Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Áradás
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Hogy miért nem települnek a tenger partjára városok? A választ a képen, az időnként ily módon háborgó tenger képében rejtettük el.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Thomas és a Valheru
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | ...
Nézet:
A tó vizén a nap sugarai élesen megtörtek, a keletkezett fényjáték egyszerre volt gyönyörű és szemet szúró. A közelben lévő erdős árnyéka egészen a partig elért, a nagy szikla fehér testén a víz tükröződése hóbortosan szórakozott. Orion ennek tövében, az árnyékban várt: korábban jött ki, mint a többiek. Így, ha esetleg csapda várna rájuk, legalább csak ő esik bele.
 
Lord Gobin a középkorú ,Fairlight hívő törp férfi belép a városba és unotan körbe nézz.
A nagy melegben minden nő hiányos öltözékben sétál (a férfi nagy örömére).
Elindult keresni egy fogadót és közben vissza gondol az őseire.
Nemesi származású törpe volt ő ,de a családja kitagadta amikor megtudták hogy mágusnak készül.Utálta ezért a családját és a többi törpét is.Soha nem szerete a fizikai munkát ,a bányászatott pedig egyenesen rühelte.Ezért egyetlen törp barátja se volt.Mindig is elfekel lógott és együtt próbálgaták a könyvekből olvasot varázslatokat kevés sikerel.
Ekkor Gobin megérkezik egy fogadóhoz amire az van írva "Fogadó a Nyúvadt Fekete Sárkányhoz".
Nyomban beis tér,már nagyon elfáradt...
 
Prológ: A Hídfőállás
Helyszín: Fekete Fennsík, valahol a hegyekben, két nappal ez előtt


-L' videnn uriu tlus pahntus, lu' kla'ath l' verin suul. Udos ssrig'luin draeval. L' videnn zhah inlul nin, drill ol orn tlu jatha'la. Nin udos lar udossta fashkan lu' xo'al ulu elgg l' yutsu' rivven.
Fejezte be a jelentést az ében bőrű teremtmény, majd ismét letakarta a lepellel az előtte vörösen izzó kristályt. Hangja a legkellemesebb női hang, mozgása a testet öltött báj. S még arcának vonásai nem is látszottak elő a bőr csukja alól. Körbe tekintett. A magával hozott szentségtelen díszek otthonossá tették jelenlegi hajlékát. Szerette a kényelmet. Bár egyenlőre be kellett érnie ennyivel. Kilépett a sátorból és széttárta szárnyait. A csontokat az aszott bőrön kívül nem fedte semmi. Még bőrhártya sem feszült közte, kölcsönözve bizarr külsőt. Jelenlétére a körül gyakorlatozó néhány tucat lény megállt és feszülten figyelt. Csak egy valaki mozgott tovább. Matt fekete vért. Lovagkard. Setét köpeny. Kegyetlen arrogancia.
-Üdv vezér, hát mindent rendben talált? -kérdezte a reszelős, bariton hang.
-Üdv vezér, -válaszolt szárnyait visszahúzva a nőalak- igen, és értesítettem az otthoniakat a sikerünkről. A közös sikerről. Remélem ön is így tett.
-Még szép. De támadni kellene amilyen hamar csak lehet. Minél gyorsabbak vagyunk, annál kevesebb idejük van felkészülni a visszatért földieknek.
-Ahhoz már késő. Varázslóink már kiderítették, hogy legalább négy napja használták az Acélörvényt. S mivel csak az ő nyomukat tudtuk követni visszafelé, ennél hamarabb nem tudtunk megérkezni.
-Értem. Ez esetben összeszedek néhány terror osztagot, hogy félelmet vessek soraikba. Ezekkel -jelentőségteljesen körbeint- mást nem lehet tenni, mint a halálba küldeni őket. Először lélekben kell megtörni az ellent, nem hagyni nekik nyugtot.
-Ám Hídfőállás egyre tágul. Ami ma még csak fattyakat bír áthozni, ma-holnap leghatalmasabb harcosaink átjárója lesz.
-Pontosan, vezér! -suttogta a páncélos, majd mennydörgő nevetéssel vissza indult saját sátrához...
 
A szeme alatti karikákat gondosan elteszi a zsebébe. Xojertha szeme alatt hátha talál néhány x-et. És akkor útközben ötödölőznek. Kicsit még azért dúl-fúl magában. Ha egyszer mondja, akkor kell bele az a csipetnyi fahéj. Mármint a sütibe. Persze eszébe sem jut, hogy a druida bolondnak nézi a varázslót, amiért a fának a kérgét akarja a csokis édességbe rakni. Kinek milyen elképzelései vannak a fahéjról.. ^^
Kicsit várt arra, hogy Xoj lépjen, de hát Elfengad Fődruidájának megkophatott már Etikett skillje. Így előlép, nem várja tovább, hogy bemutassák!
-Üdv Ayostion! Fabiot vagyok, egy Viharmágus. Azt olvastam nagyon gyors vagy. De hihetetlennek tartom, hogy képes legyél akkora sebességre... esetleg ha tennél egy kört, megtapasztalhatnám.
Sandít fémosollyal a madárra. Remélhetőleg a bizonyítási vágy kihoz belőle némi "gyorsulást".
 
Xojertha és Fabiot sétálnak az Aréna felé, miközben griffekről, fákról, kiorgok és mezei pockokról folytatnak magasröptű beszélgetéseket, és amikor odaérnek, a druida egy heves intéssel lezárja a csokis sütemények receptjéről kialakult vitát.
-Pillanat...AYOSTION!
Korát meghazudtoló hangerővel kiáltja el magát, mire pár pillanattal később egy barna tömeg süvít ki a hegy közepéből, majd szárnyait kitárva lefékez, és körözve a földre ér. Veszélyesen éles, kampós csőre, és késpengeszerű karmai elég veszélyes külsőt kölcsönöznek a félig oroszlán, félig sas kinézetű teremtménynek. Egy pillantás a druidára, egy a viharmágusra...karmai nagyot koppanak a macskakövezett téren, ahogy közelebb lép, és szemügyre veszi az "idegent". Aztán egy vijjogást hallat, mire mindkét humanoid majd megsüketül.
-Azt mondja, hogy szálljunk fel rá...vagy azt, hogy ég a sodronyinged, de a körülményekre való tekintettel, minhogy például asszem nem látok rajtad sodronyinget, és a fém nem szokott égni...várj, megkérdezem mégegyszer...
Mikor Fabiot a vijjogásoktól már karikákat lát a szeme előtt táncolni, és valami idegen, egyszínű sípolás tölti be hallójáratait, és a druida is elég erősen imbolyog, annak ellenére, hogy ő is hozzájárult a vijjogásokhoz. Az elf Fabiot felé fordul, és mond valamit, de attól az átkozott sípolástól nem érteni...végül a griff megelégeli a dolgot, besétál a kettő közé, és lerakja szárnyait a földre, jelezvén, hogy szálljanak föl. Mikor a sípolás alábbhagy, a griff megszólal.
-Méghogy druida...nem mintha olyan furcsa nyelvünk lenne...pah...
 
// félreértettél valamit orkoknál kicsit kellemetlenebb dolgokat küldtem rád//
 
Előzm. Fogadó a Nyúvadthoz.

Pár órája voltak uton Vándorék, amikor furcsa dologra lett figyelmes. Mintha valaki , vagy valami követné őket! A lányára tekint, de ő magabiztosan halad tovább. Megvonja a vállát, és követi őt. Újabb pár óra elteltével, most a lány torpan meg. Na ez már komolyan aggasztani kezdi a barbárt. Előfordult már, hogy ez a képessége megmentette őket a magas hegyekben.-Mi a baj? Kérdezi, de amikor lenéz a lányát nem látja sehol. Ekkor azonban egy ág recssenésére lesz figyelmes, és amikor körbenéz három orkot pillantott meg a közeli erdő süsűjében. A küzdelem heves és rövid lefolyású volt. Hárman három oldalról támadtak. Az első aki karnyújtásnyira került a barbárhoz, egy gyomorrúgás kíséretében került a földre. A második támadónak, már a barbár fegyverével kellett szembenéznie. S mivel ez sem torpantotta meg, a barbár tudta hogy a harmadik ellenfél ellen már nem lessz esélye megvédeni magát. Lelkében ürességet érzett, és várta a végzetes csapást. Amikor furcsa dolog történt! A harmadik ellenfele felüvölt fájdalmában, és artikulátlan hangokat adott ki magából. A küzdő felek értetlen módon figyelik, ahogy a barbár árnyéka darabokra szedi a szerencsétlen orkot. Vándor ocsúdik fel elsőként, és ennek köszönheti az életét. Fegyverével a második ork felé suhint, alulról felfelé irányuló mozdulattal. A fegyver álon találja az orkot, és elég súlyos sebet ejt annak fején. Minek következtében ájultan rogy össze! Az első ellenfél a barbár szemébe néz, majd az árnyékára vetődik a pillantása. Szemeiben kétség tükröződik. Felpattan a földről, majd sebesen távozik.
Ebben a pilanatban a barbár egy másik alakot pillant meg a bokrok között. A lánya az.
-Hol voltál!? Elkelt volna egy kis segítség, köszönöm szépen! Dörren a hangja, ám rögtön el is akad. Mert a lány mellett megpillant egy gargoylt.-Menjünk! Estére vissza kell érnünk! Azzal sarkon fordul, és elindul a város irányába.

Folyt. Fogadó a Ny.
 
Az árnylidérc teljesen beleolvad a barbár árnyékába, figyeli a környéket...az Árnybirodalmon keresztül szerzi az információkat, életjelek után kutatva, mikből a városban még elég sok van, de a vadonban már kevesebb...Vándor lányától igyekszik távol maradni, tán ő az egyetlen, ki képes észrevenni, ha véletlenüla megfelelő avrázslatot alkalmazza...kérdéses, hogy rájön-e, hogy nem ártó szándékkal követi apját...
 
Nézzetek körül a nyúvadt fketesárkány fogadónál(mint topic) vagy a város szélén ha befejtétek amit játszotok talán adtam egy megoldásra váró rejtélyt.
 
off: apróbb helyesírási hibákat betűelnyomésokat kérem tisztelettel elnézni kicsit álmos vagyok.

Ha lesz valami szóljatok amdj beszállok a játékba valahogy.
 
Hát elég régen írkáltok ide. Sebej ha egy szálon fut ez (majd visszaolvasom) és fogadód akkor majd én adok feladatot:
A roszfiú szerepépen: Enger
Remélhetőleg betudok majd szálni ide ha már rendes könyves szerepjátékokat nem tudok senkivel játszani.
 
most akkor mi van? vége a játéknak?
 
2500!

Yee
 
2499
 
A kis csapat az Orion által nyitott kapun átlépve a város egyik sikátorában találta magát. A föld finoman remegett a lábuk alatt, s csak ők tudták, hogy ez a régi csatornarendszer egy részének rombadőlésétől van. A hold magasan ragyogott az égen, így látni lehetett a kalandozók hosszan elnyúló árnyékait. Mindegyikükét. Így a nekromanta halálával az átok megtört, az est elején elrabolt tulajdon visszakerült jogos birtokosaikhoz. Nem kell már félni a hajnaltól. A társaság elindult a macskaköves utcán felfelé a fogadó irányába...

//oké, mostmár tényleg mindenki mehet a Nyúvattba//
 
// Jawohl. Sorry, ha többet vártatok, ennyire tellet tőlem. //
 
//Akkor most vége?!//
 
A két vámpír már éppen támadásba lendülne, haragjuk betetézett a nekromanta halálával. A levegő azonban megremeg, s a víz örvényleni kezd Jak testének közelében, mintha egy lefolyó nyílt volna ott. S valóban: az örvény szeme egyre nagyobbá válik, mígnem jó másfél méter átmérőjű nem lesz, a terem fala pedig furulyajátéktól visszhangzik... a lyukon át Orion érkezik, testét mintha szürke lángnyelvek öveznék, szemei akár a hold, sárgán világítanak: zenéjének pulzálását a terem is kezdi felvenni, a tetőzetről először csak por, majd egyre nagyobb darabok kezdenek hullani, a víz pedig hullámzani kezd. A kalandozók gyorsan megértik a helyzetet, sérültjeiket felmarkolva kezdenek futni az egyetlen kijáraton keresztül, hátrahagyva a szellemsámánt, a vámpírokat, és azt a mágiát, amely két percel később a vízgyűjtőt összedöntötte, maga alá temetve a vámpírokat, és talán Oriont is...
 
//-Asztalaviszta béjbi! -kiállt fel a viharmágus, majd újult erővel veti magát a kűzdelembe.//
Fabiot futásnak ered, majd negyven lábbal arrébb -immár biztonságos távolságban az ellentől- varázslatba fog. Szütyőjéből fehér tollakat vesz elő, majd kezének apró mozdulataival lebegtetni kezdi azokat. A tollak lassanként a barbár felé kezdenek szálni, útjuk során minthogyha egyetlen ezüstszínű masszává olvadnának. Közelebb érve egy erős szélfuvallat hatására csillogó szemcsék miriádjává szakad a massza és beteríti Vándort. Az esszencia áldásos hatására a brutális izomkolosszus hihetetlen sebességre is szert tesz. Eljött az idő a bosszúra!

//Hatalmas Gyorsaság 2 körre//
 
// A KM nem szeret 'Találdkimicsináloklol:P'-t játszani. //

A robbanás fényének elmúltával a kalandozók végignézhetik a nekromanta haláltusáját: a férfi a vízbe rogy, nadrágját a véres víz vastagon átáztatja. Arca egyre aggabbá és öregebbé válik, haja vastag csomókban hull vállaira és a vízbe. Kezeivel elöregedő bőrét tapintja, mintegy utolsó reménytelen akcióként, de ő is feladja, amint tenyerében saját fogait fedezi fel. Mire arccal előre borul, már csak száraz csont lapul a ruházat alatt.

Mestere halálára a halálelementál egy utolsó pillantást vet a kalandozókra: a mentális kapocs megszűnt, immár nincs mi erre a számára kényelmetlen síkra kösse. Körmével saját testét hasítja fel, a seb pedig mindent elnyelő sötétséget áraszt magából, amíg a hatalmas szörnyeteg egészen el nem tűnik.


//

1. Jak -16/60 hp Halott
2. Dolman, harcos vámpír 96/??
3. Wayne, íjász vámpír 73/??
4. Leyonnias- 22/80 hp
5. Vándor- 74/99 hp - 2 kör: bika ereje
6. Arrb 35/50 hp
7. Melkor 27/60hp - 10 mana
8. Avoral - -15/40 Halott
9. Fabiot- 20/60 hp 100 mana te jössz
10. Mullen - sértetlen (40hp) 0 mana - passzív vagy amíg nem beszéljük meg a tárgyaid
//
 
// megróbájuk //
Melkor egy varázsigét motyog közben eléget néhány komponenst egy kis üvegcsében összekever. A varázslat végeztével egy hatalmas fény sugár tör ki az üvegcséből ami egy időre elvakít minsdenkit. Egy cikázó fénylő gömb repül a nekromanta és teremtménye felé majd a közelükbe érve felrobban...
 
//Istenek az égben! Melkor, öld meg a varázslót! El ne szúrd! xD //
 
A robbanás nyomán égett hús szaga kezd terjengeni a levegőben: a felszálló párás füstfelhő mögül a nekromanta és idézett teremtménye lép elő, csepett sem jókedvűen...


//

1. Jak -16/60 hp Halott
2. Dolman, harcos vámpír 96/??
3. Wayne, íjász vámpír 73/??
4. Leyonnias- 22/80 hp
5. Vándor- 74/99 hp - 2 kör: bika ereje
6. Halálelementál 179/200 hp
7. Arrb 35/50 hp
8. Melkor 27/60hp -70 mana te jössz
9. Kazmat, a nekromanta 1/??
10. Avoral - -15/40 Halott
11. Fabiot- 20/60 hp 100 mana
12. Mullen - sértetlen (40hp) 0 mana - passzív vagy amíg nem beszéljük meg a tárgyaid
//
 
//Elnézést, hogy nem voltam, hosszú és bonyolult, hogy miért=/ Ha máskor ilyen lenne Raptor vegye át addig a Arrbot.//

A gnóm megérezve Fabiot gondolatait //Zseni egy ilyen gnóm// Robbanó nyilat illeszt a számszeríj húrjára és egyenegen a fekvő nekromantára céloz vele.
 
Kazmat csápja a halálementált is orrba veri, s ugyanevvel a fekete csápolattal gurítja le magáról a bődületes testet szinte abban a pillanatban, hogy az ráfekszik.


//

1. Jak -16/60 hp Halott
2. Dolman, harcos vámpír 96/??
3. Wayne, íjász vámpír 73/??
4. Leyonnias- 22/80 hp
5. Vándor- 74/99 hp - 2 kör: bika ereje
6. Halálelementál 195/200 hp
7. Arrb 35/50 hp te jössz
8. Melkor 27/60hp -70 mana
9. Kazmat, a nekromanta 13/??
10. Avoral - -15/40 Halott
11. Fabiot- 20/60 hp 100 mana
12. Mullen - sértetlen (40hp) 0 mana - passzív vagy amíg nem beszéljük meg a tárgyaid
//
 
A Halálelementál fekete füstöt bődülve indul meg a barbár felé. Vándor igen tehetetlen a mostani helyzetben, védekezésül még felemeli kardját az utolsó pillanatban. Szemét lehunyva várja az írtózatos csapást, ám az elmarad. Résnyire nyitja szemét, és csak a nekromantát látja aki a levegőben kapálódzik. Az elementál csapás támadásával kapta föl a gonosz varázslót -komoly sebet nyitva azon- majd végül mozgás jellegű cselekedet keretében maga alá gyűrve kérlelhetetlenül ráfeküdt. A mágus minden bizonnyal megússza az ormótlan test súlyából eredő sérülést sebzéstűrésével, ám e kifacsarodott pózban moccanni sem tud, míg a következő körben le nem foszlik a varázs az elementálról.
-A nekromantára! Összpontosítsatok a nekromantára! Ha meghal magával viszi az idézett elementált és ha van egy kis szerencsénk, talán a vámpírok is utánna mennek! Gyerünk! -kiált Fabiot, s közben azon gondolkozik, milyen jól jönne most a gnóm robbanó nyílvesszője, vagy a csatamágus immár szokásossá vált tűzgolyója. Egyik sem érne a mostani pózban barátot, csak ellenséget. És -ha csak nincs rajtuk Elemek Elviselése mágia- nem vonódik a sebzésből semmi.
 
Vándor támadása nyomán a vízbe még több vér kerül, így a kalandozók talpa alatt mostmár szinte csak ez a vörös anyag látható, hisz teljesen eloszlott a vízben. Dolman nem tétlenkedik, kirántja magát a barbár általi szorításból, és mögé szaltózik, ezáltal a férfit szinte maga és Kazmat közé préseli.


//

1. Jak -16/60 hp Halott
2. Dolman, harcos vámpír 96/??
3. Wayne, íjász vámpír 73/??
4. Leyonnias- 22/80 hp
5. Vándor- 74/99 hp - 2 kör: bika ereje
6. Halálelementál 199/200 hp ~ Kontroll alatt~ Raptor gyün
7. Arrb 35/50 hp
8. Melkor 27/60hp -70 mana
9. Kazmat, a nekromanta 38/??
10. Avoral - -15/40 Halott
11. Fabiot- 20/60 hp 100 mana
12. Mullen - sértetlen (40hp) 0 mana - passzív vagy amíg nem beszéljük meg a tárgyaid
//
 
A barbárnak egy pillanatra még a légzése is leáll, az imént látottak hatásától! Bár neveléséből adódóan mindíg is távol tartotta magát a mágiától, és a mágikus lényektől, a látottak miatt ezt most hirtelen törölte elméjéből. Tőle szokatlan módon nem haragból-dühből támadt, hanem nyogodt megfontoltsággal. Bár izmainak minden erejét latba vetve! Célpontja az ugrabugra Dolman harcos aki imént ért földet. Mágikusan megerősített fegyverét markolatig annak oldalába vágja, másik fegyverét pedig szemből két karja alá feszíti, fejmagasságban tartva azokat. Megvágva így ellenfele melkasát. S lendületén nem lassítva elszakítva a vámpírt a vízfelszíntől, egyenesen Kazmat felé rohan. Magával cipelve a lényt!
 
Kazmat nyakszírtjeiből fekete szmötyi kezd folyni a várt vér helyett, majd csápja az elugró elfet elkapja és a vízbe veri, ezáltal Leyonnias beveri a fejét s tekintete káprázik, orrába pedig a csatorna bűze belemar.

//

1. Jak -16/60 hp Halott
2. Dolman, harcos vámpír (??)
3. Wayne, íjász vámpír 73/??
4. Leyonnias- 22/80 hp
5. Vándor- 68/99 hp - 3 kör: bika ereje te jössz
6. Halálelementál 199/200 hp ~ Kontroll alatt~
7. Arrb 35/50 hp
8. Melkor 27/60hp -70 mana
9. Kazmat, a nekromanta 38/??
10. Avoral - -15/40 Halott
11. Fabiot- 20/60 hp 100 mana
12. Mullen - sértetlen (40hp) 0 mana - passzív vagy amíg nem beszéljük meg a tárgyaid
//
 
Az elhulló mennyei lény teteme még mielőtt vizet érne fehér lángra gyúl, majd elhamvad impozáns fényjátékkal.
Leyonniast elönti a kétségbeesés, látva társai halálát. Összpontosít, félelmét haraggá és precizitássá formálja.
Helyükre csúsztatja fegyvereit, majd elveszi Jak mindkét kardját. Nem okoz neki nehézséget forgatásuk. Néhány szót suttog el, minek következtében saruinak tapla aranyszínűen felízzik. Ugrik egyet, egy szempillantás alatt a ledöbbent nekromanta vállain landol. Ugyanezzel a mozdulattal ledöf nyakszirtjei véve célbe. A mágikus lábbelire bízva magát csak egy pillanatig időzik majd tovaröppen. Ez a második ugrás már nem volt koordinálva, de elf vérének köszönhetően sikerül annyira visszanyernie az egyensúlyát, hogy ne történjen baja. És hogy miért az akrobata mutatvány? Segítségével reméli, hogy sikerül kikerülnie a nekromantát védő láthatatlan csápot.
 
  ... | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.