Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Drakolder rémúr
(Túlélők Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
A Túlélők Földjének legnagyobb hatalmú teremtményei, a triklem drakolderek közül az egyik.
Nézz szét a galériában!
Manaszipoly zén bemutató
HKK Időutazás: Kreátor Műhelye
Ajándéksorsolás május + áprilisi eredményhirdetés
Tavaszi MondoCon 2024. 04. 27.-28. – Eredményhirdetés
Legendák Viadala - beszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Hatalom Kártyái - Versenykiírások
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022

A lista folytatása...
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8143)
Lapötletek (64964)
Manaszipoly zén bemutató (11)
Excelsior (1003)
HKK Időutazás: Kreátor Műhelye (13)
HKK kérdés? (47092)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | ...
Nézet:
mi ebben a kotekedes? kerdeztem, es elmondtam a velemenyem.

orulok, hogy ilyen dolgoktol elvezel

a tobbire nem tudok erdembeni reagalni, nem ertem ugyanis.
 
> azt nem ertem, hogy ha olyan nagy jelentosegu volt a verseny mint ahogy allitjatok, miert par ember dontott?

Mert mások szartak rá. Több fórumon is meg volt hirdetve a dolog, senkit nem érdekelt ezen a pár emberen kívül. Érdekes, akkor téged sem láttalak a Bárdverseny fórumának környékén sem... Most minek jöttél?

> miert nem allt a beholder a verseny melle es jelentek meg a muvek a weblapon?

Mindig is játékosok szervezték a Bárdversenyt, miért most kezdett zavarni?

> azt hiszem meg a hyper keszitoi se zarkoztak volna el egy szavazo rendszertol, bar nem nyilatkoznek az o nevukben. ennyit a belterjessegrol.

A verseny elindulásakor megjelent ott is Vrandol felhívása, többet miért kellett volna tennie egy alapvetően TF-es infókkal foglalkozó oldalnak?

Én eddig soha nem neveztem, nem is ajánlottam fel díjat. Amikor még fingom sem volt róla mi lesz, de Vrandol már beszélt arról, hogy szívesen levezetne egy újabb viadalt, már akkor jeleztem felé, hogy amennyiben akad nekem tetsző mű, azt díjazni szeretném, ha van rá mód. EZ miért probléma?

> a maga mutogatason kivul mi ertelme van versenyezni a muveszeknek? hol vannak a muveszlelkek egesz evben?

TF-eznek, mint mindenki más. Nekik nem szabad, csak a rímfaragás naphosszat? Bazdmeg, ez egymás szórakoztatását szolgálja, semmi mást! Miért fáj ez neked ugyan, őszintén áruld már el! Az a probléma hogy díjazzák? Na és? Attól mert te lusta/tehetségtelen/érdektelen vagy a témában, attól még más nevezhet és kész.
Egyébként a nevezők többsége ITT van a fórumokon, és írogat - igen, verseket is - rendszeresen, ezt észre is vehetted volna, ha egy kicsit visszaolvasol. Nem díjakért csinálják.

> es hol vannak a buszke mecenasok akik a versenyre kulondijakat ajanlottak fel?

Azt hiszem semmi közöd hozzá hogy ki kinek mit miért ajánlott fel.

HeCsa
 
Hát tudod a versenyre többen írnak, ezáltal jobban lehet látni a mezőny tudását, ergó jobbat tudok választani. ÉS a tárgyátadás természetesen nem saját karakterek között zajlott.
Kötekedjé még! Kezdem élvezni!
 
mire? elismerest akar szerezni? egy versenyen? egy muvesz? hahaha
 
nem szeretem az ilyen szemelyeskedo vitakat, foleg akkor nem ha valaki magabol indul ki akkor, mikor a masik jovobeni reakciojat kivanja felmerni.

Megprobaltam kihamozni a mondanivalod a sertodottsegtol es szemelyeskedestol bugyogo hozzaszolasbol.

ha jol ertem, azt allitod, hogy mindenkepp tfes zsurinek kell lennie. en nem allitottam ennek ellenkezojet, nem ertem miert magyarazod. azt nem ertem, hogy ha olyan nagy jelentosegu volt a verseny mint ahogy allitjatok, miert par ember dontott? miert nem allt a beholder a verseny melle es jelentek meg a muvek a weblapon? sot, azt hiszem meg a hyper keszitoi se zarkoztak volna el egy szavazo rendszertol, bar nem nyilatkoznek az o nevukben. ennyit a belterjessegrol.

A masik dolog amit szeretnek tudni, hogy mitol hivatalos egy "Bard"verseny?

masik amire kivancsi lennek, hogy a maga mutogatason kivul mi ertelme van versenyezni a muveszeknek? hol vannak a muveszlelkek egesz evben? es hol vannak a buszke mecenasok akik a versenyre kulondijakat ajanlottak fel?

a hozzaszolasod tobbi reszere nem tudok erdemben reagalni, nem kivanom atvenni a stilusod. es barmily meglepo, szemelyesen nem vagyok rad kivancsi. gondolom kitalalod miert, legalabbis krealsz majd valami tutti magyarazatot.
 
Hogy másnak is megadathassék a lehetősség!
 
ehhez miert kell verseny?

ha valaki olyan nagy muvesz miert akar barkivel is versenyezni?

mint barki mas te is megteheted, h penzt vagy targyakat adsz at a jatekon belul. ehhez miert kell versenyt hirdetni?
 
te amugy mirol beszelsz? en mint jatekos dugjam fel magamnak a karaktered altal irt szar poen? vagy hogy gondolod?

az oncelusagrol annyit, hogy ha van egy publikus forum, akkor ott barki elmondhatja a velemenyet. en elmondtam a velemenyem mire a karaktered beszolt... ?? nem igazan ertem. vagy gyava vagy es a karaktered moge bujva probalasz nagy fiut jatszani, vagy idiota aki osszekeveri a valot a fantaziaval.
 
Csak
 
FX!

Azt légyszives mond el miért zártad volna ki a különdíj felajánlókat! Tényleg nem értem....
 
Még jó, hogy szóltam, hogy sycket nem kell komolyan venni. Erre mi történik? Mindenki ráugrik a témára és elkezd vele vitatkozni .

Egyébként az engem is érdekelne, hogy a zsűritagok indulhattak-e? Mert én pl. kizártam volna őket (azokat is, akik különdíjat ajánlottak fel).

Asszem Alaron írta, hogy a kft is kivette a részét a dologból...ja, nyilván marha nagy melót jelent a JVnek beírni pár karakternek pár számot, néhánytól meg törölni egyet-egyet. Neki ez már rutinmeló .

Ja, remélem látszik, hogy senki oldalára nem álltam, nem kell nekiállni anyázni, meg visszaszólogatni, mert én se tettem ;). Nem is lenne rá elvi alapom, hiszen nem indultam.
 
Nem rossz ötlet És erre ott lenne Biztosrév és Fehérbérc városa... Meg lehetne kérdezni erről a JV-t, hogy pl. minden karakter, aki oda bemegy, kapjon +1 zene szakértelmet...
 
Kifejezetten szerepjátékos hozzászólás volt. Morgó sokkal bunkóbb és beszólósabb, mint az irányítója IRL-ben. ;-)
Monnyuk annyi közös van bennük, hogy egyikük sem szereti az öncélú szómenést kötözködéssel megtűzdelve.

Ami meg a hiányzó helyezést illeti, a zsűrinél reklamálj. :-D
 
Egy kéréssel fordulok hozzátok!
Mivel én kézzel írott munkákat adtam be, így nincs a bírtokomban egy sem. Ha valakinek megvan az Árny Vadász álltal írott Álmodtam egyet elmondom néked című vers, és el tudná nekem küldeni email-ben annak örülnék. Címem: galetkins@bicomix.hu
Csak a köszönetemet tudnám adni érte.

M.t !
Árny Vadász.
 
Tisztelt habrecicus!

Nevem Dramezisz. Valószínűleg ha olvastad, a különdíjazottak nevét, akkor láthattál engem is közöttük, mint felajánlót is, és mint nyertest is. Talán szemetszúrt neked, hogy egy verset nagy anyagi díjazással jutalmaztam, egyéni véleményem miatt. Nos biztos meg fogsz érteni. Hihetetlen szerencsém volt, mikor a liciten sikerült igen magas áron túladnom pár könnyen megszerzett relikvián. Mivel szeretem a művészeteket, ezért úgy gondoltam, hogy ebből az összegből a feltörekvő tehetséges írokat támogatom. Én magam szívesen építenék színházat is, vagy esetleg valamilyen kultúrothont, de ez egyenlőre nem áll módomban, viszont a díjazásom teljesen reális, hiszen Öngyilkos Álom egy számomra teljesen felejthetetlen művet készített!

Tisztelettel:
Dramezisz
 
Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
Engedtessék meg nekem pár mondat! Figyelem az írásokat, és ámulok. Szerintem a zsűri tagok igenis hozzáértő emberekből állnak. A felkéréses verseknél, sok olyan kifejezést tanultam amikről eddig fogalmam sem volt! Persze ezeknek utána is nézhettek, de ha valaki veszi erre a fáradságot az az én szememben már hozzáértőnek számít! A versenyre elösszőr neveztem, s mégis hejezést értem el. Nem vádolhatna senki, hogy egy összeszokott társaság tagja lennék. S ha mégis, biztos vagyok a többiek tisztességében! Az hogy egy ilyen versenyt játékosok rendeztek, nem elítélendő dolog. Hisz a játék éppen erről szól! Nem tudom, hogy mit mondhatnék még. Mostantól fogva mindenki csak a saját becsületével foglalkozzon! Az enyém minden rendben!
M.t !
Éberhardt Zoltán.

Ja: Minden versemet a karaktereim nevében írtam, tehát a jutalom is őket illeti!
 
Hát jó!

Nem akartam ebbe belemenni, mert pontosan tudom, mi fog történni utána. Belekötsz a szavaimba, és soronként, cinikus megjegyzésekkel fogod nevetségessé tenni. Aki nem hajlandó megérteni valamit azzal nem lehet arról a valamiről vitatkozni.

Teljesen mindegy, hogy a Beho rendezi a versenyt, vagy valaki, aki játszik a TF-en. A Beho dolgozói egyebkent nem feltételen vállalták volna, mivel ez nem kis meló.

Miért mindegy? Azért mert olyannak kell rendezni, aki értékeli majd a művekbe rejtett TF-es mondandót, a bujtatott infókat, a játék ezernyi apró részletét. ki nem ismeri a TF világát, az nem ismeri a "szakzsargont" sem, a szörnyek nevét, a tárgyakat, a legalapvetőbb dolgokat sem. Ha pedig nem ismeri azon szavak jelentését, amit a novellában használok, hogyan várhatnám el tőle, hogy értékelje a művemet.

Persze, ha elémtesznek egy kvantumfizilkával foglalkozó dolgozatot, tudom értékelni, hogy vajon helyes-e a szórend, milyen a stílusa, volt-e szóismétlés, helyesírási hiba... Csak a mondanivalóból nem fogok egy kukkot sem érteni. A kívülálló is valahogy igy olvas TF-es novellát. Hidd el, kipróbáltam. Épp ezért kívülállótól nem várható reális értékelés. Akik pedig ismerik a TF-et, többnyire játszanak is. Ennek pedig örülnünk kéne.

A díjazásról nem tudok véleményt alkotni, ezért nem is érveltem. A kitűzött díjakat lehetett előre tudni, mert a pályázati felhívás tartalmazta. Amiket a játékosok ajánlottak fel, ahhoz pedig senkinek semmi köze. Gyakorlatilag ahogy írtad is "A parancsos átadások" történnek, annyi segítséggel, hogy a JV írja majd át egyik karlapról a másikra azokat.

Ja és még valami. Eddig csak Te voltál az, aki semmilyen érvet nem hozott fel. A stílusod meglehetősen sztárriporteri, nyugodtan írhatnál valamelyik bulvárlapban cikkeket. Sokat sejtető utalások, csúsztatás, cinikus megjegyzések, torzítások. Remek eszköz egy ilyen firkász kezében. Gratulálok a hozzáállásodhoz.

A Bárdversenyben nincs, és soha nem is volt rosszindulat. Neked sikerült mögé varázsolnod.

Ha folytatni kívánod, akár élőben is megvédem az álláspontom. És akárhol, akármikor leállok veled szópárbajra, versben is ha kell. Eleinte azt hittem vezet valahová ez az egész, és van mögötte valami tényleges sérelem. Mostanra az a meggyőződésem alakult ki, hogy Te akárhogy folyt volna a verseny, belekötöttél volna.

Alásszolgája.
J.J.T.
 
Mit vársz attól, aki egy sorral eltéveszti a betűt a billentyűzeten? De annyiban igaza van, hogy hagyjuk a fenébe az egészet. Neki meg nem piromenyét kell, hanem áeoratikus hasnyák Az aztán undorító...
 
azaz nincs semmi erved amivel a sajat magad krealta indokokra ervelnel? nem rossz, nem rossz...
 
igen szerepjatekos es intelligens hozzaszolas volt. gondolom helyezet voltal a bardversenyen
 
A "sebbébe" helyett "fenekébe"-t akartam írni.
 
Végülis, ahelyett, hogy itt vígasztaljátok, egy piromenyétet is feldughatnátok a sebbébe, majd egy ubuktüskét a piromenyétébe... :-D
 
Igazad van. (Lásd korábbi levelem. Én megpróbáltam).
Részemről a vita lezárva.

J.J.T.
 
De legjobb lenne, ha hallgatnál ránk
 
hat eleg siralmasan adjatok elo
 
Ha nem vennéd észre, téged próbálunk meggyőzni arról, hogy ne sírdogálj
 
szomor. en is itt sirok folyamatosan.
 
Szerintem azért a Beholder is szépen kivette a részét... Mégis, honnan származik pl. az a bűvös lant, ami az 1. díj volt?

És nekik van épp elég dolguk enélkül is, úgyhogy muszáj játékosnak rendezni... De nézd: megcsinálhatták volna azt is, hogy a saját másik karakterjeik nyerjenek mindent, de nem tették. Akkor meg mi a baj a játékosokkal?

És miért aránytalanok a nyeremények? Pl. aki jó verset ír, megérdemli a bűvös lantot... És annak még kapcsolata is van a zenével Jobb szeretnéd, ha pl. az első helyezett mágusölőt meg ilyent kapna? Akkor tényleg nem lenne jó...
 
Hát ha te így gondolod...
Szomorú, hogy ahelyett, hogy inkább írtál volna te is néhány művet inkább másokat fikázol...
 
Akkor voltaképpen mi is a bajod?
 
  ... | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | ...
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.