Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Sahran rák
(Ősök Városa szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"A sahran rákokat a galetkik kasztjából mintegy ötven évvel ezelőtt közösítették ki, és azóta száműzött torzszülöttek, elvesztették fejlődési képességüket. Mindezek ellenére nem szabad őket lebecsülni, továbbra is kiváló harcosok ezek az óriási, rákszerű lények, hiszen ollójukkal egyetlen mozdulattal képesek kettéroppantani egy alacsonyabbrendű torzszülöttet." - részlet az Encyclopedia Fantasiából
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
Legendák Viadala paklibeküldés

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8142)
Legendák Viadala (42)
Lapötletek (64959)
HKK kérdés? (47085)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | ...
Nézet:
Tisztelt Beholder Bácsi

Az lenne a kérdésem,hogy a mobilos lapkeresőbe mikor kerül be a 11.kieg valamint a HD és az elmaradt zénes kiegek lapja?
Valamint most decemberben is jelenik meg új zénes kieg?
köszönöm a válasz
 
Rendben, köszi, intézem, berakjuk őket!
 
Alanori lápvidék, A Dungeon szolgálója, V’cz, a Remete
 
Konkrétan melyik lapra gondolsz?
 
Az új Promóciós lapok várhatóan mikor kerülnek fel a lapkeresőbe?
 
Én nem zárom ki teljesen annak az elvi lehetőségét, hogy a tesztidőszak végén a tiltást nerfre módosítsuk, de ez nem csak rajtam múlik. De még ha csak nerfelve is lesz, az értéke természetesen nem lesz a régi.

Írtam azt is, hogy ha a tiltás végleges lesz, akkor is megtaláljuk a módját a stílusos kárpótlásnak, pl. mint ahogy az Ozmogrothnál tettük: egy legendás cél a 11. kiadás új ritkáira.
 
Igen. De azt a meglevő lapokra ajánlotta fel - köszönettel éltem is a három lap erejéig.

De ez most más...

Már tudjuk h tiltott. Persze nem tudom mit tehetnének, csak kérdeztem hátha gondolkodnak a megoldáson.
Kifejezzeten sok KÓDot kellene beváltanom, és érdeklődtem.
 
Alanoron már van csereakció!
 
Amennyiben a KÓD-ok beválltásához 11. Kiadású paklikat veszek, és abból bontok Tűzmadarat, azzal sem tudtok segíteni?
 
Köszönöm.
 
HD kódot még nem lehet beváltani, majd csak délutántól.
Lesz róla hír is az oldalon a kódos lapokkal.
Köszönjük a türelmet előre is.
 
Segítséget kérnék a KÓD beváltáshoz.
Az itt szereplő linken csak TD-re lehetne beváltani, gondolom ezért nem fogadja el a beírt kódot.
Vagy esetleg ez csak később lehetséges?
Köszönöm.

http://www.beholder.hu/?m=bolt&cikk=16735
 
*** köszi intézzük ***
 
Jogos, köszi, intézzük hamarosan!
 
Talan erdemes lenne a novemberi versenykiirasokat kollektive torolni, a felreertesek elkerulese vegett.
 
Sokat haladt előre a cég az utóbbi időben magához képest sok tekintetben és ebből az egyik nagyon fontos a kommunikáció.
A kritikát sajnos nehéz objektíven látni(ezzel semmiképp sem arra akarok utalni, hogy én nyomom ki a spanyol viaszt) ,így minidig érdemes messzebről akár töbször is megvizsgálni mert még az is lehet van jogalapja.
A cikk mennyiség egész jól alakul igaz tény a mélységben lehetne még fejlődni,de az meg sok meló szintén,de én a mai kornak megfeleleőn továbbra is sokkal több videó tartalomnak örülnék. Egy ilyen pályázatos dolog elég minimál költségvetés a cégnek ellenben rengeteg tartalmat tudna generálni(erről szóló cikkek/szavazások/elkészült pályázati anyag). Remélem valóban megfontoljátok és lesz belőle valami.Sok sikert hozzá!
 
Abban igazad van, bármit is teszünk, nyilván lehetne még többet tenni. És természetesen köszönöm a javaslatokat is, és minden, általatok létrehozott tartalmat, megosztást, figyelmet!

Mint látod, a tervezéssel, fejlesztéssel, gyártással kapcsolatos munkák mellett igyekszem a folyamatos kommunikációra is a közösséggel, ha megnézed, rengeteg cikket írtam a HKK-val kapcsolatban, szavazásokat, közvéleménykutatásokat tartok. De mint mindenki, én is emberből vagyok, nemcsak egy arctalan cég, nyilván jól esik a pozitív visszajelzés, és rosszul a kritika, hogy úgy értem, nem jogos

Egyébként most elkezdtünk kapni cikkeket már játékosoktól is, mint láttátok, ezeket közöltük is, tetszik az ötleted, hogy ezt akár pályázat formájában ösztönözzük! Én egyébként a legnagyobb hiányt a technikai / elemző cikkekben érzem, versenybeszámolóknak sosem voltunk híján. A videópályázat nehezebb dió, de lehet érdemes lenne egy olyat, hogy "ragadj meg egy érdekes HKK-s momentumot". Szóval jó a felvetés, köszönöm!
 
Sajnos úgy látom nem megy át amit írok...remélem legalább elolvastad amit írtam és nem csak zsigerből reagálsz a dolgokra.A célom továbbra sem az, hogy trollkodjak hanem hogy átmenjen az üzenet!!!

1.0

"JuFe: szerintem az a normális, ha egy ilyen játéknál a tartalmat együtt csináljuk a játékosokkal. Mint ahogy folyamatosan rakunk ki híreket, cikkeket, csinálunk videókat, úgy bátorítjuk, és nagyon örülünk, ha más is csinál blogokat, cikkeket, videókat."


Pont erre tettem javaslatot, hogy miképp lehetne ezt tovább bővíteni/gerjeszteni az alábbiak szerint:
"Viszont lehetne videó pályázatokat kiírni,így generálva tartalmakat.Különböző témákban pl party felvétel,deck építés,party elemzés,meta elemzés stb stb.Nyereménynek meg persze lehetne szórni némi boostert,Ur, free verseny regisztrációt.
Természtesen erről is a közösség szavazna ezzel is növelve az aktivitást(akár a szavazók+kommentelők között is hinteni valami apróságot mondjuk ingyen verseny belépőt)."


2.0
"Tehát ha mondjuk mi, a Beholder felvesszük a Nemzeti döntő meccsek egy részét, és saját magunk erről elkészítjük a kommentált, vágott videót, míg más meccseket akár egy játékos streamel, akkor a legoptimálisabb támogató reakció az, hogy de faszák lettek ezek a videók, és emellett köszönjük Haónak, hogy streamelte a másik videót, nem pedig az, hogy hogyhogy nem a Behó streamelt?"
"
A már említett videó alatti kommentem:

"Juhász Ferenc 1 heteNekem is bejött!Szép munka!"
Ill HAO stremjére reakcióm csak itt ezen a felületen:
"(bocs HAO ISZONYAT volt ezúton is ezer hála)"

3.0

"Egyébként egy ilyen vágott videó nagyjából 2 napi munka, ha lehetne, csináltunk volna minden döntő meccsről, de sajnos nem fért bele az időnkben De igyekszünk a jövőben is ilyen tartalmakat gyártani. A like-okat pedig köszönjük, aki nem ír blogot, cikket, nem rak ki videót, az is tud segíteni azzal, hogy ezeket a tartalmakat megosztja."

"Az meg hogy mennyi meló van benne szintén eltudom képzelni hisz tudod jól, hogy én is gyártottam HKK-s tartalmakat (lehetőségemhez mérten),így ezt nem tudom miért kellett külön kiemelni."

Ezt is kiemeltem már töbször, hogy tisztában vagyok a munka mennyiségével és nagyrabecsülöm a belefeccölt melót,de ettől még had érezzem úgy hogy szerintem ennél többre lenne szükség online videó tartalomban akár kezdetben a felmérés erejéig fapadosabb verzióban is vagy egy videó készítő verseny kampány formájában.Engem az se zavar hogy arcvesztés miatt nem mernétek felvállalni, hogy "HAO által közvetített nemzetis minőség" jelenne meg a csatornátokon és kiszervezitek ezt a melót egy játékoshoz. Lényeg, hogy generáljatok valamiképp tartalmakat és aknázzátok ki az ebbe rejlő lehetőségeket.

Valamint újra rákérdezek hátha kapok erre választ esetleg.
A "Mai HKK versenyek" fület tudjátok külön monitoringozni, hogy mennyi kattintást genetrál? Arányaiban mennyi pluszt hozott ez megtekintésügyileg?
 
Miklós: Akkor ugyanitt jelezném, hogy a mobilappban a "thargodan" szűrés sem ad találatot. A honlapon lévő keresőben ez egyébként nagy "T" betűvel szerepel, lehet ez a ludas.
 
JuFe: szerintem az a normális, ha egy ilyen játéknál a tartalmat együtt csináljuk a játékosokkal. Mint ahogy folyamatosan rakunk ki híreket, cikkeket, csinálunk videókat, úgy bátorítjuk, és nagyon örülünk, ha más is csinál blogokat, cikkeket, videókat.

Tehát ha mondjuk mi, a Beholder felvesszük a Nemzeti döntő meccsek egy részét, és saját magunk erről elkészítjük a kommentált, vágott videót, míg más meccseket akár egy játékos streamel, akkor a legoptimálisabb támogató reakció az, hogy de faszák lettek ezek a videók, és emellett köszönjük Haónak, hogy streamelte a másik videót, nem pedig az, hogy hogyhogy nem a Behó streamelt?

Egyébként egy ilyen vágott videó nagyjából 2 napi munka, ha lehetne, csináltunk volna minden döntő meccsről, de sajnos nem fért bele az időnkben De igyekszünk a jövőben is ilyen tartalmakat gyártani. A like-okat pedig köszönjük, aki nem ír blogot, cikket, nem rak ki videót, az is tud segíteni azzal, hogy ezeket a tartalmakat megosztja.

Sam1975: Az észrevétel jogos! a HKKdroidot egy külsős fejlesztő csinálja, valószínűleg a teknős szóban levő hosszú ő lehet a ludas, jelezzük neki!
 
Tisztelt Beholder Bácsi


A mobilos lapkeresőben rákeresek a teknős altipusra és nem talál semmit a kereső.
Lehetne ezt javitani?
Köszönöm
 
Draft dönő nem hagyi bocsi....
 
-Haladgattok én így mondanám.Én többet várnék,de ez az én problémám tudom.

-Én pedig pont erre gondoltam.Látható HAO kamu fapados streamje(bocs HAO ISZONYAT volt ezúton is ezer hála) is milyen felkapott volt anélkül, hogy bárki behypeolta volna előre hogy lesz ilyen. Képzeld el mi lenne ha erre jobban rágyúrnátok és rendszeresen lenne a behós versenyekről hasonló.
Kezdetben simán elég akár fapadosan és ha látjátok, hogy bizony van rá kereslet lehet tovább nyitni efelé "kicsit " áldozva is rá.

Amit említettem a Mai HKK versenyek fül monitoringozása létezik? Ha igen milyen számokat hoz? Jól sejtem, hogy érzékelhető extra kattintást generál az adott időszakban?

-Nyilván minőségi megvágott anyagokra is nagy szükség lenne,de ez tudom rengeteg meló ehhez kellene kb egy félállású fiatal player aki nem aranyárba első sorban lelkesedésből tolja,de még ilyesmire se számítok mert tudom ez nem igazi realitás.
Viszont lehetne videó pályázatokat kiírni,így generálva tartalmakat.Különböző témákban pl party felvétel,deck építés,party elemzés,meta elemzés stb stb.Nyereménynek meg persze lehetne szórni némi boostert,Ur, free verseny regisztrációt.
Természtesen erről is a közösség szavazna ezzel is növelve az aktivitást(akár a szavazók+kommentelők között is hinteni valami apróságot mondjuk ingyen verseny belépőt).

-Ez a rákeresel a neten kezdetű kommet is arról árulkodik mennyire nem érzed milyen lehetőségek vannak ebben...és azt sem érzed át milyen ISZONYAT addictive jó cuccot készítettetek. Hidd el az ÖSSZES videót láttam amit feltöltöttetek(de a 90%át annak is amit más pakolt fel) és hidd el nem egy "egyed"-i (haha) cserebogár vagyok.Szerintem az aktív/fél aktív játékosok nagy %-a szerintem elmondhatja ezt magáról.
Az meg hogy mennyi meló van benne szintén eltudom képzelni hisz tudod jól, hogy én is gyártottam HKK-s tartalmakat (lehetőségemhez mérten),így ezt nem tudom miért kellett külön kiemelni.

-Ha van mit dícsérek is, mint ahogy már írtam egyszer.
A nemzeti hagyi döntőről készült videót ketten kommentelték. Elárulhatom az egyik a "Juhász Ferenc nick" mögé bújva én voltam és persze likeoltam is az adott videót.

Biztos baszogatásnak neadja ég trollkodásnak tűnik amit csinálok olykor,de cél csupán annyi, hogy kritizáljak.Ugyanis ha nincs kritika, fejlődés sincs...
 
Okt 31, Debrecen nem lett hozzá adva az országjáróhoz.
 
A jó hír az, hogy már sok éve nyitottunk ebbe az irányba...

Itt konkrétan nem arra gondolok, hogy egyszerűen csak egy mobiltelefonnal streamelni egy épp zajló mérkőzést, hanem minőségi, rendesen megvágott, kommentált videókat felrakni a rangosabb versenymérkőzésekről.

A HKK annyira nem egyszerű játék, ha tényleg érteni is akarod, mi történik, kell a kommentár, az meg hogy a kijátszott lapok rögtön meg is jelennek, jól olvasható formában, szintén nagyon hasznos.

Ha rákeresel a neten, látod, mennyi ilyen videót csináltunk már, ebben nagyon sok munkánk van.

Egyébként JuFe, Nika stb ha szeretnétek, hogy még többet foglalkozzunk ezzel, annyit tegyetek már meg - nektek ez tényleg nem kerül semmibe - hogy ezekre a videókra tesztek egy like-ot.
 
Azért az, amit ti írtok az nem 2 Forint beruházás. (Nem végtelenül sok, de nem ilyen leülök, s csinálom típusú dolog.)
Jufe, azt elvileg te tudod is, hogy mennyi időt kell tölteni egy videó elkészítésével, hogy az jól is nézzen ki. (Ha valaki nem tudná, nem 5 perc, nem is egy óra, felrakni a kártyákat a feliratokat egy videóra, hogy minden a megfelelő helyen és időben jelenjen meg.) Ez stream-mel sincs másképp. Egy játékot streamelni ugye azért "könnyebb", mert a gépeden fut, a gépnek maximum a Webkamerát kell hozzáillesztenie a képhez, amit bármelyik OBS program tud.
Egy külső közvetítésnél a gépnek a kamera által küldött videójelet fel kell dolgoznia, azt továbbítani a netre, ez kicsit azért megterhelőbb, némi csúszás biztosan lesz benne. A gépem ezt elvileg tudná, itt továbbra is a net a kérdés. A FB erre nem alkalmas, s igazából a Youtube sem az a felület, ami a legjobb streamelésre. Van Twitch fiókom, azon az oldalon simán meg lehet csinálni.

Nekem vannak cuccaim hozzá (egy jeltovábbító kellene még, de ha az nem is lenne a kisebbik kamera tud wifin kommunikálni).
Azt írtam több helyen is, hogy a szűk keresztmetszet egyértelműen az internet. A Boccia klubban egy honlapfrissítés megy, de több órás live streamet az a net nem bír el. Ezen felül, ha jól akarná az ember csinálni, akkor jó lenne, ha a live nem ilyen 360p-ben, vagy 480p-ben menne, jó lenne minimum HD-ben nézni.
Én megcsinálnám, de nem úgy, hogy minden technikai feltételt én teremtek elő, meg saját költségen utazgatok az országban.
 
Réges rég erre fele kellene nyitnia a cégnek.Nem tudom mikor látja be végre a Kft, hogy ebbe kellene invesztálni(ráadásul nem is sokat) mert ez már régen nem a jövő,de lassan nem is a jelen zenéje...
Hao ad hoc streamelése is komoly viszonyítási pont lehetne és remélem van lehetőség a honlapon monitoringozni, hogy a "Mai HKK versenyek" fület milyen gyakran frissitik egyesek az adott esetekben. Meglepődnék ha nem emelte volna meg jelentősen a honlap nézettségét csak ez a "minimális" fejlesztés is.
 
Valóban nem kellene lesörpörni az asztalról az ötletet, mert ennél olcsóbb, és hatékonyabb reklámot el se tudok képzelni! Egy bemutatóversenyre elmegy mondjuk 100 ember. Egy ilyen stream-et meg megnézne 8-900, alsó hangon. Inkább azon kellene dolgozni, hogy a jövőben minden egyes behós versenyről stream menjen fixen.
Szerintem.
 
Soon...
 
Igen ez pont olyan és mégis sok millió ember követ rengeteg streamet meg sport tv műsort nap mint nap.
 
  ... | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.