Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
A vadászkutya
(Túlélők Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"A vadászat mellett a harcra is be vannak idomítva, gazdájuk füttyentésére pillanatok alatt széttépnek akár egy két méter magas fegyveres embert is! Persze a páncéllal védett torkot ők sem bírják átharapni. Legalábbis általában." - Encyclopedia Fantasia a vadászkutyákról
Nézz szét a galériában!
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
2. Termikrajzás – zárás
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Túlélők Földje - A programban történt változtatások listája
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (2)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)
HKK kérdés? (47084)
Lapötletek (64958)
HKK online, TF online, Argum City (49)
Versenybeszámolók (19284)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | ...
Nézet:
És valaki tudna nekem rombolni egy ilyet, hogy tudjam REVITALIZÁlni??? Természetesen nem ingyen gondoltam, ha van valaki a környéken kérem keressen meg. köszönöm!
 
Hali!

Legközelebb a 140,114-en.
 
Sziasztok!
Nyugaton, Gatin környékén keresek Tharr-híveket. Jár valaki errefelé?
 
Szia!

A 140,100 as környékén vagyok!
 
Egész sok borkonyó cserje van nyugaton. Merrefelé vagy?
 
Egy gyors kérdésem lenne! Nyugaton lehet valahol borkonyó cserjét
 
Varkaudar falu: ha úgy érzed, hogy végig tudsz menni rajta, akkor érdemes vele foglalkozni, de véleményem szerintem nem kell sokáig leragadni ott, mert keletebbre és a csatornán túl is vannak.
A máguskobold vadászat egy többszemélyes kaland, egyedül nem teljesítheted.
A lajstrom medál slotos ékszer, tehát nem nyakláncnak számít. Hordom.
Mászás: kelleni fog.
A wargpini fejvadászcéh Libertanba költözött, amikor a város varkaudar kézre került. Mély Grum: 104,118. Vérmes Amazon: 101,82. Brod: 109,109.
Phua-kúpokat lehet csinálgatni ha útba esnek. Mínoszkúpokat csak a keletiebbeket, de ha veszel magadnak galachmitokat, akkor azokat se. Csatamezőzni lehet, de szintén nem kell kerülőt csinálni miattuk.
A régészeti lelőhely nem jó semmire annak, aki nem Ősi Hajnal KT tag.
Felszínre ugrást fekete mágustoronyban lehet tanulni.
Varkaudar látógömböt a varkaudar soron (ami a varkaudar falvakat köti össze Vaskaromtól északkeletre) lehet találni (talán mégis érdemes kicsit erőltetni a varkaudar falvakat), vagy vehetsz boltban, aukción.
 
Köszi szépen, ezeken van mit gondolkodnom.
De azért volna még pár kérdésem.
Látok a térképen olyat Qvillnél, hogy Varkaudar falu. Azzal érdemes foglalkozni?
Aztán ha jól tudom Libertanban a térképen Máguskobold vadászat van írva. Azt eszik vagy isszák?
A lajstrom medál slotos nyakláncnak számít? Mert ha igen, megéri hogy helyet foglal a +2MXTU-ért?
Mi a helyzet a mászható helyekkel? Érdemes ezzel foglalkozni? Kell a mászás?
A 93,55-ön is van egy fejvadászcéh, de a Hyper nem ír ehhez adatokat, csak egy jóval délebbi céhhez való infókat. Aki meg akarja ezt is csinálni, annak le kell mennie délre, vagy módosították a BE 758- nál kiírt infót a szerint, amelyik városban a céh van? Azaz lehet tudni hol van Mély Grun, Vérmes Amazon és Brod? Több helyen, vagy minden város céhéből el kell vándorolni arra az EGY helyre ahol vannak, majd vissza a városba?
Érdemes-e foglalkozni a phua-kúpokkal, mínoszkúpokkal, csatamezőkkel?
Mire jó a régészeti lelőhely?
Hol lehet megszerezni a labiból ki teleportot?
Hol vannak garmadával olyan varkaudarok, amiknél eshet varkaudar látógömb?
Most hirtelen csak ennyi kérdés.
Köszi a segítséget!
 
Szia!

Amit Yoro írt. Az ott kapható nolottos tárgyak nem szerezhetőek egyenlőre meg keleten.
(Bár ezt kértük már többször, lehet valamikor változni fog.)

Kragoru tornyából azokat érdemes megszerezni, amiket keleten nem tudsz. Ez gyakorlatilag csak a varázsenergia, és a hhaar burka II.
Bónuszból, keleti labiból, valamint mágustorony takarításból esetleg 10K aranyért a többi megszerezhető.
De: megfelelő optimalizációval (kihívás tornya, isteni küldik), már ennyi sem kell, ha jó istent követsz, akkor pedig még jobb dolgod van.
Azaz ezek sem feltétlen szükségesek.

MAK-rót akkor érdemes csak csinálni ha megvan a megfelelő KT képesség fából (ami felezi a TVP költséget), csatornán túl ek. megvannak ugyanazok a tornyok, kedvenc táborral pár forduló alatt kihozhatók azok ott is. Addig bónuszból megvehető 1 darab.

Az AK-s labikból megszerezhető cuccok keleten is elérhetőek, nem érdemes erőltetni (pl: ezüstszelence), a féregíz nyakpánt meg teljesen felesleges, nem noslottos.
(Ha már olyan tárgyakról beszélünk amik keleten nincsenek, azok a varkaudar labikban lévő kis ónixkulcsok, de az is beszerezhetőek 2* max 10 000 aranyért licitről, szóval döntsd el magad, de gyakorlatilag ez is kihagyható.)

Az erősödés pedig felesleges, kidobott forduló és forint. Olyan cuccok vannak aprópénzért keleten, amik sokkal többet adnak mint a fejlődés amit nyugaton szereznél. A fegyverszaki pedig keleten gyorsabban fejlődik, tehát jobban jársz abban is. És nem kell azt képzelni, hogy ha átúszol, akkor van egy minőségi ugrás a szörnyek erősségében, elég lineáris az emelkedés, simán lehet bírni ott is, nem kell sokat beleképzelni.

Szóval csak ússz, keleten sem lesz hiány kihívásokban, küldikben, de sokkal több a lehetőség, és végeredményben érdekesebb lesz a fordulód.
 
Ilyesmire gondoltam, mint Krough tornya a x. varázslatért és y. tárgyért. Tündérkastély a makróért. 170-es labi az ezüstszelencéért és féregíznyakörvért, Toborzóiroda a lajstrom medálért.
Tehát amiket érdemes megszerezni nyugaton, miközben úgyis erősödni is kell a keleti területre.
Tudom keleten mindenből lesz jobb cucc. Olyan cuccokra, varázslatokra, extrákra gondolok, amik jelentősebb pluszt adnak, vagy csak nagy sokára lesz másik olyan keleten, vagy nem foglal slot-ot, vagy olyan páncél, ami nem alap, mint a vállvédő, nadrág, stb. Olyan tárgy, ami varázslatot ad Használattal, vagy olyan fegyver, ami jó cucc, vagy egyéb tápos varázstárgy, mint ami nem általános.
 
Fejvadászcéh.
 
Attol fugg: ha tapra mesz, akkor mielobbi atuszas, ennek kell alarendelni mindent. Ha csak jatszol, akkor meg ami megtetszik
Sztem nem erdemes sokat nyugaton idozni, mert keleten ugy is sokat kell majd lepni pl.tiltott teleportert.
 
Van tanácsotok, hogy mit érdemes megcsinálni nyugaton mielőtt átúszna az ember?
Kúpok, labik, küldik, eventek, bármi?
 
Kínálj fel DEM-et, esetleg kettőt, és sokkal simábban nyélbe üthető az üzlet
 
Jaj tényleg, csak jó jelleműt gyógyít.
Nem igaz hogy elkerülnek a gonoszok. Qvillben sem volt ott ahol lennie kellett, csak egy semleges, most meg Fehérbércben nem volt, pedig pár napja még ott volt Serte #6118 és magasabb szintű nálam és T parancs volt kiadva rá, szóval el sem bújhatott. (van láth. észlelés is) Bár jó jelleműnek írja a gép, de Leah szimbólummal ez megkérdőjelezhető és amúgy is a T kalandozó erősebb a B jó jelleműnél, csak nem volt ott.
Mindegy, előbb utóbb találkozok gonosszal és akkor végük.
 
Elvileg így működik, azonban volt rá példa, hogy mégsem így volt. Pl. a fehérbérci városháza utolsó küldijénél külön be kellett menni a pszi kőért. Persze az lehet, hogy bug.
Miért akarsz adni egy gonosznak szent jogart?
 
Kérdés:

Voltam bent Lady Olíviánál 3 BE paranccsal, hogy leadjam sorban a küldiket, de az első BE parancs során le is tudtam mind a hármat.
Ez akkor most MINDEN esetben így lesz? Elég az EGY BE parancs MINDENHOL? Persze ha megvan minden a következő küldihez, akkor csak kimegy és vissza?

Kíváncsian közelebb totyogsz, és bekopogtatsz. Ismét ugyanaz a szolgáló fogad, és rögvest bevezet a fogadószobába. Mesélsz arról, hogy mi mindent láttál kalandjaid során. Amikor elújságolod, hogy sikerrel jártál, kitörő örömmel fogadnak. [150 tapasztalati pontot kaptál. Jutalmad 30 arany.] Lady Olivia aztán hozzád fordul:
- Szeretnélek megkérni, hogy a most átadott összeg egy részéért légy olyan kedves, és hozz nekem egy obszidián függőt a közeli városból - mindössze hatvan mérföldre van innét keletre. Azt, hogy mennyit kell utána még északra vagy délre menni, nem tudom, de mindenhol útjelző táblák mutatják az utat. Busás jutalomban részesülsz, ha megérkezel. Aztán eljön a búcsú ideje: megköszönöd a vendéglátást, és a szolgáló az ajtóhoz vezet. Bár sem enni, sem inni nem kaptál, azért könnyű szívvel állsz tovább. Amint eltávolodsz valamennyire, mosolyogva előveszed a kért tárgyat. Vársz egy ideig, aztán visszafelé indulsz. Ez könnyű feladat volt!
Amikor elújságolod, hogy sikerrel jártál, kitörő örömmel fogadnak. [187 tapasztalati pontot kaptál. Jutalmad 1 vassisak. (ld. enc.)] Lady Olivia lelkendezve próbálja fel a függőt. Még csinosabbá vált! Még mindig bájosan mosolyogva mondja el következő kérését:
- Sajnos a szakács odaégette a kedvenc ételemet, a rizsfelfújtat Yguor módra. Ahhoz, hogy újra el tudjuk készíteni, szükség lenne egy dorony tüdőre, egy amnioszra és három gyöngymangóra. Ugye megcsinálod? De aranyos tőled! Köszönöm. [Megjegyzés: ennek a küldetésnek a teljesítéséért 3 jóságpont jár.] Aztán eljön a búcsú ideje: megköszönöd a vendéglátást, és a szolgáló az ajtóhoz vezet. Bár sem enni, sem inni nem kaptál, azért könnyű szívvel állsz tovább. Amint eltávolodsz valamennyire, mosolyogva előveszed a kért tárgyakat. Vársz egy ideig, aztán visszafelé indulsz. Ez könnyű feladat volt!
Amikor elújságolod, hogy sikerrel jártál, kitörő örömmel fogadnak. [225 tapasztalati pontot kaptál. (+3 jóság.)] Azonban hamarosan ráébredsz, hogy az öröm csak színlelt. Rosszat gyanítva kérdezed:
- Hol van Lady Olivia? - döbbenettel hallgatod, ahogy a sírni kezdő szolgálók leírják, amint úrnőjüket elragadta egy borzalmas bibircsók-óriás. Bár a leírás alapján nyilvánvaló, hogy SEMMI esélyed sincs ez ellen az iszonyatos szörnyeteg ellen, megkéred az apródot, aki bátran követte a szörnyet fészkéig, hogy mondja el, hová is hurcolták a bájos teremtést. Egyszerű térképvázlatot kapsz.
 
Szia Chehs!
Én egy 11. szintű Raia követő vagyok és Istenem, érthető okból, egy gonosz jellemű kalandozó halálát kívánja általam.
Nem kenyerem a pusztítás, ám a halál természetes következménye az életnek és én nem tartom gonosznak azt, ami az élet elmaradhatatlan része.
Istened sem ellenségem, persze túlzottan kedvelni sem kedvelem, viszont te mégis követed.
Szeretnék mindkettőnk számára hasznos ajánlatot tenni neked:
Küzdj meg velem! Én letudom az Istenem kérését, te pedig optimális esetben találkozhatsz Isteneddel. Vagy ha van D.E.M.-ed és elhasználódik, kárpótolom, sőt az elvesztett életpontjaid pótlására egy szent jogart is adnék.
Én is Fehérbérc környékén kalandozok. Fussunk össze! Mit szólsz?
Susurri Ventus #5117
 
Szia chehs, én Thibbledorf Pwent vagyok a Vashegyek Nemzetének a vezetője, ami egy törpe faji KT. Már régota keresek társakat, mert szükség lenne aktív tagokra. Az alap képességek mind ki vannak fejlesztve és a képesség fa is folyamatossan fejlesztve van. Ha érdekel a KT-ba lépés ide írhatsz nekem: pwent72@gmail.com
 
Leah hívő, tizedik szintű törpémnek keresek barátságos és aktív KT-t. Jelenleg Fehérbérc közelében kódorgok.
 
A PBE parancsnak megadható 3. paraméter, a PKI-nek 2. paraméter, hogy hányszor rakod be/veszed ki az adott összeget.
Pl. pki 30000 10 kivesz 300000 aranyat. PBE 30000 2826 10-zel átutalsz nekem 300000 aranyat.
 
Hogy lehet pénzt kivenni a bankból ha hatjegyű az összeg? Az UL kitöltő nem enged egyszerre 5 számjegynél többet bevinni. És hogy lehet átutalni hatjegyű összeget?
 
Kösz az infót!
 
Hi!

Ez azért történik, mert megszűnt egy KT képességetek.
Ez akkor történt, amikor volt egy KT reform, a JV minden képesség pontértékét kiballanszolta, és némi türelmi és átállási idő után az összes KT-nál kinullázta a képességeket. Most a "kifejlesztett képességek" közt "csere" képesség van, lehet egyezkedni a JV-vel (ha a vezető inaktív, jelezd a JV-nek), hogy visszakapd a régi képességeket, illetve újakat is választhatsz!
 
Minden forduló végén jön az üzenet:

"Kezdenek halványodni korábbi Közös Tudatod emlékei. (-5 max. életerő.) "

Miért vonódik le 5 a max. életerőből? Hogy lehet ezt megállítani? Ki kell lépnem a halott KT-mból?
 
Kösz!
 
Ehhez: érj el dobogós helyezést valamelyik felsőbb kategóriában (5+) az Alanori Olimpiai Játékokon. Máshoz nem.
 
Igen. Kivéve: 40 forduló alatt, illetve ha megvan a gyors pihenés pszi képességed.
 
Milyen isteni küldihez jó a mini olimpia? A gonosz ölésére is Raia-nál? Vagy mire utaltak?
 
Sziasztok!

Régen úgy volt (pár éve), hogy ha csak egy nap telt el két foduló között, akkor fele ÉP-t/VP-t regeneráltam.
Ez most is így van?

Kösz!
 
  ... | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | ...
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.