Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
A rablótanya belsejéből
(Kalandok Földje)
Küldd el képeslapként!
"Ki ez az eszét vesztett kalandozó, aki háborgatni merészel minket? Haramia harcosaim, végezzetek vele, majd zsebeljétek ki! Gyerünk!" - a rablófőnök utasításai krízishelyzetben
Nézz szét a galériában!
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások
Hatalom Szövetsége - 54. félév végeredmény
Ajándéksorsolás április + márciusi eredményhirdetés

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (22)
HKK online, TF online, Argum City (49)
Lapötletek (64957)
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)
Versenyhirdető (1827)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | ...
Nézet:
A beho találkozó legnépszerűbb programja lehetne az online korábbi tulajának alapos elverése.
 
Hello,

A hétvégi behótalin beszéltem Miklóssal az online-ról.
Az újraindulás legkorábbi időpontjának ő a minimum 2 hónapot adta meg. A korábbi tulajtól csak forráskódot kaptak. A jóember törölt mindent kb. szóval a 0-ról építkeznek, de haladnak. Mostanra jutott el a dolog oda, hogy van valamiféle működő verzió, ha jól értettem a magyarázatot. Szóval a jó hír, hogy igen, lesz online, csinálják. A rossz pedig, hogy legjobb esetben is csak hónapok múlva.

Üdv: Kyb
 
ha elkezditek az új lapok integrálását, akkor javaslom, hogy minél kevesebb keresés legyen, legyen alkalmazva a K(X) S(X) egyszerűsítés, hogy ne kelljen fél órán át nézni az ellenfél hokiját, mert ez online még rosszabb, mint élőben
illetve a lapokat nem eredeti mivoltukban, hanem az onlinehoz moderálva építsétek be (pl. korlátozás, ellenpl. bűvös hajnal) a bűvös hajnalt ebben a formájában lazán ki is lehet venni, mert erősebb mint egy cselvetés, pedig a cselvetést még az élő játékban is gyakran használják
 
Vegyél egy doboz kártyát,én is ezt tettem és játsz a haverokkal nyáron meg nem kell félni a melegtől,le kell menni a strandra haverokkal,este beülni iszogatni v összeülni kártyázni egy jót
 
Talán még a nyár folyamán.Azt írta lentebb Miklós hogy már el tudták indítani a programot.Már fut (mármint a szerveren nem a neten.....)
Lentebb találsz ötletbörzét (fanyalgást is és bizakodókat is)......
 
Szeretnék érdeklődni hogy mikorra várható a HKK online indulása, nyár van, meleg van a fenébe is nem akarok kint lenni játszani szeretnék.
 
ha lesz szerver terhelés teszt.
szerintem nem kéne külsős céget használni a mágia mestereinél is gond volt az indulásnál mert semmit sem ért.
inkább egy külön oldal kéne létrehoznotok ahol regisztrálás után a regisztrálók gépe bezombul és a gépük a böngészőben futtatható program imitálja a játékot, mintha játszanának.
 
Köszönjük a tájékoztatást. Az adatbázis dump az mikori volt? leálláskori vagy régebbi? Így legalább arra kapnánk választ, hogy a lapok megmaradtak-e
 
Aki esetleg eljön a szombati Beholder találkozóra, azokkal élőben is szívesen beszélek a HKK onlineról, remélem tudok minden kérdésre válaszolni!
 
Sziasztok! Elnézést, hogy nem írtam eddig, de sajnos nem nagyon volt mit mondanom. Volt néhány nehézség, a teljes szerver állomány törölve lett a domain leállításakor, így még mintánk sem volt, hogy néz ki a játék futó verziója (ahogy írtam korábban, csak forráskódot és adatbázis dumpot kaptunk). Mostanra, 1 hónap után sikerült a fejlesztőknek eljutnia arra, hogy az egészet újra felépítették, rekonstruálták a futtató környezetet, lefordították a programot, már tudják futtatni is, ill. ma kaptam az örömhírt, már az adatbázis kapcsolatok is működnek. Tehát haladunk. Sajnos nem tudok naponta biztató dolgokat írni, de már az elején írtam, hogy ez sajnos sok munka lesz, dokumentáció nélkül egy ekkora programot újra beüzemelni. Pétertől még mindig várom, hogy a szükséges papírokat és a domaint megkapjuk.
 
Köszönet érte!!!
 
OK, gyakrabban nezek majd a Beholder bacsinak... topicra (bar Janos olyan szepen szokott valaszolni koszonet erte!)

HKKOnline ugyben privat uzi vagy email Miklosnak de ha lenne barmi, ugyis mondana.
 
Balázs félre ne érts nem téged kritizállak,sőt pont te vagy aki legalább olykor leszáll közénk és véleményt formál,de sztem ennél a kommunikációnál több és ennél azért valamivel gyorsabb kellene legyen magától a cég részéről(mindkét felsorolt esetben,de valószínűleg ha mélyen elkezdenék gondolkodni találnék hasonló eseteket az elmúlt fél-egy éven belül is).Persze nem azt mondom csip csup kérdésért azonnal kezeteket lábatokat törjétek,de legalább azon topikot amit ti indítottatok vagy a Beho bácsinak kérdések topikot legalább "tartsá(to)k karban" ha egy mód van rá.Ha meg nincs akkor ne tessék meglepődni ha orrotok alá van mindez dörgölve olykor-olykor:P
 
Nem lenne fair ha belekontárkodnék mert nem fogok résztvenni a versenyen.
 
Ja es nyomas velemenyt nyilvanitani a tiltott lapokrol a Zenes topicba
 
HKK online ugyben, mint irtam, en nem vagyok illetekes - de uzentem Miklosnak, hogy nezzen mar raja.

HKK: nos, a heti 4-5 ora ennyire eleg (sok topic van am, foleg a HKKBlog cikkeket, topicokat is beleertve - hal'istennek persze). No persze lehetne 10-12 orat is olvasni, akkor jobb lenne - csak te 1-2-t irtal, erre valaszoltam. A heti 4-5 ora az tuti benne van reszemrol, talan meg tobb is.

Amugy a Zenes kerdesre nem volt egyszeru a valasz, tobb embernek kellett megvitatnia, utananezni a keszleteknek, ilyesmi... ezert ment lassabban. Ettol meg lehetett volna hamarabb persze, de azert meg van 10 nap a versenyig, ez meg epp OK szerintem.
 
Ha valóban olvassátok akkor a pont nektek címzett BEHOLDER bácsinak kérdések topikban miért csak azután sikerült a 2014.05.28.-a óta feltett(és azóta többször megismételt) kérdésre válaszolni miután személyesen is meglettetek keresve ezügyben?
Valamint az Hkk online topikban(vagyis itt) egyetlen bejegyzés sem volt a cég részéről több mint egy hónapja annak ellenére, hogy több mint 300 megjegyzésnél tart ezidőtájt a topik így ebből láthatóan eléggé pörög (jobban mint bármelyik másik azthiszem) .
Ha tényleg olvassátok még aggasztóbb, hogy ennyire nem érdekel a véleményünk valamint a kéréseink(célozva itt a zénes frissbontást érintően).
 
Ha a HKK-ra gondolsz, (es nem az online-ra) csak en hetente legalabb 4-5 orat olvasom a Beho + HKBlog forumokat, es valaszolgatok is. Ugyhogy ezt a nem kicsit +EV-t mar bezsebeltuk .

(Idonkent Zoli, ritkabban Miklos is feltunik forumon, amogott is van ido-raforditas. Miklos egyebkent most a Kodexet nezte at, az is volt 1 rendes adag ido, nyilvan +EV ott is ;) )

Bar az online-hoz nincs kozom, de a "kis turelmet, dolgozunk rajta" -t meg merem kockaztatni
Szoval vegyetek ugy, hogy ez minden heten be van irva es a talalkozon nyilvan lehet errol is kerdezni pl. Miklost.
 
Nem VU hanem BEHOLDER találkozó, szóval aki Mágiamestereit-TFet-ÖVt játszik, avagy szimplán HKKt asztalin, mind talál valami okot hogy elnézzen ha tud és akar. Mitöbb talán még pókerezni is lehet végsősoron úgyrémlik, legalábbis régen lehetett, vannak mindenféle rpg-s cuccok-versenyek kalandizébizék, könyvstand stb, szóval cégesbuli meg irl-facekontroll.

Én nem érzem azt a nagy űrt, de akármilyen fapados alap verzióban is induljon be minél előbb újra az onlinehkk, már az se érdekel ha bukom az össz ritkám, maradék kreditem kristályom gyémántom, ha látom hogy újra döcög és van rá esély, hogy évekre lehessen tervezni, talán lassabban meg kevésbé lelkesen, de elkezdeném gyüjtögetni a lapokat és fejleszteni a pakli(jai)m újra CSAKAZÉRTIS!
 
HKK-ban pont az a jó, hogy annyira azért nem faék egyszerű. HS-t én is elkezdtem és a jutalmazási rendszere valóban nagyon jó, az Aréna, a kvázi oktató jellegű gép elleni játékok szintén kellemesek. Ahhoz mondjuk kell egy pár százas aktív bázis, hogy a random sorsolást azonos szintűekkel meg lehessen csinálni.

A tájékoztatás hiánya szerintem is bosszantó, főleg, hogy az utóbbi 2 hétben egy csomószor szóvá lett téve, csakúgy mint anno matyeenak is, hogy basszus böfögjön már be pár szót, nem értem ezt a hozzáállást, van néhány online játékuk, meg a HKK, amivel foglalkozni kell, mert könyvekkel már nem foglalkoznak, az online játékokhoz se kell az állandó felügyelet az összes tag részéről...

Az meg, hogy a VU találkozón majd mondanak valamit, jah ha valaki rákérdez, hogy mi a hoki van az online HKK-val, akkor talán valami folyamatban szerű odafingás lesz, de mondjuk a két játéknak vajmi kevés köze van egymáshoz, azt leszámítva, hogy a VU-t bekapcsolták az asztali HKK-ba, de az online-hoz semmi köze, plusz aki nem VU-zik azt nem érinti a találkozó...
 
Hát,nem hittem,de ez a Hearthstone leköt. Talán jobban,mint az online HKK...Ha játszol,kapsz csomagokat,9féle dekket rakhatsz össze,mindig van kivel játszani...És a szabályok faék egyszerűek...

szóval fel kell kötnie a behonak a nacit,ha akarnak profitot is termelni ebből még...
 
Hát legyen igazad,de meglepődnék...
 
Szerintem a mostani végzetúr találkozón fognak valami tájékoztatást adni. Legalábbis ebben bízom.
 
Igen, a bejelentést követően fellelkesültem, de mivel letelt egy hónap, és még annyit sem kaptunk, hogy "Kis türelmet kérünk még, dolgozunk az ügyön." kezd elmúlni.
 
Hát igen nemtudom mikor jut oda el a cég(valószínűleg SOHA), hogy a legalapvetőbb tájékoztatást megadja a játékosoknak, mert amit tesznek(vagyis épp, hogy amit nem) csak hergeli a közeget és csak elfordítja a potenciális vásárlókat a játéktól.
Hetente össz munkaidőt tekintve kb 1-2 óra lenne a fórumot olvasgatni és olykor válaszolni pár felvetődő kérdésre.Dehát ez nem fér bele...Pedig nem kicsit +EV lenne számukra. Sajnos mint már sokszor leírtam ez a cég ezt tudja amit nyújt, megváltozni nemigen fog(gyökeresen) így sajnos ezt vagy elfogadja az ember vagy keres mást(pl az említett játék vagy bármi más).
Hozzáteszem mint mindig imádom a játékot és nem véletlen vagyok ott rengeteg élő versenyen és vagyok aktív játékos jelenleg is,de a cég hozzáállásával több dologban nem értek egyet...
 
Tavaly nyárotn nagyon megörültem a hkkonlinenak. Költöttem is rá, utólag nézve túl sokat teljesen feleslegen.

Mikor elkezdett hanyatlani majd megszünt óriási hiányérzet volt bennem. Kényszerből szerencsére kipróbáltam a Hearthstonet. Tudom a Blizzardnak több az anyagi lehetősége, mint a Beholdernek, de nem hiszem, hogy csak ennyin múlik.

Sokkal letisztultabb, a szabályok egyértelműek, míg a hkk 20 év alatt csak egyre több egymásnak ellentmondást tartalmaz.

Na mind1, nem akarok okoskodni, tudom nem fair összehasonlítani a kettőt, de amibe a Beholdernek lehetne előnye, hogy itt szerencsétlen fórumozónak válaszol, arra szarik rá legjobban. 50 ezret költöttem a hkkra, míg meg nem szünt, ha újraindul, és lesz értéke az accountomnak, akkor lehet azzal a lendülettel oda is ajándékozom valakinek, aki még tud ebbe az egészbe hinni és bízni bármennyire is.
 
Sztm először ujra kéne indítani a dolgot(ez legfontosabb) utána majd látjuk mi lesz.........
Egyébként maximálisan egyetértek !
 
OK ,ez is egy vélemény, de te is írogatsz azért néha ide.
Egy játék attól megy hogy a játékne foglalkozni.osok játszanak vele ,a tulaj meg működteti.
Péntek 13 akció féle csacskaságok helyett a valós gondokkal kéne foglakozni.......

Ezt én is furának tartom hogy senki nem válaszol a dolgokra amiket felvetünk ,ha valaki személyesen találkozik Miklóssal esetleg kérdezze meg mi ujság......
 
Fú, bakker, itt látom, páran el vannak tévedve (szerintem, ez egyéni vélemény, de annak elég stabil), ebből még baj is lehet, hát leírom:

Szó sincs arról (!!!), hogy itt arról kell győzködni a játékosokat, hogy fektessenek be a játékba, és ezt honorálni! Elefes.

A játék jelenleg olyan szinten van, hogy a tulajnak kell befektetni a játékosaiba először!!! Nem csak a játék van baromi mélyen, hibák, fejlesztések hiánya, hanem a bizalom a tulajdonosok felé is, és - hoppá, itt egy légy - ez nem fog elmúlni a tulajdonosváltással.

Én csak annyit tudok javasolni, hogy azt gondolja végig a T. tulaj, hogy van-e benne annyi alázat (durva szó az üzleti szférában), hogy ő fektessen be a játékosaiba, majd ezáltal új alapra helyezve a tulaj-játékos együttműködést mégiscsak lehet belőle profitálni, avagy nincs. Ismeretlenül is csak annyit tudok mondani, megszívlelendő, hogy ha nincs, akkor bármi máson gondolkodni felesleges. Nem fog működni. Akkor maradjon lent a roló. Ez A kulcskérdés, nem más, nem a reklám, nem a frissítések, nem a fordítás. Ez.

U.i.: Kérem az UR-em, februárban nyertem.

Wolf
 
Szerintem meg tök fölösleges itt ötletbörzét tartani, úgysem foglalkozik vele senki.
 
  ... | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.