Vissza a Főoldalra
 
Hatalom Kártyái

Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Lysaer, a fény hercege
(Könyv szereplő)
Küldd el képeslapként!
Lysaer herceg, a Fény Ura, dicsfénnyel övezve magát tart beszédet emberinek, hogy biztosítsa hűségüket a következő háborúban.
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Hatalom Kártyái verseny - 2024. március 28., Phantom 2.
Hatalom Kártyái verseny - 2024. március 28., Szeged - Barcraft
Hatalom Kártyái - Lezajlott versenyek

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47066)
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | ...
Nézet:
Azt én is megvettem nagy lelkesen, de a jatèkvezeto jofej volt, sztornozta es valaszthattam egy ekkő upgrade-et helyette...
 
Köszi! Nem tudom miért, de a bónuszoknál elég szűkszavúan fogalmaznak és nem egyszer megszívtam már emiatt. Nem értem miért feltételezik, hogy a kiírásuk után az ember még rákeres a hyperen is, hátha mégsem csak annyi az infó, amit kiírtak...
Most legutóbb Hősi babérok varázslatot vettem. Ja, hogy 500 VP kell hozzá? Akkor várok...
 
Idézet a lélekkő enc. ből: "Ha lélekkő van birtokodban, akkor sem indulhatsz egyes-egyedül csatába."
 
Mit ad a tépett lobogó?
 
Köszi, forgalmas városi helyen akkor igy fogok táborozni Fény szentélye helyett! ;) (az a +1 josag majd ugyis osszejon auratranszformacioval, ha lesz pszim)
 
Többszemélyes kalandokban hány főnek kell lenni minimum, ahol a Hyper nem ír minimum fő limitet?
Ha kettő és megveszem a lélekkő (1650. tárgy)-at, akkor ezzel egyedül is megcsinálhatom?
 
A tolvajok nem tudnak meglopni. A futár nem talál meg. KT társaktól nem kaphatsz tárgyat.
 
Mert nem működik ez a képesség. Nem is fog.
 
Két teóriám van: valaki kt-képességgel felerősítette, nem tudta legyőzni, és ottmaradt; vagy a varázspontszívásból vámpirizál.
 
Tényleg, ha már alakváltó képességek!
Van olyan alakváltó, aki próbálta már városmezőn táborozva ezeket?
- ÁLCÁZÁS (13. ALAKVÁLTÓ KÉPESSÉG)
- TELJES TRANSZFORMÁCIÓ (11. ALAKVÁLTÓ KÉPESSÉG)
Ha ezeket használom, ugye nem tudnak meglopni a gaz tolvajok két forduló között?
Viszont akkor tárgyat sem tudnak nekem átadni, mivel nem látnak? Vagy attól még a mezőn "ott vagyok"? Az alanori futárszolgálat (és a KT társak A parancsa) megtalál azért egy álcázott vagy goblinná változott alakváltót?
 
Szörnyidézés helyett szerezz egy:
AENOUTH KÖDKÜRT (1554. TÁRGY)
Ez a füstszínű, hosszúkás, csavart hangszer külsőre leginkább a trikornisok szarvára emlékeztet, de bármilyen alaposan tanulmányozod is, nem tudsz rájönni, milyen lény tülkéből készülhetett. Az biztos, hogy nagyon-nagyon régi. Felülete aprólékos, művészi faragásokkal van telis-tele faragva, de ha megpróbálod kisilabizálni, mit ábrázolnak, csak borzalmat, halált, és más rémséges dolgokat látsz rajta. A tülök belül üreges, ezért a hegyénél akár meg is próbálhatod megfújni (fordulónként egyszer teheted ezt meg 15 TVP-ért), s ehhez nem szükséges zenetudás, csak jó erős tüdő (vagyis legalább 25-ös egészség). Amint megszólal öblös, átható hangján, a levegő menten lehűl körülötted, és mindent ellep a homály és a köd, akárhol is vagy. Aztán a Kárpit meghasad, és egy szörnyű, síron túli lény közeledik feléd... Brrr! Bármilyen bátor is vagy, a ködkürtöt egy fordulóban csak egyszer fújhatod meg.
 
av 9 alakváltás 9
Szárnyakat növesztesz. Ahogy a hatalmas, tollas végtagok idegei idegrendszeredbe kapcsolódnak, parancsot adsz a felszállásra. Felemelkedsz néhány méterre, aztán visszahuppansz a földre! Döbbenten újra próbálkozol. Ismét nem sikerült! Hosszan, hosszan próbálkozol, de csak nem megy a dolog. Úgy tűnik, a termomágikus világégés olyan természeti egyensúlyt borított fel, amely néhány alakváltó képességet korlátoz. Szomorúan visszahúzod a szárnyaidat. [12 pontot használtál fel, van még 71. Kapsz 2 VP-t.]

Nem sikerült az alakváltás! Valaki sejti miért?
 
Még egy kérdés:
ha VI 10 10 30-ra van állítva a viselkedésem, mert épp épületlakók verésére készülök, akkor azért még az Ördögi Kör épületébe beugorhatok a BE 709 <vari1><vari2> paranccsal, anélkül, hogy ott balhéznék a benn lakóval (bár a Hyper nem ír ilyet), ugye?
Köszi!
 
Megint én, sziasztok!

Szerintetek miért történhetett meg, hogy miután 124 ÉP-t sebeztem egy 91-102 ÉP-s Vörös rakolitsba, az nem halt meg, hanem elmenekült a harc végén?!?


Egyszercsak megmozdul alattad a talaj! Jobban megnézed, és rájössz, hogy ez csak egy vörös rakolits lehet. (ld. enc.) Az ellenséges teremtmény a földbe akar döngölni. Nem hagyod magad.
Távolról villámcsapás varázslatot lősz a másikra. 21 életpontot sebeztél. Egy energiatüskék varázslatot dob rád a másik. 17 életpontot vesztettél. Elszántan ellenfeledre ugrasz. Varkaudar szablyával hatalmas csapásokat adva felmetszed a vörös rakolits kitines vázát. (3 támadással 41 életpontot sebezve.) Pengepajzzsal megkarcolod a vörös rakolits bal vállát. (1 támadással 5 életpontot sebezve.) Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy energiatüskék varázslatot, majd rád küldi. 16 életpontot vesztettél. Ellenfeled feléd csápol, de csak apró sebet ejt a jobb bokádon. (1 támadástól 3 életpontot vesztesz.) Varázsenergiát vesztesz. (-33 varázspont.) Varkaudar szablyával irtózatos ütéseket osztva több helyen felvágod a vörös rakolits testét. (3 támadással 53 életpontot sebezve.) Pengepajzzsal kissé megkarcolod a vörös rakolits jobb vállát. (1 támadással 4 életpontot sebezve.) Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy jégcsóva varázslatot, majd rád küldi. 16 életpontot vesztettél. A vörös rakolits csáprágója kisebb sebet ejt a jobb kezeden. (1 támadástól 3 életpontot vesztesz.) Varázsenergiád szökik! (-28 varázspont.) Ellenfeled meggondolta a dolgot, inkább menekül. Gyorsan ellátod a sebeidet: +5 életerő.
{Csatastatisztika; sebzés: 124, sebződés: 55, gyógyulás: 0, összesen: -55 ÉP}
 
Köszi!
 
Halotthívás szerintem jobban passzol egy Leahoshoz, mint egy Fairlightoshoz. Idézett szörnyért nem kapsz TP-t, és Fairlight később egyébként is megadja. A magam részéről az óriáserőt tanulnám meg.
 
Hali!

Szerintem nem, de ez szubjektív, az, hogy én nem fizetnék érte annyit, nem jelenti azt, hogy más sem. Nem tudom, nyugaton hol lehet szerezni.
 
Egy újabb kérdés:

16. szintű Fairligth-követőként, 75 fordulóval, igen-igen ergyán állva az isteni küldikkel (lopj aranyat + tenger mező + 5-ös felderítés fordulók tucatjaira lelassított sajna...) milyen 200-as sorszám alatti papi varit érdemes megvenni Martian tekercsével?
Én szerepjátékos megfontolásból a Halotthívásra gondoltam, hogy élőholt szolgáim lehessenek, tápolási szempontból viszont lehet jobban járnék egy Szörnyidézéssel, mert az +leölhető monc és extra TP minden fordulóban!
 
Szia Yoro, tanácsadó bölcsünk!

Szerinted ér 6000 aranyat a +4 AC-t adó Zafír védőgyűrű?
A liciten kívül hol lehet még hozzájutni?
 
Szia!

törpe bakancs van nyugaton a 839-es bányászház küldisorban.
 
Ez a topic meg egy nem ujrakezdonek is hasznos meg jo, hogy olvasgatom. Kis karikkal cirkuszolgatok boszen es meg mindig volt uj info amit nem vagy maskepp tudtam, koszi Yoro!
 
Nem kell választani, meg lehet csinálni mindkét fejvadászos épület küldijeit.
Bár nem állítom, hogy az első cirkuszod diadalmenet lesz, de azért előbb-utóbb sikerrel fogsz járni, és ez szinte független a szintedtől. Az ötpróba a következőképpen működik:
a siker alapesélye 40%, ehhez jön a próbához tartozó tulajdonság tizede plusz a versengés szakértelmed szintje. Ha a tulajdonságot erősítő céllövöldés talizmán is van nálad, az +10%. Minden egyes korábbi sikertelenség fél százalékkal növeli a siker esélyét. Nem árt ha van egy négylevelű lóheréd is.
 
Hali!

Régebben volt egy olyan css fájl (?), hogy a letöltött fordulót formázta át. Mégpedig úgy, hogy jelölte az ismert dolgokat, jelölte, hogy milyen eszköz, tárgy gyártását ismerem, ahhoz mi van meg és mi hiányzik még. Jól emlékszem? Van még ilyen valahol?
Letöltöttem a forduló css gyűjteményt, de azok inkább csak színesítik, mint hasznot hoznak.
Valaki tud segíteni ebben?
Előre is köszi

#UrdRas (#2825)
 
Ha ez segít, a #2345 174. fordulóját megnézheted a nyilvános fordulók között.
Bár akkor már 18. szintű volt.
 
A fejvadász céh, fejvadász ház. Meg lehet csinálni mindkettő küldijeit, vagy választani kell?
A vándorcirkusz nehéz? Nem egy első kategóriásnál (az olimpián) láttam hatalom fülest. Hogy csinálhatták meg kb 15. szintig? Lehetséges?
 
Hatalom füles: vándorcirkusz, ötpróba, fődíj. Nem átadható (nem tudod megvenni.)
Harci maszk: fejvadászház utolsó küldije után kapod. A bolti ára 100 arany, de kétlem, hogy nyugaton tudnál venni.
Törpe bakancs: amennyire tudom nyugaton nem nagyon van. Keleten az erdei bölcs küldisorozatában, a 78. labiban van egy. Bolti ára 5985 arany, néha előfordul liciten, átlagára 2375 arany.
Gyakorlónadrág: tükörtoronyból, quwarg ikerbolyból esik. Nem átadható.
 
Fülbevaló: cirkuszi jutalom, ha sikerül az ötpróba
Maszk: fejvadászcéh jutalom (757 épület)
törpe bakancs: bányászház küldisor labirintusában van nyugaton, keleten akár boltból is, ott már tucatcucc
nadrág: tükörtoronyban található
 
Hol tudom beszerezni a következő tárgyakat és mennyiért kb.?
-Hatalom fülbevalója 817.t
-Harci maszk 1739.t
-Törpe bakancs 475.t
-Gyakorlónadrág 894.t
 
A Harci iskolában 50 tvp-ért kapsz egy szintet és pénzbe kerül. GYK-val több tvp-be kerül, bár "ingyen" van. Ha harcon kívül is akarod fejleszteni az előbbit ajánlom.
 
Tudja valaki, hogy melyik éri meg jobban, illetve megéri-e és ha igen mennyivel jobb fegyverszakértelmet fejleszteni 6-ig, GYK paranccsal, vagy Harci iskolában (pld. 698. épület)?
 
  ... | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | ...
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.