Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Nektoraf
(Túlélők Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Sárgás, viaszos testű, szőrnélküli óriásmajmok - rettenetesen agresszívek és sunyik. A bozótosban lapítva várják, hogy arra járjon valami, ami náluk jóval gyengébb, és aztán lesből támadnak." - Encyclopedia Fantasia a nektorafokról
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
Legendák Viadala paklibeküldés

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8137)
Legendák Viadala (41)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)
HKK kérdés? (47084)
Lapötletek (64958)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 |
Nézet:
Én nagyon szívesen lefordítom
 
Többnyelvvel a baj: ki az aki lefordítja? Az sok pénz és sok idő.

Ha lehetne pénzt kivenni,akk lehet egy idő után többet vennènek ki,mint amennyit raknak bele. Lehessen mondjuk X kreditért "kupont" venni,amivel pl egy valós kieget 30-40%al olcsóbban lehetne szerezni. Mintha bontanál egy "kódot" online és utàna azt a kieget akár pénzzé is teheted
 
Ami nekem nem tetszett a HKK Onlineba:
-Sok féle nyersanyag, nekem elég a kredit, de max 2 legyen.
-A versenyek lebonyolítása. A díjazás nevetséges volt. Alsó és felső korlát volt az induló létszámra. Legyen dinamikus a nevezők alapján, mind a díjazás tekintetében, mind a fordulók tekintetében.
-Versenyen belül az idő felosztása.
-Soknak tartottam a napi versenyeket. Szerintem, ha versenyezni akar az ember, akkor arra ott a Sit'n'Go. Ne inflálódjon el a verseny.
-Ár

Ötleteim, amivel szerintem jobb lenne a játék:
+Olcsóbb ár
+meccsek alatt chat kikapcsolása. A lobbyban vagy a haveroddal tudjál chat-elni azt cső. Így jobban kiszűrhető a konfliktus. Ha több nyelvű lenne, akkor kevésbé lenne nemzetközi konfliktus.
+legyen reset és azt se bánnám, ha az 1. kiadástól indulnánk
+több nyelven kellene terjeszteni. Leginkább itt a környező országok nyelvén.
+Azon is érdemes lenne elgondolkodni, hogy a megszerzett kreditek ki tudjuk kérni némi veszteséggel valódi forintra.

Hogy miért gondolom ezt?
Általában azoknak a kártyajátékoknak van nagy piaca, ahol sok a profi játékos.
A profi játékos meg azért játszik, hogy anyagiak szempontjából jól járjon.
Lásd: Póker és szerintem amíg ment a WOW kártyajáték is idetartozott. Sok HKK-s azért is nyomatta annak idején tudomásom szerint.
 
Én ezzel a kijelentéssel csak azért nem értek, egyet mert nem egy órát toltam le HS-ben, és látom azt hogy mennyire nevetséges arrafele a meta. Illetve a játékmenet. A HKK játékmenete meggyőződésem szerint 1000x jobb és kiforrottabb. ( pörgősebb is)
A reklámozásnak meg elég sok ingyenes platformja van, és pl a streamelés egy igen csábító formája.
Ha az eredeti fejlesztők is elvetették volna a külföldi piacot akkor nem készült volna el az egész játék angolul is. ( Ez amúgy nem lehetett kis pénz, fordításért jó árat szoktak kérni)
Csak azt nem értettem hogy miért kellet kongragate-re kitenni egy olyan játékot ahol a minimum játék idő legalább 30-50 perc. És tudjuk hogy a kongragate pont az olyan gyors flash játékok oldala, ahova pont azok járnak akik instant 15-20 perces szórakozásra vágynak.
 
A külföldi játékosbázisra/bevételre senki ne nagyon építsen.

Az ok egyszerű, az online játék még nincs azon változatában, hogy konkurenciának számítson (ha durvábban akarom ezt megfogalmazni, akkor hogy egyáltalán számítson). Itt kegyetlen sok okot le lehetne írni (HS-ezők vállalhatják az összehasonlítást), de a lényeges az, hogy a Beholdernek nincs akkora anyagi kerete, hogy megpróbáljon berobbanni a külföldi piacra.

Ha már itt tartunk, inkább a belföldi piaci kört kéne szélesíteni. Valamint az általános tévhit, amit itt látok, hogy ha befektet a behó a reklámokba, akkor egyből kaszálhatja a bevételt. A reklámkiadás a bizonytalanabb bevételi források közé tartozik és nagyon sokat kéne beleölni abba, hogy számottevő jövedelmező hatása legyen és akkor is lehet, hogy egyszerűen csak kidobott pénz volt (vagy csak nem ragadott meg annyi embert, hog megérte volna reklámozni). Ha a behó érdekelt lenne az ilyen szintű reklámtevékenységben, már rég élt volna ezzel a 'rendes' HKK-nál is.
 
Miklós, fejlesztők, esetleg a HKKonline facebookjához, ha szereznétek hozzáférést, akkor írjátok ki kérlek, hogy mik a fejlemények, hogy minél több egykori, vagy új érdeklődőhöz eljussanak a hírek. Köszi
 
Üdv!

Elnézést előre is a hosszabb posztért, de gondoltam kifejtem én is a véleményem. Előfordulhat, hogy olyan dolgokról is írok, amik javítva lettek már a játékban, de mivel az elmúlt időszakban már nem jártam el, ezért kérlek nézzétek el nekem.

Szerintem az első és legfontosabb kérdés az, hogy mit kell megváltoztatni a játékban. az gondolom egyértelmű, hogy a játék jelenlegi formájában nem volt jó sem a játékosoknak, sem pedig az üzemeltetőnek. Ebből fakad, hogy befuccsolt, és a Beholderhez kerültek a jogok. Ha nincs változtatás, ugyan ez lesz a sorsa megint.

Lényeges probléma szerintem a 30 lapos paklik jelenléte. Azt gondolom, ezzel szinte minden játékos egyetért. Nagyon sok feszültséget generált szerintem, hogy lehetett 30 lapos paklival játszani. Ráadásul a csekély játékosszámot is tovább forgácsolta. Nem hiszem, hogy 15 bronz vagy ezüst lapba fog becsődölni a gazdaság. Tehát a kezdőpaklik nyugodtan lehetnek 45 laposak, és akkor mindenki tud egymással játszani.

Többen írták már, hogy kell valami ranked rendszer, mert sok kezdőnek ment el attól a kedve, hogy kitesztelt paklik ellen kellett játszania már a legelején is. Viszont, ahhoz, hogy egy ranked működőképes legyen, ahhoz megfelelő játékosállomány kell.

Valaki már írta, hogy nem lesz könnyű a Beho helyzete, mivel a kezdeti újdonság már elmúlt. Az újrakezdés biztos nehezebb lesz, bár szerintem nem reménytelen. Viszont épp ezért kell az, hogy mindent újra kell gondolni, és ha kell bele kell nyúlni a rendszerbe. Akik abbahagyták, mert problémájuk volt, azok nem jönnek vissza ugyanabba a játékba.
ezeket a változásokat pedig reklámozni kell, promózni kell, különben megint bukta lesz. Nyereményjátékok, fejlesztési naplók, a leendő játékosok véleményének kikérése, akár szavazások formájában is, hogy lássátok, mire van igény. A papír alapú csomagokba legyen reklámlap, vagy esetleg az onlinében beváltható kód. A lényeg, hogy minden volt és jövőbeli játékos tudja, hogy itt egy új és jobb játék lesz, mai kiküszöbölte az előd hibáit. Nem tudom, hogy megy ez, de számítógépes újságokban is lehetne majd hirdetni, írjanak tesztet. De a külföldi piac tekintetében egy-két komolyabb blogger bétáztatása sem lenne rossz ötlet, ahogy már írták is. Mondjuk nem tudom, hogy fel lehet-e őket így kérni.

A gyémántért vehető lapok jó ötlet volt, de a kivitelezés szerintem hibás volt. A lapok többségét szerintem soha senki nem vette meg, ezeket ki kell gyomlálni. És bár prémium lapok voltak, de szerintem nagyon szegényes volt a gyémántmennyiség. Nem támogatta azt, hogy több paklit is készítsek. Mivel a lapok rezetelése nem volt ingyenes, így ha egy másik paklidba más gyémántos lapok kellettek, akkor fizettél érte, vagy nem lettek meg a lapok. De ha meg lecserélted az eddigi lapjaid, akkor a másik paklid nem volt teljes. Szerintem a játéknak éppen a minél több paklit kellene támogatnia, mert akkor vesz a játékos lapokat, akkor fektet bele a játékba.

A versenyek rendszere sem volt a legjobb, pont a nagyon hosszú időigény miatt. Elvileg az online egyik előnye az lett volna, ha csak egy-két órád van, akkor is élvezhesd a játékot. De ha pangott a játék, egy versenyre meg nem volt elég időd, akkor mit csináltál? Egy idő után ez azt eredményezi, hogy az ember egyre kevesebbet lesz fent. Jó lenne, ha ezen tudnának változtatni. Mert pont az ilyen időigény miatt volt annyi kilépő a versenyeken is. ami rendesen megbolygatta a másodlagos pontokat. Szerintem mindenki tudna olyan esetet mondani, maikor a kilépők miatt esett el egy jó helyezés miatt.

Nekem már egy kicsit sok volt a nyersanyag is. Arany, ezüst kristály gyémánt. Szerintem az ezüstöt és a kristályt össze lehetne vonni, ha a mennyiségeket egy kicsit újragondolná a Behó. A versenyeken, meg lehetne újra pakli nyeremény alapból. Tudom, nehéz belőni, hogy mit lehessen elérni ingyen, és mit ne. Talán az egyik legnehezebb része a játéknak. de azt meg kell érteni, hogy hiába nem hoz pénzt az, aki ingyen játszik, de a játékosszámot növeli. Ha pedig nincs játékos, akkor az sem fog játszani aki fizet. És azért elég sokan fizettünk érte. Az se jó, ha túl gyorsan fejlődik a játékra nem költő, de ha nem tud fejlődni, akkor nem fog játszani. Szerintem a rúnákért nyugodtan lehetett volna kis csomagot adni, legalább is a magasabb szintűekért, a nehezebben beszerezhetőbbekért. A szintlépésekért is járhatott volna. Legalább a kerek értékekért. Bizonyos győzelem után is járhatna egy-egy kis csomag. Persze ne ma baráti játékokért, hanem rankedért. Én már az előző üzemeltetőnek is javasoltam, hogy legyen rúna, ami a gyűjteményért jár. Minden gyakori lap megvan, minden ezüst lap megvan, minden ritka lap megvan. Így az értéktelenebb lapoknak is lenne valamiféle értéke. Hisz ezek a rúnák adhatnának nagyobb jutalmat is akár.

Másik fontos javítanivaló szerintem a játékban lévő lapok. Tudom a korábbi üzemeltetőnek azért meg volt kötve a keze, de remélem ti rendesen átnézitek majd. Ne legyen már őshangya a pakliban, amikor nincs más őshangya lap a játékban. Annyi idő eltelt, hogy objektív rálátásotok van a lapokra, csomagokra. Használjátok ki, vegyetek ki, vagy tegyetek be lapokat a csomagokba, hogy a játék sokszínű és élvezetes legyen. Most meg tudjátok csinálni, hogy több versenyerős koncepció is létezzen. el tudjátok kerülni az egyeduralmakat. A bronz és ezüst lapokat is trendbe kellene tenni, mert a kezdőknek ez a versenytípus lehet szimpatikus lenne. de amikor én még játszottam, addig cselvetés káosz hangjai volt ez a formátum. Nem ártana ebbe a kategóriába is kiadni pár ellenvarázslatot. Akárcsak az előző, úgy ez a pont is megérne egy önmagában hosszú posztot, de most itt sem akarok leragadni.

A végére hagytam a mumus kérdést. Legyen-e újrakezdés? Azt gondolom, mindkét válasz mellett lehet érvelni, és mindkét válasz ellen lehet hatásos érveket felhozni. A lapok, gyűjtemények megmaradását nem támogatom. Mondom ezt úgy, hogy szép kis gyűjteményem van, és bár nem százezreket, de költöttem a játékra. Mégpedig azért sem, mert reményeim szerint, a játékban található lapok\csomagok egy nagy újragondoláson esnek majd át. Viszont tény, én sem örülnék, ha minden pénzem elveszne, bár talán a regisztrációnál volt erről szó a nyilatkozatban. Én egy olyan lehetőséget tudnék elképzelni, ahol a játékosnál lévő arany mennyiségéből, és a játékban csomagokra elköltött arany mennyiségéből lenne kiszámolva valamiféle összeg, amit a játékos visszakapna. De ezt nem egyszerre kapná vissza az újraindulás kezdetén, hanem havonta egy bizonyos mennyiséget, egészen addig, míg a teljes meghatározott érték meg nem érkezik. Így nem lenne már a játék kezdetén megint toppaklik armadája, és esélye lehetne a Behónak, hogy egy stabil játékosközösséget építsen fel. Persze így is lenne, aki nagyobb összeget költene újra a régi mellé, de még így sem lenne az újonnan érkezők, és a régebbi játékosok között akkora nagy szakadék.

Remélem nem sértettem meg senkit az írásommal. És tudom, néhol kaotikus lehet, de eléggé lefárasztott a munka. Remélem azért lesz olyan része írásomnak, ami segíti a Behó munkáját.

Üdv
Ohyner
 
Jah, de attól még tetszett az ottani rendszer, csak közben beszippantott a SimCity 4... Van egy megkezdett Aréna harcom azóta is...

Accout újraindítás elég hülye ötlet, azt max úgy tudnám elképzelni, hogy a rendszer eltárolja ki milyen szinten állt a restartnál, milyen lapkészlete volt, és amikor x hónap után eléri az adott szintet, akkor automatice a két acc összekötődik és megkapja a korábbi lapjait is. Így kb. párhuzamos fejlődés lenne, bár akik 30+ fölött voltak (mint én is), azoknak nem biztos, hogy ez annyira bejönne, meg óhatatlanul sok lenne a duplikáció a lapokban.
Egyébként nekem voltak olyan gondolataim, hogy pl. két három részre is szét lehetne bontani idővel az online-t (amolyan szerver szinten, mint pl. Végzetúr esetében is volt), és más-más szervereken más-más lapkészlet dominálna. Így lehetne olyat csinálni, hogy adott szerver 95-2000 közötti lapokkal menne (max picit aktualizálva, de a lényeg, hogy az ott megszokott lassú víz partot moss tempó maradjon), aztán egy Normál szerver ami a 2000-2010 közötti lapokkal, illetve tempóval és ebből mondjuk nem is lépne ki, ez van végülis kb most is, illetve idővel egy harmadik szerver, ami pedig követné az offlilne lapkészletet mondjuk 1-1,5 éves csúszással...
Sokan lennének akik a klasszik HKK-val játszanának, én magam részéről kb 2010-es lapokkal bezárólag élvezem még a játékot, mert ami utána jön (elnézve a lapkeresőt), az számomra már túl erős, gyors, így is vannak olyan végtelen kombók, amik 1-2 kör alatt gyilkolnak, ez gáz túl gyors szerintem.
 
Aha, világos miről van itt szó, lacika lecápázott téged és most indítsák újra a karaktereket.
Ez kb olyan, mint ha a focibajnokságban a kieső csapat elkezdene az utolsó fordulóban kampányolni, hogy ne már ez nem fair indítsák már újra a bajnokságot.
Az üzleti szempontokhoz, amit emlegettél: hidd el, hogy nagyon minimális számú játékos van akinek minden megvan, tehát a játékosok 99%-a majd tud költeni a játékra, ha látja a jó irányt és azt látja, hogy érdemes. (köztük én is)

Na de hogy építő jelleggel is szóljak.

A játékban nekem ami nagyon tetszett, hogy nem érte a játékost semmilyen hátrány ha nem tudott pár napig belépni. Mégis azt mondom, hogy valami nagyon minimális kis csekélységet mégis kéne adni a napi belépésnél mondjuk 14 kristályt, így 3 nap után el lehetne indulni ingyen egy versenyen.
Viszont ne legyen az , hogy na most 20 perc múlva letelik vmi amire rá kell kattintani, meg nem árt ha 10 percenként ott tudsz lenni a gép előtt... Pfujjj!

Laszl76-ot természetesen bannolni kell, multizott, és visszaélt a rendszerrel ami kitiltást vonz maga után. Miután ez megvan már sok probléma nem lesz a piaccal.

Ja és végre nem olyanok fogják megmondani hogy mik jöjjenek ki a kiegben, akiknek fingjuk sincsen a metáról. A behó a sok-sok év alatt sztem ráérzett, hogy hogyan is kell összerakni egy kiegészítőt, úgyhogy sok sikert kívánok!
 
Nem kéne ujra inditani az accuntokat és nem is mondott ilyet senki se.....

Mindenkinek lehet véleménye és fontos hogy most elmondjuk ,de pár dologgal amit írtál nem sokan fognak egyet érteni.

A piac rendszerről annyi hogy gyak nemgyak lapot könnyedén lehetett szerezni....Ha valakire panasz lesz az ujra indulás után az az üzemeltető kötelessége elbeszélgetni az illetővel.Vagy ha nem hagy fel a csaló hozzáállásával akkor ki kell bannolni.

A metagame dologrol annyit, hogy azért sztm arra Mikolóséknak van megfelelő rálátásuk.....
 
hát ez egy kurva nagy ötlet. ha megcsinálják az biztos, hogy utána sokan a játék felé sem fognak nézni. tök jó, hogy azt szeretnéd ( mivel te nem költöttél a játékra ), ezért az esetleges újraindulásnál jó legyen neked, de azt azért nagyon értékelni fogja mindenki, aki költött rá kisebb - nagyobb összegeket, akkor az egyszerűen váljon füstté. zseniális ötlet.
 
Nekem az tetszene,ha szintenként pl lehetne kártyákat kapni. Pusztán a szint teljesítéséért
 
Én pl kristályt és goldot adnék amiből lehet csomagot venni meg versenyen indulni. ( persze a kristály szerzést is könnyíteném, pl napi feladatok megoldásával stb)
 
És mi lehetne megfelelő kárpótlás?
 
Engem nem zavar, ha elveszítem a lapkészletem, csak azt nem akarom érezni, hogy feleslegesen költöttem a játékra, mert újra a nulláról kell kezdeni minden kárpótlás nélkül. A legdühítőbb számomra mégis az, hogy az a lové matyeee zsebébe került.
 
Nem rossz ez a kategorizálás, de szerintem nem megoldható. Legalábbis addig nem, amíg csak 20-30 játékos van.
 
Erre az lenne a megoldás, ha pvp-t játszik valaki akkor a saját szintjén játszon. Értem ez alatt, 1-5, 6-11, 12-17, 17-től felfele lenne kategorizálva a dolog. Így nincs az, hogy egy kezdő beleszalad egy olyan játékosba aki már hónapok óta játszik és már van egy bizonyos lapkészlete, nem csak az alap.

Az viszont kiakaszt, hogy elvegyék a lapkészletet. Páran sokat költöttünk a játékra, valami kárpótlás mindenképp kell ebben az esetben.
 
Nagyon sok mindenben egyetértünk, de véleményem szerint nem a magyar játékosokra kéne az üzleti alapokat helyezni. Szerintem hosszú távon egy külföldi játékos számára emészthető játékot lenne jó készíteni belőle. (Én pl viccesen fog hangzani de nagyobb streamerekken kereszttűl próbálnám népszerűsíteni a játékot pl Kripp )

A meglévő lapok problémája pedig tulajdoni szempontból igen csak probléma. De ezért kell a teljesen új játékosokat becsalni, de úgy nem lehet ha mindenki széljel veri szerencsétleneket.
 
Ehez képest az írja a HS, hogy múlt hónapban voltál utoljára aktív
 
SÁRKÁNYÖLŐ!!!!!

Azt mondjuk lehetett volna továbbfejleszteni, pár évente mindig elcsábít az a játék (meg a Kalandok Földje) hosszú hónapokra.
 
1 (hosszú) gondolat a HKKonline-hoz.

Talán csak azért mondom, mert kívülálló vagyok (van egy accom, vásároltam is vele egy keveset, de különösebben hidegen hagyott a játék egy jó ideje), de szerintem újra kéne indítani az accountokat.

Okai:

-A HKKonline kezdeti lelkesedés miatt nagyobb bevételre tett szert az elején/közepén, amiből folytathatta volna a munkáját. Most ez a nagy összeg kb. elpazarlódott, elölről kell kezdeni. HA újra lenne indítva és nem lenne emberveszteség (és a lapok hiányának sérelmezése), AKKOR sem költenének ugyanannyit rá, mint az elején. Mert már tudják, hogy mire számíthatnak, nincs az az izgalom, mint a legelején. Ez a pénz elveszett.

-Minden kártyalap, amit 'kifizettek' és accounton van, azt nem a behónak fizették ki és nem is fogják (evidens). Ez is veszteség (ez a nagyobb).

-Van egy kialakult (és rosszul működő valami Laszlo miatt, de ez most mindegy) piacrendszer, amit legfeljebb csak elfogadni lehet vagy nyírbálni.

-Az előző két okból minden 'ingyenes' kártyaszerzési lehetség csak tovább rontja a HKKonline anyagi túlélési esélyeit, sőt, jó eséllyel bevezethetetlenné tenné ezeket a lehetőségeket {ráadásul a 'magyar mentalitás' bizonyos aspektusa is arra van kiélezve, hogy amit ingyen is lehet, azért nem fizetünk, de ez szándékosan van kapcsos zárójelben, irreveláns}.

-Megnehezíti a metagame rendes, átfogó formálását az, ha nem lehet 'szabadon' kivezetni egyes kártyákat vagy módosítani őket (amennyiben úgy tekintjük, hogy a kártya használhatóságának negatív irányba változtatása csökkenti a játékos lapkészletének értékét).

-Hasonló okokból nem lehetne csökkenteni a kiegek árát sem, hiszen az ugyanúgy káros lenne a meglévő játékosoknak. Az viszont egészségtelen az új tagok behívásánál, ha csak felfele lehetne húzni a lécet.

A teljesség igénye nélkül írtam ezt és természetesen ez kiadói szempont volt, a játékosok kompenzálása a kitartásukért és elhivatottságért egy külön (de legalább ennyire fontos) dolog.

A fontos inkább az lenne, ha a játékosok megértenék, bizonyos szinten nekik is le kell mondaniuk valamiről, hogy a HKKonline tovább és remélhetőleg sikerességgel működhessen/fejlődhessen. És azt is meg kéne érteni, hogy a 0-ra redukálás pont olyan szélsőséges megoldás, mint az, ha semmi nem változik. Valahol a kettő között lesz az 'jó' megoldás.

Bár, ha a Beholder Kft vállalja, hogy ezeket a terheket egészében átveszi és tényleg nem nyúl az accountokhoz, akkor azzal is meg tudok békélni, már amennyiben lesz emellé egy biztos túlélési stratégiája is.
 
Noh, ezek szerint bejött a 3-dik verzió és vissza a Beho-hoz.
Szerintem a Online financiális rendszerét teljesen/totálisan másképp kellene majd csinálni mint az asztaliét és mint ahogy eddig volt. Legalábbis addig mindenképp, amíg X év fejlesztés múlva esetleg ott nem tart a dolog, hogy amolyan Magic-es fordulattal az offline és online szépen összeolvadjon és adott játékosok megkaphassák az offline lapkészletüket online... De ez azért nagyon a jövő...
Egyébként a fontossági sorrend valóban valami olyasmi lehetne, hogy
1. fórum/chat
2. újraszabott nyitó oldal, illetve játékon belüli kezdőlap (ez a karakterlappal kezdés rohadtul nem jól funkcionál)
3. a beküldött k. sok bug javítása (lehet ez lehetne az első, hogy ne felejtődjön el... )
4. játék jelen formájában újra indulhatna (test felületen pár új lap esetleg új funkciók beiktatása)
5. piac megreformálása, hogy még egy Laszl76 ne nőhesse ki magát szétkúrva ezzel a többiek játékélményét.
6. kényelmi funkciók (ide jöhetnének a kártyahátlap - cica-kutya-medve-stb., avatár)

Ami érdekes lehetne, ez ugyan nem a Hearthstone és a Beho se Blizzard, de a Hearthstone lapszerzési koncepciója veszettül bejövős. Ahhoz képest, azok a szintlépeses juttatások, amik a HKK online-t jellemzik, semmik.
A versenyrendszer pedig olyan módosításokat kaphatna, legalábbis amíg marad a jelenlegi rendszer jó része, hogy napi egyszer minden formátum kaphatna min. 8 fősnél egy free sng indulást.
Igazából ötletek voltak eddig is, több embertől, hogy mit merre lehetne csinálni, hogy használhatóbb legyen a játék, mert az alapok, azok több mint ígéretesek...
 
Azért annyiban biztató, hogy nem fingatták ki végleg a játékot... fél év alatt összekapartam ritkákat meg volt egynéhány kreditem is, aztán egyszer csak nem jött be az oldal.

Még ide is visszaregeltem mert a sok évvel ezelőtti felhasználóm jelszavát már nem tudom, lehet meg sincs már.

Addigis csináltam egy sárkányölő karaktert, hogy néhanap legyen miért felnézni és klikkelgetni párat.
 
Kiskutyák!
 
Igen, már fociztam is rajta egyet. Rájöttem, hogy a zombivadászaton edződött idegeimnek nem való egy sportjáték. Egyetlen gólt sem rúgtam, de az ellenfél két játékosát nyomorékká rúgtam.

Most épp 7 db nintendo 64 kontroller javításába fogtam bele. Kemény lesz.
 
Mükszik a PS?
 
Nintendo kontrollerért cserébe szerzek neked egy cipősdoboznyi gyngyt.
 
Kreativitásunk határtalan :P
 
Húha,ez csábító...
 
Hülye...
 
  ... | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 |
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.