Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Ork barlang
(Kalandok Földje építmény)
Küldd el képeslapként!
"Mikor beléptem, csak úgy özönlöttek felém vicsorgó arckifejezéssel a rusnya képükön, de nem volt számukra menekülés... Mindannyian a kardom élére hányva végezték" - Lángpallosú Geodrin megemlékezése a jubileumi 100. ork barlang kipucolásáról
Nézz szét a galériában!
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások
Hatalom Szövetsége - 54. félév végeredmény
Ajándéksorsolás április + márciusi eredményhirdetés

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Lapötletek (64956)
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (7)
Versenyhirdető (1827)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9481)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | ...
Nézet:
Na így jelentkezhetne valaki Dunaújváros környékéről is ;)
 
Írok én is ide (is) hátha meglátja valaki ,és érdekli a dolog.
Szentes és környékén ha valaki játszani akar HKK-t amíg az Online szünetel vagy azután is.
Ami az Online-ban volt lap minden lapom megvan (nagyjábol).
Tudok adni olcsón kis kezdő paklikat is.
Vagy akár cipősdoboznyi lapot is.
 
ha versenyre akarnék menni, már megtettem volna, eljön annak is az ideje... de köszi
 
Fehérváron minden honapban van verseny.
 
na csokoláda.
örülök hogy nem reménytelen a helyzet. majdnem egy évemet vett el az életemből a játék, örülnék ha folytatódna. nem tudom kihez kell fordulnom , de szívesen segítek a játékkal kapcsolatban ha igény van rá. például nagyon jó versenyeket szervezni vagy mittomén :P

CéZé apátok
 
Üdvözletem!

Én csak érdeklődnék hogy itt fejér megyében játszotta-e valaki az online Hkk-t ? mert így hogy most egy darabig nem lesz online a dolog attól még nem akarok berozsdásodni
Nagyon játszanék már egy pár jó meccset, vannak lapjaim paklim bár levagyok kicsit maradva a mostani kiegeket nem nagyon ismerem viszont imádok játszani.
 
Azok a paklik is tudtak pörögni, csak jóval védtelenebbek voltak, és az ellenfél játékába is kevésbé tudtak beleszólni érdemben. A mai paklik piszok gyorsak, és jóval stabilabbak, mint a régi hokik.
 
Folyamatosan gyorsult a játék minden kieggel.
Onnan, hogy egy erősebb lap 7-9 VP volt odáig, hogy ami 2-nél drágább, az szar.
 
Szerintem szinte minden kiadásból tudsz venni ilyen áron. Én teljesen vegyesen, ömlesztve vettem őket.
 
Akkor most felgyorsult a játék ezek szerint?
Ilyen "szürkeállomány aktivizálása" meg áldozós horda paklik tudtak régen ilyet. Ha ezek még mondanak manapság valamit valakinek.
 
Nagyjábol a játék ugyanaz .....(ha tuléled az első kört....)
Sokan vagyunk így vele hogy nincs időnk...

Azt észre vettem hogy a HKKonline még nem is megy (ujbol) csak ez a topic van ,de máris van egy kis élénkülés.Régi játékosok benéznek ide, érdeklődnek.....
 
LOL bekaphatod nem vagyok öreg:P
 
Ismerjük egymást?
 
A 30 körüli életkor jó is meg nem is. Kiteljesedtem a munkámban, állandó barátnő, új lakás. De emellett nem lenne időm bejárni BP-re, mert beutaznom kb 1 óra, haza ugyanennyi. Szívesen cserélgetnék, úgy az igazi, de jelenleg nem lenne elég időm erre. Így gondoltam az online megoldás lenne a jó, márcsak újra beletanulni az új szabályokba és behozni a 15 éves lemaradást.
 
Mennyire adjátok olcsón?
 
Ritkán járok erre, de örömmel látom van némi fény az alagút végén, hogy ne tűnjön el a süllyesztőben a HKK online. Én az elsők között voltam akinek volt szerencséje kipróbálni a játékot, és kb 15 év kihagyás után kerültem újra HKK közelbe. Nagyon tetszett és sok HSz-el ellentétben én úgy gondolom hogy amíg matyee foglalkozott vele addig az aktív játékosok száma bőven 100+ volt. Versenyeken is bőven több játékos volt átlagban, mint az élő versenyeken. Én is úgy gondolom, hogy pár "aprósággal" is jelentősen lehetne a játékélményt javítani. Szeretném ha lenne lenne valamilyen kezdőtoken rendszer. Mondjuk egy 6 körös versenyen kapsz 3 tokent, minden ellenfél ellen eldöntheted hogy az adott fordulóban szeretnél-e kezdeni, ha igen ( és az ellenfeled nem) akkor automatikusan te kezdesz ( több körös versenynél a felváltva kezdés miatt te kezdesz az 1. és a 3. körben). Ha egyik játékos sem választ kezdést, vagy mindkettő azt választja akkor a rng dönt és aki nyeri a kezdő jogot attól vonódik le token. Ezzel lehetne egyensúlyt teremteni, illetve némi taktikázásra is nyílik lehetőség.

A legnagyobb probléma a meglátásom szerint az volt, hogy az új játékosokat (mert folyamatosan voltak új arcok) nem sikerült megtartani. Szerintem ez elsősorban abból adódik, hogy sokan "farm"-nak tekintették a kezdőket. "Hú ott egy lvl 1 akkor gyorsan belépek és gyűjtök pár free frag-et" Én is sokszor játszottam kezdők ellen, de mindig kezdőpaklival ( nem tárgyassal ), vagy poénpaklival, hogy legyen sikerélményük, és igyekeztem játék közben segíteni is nekik. Jó lenne valami rendszer ami a pakli és a játékos erőt figyelembe véve tiltaná ha valami túl erős (kivéve baráti játékok) paklival akarna beülni valaki ellen.

A magam részéről remélem, hogy a 30 lapos játéklehetőség nem szűnik meg.

A wipe-pal kapcsolatban úgy gondolom, hogy mivel jelenleg sem tudok játszani, ennél jobb ha játszhatok, még akkor is ha az összegyűjtögetett lapjaim (részben) eltűnnek. Az össze "rúnázott" gyémántokat is (részben) elvenném és megoldanám hogy rúnát (néhány kivétellel) csak versenyen és sng-n lehessen szerezni.

A versenyek gyorsítása is szükséges lenne. Erre elsősorban megoldanám, hogy ha egy többkörös versenyben már csak olyan meccsek futnak ahol az egyik fél 2-0ra vezet akkor automatikusan 3-1-el mindegyik véget érne, és kezdődhetne a következő forduló. Illetve lehetnének igazi turbó versenyek, mert a jelenlegi turbo nem igazán éri el a célt, bár az igaz, hogy gyorsabb, de aki kezd túl nagy előnyt élvez. ( a fentebb említett kezdő tokenes megoldással ennek hatása is mérsékelhető lenne) Ha a forduló nem 10 hanem 7/5, a gondolkodási idő nem 30sec hanem 10/20, a tartalék idő nem 2 perc hanem 1 lenne, és a két forduló között a csere ideje is rövidebb lenne azzal kb. a felére lehetne csökkenteni a versenyek idejét. Illetve lehetne valamilyen sudden death mode, a normál versenyeken is, ahol is mindenki ideje megfeleződik, és a fenti időlimitek kapcsolnak be ha mondjuk a meccsek fele, kétharmada már véget ért.

Azoknak akik csak napi mondjuk 1 órát tudnak játszani jó megoldás lenne a többnapos verseny is. Mondjuk weekly challenge lenne a neve, a hét minden napján lenne egy forduló, mindig ugyanabban az időben. Ezek a versenyek 5 fordulósak lennének vagyis mindenki maximum 5 ilyen versenyen indulhatna 1 héten így kisebb hátrányba kerülnének akik nem tudnak 7/7 játszani.

Szintén a kezdőknek jelentene segítséget a PVE rész tovább erősítése

Sok sikert kívánok a játék fejlesztéséhez, (remélem a TF online munkálatait nem lassítja arra már régebb óta várunk :P) és remélem találkozunk még a virtuális asztaloknál.

Üdv, powerdose
 
Nekem is van egy csomó felesleges gy-ngy-m, újak + régiek egyaránt. Az utóbbi 2 kiegből 1 displaynyi. Mind eladóak baromi olcsón.
 
Akinek újabb kiegekből kell otthoni játékra gyak-nemgyak lapkészlet pm me otthon hegyekben áll a kártya. Olcsón adom!
 
Azt gondoltam de pl mikori kiadásokból?
 
Mit értesz használható alatt?

Nyilván nem versenylapok voltak
 
És volt köztük használható?
 
A fórumokon találsz ilyen lapokat olcsóbban.
Én átlag 2 Ft/db áron vettem gyakori-nem gyakori lapokat ömlesztve.
 
Vannak 10ftos lapok a Dungeonban
 
Azok voltak a szép idők, mikor bejöttek az őshagynák aztán köv. kiegben rákontráztak a qwargokkal


Én nagyjából a galetkik bekerülésénél akadtam el, az eddig futott onlineban is voltak újdonságok bőven, de 700-800 lapnál egy idő után belejön az ember.

Bár csak olvasgattam a manapság trendi dolgokat hogy élőben miképp megy... de az jött le nagyjából hogy kismillió többletszabály meg olcsóbb sokkal erősebb lapok okán nagyjából 2-3 körig tart egy játék, anno meg addigra derült ki, hogy ki milyen paklival van 1-2 lerakott lap után.

Manapság is előfordul hogy pár haverommal az összeömlesztett nagyjából 95-98 közti kártyáinkból kreált 50-60 lapos paklikkal elmókázunk kéthetente-havonta, mert jó ez a játék nagyon, csak évtizedes lemaradást behozni sok hét olvasásba telne.

Akartam is kérdezni, hogy a Dungeonba vannak-e még cipősdobozba való 5-10FT-os lapok? Mert simán megérne 1-2 ezrest egy szép adag mára már amúgy semmitérő lap
 
Feri te ilyen öreg vagy? 26-nak saccoltalak kb
 
A kor felhozatalát én sem annyira értettem.30 felettiek táborát gyarapítom én is a jelenlegi aktív játékosok közül és vagyunk jó páran. Igazából a versenyre járók java a 22-25 feletti.Persze nyilván akadnak fiatalok is hála égnek.
Ha valamelyik nagyvárosban élsz(nyilván ilyen szempontból legjobb BP) akkor lehet esély az újrakezdésre akár papír alapon is.
Am ajánlom nézegesd a blogot.Elég sok minőségi cucc van a gamről.
http://hkkblog.wordpress.com/
 
A papir alapu sokkal jobb amugy azt is érdemes lenn újra kiprobálnod egyébként meg nemcsak gyerekek játszék söt a versenyeken jellemzöen felnötek vesznek részt.
 
Ez jól hangzik köszi.
 
Az online csak átmenetileg állt le, mert tulajdonos váltás történt.
Azt, hogy mikor indul újra valószínűleg ezen a fórumon közlik majd először.
 
Sziasztok!

Körülbelül 15 évvel ezelőtt HKK-ztam még a Hőskorszakban :-) .
Még versenyt is sikerült nyernem, imádtam ezt a játékot. (őshangya paklival Isteni szövetség versenyen)
Amikor gimibe mentem abbahagytam és eladtam az egész kollekciómat, amiben Ultraritka kártyák is voltak.
Egyik nap eszembe jutott, h mennyire élveztem ezt a játékot és elkezdtem kutakodni, h van-e még, illetve játszik-e még valaki. Így kerültem az oldalra. Örömmel láttam, hogy még mindig létezik a játék, sőt még online verziója is elérhető. Aztán próbáltam használni az online verziót, de sajnos nem sikerült. :-(
Pedig én is látnék benne potenciált, mivel kártyákkal fizikailag nem tudok mit kezdeni (már lassan harminc éves vagyok), de néha mégis játszanék valakivel. Szerintem nagyon jó kezdeményezés volt, láttok rá valami esélyt, h tudok majd újra játszani a régen szeretett játékommal?

Köszi
 
  ... | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.