Vissza a Főoldalra
 
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
HKK - Zén Legendái: Ryuku szigetvilág március 24.
HKK - Zén Legendái: Vadászat január 27.
A pillanat képe
Egy mech pusztulása
(Könyv esemény)
Küldd el képeslapként!
A csatamecheck, bár hihetetlen páncélzattal rendelkeznek, de korántsem elpusztíthatatlanok. Legfélelmetesebb ellenfelük azonban önmaguk, vagyis az ellenség által irányított csatamechek.
Nézz szét a galériában!
Istenek háborúja - 2018. április 28.
Letöltések a hétvégén
HKK Novellapályázat
Véget ért a Tavaszköszöntő Újjászületés HKK akció!
Élőholt invázió

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
A düh vérvörös köde (541. tudati képesség)
Tudati kontaktus I. (517. tudati képesség)
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból

A lista folytatása...
Verseny előtt (6958)
HKK kérdés? (43395)
Istenek háborúja - 2018. április 28. (2)
A kalandozás is lehet kemény... (470)
[HKK Piac] UR lapok (10295)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (6033)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:Utoljára ezt küldték:
Szörnyek és szörnyek és szörnyek...
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Swords Comics
Pókerjáték
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
Ajánlott böngésző, felbontás:
Internet Explorer, 1024x768
 
  ... | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | ...
Nézet:
Hol lehet találni infót a 21-32.-ig, és a 53-tól 65-ig labikról?
 
Ez mi és mire jó, kinek?

Szóba kerül a mágiaemlélet. Kiderül, hogy mindketten jártasak vagytok a taumaturgia tudományában. Alkalmi mestered tudása messze a tiéd fölött áll, ezért nem habozol kihasználni a kínálkozó alkalmat, hogy feltegyél néhány kérdést, ami régóta foglalkoztat. Mentorod felbátorodik, és mágiatörténeti kiselőadást tart neked. Bye-bye-t és csocsit mondtok egymásnak, aztán továbbállsz.
 
Köszi!!!

Receptekről nincs fent valahol teljes lista, hogy melyikhez mi kell és hányas főzés?
 
Igen, afféle "Boss változat". Szörnykatalizátor kell a neves szörnyek SZK-zásához. Ha Ayagirával harcolnál futárbérencet keress, Quirovhoz orgyilkost.
 
A neves szörnyek azok, akiknek nevük van? Én ennél sokkal bonyolultabbra gondoltam.
Akkor ezért nem keresett nekem városban Quirovot, mintha nem élne itt? Közben meg a kövi fordulómban találkoztam egyel a városban.
Akkor mi kell hozzá hogy lehessen SZK-ni neves szörnyeket?
Ayagirát sem lehet akkor keresni?
 
Nem lehet idézni, mert a pszi-követ nem vágófegyverrel szeded ki belőle. Ha nincs a birtokodban egy bizonyos tárgy, szörnykeresni sem lehet, mert "neves" szörny, csak az alapváltozatát, a pszi őselementált, és azt is csak keleten.
 
Hoxxurton keleten, 23. szintű
Idézhető nyugaton pszi-kővel?
SZK-el bozótoson nyugaton kereshető?
 
Az alapot igen. Használj +30% adó targyakat.
 
üdv!
Tulajdonságok TF-elésénél a progi ugye az alapértéket veszi figyelembe, és nem a zárójeles, tárgyakkal és varázslattal buffolt értékeket?
 
Nem nagyon van szükség VTK-ra, illetve talán csak később egy-egy speciális cucchoz kell. A VTK-s fegyverek, páncélok egyebek igencsak idejétmúltak, lvl 25 - 40 - 55 között mindig van jobb alternatíva (ld. hyper - fegyverek, vértek) még nyugaton is.
 
A varázstárgy készítést hogy szoktátok megoldani?
Van bérmágus, aki vállalja? Vagy mindenki tanulja meg magának? Mert ha jól láttam 35 tau kell hozzá és az azért még arrébb lesz, ám az ezzel készíthető tárgyak lassan aktuálisak lennének. Szóval van ebben egy egyenlőtlenség, mivel amikor már tudnék ilyeneket készíteni, addigra a legkisebbek már nem lesznek aktuálisak.
 
Ork csodaszer működik. Varkaudar pálinka is, bár annak nem kellene. Főzés nem ad pluszt. Csodabazáros kenőcsök nem működnek. Véleményem szerint amúgy ha a felkészüléssel nincs esélyed a legfelső kategória dobogójára kerülni, teljesen értelmetlen bármit is elhasználnod, mert ahogy dobogóra kerülhetsz, ugyanúgy átcsúszhatsz az eggyel magasabb kategóriába is.
 
Nem kerül be a leírásba.
 
Mint említettem, kevés az infóm erről a csapdatípusról. Az ilyen bónuszos, nem átadható, egyedi tárgyak nem hiszem, hogy veszélyben lennének. Nálam egyszer 154 pirkitből 61 tűnt el. Persze még így is maradt 93. Neked kell eldönteni, hogy megéri-e kockáztatni.
 
köszi, de engem pont az erdekelt volna, hogy pl a karakter leirasba bekerul-e mas karikkal talalkozaskor :p
 
Milyen italok/ételek hatásai engedélyezettek az Olimpián? Tehát mivel turbózhatom fel magam?
Ork, varkaudar, főzéssel vagy mit tom én mivel és hogy előállítható, megvehető, becserélhető bazári cucc, ami pluszt ad. (támadás, tulajdonság, védelem, ellenállás stb)
 
Be KF-elt tárgyat is? Olyat is, amiből csak egyet szerezhetsz? pld a nem lopható, nem átadható, nem slotos tárgyakat is? A bónuszból vehetőt is?
Mert elég gáz, ha lemész valami apróságért és az odaúton van két ilyen csapda, tehát a vissza úttal 4x beleesel és a károd óriási ahhoz képest, amit a labi adott volna.
Mivel ez nem logikus, csak van ez valahogy korlátozva, de félek lemenni.
 
OV 5 az nem árt, legfeljebb elmondhatod, hogy te mindent megpróbáltál. Kevés az információm erről a csapdatípusról, hogy mit pusztít el (szerintem bármit), vagy van-e mentődobás. Mindenképp vesztesz valamit, de ha több van belőle, csak egy részét.
 
Egyik labiban láttam olyan csapdát, ami tárgyat pusztít.
Van ez ellen valami védelem? A csapdaészlelésem (1) foskarika és gondolom az OV 5 sem segít.
Mit pusztít el általában? A tárgyak milyen támadás ellen dobnak ilyenkor mentőt, ha van mentő?
Mindenképpen vesztek valamit? Ha valamiből több van, mindet abból, vagy csak x-et?
 
http://hyper.pbm.hu/webhyper/vari_enc.php?f=venc&ssz=277
 
Gondolom Yoro mester fogja megmondani a tutit, de úgy tudom minden ilyet megjegyez a gép és ha jól emlékszem a sok olvasásból, van olyan varázslat vagy mi, ami eszedbe juttatja, melyek a félbehagyott küldik. A karakterlapon nincs és nem lesz feltüntetve. (szerintem)
 
Van egy troll karim is, azt tervezem vele, hogy nem viszem vissza a küldetésadó helyek elrabolt NJK-it, pl. Lady Oliviát, a helytartó lányát és Lord Kovács Józsi csaját, Kankalint.
De ez vajon ez szerepelni fog a karakterlapomon is, vagy csak a TF főszámítógépe tartja számon, hogy épp melyik az aktív küldi?
 
Igen.
 
A 124. labirintusban elég szar idő van. Véd az ottani hatásoktól a Bundás kabát 1068.?
 
Hehe, jól elvertem Ignatusszal a régi karimat, az Olimpia-győztes Sir Gilbert Erailt!


Még megfelelő a távolság - felhúzol egy hhaar burka varázslatot. A másik mormol valamit: egy láthatatlan védekező varázslat! Üdvözlésképpen egy banshee-sikoly varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. 42 életpontot vesztettél. Mielőtt ellenfeled a közeledbe érhetne, megcélzod a hosszú íjjal. Ellenfeled fúvócsővel beléd ereszt néhány lövedéket. Elrepül 3 bronzhegyű nyíl. Alaposan megsorozod Sir Gilbert Erail bal lábát. (3 támadással 53 életpontot sebezve.) Feléd repül 1 tüske. Becsapódva, megdöfi a fejedet. (1 támadástól 2 életpontot vesztesz.) Elszántan ellenfeledre rontasz. Varkaudar szablyával hatalmas csapásokat adva felmetszed Sir Gilbert Erail jobb lábát. (3 támadással 95 életpontot sebezve.) Pengepajzzsal épp hogy megvágod Sir Gilbert Erail bal karját. (1 támadással 8 életpontot sebezve.) Varkaudar szablyával Sir Gilbert Erail megvagdalja a bal karodat. (4 támadástól 56 életpontot vesztesz.) Rövid karddal Sir Gilbert Erail néhányszor súrolja a bal lábadat. (2 támadástól 10 életpontot vesztesz.) Varkaudar szablyával párszor kilyukasztod Sir Gilbert Erail testét. (3 támadással 90 életpontot sebezve.) Pengepajzzsal súrolod Sir Gilbert Erail jobb karját. (1 támadással 13 életpontot sebezve.) Varkaudar szablyával Sir Gilbert Erail néhányszor megcsapja a jobb lábadat. (4 támadástól 45 életpontot vesztesz.) Rövid karddal Sir Gilbert Erail néhányszor megkarcolja a bal lábadat. (2 támadástól 13 életpontot vesztesz.) Varkaudar szablyával irtózatos ütéseket osztva több helyen felvágod Sir Gilbert Erail testét. (3 támadással 101 életpontot sebezve.) Pengepajzzsal épp hogy megvágod Sir Gilbert Erail testét. (1 támadással 7 életpontot sebezve.) Varkaudar szablyával Sir Gilbert Erail végigvagdossa a fejedet. (4 támadástól 70 életpontot vesztesz.) Rövid karddal Sir Gilbert Erail párszor súrolva eltalálja a jobb karodat. (2 támadástól 10 életpontot vesztesz.) Túl erős vagy, túl nagy a hatalmad - ellenfelednek semmi esélye sem volt. Zsákként dől el. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 2 bronzhegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. {Csatastatisztika; sebzés: 367, sebződés: 248, gyógyulás: 0, összesen: -248 ÉP}
Megölted, győzelmet arattál!
 
Nyugaton egyelőre sehol.
 
Először kell egy sima BE 497 parancs. Utána BE 497 8 1 hatására nem eggyel magasabb szintű, hanem bármekkora szintű ellenfelet is kaphatsz. Nem egyszerre, hanem egymás után jönnek az ellenfelek, de végig annyi ÉP-vel, VP-vel küzdesz, amennyid van, nincs közben feltételes gyógyítás vagy hasonló. Max. 8 ellenfelet kaphatsz, és ha a paraméternél kevesebb ellenfélnél kiesel, nincs pénz. Borzalmas varkaudar is jöhet. Próbáld ki, aztán elemezd a tapasztaltakat.
 
Hol találni elhagyott kalózhajót 1434? Nyugaton persze.
 
Az Arénagödör (497) hogy működik a gyakorlatban?
Jól emlékszem hogy azt mondtátok, hogy itt találkozhatok borzalmas varkaudarral?
Ha kiadom a BE 497 8 1, akkor nálam egy szinttel magasabb szintű, nyolc ellenség jön egymás után, vagy egyszerre jönnek? Itt gondolom nem töltődik fel az ÉP-m és VP-m két szörny között, hanem azzal kell küzdenem, amennyim van? Több ellenféllel is lehet küzdeni mint 8? Ha a 7. nél elbukok, akkor bukom az aranyat is, ha 8-at vállaltam?
Valami ötlet tanács észrevétel javaslat?
 
Az agybénítás III. Ha alacsony a védekezésed, kevesebbet sebez. Ha nem talál el, mert már olyan magas a védekezésed, vagy nincs közelharc, nem sebez.
 
  ... | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | ...
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről

© Beholder Kft., 2003 - 2018
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.