Vissza a Főoldalra
 
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
HKK - Zén Legendái: Baljós jelek január 23.
Hatalom Kártyái - Kreátor műhelye november 26.
HKK - Zén Legendái: Alanori piactér október 24.
A pillanat képe
Az Úr világa
(Könyv)
Küldd el képeslapként!
A sci-fi misztériumaiba avat be Ian Watson Az Úr világa című könyve. A képen a magyar kiadás borítója látható.
Nézz szét a galériában!
Termékismertető - HKK - Zén Legendái: Baljós jelek
Előzetes - Baljós jelek
Hatalom Szövetsége - 41. félév
Hatalom Kártyái versenynaptár - 2017.

A lista folytatása...
Hatalom Kártyái - Versenykiírások
Legaktívabb fórumok és fórumozók
Termékismertető - Dobókocka (10 oldalú)
Termékismertető - Kártyaalbum lap (10 darab)

A lista folytatása...
Postai csere (megbízható arcok listája) (8515)
Hatalom Szövetsége - 41. félév (7)
ELŐRENDELHETŐ A BALJÓS JELEK ZÉN MINIKIEGÉSZÍTŐ! (4)
Újra HKK Védnöki Program (22)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (8983)
[HKK Piac] UR lapok (9992)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:Utoljára ezt küldték:
Ajándékot hoztál, orglingocska?
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Swords Comics
Pókerjáték
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
Ajánlott böngésző, felbontás:
Internet Explorer, 1024x768
 
  ... | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | ...
Nézet:
Fejvadászcéh.
 
Attol fugg: ha tapra mesz, akkor mielobbi atuszas, ennek kell alarendelni mindent. Ha csak jatszol, akkor meg ami megtetszik
Sztem nem erdemes sokat nyugaton idozni, mert keleten ugy is sokat kell majd lepni pl.tiltott teleportert.
 
Van tanácsotok, hogy mit érdemes megcsinálni nyugaton mielőtt átúszna az ember?
Kúpok, labik, küldik, eventek, bármi?
 
Kínálj fel DEM-et, esetleg kettőt, és sokkal simábban nyélbe üthető az üzlet
 
Jaj tényleg, csak jó jelleműt gyógyít.
Nem igaz hogy elkerülnek a gonoszok. Qvillben sem volt ott ahol lennie kellett, csak egy semleges, most meg Fehérbércben nem volt, pedig pár napja még ott volt Serte #6118 és magasabb szintű nálam és T parancs volt kiadva rá, szóval el sem bújhatott. (van láth. észlelés is) Bár jó jelleműnek írja a gép, de Leah szimbólummal ez megkérdőjelezhető és amúgy is a T kalandozó erősebb a B jó jelleműnél, csak nem volt ott.
Mindegy, előbb utóbb találkozok gonosszal és akkor végük.
 
Elvileg így működik, azonban volt rá példa, hogy mégsem így volt. Pl. a fehérbérci városháza utolsó küldijénél külön be kellett menni a pszi kőért. Persze az lehet, hogy bug.
Miért akarsz adni egy gonosznak szent jogart?
 
Kérdés:

Voltam bent Lady Olíviánál 3 BE paranccsal, hogy leadjam sorban a küldiket, de az első BE parancs során le is tudtam mind a hármat.
Ez akkor most MINDEN esetben így lesz? Elég az EGY BE parancs MINDENHOL? Persze ha megvan minden a következő küldihez, akkor csak kimegy és vissza?

Kíváncsian közelebb totyogsz, és bekopogtatsz. Ismét ugyanaz a szolgáló fogad, és rögvest bevezet a fogadószobába. Mesélsz arról, hogy mi mindent láttál kalandjaid során. Amikor elújságolod, hogy sikerrel jártál, kitörő örömmel fogadnak. [150 tapasztalati pontot kaptál. Jutalmad 30 arany.] Lady Olivia aztán hozzád fordul:
- Szeretnélek megkérni, hogy a most átadott összeg egy részéért légy olyan kedves, és hozz nekem egy obszidián függőt a közeli városból - mindössze hatvan mérföldre van innét keletre. Azt, hogy mennyit kell utána még északra vagy délre menni, nem tudom, de mindenhol útjelző táblák mutatják az utat. Busás jutalomban részesülsz, ha megérkezel. Aztán eljön a búcsú ideje: megköszönöd a vendéglátást, és a szolgáló az ajtóhoz vezet. Bár sem enni, sem inni nem kaptál, azért könnyű szívvel állsz tovább. Amint eltávolodsz valamennyire, mosolyogva előveszed a kért tárgyat. Vársz egy ideig, aztán visszafelé indulsz. Ez könnyű feladat volt!
Amikor elújságolod, hogy sikerrel jártál, kitörő örömmel fogadnak. [187 tapasztalati pontot kaptál. Jutalmad 1 vassisak. (ld. enc.)] Lady Olivia lelkendezve próbálja fel a függőt. Még csinosabbá vált! Még mindig bájosan mosolyogva mondja el következő kérését:
- Sajnos a szakács odaégette a kedvenc ételemet, a rizsfelfújtat Yguor módra. Ahhoz, hogy újra el tudjuk készíteni, szükség lenne egy dorony tüdőre, egy amnioszra és három gyöngymangóra. Ugye megcsinálod? De aranyos tőled! Köszönöm. [Megjegyzés: ennek a küldetésnek a teljesítéséért 3 jóságpont jár.] Aztán eljön a búcsú ideje: megköszönöd a vendéglátást, és a szolgáló az ajtóhoz vezet. Bár sem enni, sem inni nem kaptál, azért könnyű szívvel állsz tovább. Amint eltávolodsz valamennyire, mosolyogva előveszed a kért tárgyakat. Vársz egy ideig, aztán visszafelé indulsz. Ez könnyű feladat volt!
Amikor elújságolod, hogy sikerrel jártál, kitörő örömmel fogadnak. [225 tapasztalati pontot kaptál. (+3 jóság.)] Azonban hamarosan ráébredsz, hogy az öröm csak színlelt. Rosszat gyanítva kérdezed:
- Hol van Lady Olivia? - döbbenettel hallgatod, ahogy a sírni kezdő szolgálók leírják, amint úrnőjüket elragadta egy borzalmas bibircsók-óriás. Bár a leírás alapján nyilvánvaló, hogy SEMMI esélyed sincs ez ellen az iszonyatos szörnyeteg ellen, megkéred az apródot, aki bátran követte a szörnyet fészkéig, hogy mondja el, hová is hurcolták a bájos teremtést. Egyszerű térképvázlatot kapsz.
 
Szia Chehs!
Én egy 11. szintű Raia követő vagyok és Istenem, érthető okból, egy gonosz jellemű kalandozó halálát kívánja általam.
Nem kenyerem a pusztítás, ám a halál természetes következménye az életnek és én nem tartom gonosznak azt, ami az élet elmaradhatatlan része.
Istened sem ellenségem, persze túlzottan kedvelni sem kedvelem, viszont te mégis követed.
Szeretnék mindkettőnk számára hasznos ajánlatot tenni neked:
Küzdj meg velem! Én letudom az Istenem kérését, te pedig optimális esetben találkozhatsz Isteneddel. Vagy ha van D.E.M.-ed és elhasználódik, kárpótolom, sőt az elvesztett életpontjaid pótlására egy szent jogart is adnék.
Én is Fehérbérc környékén kalandozok. Fussunk össze! Mit szólsz?
Susurri Ventus #5117
 
Szia chehs, én Thibbledorf Pwent vagyok a Vashegyek Nemzetének a vezetője, ami egy törpe faji KT. Már régota keresek társakat, mert szükség lenne aktív tagokra. Az alap képességek mind ki vannak fejlesztve és a képesség fa is folyamatossan fejlesztve van. Ha érdekel a KT-ba lépés ide írhatsz nekem: pwent72@gmail.com
 
Leah hívő, tizedik szintű törpémnek keresek barátságos és aktív KT-t. Jelenleg Fehérbérc közelében kódorgok.
 
A PBE parancsnak megadható 3. paraméter, a PKI-nek 2. paraméter, hogy hányszor rakod be/veszed ki az adott összeget.
Pl. pki 30000 10 kivesz 300000 aranyat. PBE 30000 2826 10-zel átutalsz nekem 300000 aranyat.
 
Hogy lehet pénzt kivenni a bankból ha hatjegyű az összeg? Az UL kitöltő nem enged egyszerre 5 számjegynél többet bevinni. És hogy lehet átutalni hatjegyű összeget?
 
Kösz az infót!
 
Hi!

Ez azért történik, mert megszűnt egy KT képességetek.
Ez akkor történt, amikor volt egy KT reform, a JV minden képesség pontértékét kiballanszolta, és némi türelmi és átállási idő után az összes KT-nál kinullázta a képességeket. Most a "kifejlesztett képességek" közt "csere" képesség van, lehet egyezkedni a JV-vel (ha a vezető inaktív, jelezd a JV-nek), hogy visszakapd a régi képességeket, illetve újakat is választhatsz!
 
Minden forduló végén jön az üzenet:

"Kezdenek halványodni korábbi Közös Tudatod emlékei. (-5 max. életerő.) "

Miért vonódik le 5 a max. életerőből? Hogy lehet ezt megállítani? Ki kell lépnem a halott KT-mból?
 
Kösz!
 
Ehhez: érj el dobogós helyezést valamelyik felsőbb kategóriában (5+) az Alanori Olimpiai Játékokon. Máshoz nem.
 
Igen. Kivéve: 40 forduló alatt, illetve ha megvan a gyors pihenés pszi képességed.
 
Milyen isteni küldihez jó a mini olimpia? A gonosz ölésére is Raia-nál? Vagy mire utaltak?
 
Sziasztok!

Régen úgy volt (pár éve), hogy ha csak egy nap telt el két foduló között, akkor fele ÉP-t/VP-t regeneráltam.
Ez most is így van?

Kösz!
 
Keleten 26-os bányászat szakértelem kell hozzá. Valószínű nyugaton is annyi kell.
 
Sziasztok!

Nem tudja valaki, ide mi kell pontosan vagy mekkora szakértelem??

be 839 bemész a 839. épületbe
Kíváncsiskodva lépsz beljebb az alacsony kapun. Egészen mélyre kell hajolnod, nehogy beverd a fejed. Odabent egy törpe férfi szorgoskodik, éppen csizmáját pucolja. Apró köhintésedre rád néz, majd ráncolni kezdi homlokát.
- Üdvözöllek - mondja cseppet sem barátságos hangnemben, miközben szeme továbbra is kétkedőn mustrál. - Rég nem járt már erre senki sem. Mit keresel itt?
- Csak járom a hegyeket, és... - kezded mondandódat, majd az egyik sarokban egy ládát pillantasz meg, melynek fedele nyitva áll, belsejében pedig... nagyot nyelsz a látvány miatt... nagy halomban áll valamilyen sötétkék színű drágakő. - Törpe uram - váltasz hangnemet, mintha csak egy régóta ismert baráthoz szólnál -, megmutatnád nekem, hol tudok ilyesmit bányászni? - Ujjaddal a drágakövekre böksz. A törpe morcos képpel a ládához sétál, és lecsapja a fedelét.
- Ez itt az enyém - mondja, artikuláltan ejtve minden szót, hogy biztos megértsd. Aztán arckifejezése töprengőre vált, és megvakarja a feje búbját. - Habár... épp szükségem lenne egy segédre... - Int a kezével, hogy kövesd, majd a miniatűr ajtón keresztül kilép a szabadba. - Ragadd csak meg azt a csákányt ott. - Leemeled az ajtó fölött lógó csákányt, és mindkét kézfejed átkulcsolod a nyelén. A törpe hangosan felmordul. - Hogy fogod azt, te szerencsétlen! Na tedd le, és tűnj el innen, nem pazarlom az időm kezdőkre!
Szava abszolút véglegesnek tűnik. Konok törpe ez! Kár vele vesződni. Jól felmérgesedve indulsz tovább. [5 pontot használtál fel, van még 306.]

Rjúku
 
Tök ugyanolyan, mint a rendes olimpia kalandozó-kalandozó része. Díjak nélkül, illetve dobogós helyezés esetén nincs hőstett. TP-t, TU-t ugyanúgy kapsz, valamint isteni küldetés szempontjából elfogadja az 5+ kategória helyezést.
 
Ne aggódj, ez pl. velem is megesett. A lopj aranyat Fairlight küldetésnél én pl. tudatturboztam a csapdaészlelést aztán a lopást és fenn akadtam az összes csapdán. Lesz még sok ilyen ne aggódj
 
Kalandozó-kalandozó, vagy kalandozó-szörny?
Ha kalandozó-kalandozó, akkor ez is olimpia. Ugyanúgy rendes harc, amíg az egyik meg nem pusztul, vagy x kör le nem telik és akinek több győzelme van az nyer? Míg a másik olimpia kieséses, itt a győzelmek száma számít? Miben más, hogy zajlik?
 
A svájci rendszernek az a lényege, hogy minden körben megpróbál a gép egy olyan ellenfelet keresni neked, akinek ugyanannyi győzelme van, mint neked.
 
Kezdem sejteni, hogy anno az egy hetes játékhetet nem véletlen találták ki.
Leléptem 3 hónap alatt egy évet, aminek az egyik nagy hátránya, hogy brutál mennyiségű infót kellene elsajátítani. Ráadásul én sokkal előrébb tartok az egy évhez képest is.
Ez nem dicsekedés. Egyre többet hibázok... Mikor azt hiszem tudom és nem nézem meg az enc. és emiatt kiadok két tudatturbót, mikor egyszerre csak egy lehet és nem mászok fel két helyre, mert felülírta a tau turbó a mászás turbót és nem veszem ki a bankból a rókafarkat és üres IM-re megy el 30 tvp, és mindez egy fordulóban.
Jobban kell figyelnem...
 
Bocsi, de én új vagyok, fogalmam sincs mi az a svájci rendszerű harc, vagy mi. Ha leírnád pár mondatban jó lenne, akkor tudnám mire készüljek, ha lehet rá egyáltalán. Hogy zajlik ez a mini olimpia, mit tanácsoltok egy újnak, ha szeretne sikeres lenni.
 
Attól mini, hogy csak a svájci rendszerű harci rész van benne, a játékos versenyek nem. Ezenkívül csak emailben lehet kérni, a rendeset meg kérheted nyomtatva is (mivel azokat a talin osztják ki, kézenfekvő, hogy legalább a fontosabb karaktereknek úgy is kérjük).
Tali legközelebb november végén lesz, de ha Kati olvassa, ő lehet, hogy konkrét dátumot is tud már (november 26. a legesélyesebb dátum).
 
Kicsit durva lenne, ha mindegyik után kapnál.
Csak az első után kapsz.
 
  ... | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | ...
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről

© Beholder Kft., 2003 - 2017
1680 Budapest, Pf. 4 (Megváltozott!) | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.