Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Antimágikus csáp
(Ősök Városa)
Küldd el képeslapként!
Sokszor csak az mentheti meg életünk, ha van egy ilyesféle antimágikus testrészünk, melyről csak úgy lepattannak az ellenfél varázslatai.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | ...
Nézet:
Sovellis is meglátja de nem tudja miféle teremtmény ez.Még sosem látott manót.Lefordul hogy kivegyen pár aranyat a tárcájábol mert szomjas lett de azt látja hogy nincs ott mmajd meglát a manó kezében néhány tárcát.
-Hé te add vissza a tárcám!!!
 
Vándor mosolyogva figyelte, ahogy a kis manó kissé ügyetlenül de visszajuttatja gazdáinak jogos tulajdonát. Tekintetével végig kísérte a műveletet, majd amikor találkozott a szempárjával az asztalára bólintott. Jelezve ezzel, elismerését és elégedetségét. A kis manó értette a jelzést, majd miután Vándor töltött neki az elötte lévő borosüvegből kajánul elvigyorodott.
 
//Csak tessék, de vigyázz, nehogy a helyi alvilági szervezet felszámolja őket //
 
//csinálhatok egy rendet?//
 
//Na most jönnek a cáfolatok!
-Először is, Dimuranon van élet, ha tágra szabjuk a határokat. A khobír tudósok láttak mozgó köveket és árnylényeket.
-Egy É-gerondari kocsma egész érdekes lenne, nem? Mondjuk a Káoszfellegvár közelében (A földi emberek megbeszélik ügyes-bajos dolgaikat egy teadélutánon Yvo Worlukkal ))))))
-Drakónián a sárkányok csak a D-nyugati Ashbar tartományban és a sziget közepén élnek a hegységben. Északon például élnek elfek, bár nem annyira barátságosak( magyarul nyilat küldenek abba, aki az erdejükbe merészkedik ), a sziget D-keleti része pedig Zhénia híveié, akik mellesleg emberek. De amúgy a sárkányok tényleg vigyáznak a szigetre, pl. egy ork csak egy módon juthat a szigetre: egy ezüsttálcán, megsütve, megrántva, egy citrommal a szájukban;). A sárkányok pedig megbűnhödtek azért, hogy lemészárolták a dréneket: S'almeyna, Ashbar első csatasárkányának a vezetése alatt álló sárkányok addig nem hagyhatják el a földi létet, amíg a Fényhozó meg nem öli önszántából, szeretetből! a sárkányokat. Ez eddig csak egy sárkánynak sikerült, Jakhsjahlangnak, aki a Fényhozónak volt az apja( mármint az emberi teste).Addig pedig a sárkányok reménykednek, hogy a következő avaragh-éjszakán vörösre változnak a sziklák a szent területükön a Barlangok közelében, ami annak a jele, hogy az istenek megbocsátottak nekik. Xojertha, az ashbari sárkányok Őre, egy fenséges aranysárkány az Álomhozók rendjéből felügyeli a sárkányokat.
(Gondolom itt már rájöttetek, hogy innen neveztem el a karaktereimet. Amúgy Lyation egy a kiorg úrnők közül, a Treboah klán vezetője ;))
-A khobír mágusok jól berendezkedtek, de nincsen elfogadható védelmük; a sárkányok vigyáznak rájuk, ahogy Zhénia híveire is a sziget D-keleti csúcsán.
-Az Ayvar-szigetek pedig nem hogy nem lakatlanok, hanem igen csak népesek, mivel az ayvariak azt hitték, hogy a Nagy Kataklizmát csak ők élték túl, felfedezőhajóik pedig nem tértek vissza(mivel elsüllyedtek Dimuran partjainál;)). És nem mondtam, hogy szorítsuk Worluk keretei közé a topicot. Lehetne a kocsma a Csillagváros közelében, ahonnan számos kapu nyílik más létsíkokra, és akkor lehetnének démon vagy elementál vendégeink is . //
 
Thirillan végzett az erszények visszajuttatásával.Elvenni jól tudta őket ,de a visszaszolgáltatásban nem volt olyan jártas.
-Sebaj-gondolta magában ,majd megcsörgette az arannyal teli zacskót......
 
//Kitaláltok egy új síkot!//
 
//Nem feltétlenül kell Worluk játszódnia a városnak/kocsmának. Sztem ezt válassza ki ő. Amugy Dimuran szigete a Nagy Kataklizma óta lakatlan, hisz gyilkos sugárzás wan rajta. Gerondar déli része az ork Kondor Birodalomhoz tartozik, és az orkokon kívül más nép csak rabszolgagyanánt wan ott, szal ott se legyen szerintem. Északon az Yvorl-hitű káoszimádók vannak, és az ottani világba én nem helyeznék egy ilyen kocsmát. Drénföld, Fagyföld és a Lendori-szigetek jó játéklehetőséget kínálhatnak ugyanúgy, ahogy Zhilian és Maldiberan kontinense is (ez utóbbi már meleg ővi éghajlat van. Ezeken előfordul minden faj képviselője, és minden vallás. Drakóniára nem illik egy ilyen kocsma, mert az ott élő sárkányok beleegyezése nélkül nem léphet idegen faj erre a szigetre (emlékezzünk csak amikor a drének hadserege szállt partra a délnyugati csücsökben.. ). A Khobír szigetek mágusai a lehető legerősebben védekeztek be, így ott sem lehet kalandozó kocsma. Yennon szigetén csak a Rend istenének imádói wannak, így ott sem lehet egy ilyen stílusú kocsma. Yanwick-szigetek a középsőt kivéve lakatlanok, a középsőn is csak kanibálok élnek. A Jidor-szigeteknek nagyon bonyolult a társadalmi rendsze, ha én lennék a kocsmanyitó, tutira nem ott nyitnék, mert túl fáradtságos lenne élethűt alkotni. Az Ayvar szigetcsoport lakatlan. Ennyit a föciről. A más létsíkokba utazás megfelelő képzelőerővel nem rossz 5let, csak mondjuk kicsit furcsán venné ki magát a "kocsma mögötti térkapu", nem? Aztán meg azon kezdünk vitatkozni, hogy Azgaron, Limbó vagy Cherubion világára menjünk a térkapun D. nah ennyit erről, innentől sztem ne ebbe a topicba beszéljük ezt a témát. Amugy szerintem hiba lenne Worluk keretei közé szorítani a játékot.//
 
//Soxerencsét hozzá, de remélem nem úgy gondoltad, h EZ a kocsma lesz benne?! de nyugodtan csinálj saját kocsmát és várost. amugy lécci a későbbiekben ne nagyon reklámozz. köffi: lord//
 
//Tudod, az a létsíktól függ. Mondjuk, hogy a Worlukon vagyunk. Azt a létsíkot úgyis ismerik bizonyos törpék is Több kontinens is van a Worlukon, név szerint Drénföld, Gerondar( ez a kontinens két isten lakhelye; északon Yvo Worluk, Yvorl, a Káosz Istene, délen pedig Dr. Grums alias Grooms, az orkok istene), Drakónia( a sárkányok őshazája), Zhilian, Maldiberan, Dimuran( itt volt az a végső háború, amit az emberek az isteneik vezetésével vívtak a mhyorok ellen, akik a Worluk őslakosai voltak; a háború következménye a Nagy Kataklizma volt, ami teljesen elpusztította Dimuranon az életet; Dimuran, maldiberan és Zhilian valaha egy kontinens voltak, csak a Nagy Kataklizmától félig elsüllyedt Dimuran), az Ayvari-szgk., a Thelon-szgk., a Jidor-szgk. és Yennon szigete( itt lakik Mark Yennon, akit Feketebotos Mark'Yhennonként ismernek, aki a Rend Istene)
Csak tételezzük fel, hogy a Fogadó a Worlukon van;), akkor jó sztorikat is mesélhetnék. Mondjuk, hogy egy dimenziókapu van a Fogadó közelében, így bármelyik létsíkon lehetnénk.
Melyik kontinensen legyünk? //
 
-Milyen rendekről tudsz?
-Tudod most nem nagyon tudok munkát szerezni.
//a városba kéne egy rend//
 
//Nemsokára elindítom az új fórumot a KALANDOK VÁROSÁT!!!ez a fórum magába foglalja a fogadót is....ezt a várost a játékosok maguk formálhatják/csak semmi veszekedés : )/ persze lesz néhány fix pont pl: a fogadó ,de ezen kívül tiétek a pálya!!!!Már csak 1 belegyezésre várok(Princess Helenna) és aztán indulhat a banzáj : )//
 
Váratlanul, az elf fölnéz, és ismét kezdi a magában motyogást:
-Ppppéééénz...musz..musz-muszály...bo-bo-bosszút állni...bosszú...igeeen...
Eztán ismét lenéz az asztalra, és a nehézségi erő hozzávágja a fejét a fa asztallaphoz.Horkol.
Egy pillanatyni dermedt csend, de aztán folytatják körülötte a beszédet...
 
Mellesleg Vándor épp a mithrillgólem előtt kapta el az árnymanót. Bár a manó ügyködése csak egy-két figyelmesnek szúrt szemet, de a gólem elég hatalmas volt ahoz (nem csak méretét tekintve), hogy künnyedén kiszúrja a zsebest. Valószínű a teremtményt csak az mentette meg, hogy Vándor közelebb volt. Bár a gólem meg nem ölte volna, de biztos kapott volna egy jó kis fenékbebillentést.
 
Jakhsjahlang is mosolyogva nézi az Árnymanó tevékenykedését. Felőlem nyugodtan csinálhatja, amíg nem a miénket csórja el; akkor elnyisszantom a torkát. De mondjuk, ki lenne olyan hülye, hogy egy fejvadászt próbáljon meg meglopni;).
 
-Igen, mi is Sheranban hiszünk, de attól tartok, hogy nem vihetlek a rendembe, mivel csak elvandariak léphetnek be a Sárkánykolostorba; de beszélhetek érdekedben, és lehetnél egy szabadúszó fejvadász a Sárkánykolostor megbízásából...

//Amúgy pedig nyilvánvaló, hogy Sheranhívők, mivel tenyérnyi nagyságú Sheran-medál lóg a nyakukban//
 
-Én kinyírtam volna szó nélkül, ha jó pénzt fizet.-szólalt meg az egyik barbár két sör között.
 
Vándor érdeklődéssel figyelte, amint egy fürge manó kizsebeli barátait. Igazán ügyes kis figura, sőtt még bátor is. Amint a kis figura a közelébe ért, nyakoncsípte és a fülébe súgott a kapálodzó termtménynek.
-Itt van 50 arany, mostpedig ahogy elloptad úgy vissza is rakod az erszényeket. Ellenkező esetben mindenki tudni fogja, hogy mi történt. És ennek te látnád kárát! Azzal elengedi a manót, és kiváncsian vár.
 
-Hogy megérts elmondom az életem történetét:
Gyerekkoromban születésemkor anyám meghalt és apám nevelt megtanított a harc minden csinjára- binjára.Egy nap az erdőben jártunk amikor rábukkantam Árnyékra.
-Megsímogatta farkasa fejét ,majd folytatta:
azota van velem.Mikor már idősebb lettem egyszer sétálni vittem Árnyékot, mikorra hazaértem apám félholt vol.Betörtek hozzánk, apámát hasba szúrták, da arra még volt ereje hogy hozzám szoljon:
-Vidd a farkast és a pénzünket meg ezt a Sheran szimbolumót ő majd vigyáz rád, menj a polgármesterhez ő jó barátom.A pénzt pedig szükösebb idökre tartogasd, majd lehunyta szemét.
Megsírattam majd a polgármesterhez mentem.
Ő szállást bíztosított és megkért hogy elvégezzek egykét munkát.Neki dolgoztam egy jó ideig még a bízonyos munkát nem adta.A törvényes alatt jót értettem.Ezt nem vállaltam és eljöttem a városból.Ide érkeztem, ez volt a számomra legmegfelelőbb város.Mikor ideértem a fogadóba megtámadtak talán ez többet nem fordul elő.
-Ennyi volt a történetem,amúgy nekem nincs rendem még nem hallottam róluk de egyszer elvezethetnél a tiedbe.
- Remélem Sheranban hiszen mert én őt tisztelem,te is?
 
A kis teremtmény gyorsan végigsurrant a tömegen.
-Kettő....Három....Négy.....Kettő....Három....Négy -számolta az eddig leakasztott tárcákat".Senki nem figyelt fel rá így hát folytatta a "szüretet".Apró kis ujjai ügyesen keresgéltek az óvatlan zsebekben.Hat.Ennyi tárca már bőven elég lesz.Soha nem lopott többet-na jó talán néha-amennyire neki szüksége volt.Kilépett a tömegből és megtörölte verejtékező homlokát szakadt ingujjával.
-Huhhh-ismét sikerrel jártam-gondolta magában-,de hát ,hogy is lehetne másképp?!
Hisz ő Árnymanó volt....azonban nem szokványos manó volt ő.Nem volt gonosz mint többi társa.Kitaszítottan menekülnie kellett otthonából.Azonban nem csak ebben tűnt ki a fajtájából.Az Árnymanók meszeföldön híresek voltak tolvaj képességeikről.De ő még társainál is jobb volt.Ám mégis el kellett hagynia népét.Nehéz volt számára feldolgozni különcségét.Megélhetési gondjai sohasem akadtak.A tolvajcéhek azonnal felfedezték tehetségét és mindig akadt valami munka a számára.És ha el kelett tünnie soha nem okozott gondot számára felszívódni....Az esze mindig is vágott ,mint a borotva ám előszeretettel tettette magát félkegyelműnek. Őt senki sem szerette ,de megszokta már ezt.Ki szeretne egy Árnymanót?!
Így került ebbe a városba is.
-Szép kis város-suttogta magában-Elleszek még itt egy ideig.Azzal továbbindult az emberrengetebnen.....
 
//Tételezzük fel, hogy a három elf is ott van a társaságban;)//

-Tehát akkor fejvadász vagy? Melyik rendbe tartoztál? Mert gondolom, hogyha visszautasítottad a küldetést, a rend többi tagja rád vadászik...Szabadúszóként pedig nem sok esélyed...-szól Jakhsjahlang- Én magam is fejvadász vagyok, az elvandari Sárkánykolostor fejvadászklánjának vagyok a tagja. Énnekem mondjuk mindegy lett volna, ha törvénytisztelő az áldozat...én csak azt kímélem, aki becsületes és jószívű, vagy aki nem törik meg és ellenkezik a zsarnokokkal...tehát akit sokan megsiratnának;)
 
-Régebben az eggyik város polgármesterének dolgoztam, rossz embereket kellet megölnöm vagy elkapnom.
-De egyszer arra kért fel hogy egy törvény tisztelő embert eltegyek láb alól jó pénzért.
-Én ezt nem válaltam és elmentem, de ő ezt nem türte és utánnam küldte orgyilkosait.
-Itt értek utol és sikerült megölnöm őket //a csata lejjeb van//
-Nahát igy történt.
 
//de őneki csak azt mondták hogy harcolnak és ő nem tudta hogy már győztek//
 
//A sárkányt időközben legyőzte egy barbár horda;)//
 
-Nem zavartok, de ki üldöz téged?
 
-Üdvözletem!
-Remélem nem zavarjuk meg a játszmát, üldöztek ezért menekültem de végeztem velük így a főnőkének nem tudják elmondani, hogy hol vagyok,így talán abbahágyták ülbőzésem.
-Amúgy nem kéne segíteni nekik, végülis egy sárkány nem kis ellenfél?
//a zavarjukat azért irtam mert a farkasa is ott van//
 
-Biztos vagyok benne! Mondja Vándor.
-Úgy hallottam, hogy egy közeli fogadóban látták őkelmét. Talán hozzánk is bedogja buksiát egy időre!
Azzal feláll, és az imént bejött vendéghez sétál. Tisztelete jeléül, jól hátba vágja és megszólal.
-Szevasz hegyesfülü, úgy morgolódsz akár egy aprótermetű. Gyere, ülj le közénk és mesélj!
 
*BAMM*
Verődik be a kocsma ajtaja, és egy elf sietve bejön, miközben magában beszél.
-Azok a nyomorult papok...szent cél?!BAH!!!Tolvajok, én mondom! -motyogja, majd leül egy asztalhoz távol mindenkitől, és folytatja zagyvaságait:
-Bosszuálló gyökérszellem...az, most bosszút álltál... a pénzem is oda lett... de ne félj, rád találok... megetted a kajámat is...teeeeeeeee.....
 
//Szerintetek Titusz él még?//
 
A törp időközben kihozza az italokat, és beosztja további italhordásra a klónt, így van ideje leülni a beszélgetőkhöz.
 
  ... | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.