Vissza a Főoldalra
 
Hatalom Kártyái

Milyen versenyeket látnál szívesebben 2018-ban? (Kérjük, csak akkor szavazz, ha jársz beholderes versenyekre!)

1.) Beszűkült látókör versenyek.
2.) Istenek viadala, pörgős, jellemek harca, sokszínűség.

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
HKK - Zén Legendái: TF25 december 12.
Hatalom Kártyái - Gemina erdeje november 25.
A pillanat képe
Clod Onar
(Túlélők Földje kalandozó)
Küldd el képeslapként!
Clod Onar Chara-din legnagyobb hatalmú papja, a Túlélők Földje legismertebb kalandozója - persze Toborzásgátló Vlagyimir után. Neve azután vált általánosan ismertté, hogy az átlagkalandozók soraiból kilépve, szinte teljesen ismeretlenként megnyerte első olimpiáját, maga mögé utasítva akkor minden híres és hírhedt indulót.
Nézz szét a galériában!
Téli MondoCon 2018.01.13. - Eredményhirdetés
Hatalom Szövetsége pontszámítás
HKK Kiadói tervek - 2018
Téli MondoCon 2018. január 13. szombat Budapest, Hungexpo
XXI. Alanori Mini Olimpia

A lista folytatása...
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Tudati ismétlés (519. tudati képesség)
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból

A lista folytatása...
[HKK Piac] UR lapok (10249)
[HKK Piac] Eladó lapok (140271)
Jégmágus kt. alakulna (9046)
[HKK Piac] Lapokat keresek (27523)
Eladó nagyon olcsón! (11)
Excelsior (840)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:Utoljára ezt küldték:
Valaki figyel téged
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Swords Comics
Pókerjáték
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
Ajánlott böngésző, felbontás:
Internet Explorer, 1024x768
 
  ... | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | ...
Nézet:
Kösz mester!
Definíció: táp, amit érdemes megszerezni.
Én rákerestem a hyper-en mindenre amiben benne van a quwarg és átnéztem a tárgyakat. de a dragnitokon és a végbélnyúlványon kívül más tényleg hasznos cuccot nem találtam. Szerinted van amit érdemes beszerezni?

Malom. Most voltam a 3. malomban és ez most nem adott semmit. Mitől függ hogy mit kapok és kapok-e egyáltalán valamit? Mindben egyszer voltam csak.
 
Quwarg dragnitot quwarg ikerbolyban találhatsz kincsként.
Végbélnyúlvány a 279,114-en található 246-os labirintusban van.
 
Várhatóan mindenki kap valamit, aki részt vett az eseményben. Aki több időt töltött vele, az erősebb tárgyat.
A "quwarg tárgyat" definiáld pontosabban, elég sokféle van a játékban.
 
Amikor réges-régen engem BEAJánlottak, nem találkoztam a beajánlómmal. Ő bent volt a mínoszkúpban, én meg kint. Flottul ment minden.
 
Köszi, akkor inkább nem is veszek újabb pszi követ, Fairlight úgyis megelégszik az elején 3-as szakértelemmel!
 
A sebzodes 90-ig barmennyi lehet es nem biztos hogy szintet lép.
 
Quwarg dragnitokat és végbélnyulvanyt melyek dobnak?
 
Ha már van 4-es pszim és lenyelek egy pszi követ, mi lesz?
4-esről 5-ösre ugrik a szakértelem szintje (és sebződök 66 LÉP-t)?
 
A korabbi esemenyek kapcsan a rajzas utan az is kap valamit, aki 10-20 quwargot ölt meg?
Milyen quwarg tárgyat érdemes megszerezni?
 
Ja, én is olvastam, de a repules kudarc utan biztosra mennék.
A beaj-hoz talalkozni kell, de ha nem megy be, vagy nem lát, mert bokor vagy vagy lathatatlan akkor bukta. Nekem most volt nemrég es 4 beaj ment el rá.
 
"A karavánnal minimum 3 mezőt, maximum 15 mezőt lehet utazni. (...) az utazás költsége mezőnként csupán 2 TVP. Ezek a lépések természetesen nem számítanak normál lépésnek (így a 10 lépés/forduló korlátba sem számítanak bele)"
;)
 
Na most akkor hogy van?
A bokorrá változást kiszedtem, de akkor ha a Fény szentélyében táborozok, akkor a BEAJánlónak be kell jönnie utánam? (ez amúgy nincs ott az enciklopédiában, csak annyi, hogy egy mezőn kell lennie a két karinak)
 
A szekerkaravan utan még lehet menni, ha nem léptem le a max mozgas szamot?
 
Be kell mennie, de ha bokor nem tudja beajánlani.
 
Rendben, köszi, akkor kipakolom a libertani Kastplom utolsó labiját, búcsúzóul jól fejbe vágom a sötét főgnómot, beugrok a fegyvermesterhez tanítani neki néhány trükköt, hogy megadja a 20-as vágót, és a terv az, hogy a Fény szentélyében táborozok le bokorrá változva, és kiadom a KÖTB <Jégmágusok> parancsot.
Persze vándorcirkusz, FGY meg egyebek miatt ez nem biztos, hogy így lesz, de a szombat déli letöltés után már meg tudom írni a pontos koordinátákat (de mindenképp libertani városmező lesz, hogy a BEAJánló városi teleporttal tudjon jönni)
 
Elég egy mezőn állni, nem számít ha a másik épületben van, vagy éppen gyökér stb.
 
Ha egy KT- ba belépést kérő karakter a Fény szentélyében táborozik, és alakváltó képességgel bokorrá változott, ott meg fogja találni az odateleportáló. beajánló KT-tag? beanánláskor elég azonos mezőn állni, vagy ténylegesen talàlkozni kell a beajánlandó karakterrel? (utóbbi mondjuk logikusnak tunik, hiszen tenylegesen csak ekkor tudna meg a beajánló a kérelmező karakterszámát...)
Köszi a választ!
 
A déli tápláláskor végül 66 ÉP-t sebződtem tőle, de legalább megvan végre a pszi szakértelem és nyomhatom az auratranszformációt két boltosverés között!
 
Van mar, a 3. szigeten nagyobb phua kubpol eshet nagyon kis esellyel, ha lenyomod az oriasmasszat! De nagyon nagyon kicsi az eselye, sajnos meg nekem sem esett ki egy sem.
 
Ja igen Ignatus: érdemes szétnézned a ghalla.pbm.hu oldalon (ha még nem tetted meg) az ott található tudásbázis illetve adattár nagyon sokat segít! A másik nagy jóság a hyper.pbm.hu a webhyper. A gn-es regisztrációban segít erynome!
 
Olyan 50-70 ép közt szoktak sebezni a kövek, de nem lehet belehalni. Bizonyos (kevés) ép alatt nem nyeled le a követ.

Quwargok: érdemes elkutyagolni/spagurálolni az invázióhoz, mert iszonyat sokat lehet fejleszteni a rovarokon (magas a szintjuk így sokáig fejlesztik a fegyverszakértelmeket, tp-t jol dobják és persze van TREZSÖR)
 
A pszi kő lenyelése 90 ÉP sebződéssel jár?!?
 
A rajzásban való részvétel gondolom valamilyen szintű díjjal jár. Szerinted néhány leölt szörny miatt is érdemes elkutyagolni odáig?
 
4 pálesznek agyartőrrel együtt elégnek kell lennie. Ha úgy érzed, a random nem a barátod, vedd meg a szilmillt is.
 
Az invázió szeptember végéig-november elejéig tart. Szeptember végén lehet legkorábban végrehajtani a lezáró többszemélyes kalandot, de ha ez nem történik meg, november elején akkor is véget ér.
A rajzás közepe a 106,96 mező, a területe a környező 5 mező széles terület (A bal felső sarka a 101,91.) Kezdésnek menj egy kört a szélső sávban, aztán ha nagyon laza, mehetsz beljebb.
 
Amennyire tudom, nincs nyugaton. Cáfolja meg, aki tudja.
 
Üdv, megint én!

Nagyon szeretném elverni a fehérbérci Kavzárkovácsot (felkészül: Acélkolosszus ), de sajnos 30 ép-t még bele kellett volna sebezni...
szerintetek ez milyen buffokkal jöhetne össze? igyak meg 4 varkaudar páleszt? cseréljem le a pengepajzsot méregtagadóra vagy agyartőrre? szerezzem be a +sebzést adó szillmillt a bonuszok közül?
elore is koszi minden tippet!


be 755 bemész a 755. épületbe
Odasétálsz a kvazár kohó bejáratához. Egy szélesvállú, talpig kvazárba öltözött törpe jön ki üdvözölni, minden bizonnyal egyike a legendás kvazár kovácsoknak. Közlöd a törpével, hogy azonnal vetkőzzön meztelenre, és adja át a napi bevételt. A törpe válaszként haragosan meglóbálja kvazár pörölyét. (ld. enc.)
Gyorsan felraksz egy hhaar burka varázslatot. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy villámcsapás varázslatot. 15 életpontot sebeztél. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy villámsújtás varázslat. 68 életpontot vesztettél. Szemöldöködet ráncolva, lélegzetedet visszafojtva koncentrálsz, hogy a hosszú íjjal célba találj. Elrepül 3 mérgezett vasnyíl. Pár lövedéked átjárja a kvazár kovács testét. (3 támadással 60 életpontot sebezve.) Elszántan a másikra támadsz. Varkaudar szablyával néhányszor megcsapod a kvazár kovács testét. (3 támadással 78 életpontot sebezve.) Pengepajzzsal épp hogy megvágod a kvazár kovács testét. (1 támadással 13 életpontot sebezve.) A kvazár kovács kemény csapásokat osztogatva kényszerít védekezésre. (4 támadástól 43 életpontot vesztesz.) Varkaudar szablyával néhányszor megcsapod a kvazár kovács testét. (3 támadással 76 életpontot sebezve.) Pengepajzzsal megkarcolod a kvazár kovács jobb lábát. (1 támadással 8 életpontot sebezve.) A kvazár kovács pusztító erejű támadást indít, félresöpörve védekezésedet. (4 támadástól 28 életpontot vesztesz.) A másik félti az irháját, és menekülésre fogja a dolgot. Gyorsan ellátod a sebeidet: +5 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. Sajnos egyet sem találsz meg.
{Csatastatisztika; sebzés: 250, sebződés: 139, gyógyulás: 0, összesen: -139 ÉP}
Ez a támadás elég alattomos volt. (+1 gonoszság.) Jellemed hamarosan gonoszra fog változni. Ha jellemed megváltozik, az igen kemény büntetéssel jár együtt istened részéről. [5 pontot használtál fel, van még 211.]
 
Még egy kínzó kérdés: meddig tart a quwarg invázió? Nyugaton hol lehet csapkodni a kis zsizsegő nyomoroncokat? 16. szint, 360 ÉP, 50-es AC, 19-es vágófegyver, 17-es lőfegyver , varkaudar szablya+pengepajzs + mérgezett vasnyil + villámcsapás (11-es tauval) mire elég ellenük?
Élőholt qwargot mar öltem egyszer.
 
Moa stukit lehet szerezni Nyugaton? Ha igen, hol? Kúpokban masszàktól? Vagy van valami labi? Helytartói város boltjaiban esetleg?
Liciten amugy még sosem láttam
 
Az erősebb kioltja a gyengébbet, függetlenül attól, hogy melyik lett felrakva előbb.
 
  ... | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | ...
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről

© Beholder Kft., 2003 - 2018
1680 Budapest, Pf. 4 (Megváltozott!) | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.