tikkad, a por csigavonalba rendeződik, amint a szellem teste alakot ölt a létsíkón. A hatalmas entitás szánalmas megjelenése megtévesztő: alacsony növésű humanoid, arcát és egész testét köpenye takarja. Csuklyájából csak őrült szemei csillognak a sötétből, jobb kezével, melyen minden ujj más lényéhez hasonló, ronda, rothadt ébenfa botot markol.
 
  ... | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.