Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
A tenger mélyének szörnyei
(Kalandok Földje)
Küldd el képeslapként!
A mendemondák szerint a tengerekben most még elérhetetlen mélységekben is létezik élet. Talán ha már teljes egészében sikerült feltérképezni a kisebb és nagyobb tengeri barlangokat, elegendő tudás birtokában leszünk ahhoz, hogy a saját szemünkkel győződhessünk meg az állítás valóságtartalmáról.
Nézz szét a galériában!
Manaszipoly zén bemutató
HKK Időutazás: Kreátor Műhelye
Ajándéksorsolás május + áprilisi eredményhirdetés
Tavaszi MondoCon 2024. 04. 27.-28. – Eredményhirdetés
Legendák Viadala - beszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8143)
Lapötletek (64964)
Manaszipoly zén bemutató (11)
Excelsior (1003)
HKK Időutazás: Kreátor Műhelye (13)
HKK kérdés? (47092)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | ...
Nézet:
nem messze őrült angyalok
járják az éjszaka táncát
én itt mégsem várhatok
lelkem szelek cibálják

nem messze őrült ördögök
hiszik hogy szép az élet
nem hallják csituló neszeit
szomorú éji zenének

NEM IS NEKIK ZENÉLEK

Craz
 
1. lehet, hogy belügy, de mivel te indítottad a vitát, az én magasröpztű véleményem szerint most már végérvényesen benn vagy a közepibe

2. hát igen igyekszem a fennsőbbség látszatát kelteni az alsúbbrendű fajokban Az a nagy kár, hogy idáig egyetlennel se találkoztam...
 
Köszi Majd igyekszem, hogy jövőre ne csak a különdíjas, hanem a helyezet kategóriába is beférjek Egyébként, én még arra gonsoltam, hogy én indultam a versenyen, elég szerény eredménnyel, de igen... És emiatt elméletileg résztvevő is vagyok, tehát a verseny letolása engem is érint részben, már ha a többiek egyetértenek velem... Te indultál? Nem emlékszem, hogy láttam volna a nevedet, etrtől függetlenül lehet, hogy ott volt...
 
keresed parancs. eljen a diktatura es a cenzura.
 
Sziasztok!

Nem igazán szoktam olvasgatni a fórumot, most mégis ide keveredtem, és eléggé lehangolt, ami itt olvastam. Szeretném pár szóban elmondani a véleményemet:

- Először is, nagyon jónak tartom, hogy létezik ez a Bárdverseny, és még mindig van olyan, aki felvállalja a szervezését - ezúttal is ezer köszönet nekik! Szerintem ez egy nagyon jó kezdeményezés, mindenképpen követendőnek tartom. Kritizálni meg az kritizálja, aki tud jobbat szervezni, de legalábbis már a kisujját megmozdította valami hasonló, építő jellegű szervezés érdekében - mert ez tényleg csak játékosok műve, a Beholder szinte semmit sem csinál (maximum minimális tárgyátadási segítségért kihasználja önreklámra).

- Hogy mennyire belterjes: első díjat kaptam, pedig a zsüri egyetlen tagját sem ismerem (bár lehet, hogy összefutottunk már), soha nem írtam ebbe a fórumba korábban. A verseny egy okból nevezhető "belterjesnek" - akit érdekel az irodalom, az a versenytől függetlenül úgy látszik megtalálja ezt a fórumot. Ettől még a Bárdversenyre szerintem szükség van, és jó, hogy néha normális írásokat is lehet olvasni az AK-ban (függetlenül attól, hányan olvassák).

- Ha már itt tartok, megjegyzem a sokak által hőn szeretett és manapság "visszavágyott" Ghalla News is elsősorban a játékosi passzivitás miatt "halt" meg, olvadt bele az AK-ba. Tudom, én szerkesztettem.

- Ja, ez volt a 8. Bárdverseny, és emlékeim szerint a 2., ahol indultam. Ennyit arról, hogy "szinte mindig" díjazott voltam. De ha lesz olyan művem, amit szívesen megosztanék a többi TF-essel, akkor indulni fogok újra - nem a díjakért, hanem azért mert ha hajszálnyival is, de úgy érzem, hozzájárulok a TF "kúltúrájához". Aki meg ezt nem hiszi el nekem, és "fikázza" a Bárdversenyt, annak több dolgot is tudok javasolni:

1) Vállalja fel, és szervezzen jobbat. Csak fantázia kérdése, mit tud kitalálni, mutassa meg, hogy neki van!

2) Írjon jobb verset!

3) Ha egyiket sem teszi, azt fogom gondolni róla, hogy nem is érdekli, miről ír, csak "fikázhasson". Sajnálni fogom.

Jerikó
(Erdős Árpi)
___________________________

"A siker az a mód, ahogyan éled hétköznapjaid,
Apróságokban látszik: amiket teszel, amiket mondasz.
A siker nem a sok pénz, nem a fényes dicsőség.
Több mint birtokolni, amire mindenki tör.

A siker megértő lélek, nyitott gondolkozás,
Hűség a barátaidhoz, az eszményeidhez.
Gyermekek, akiket szeretsz, akik tanulnak tőled.
A siker a jellemben rejlik, és mindenben amit teszel."
 
Hagyd rá, olaj a tűzre...
 
Hála Pünkösdnek, három napig nem voltam net-közelben, erre mire visszajövök bő 50 hozzászólás fogad a fórumon. Egy valaki fikáz, mindenki védekezik...

Ami miatt engem kifejezetten sért minden szavad:
1. Régi hagyományokat felelevenítve, mint korábbi helyezett, és a Bárd KT tagja, elvállaltam a szervezést. Az utolsó 3 próbálkozás (TF és ŐV) gyakorlatilag kudarcba fulladt. Ez már nem az a TF, mint amikor még jóval 100 fölött érkeztek a művek. Nem könnyű nekifogni valaminek, aminek könnyen kudarc lehetett volna a vége. Nem magam akarom ezzel fényezni, de tény hogy két éve nem rendezett senki Bárdversenyt, miközben az 6 évig rendszeres esemény volt (hála és köszönet Yasmina-nak).

2. Nem mondom, hogy a munkámtól vetrte el az időt, de szellemi (szövegek, felhívások, a lehetőséghez képest értelmes, logikus lebonyolítás) és anyagi terhet (komoyl postaköltség) is jelentett az egész. Igyekeztem a hagyományoknak megfelelően megszervezni, megoldani mindent. Nem volt netes szavazás sem . Nem azért mert sosem volt, hanem mert nem értek hozzá.

3. Ezek után meglehetősen rosszul esik, hogy fikázol. Máégha te jót is röhögsz a géped előtt, van akiket mélyen megbántanak/sértenek szavaid. Mert jogtalanok. Részemről nem kívánok az ügyhöz többet hozzászólni (az érdemi vita bőven lezajlott írásom előtt), bár én indítottam ezt a fórumot, nem moderálom. Most mégis arra kérlek, hogy SOHA TÖBBÉ NE ÍRJ IDE.

Vrandol
 
hoi,

koszonom mindenkinek az epito jellegu hozzaszolasokat.

ujfent kiderult szamomra, h a tf nem mas, mint sok kicsi onmagaba fordulo kozosseg osszesege.

kulon koszonet a primitiv hozzaszolasokert, nagyon jo erzes tudni, hogy ilyen emberek alakitjak ghalla muveszetet. Sikerult elernetek, hogy a velemenyemet altalanositsam a bardverseny osszes, altalam ismeretlen resztvevojere.

J.J.T-nek kulon koszonet, hogy kimutatta foga feherjet, tanulsagos volt megismerni az igazi arcat.

by
 
1, szoval ez a ti belugyetek, ne szoljon bele senki. ertem en. errol beszelek.

2, tetszik, hogy ilyen bekepzelt vagy. komolyan. egesz jo kis tarsasag gyult itt ossze. csupa csupa higgadt, nyugodt ember.


Jeriko jo pelda lehetne, de o szinte minden evben dijazott volt. Mielott jon valami onjelolt kamikaze: en tisztelem jerikot mint karakter es mint jatekos is, o ugyanis nagyon sokat tett a tfert, akar karakterkent nezzuk, akar jatekoskent. minden tiszteletem, h meg mindig tesz valamit a tfert azok utan amit kapott bizonyos tfesektol.
 
kibicnek kuss a neve.
 
hehe kis primitv hozzaszolasok rulez. meg meg meg meg akarok ilyeneket!
 
Kedves Habencius!

Most, így a végére érve, talán látható, hogy miért vonultam volna ki már az elején a vitából.

Mindegy, felválalltam, nem bánom. Belátom, nagyképű vagyok, beképzelt, stílustalan, stb, stb, stb. Ezzel nem mondtál újat. Szal, hajrá, ragozd még!

Az általad szervezett versenyről. Sok szerencsét! Meglátod, milyen sok problémába ütközöl majd. A legfontosabb gond az lesz majd, hogy lasszóval kell fogdosni a szerzőket. Kevesen vagyunk és kész. Nem azért tudom, mert én is szerveztem, hanem mert láttam a szervezők megnylívánulásait az elejétől.

Az AK talán tényleg lehetne színvonalasabb. A probléma egy bekezdéssel feljebb látható. Persze csak a TF-es részre vonatkoztatva. A többi tartalom nem erre a fórumra tartozik.

Mindenkinek joga van a véleményéhez. Neked is. Az egyetlen dolog, amit kihámoztam a kritikáidból, hogy nyilvános szavazással illett volna rangsort felállítani a pályázatok között. És mint írtam ebben valszeg igazad van.

A többi kritikádat nem tudom elfogadni, úgyhogy eza levelem volt az utolsó, amiben a Tiédre válaszoltam. Azt hiszem, többségünknek ez az egy járható útja maradt.

J.J.T.
 
Jólvan Syck értjük, nyugodj szépen meg , vedd be a gyógyszereidet és feküdj korán ágyba. Idővel elmúlik.
 
Részemről én nem indultam semmivel.
 
Rém érdekes... Mondj valami közelebbit erről a versenyről ez is bárdverseny? Vagy, a rengeteg vitából kiindulva retorikai verseny? Esetleg más?

Én pl. csak azért nem veszek AK-t, mert a karakteremet is alig tudom pénzelni... Egysszerűen nincs pénzem rá. De ez még nem jelenti azt, hogy nem egy színvonalas, érdekes újság! Pl. az itthon népszerű Kisalföldnél mindenképpen érdekesebb...
 
1. Az a véleményem, hogy ugye él egy klasszikus mondat: 'A kibicnek kuss a neve!' Ez talán ide is vonatkozik Zsűritag én nem voltam, nem is fogadnám el. Nem lenne tisztességes, ha zsűriznék is, meg neveznék is, és én inkább nevezni szeretnék...

2. nem. Az átlagra Számtani átlagra

Az érvek meg pl.: nézd meg a versenynek a díjazottak névsorát. Van ugye olyan is, aki nem jár ide a fórumra? példának okáért az első helyezett Jerikó... Itt, a Bárdversenyes fórumon én még nem láttam. Ez ugyan nem zárja ki, hogy nem jött, de ebből látható, hogy a verseny azért széles körben meg volt hirdetve...
 
Te hoztad ki belőlem...;)
Hazajövök gyak. 3 nap majdhogynem folytonos melóból (tudom, egyéni szocprob), és azt látom hogy itt piszkálod azokat, akik tényleg nem szolgáltak rá.
Prósztótrágárparaszt módon fogalmaztam, ezért megkövetlek, de továbbra sem értek veled egyet, oszt kész.) Majd legközelebb nem ülök le bazifáradtan levelet írni.;)
HeCsa
 
"Nagyképű és beképzelt vagyok! "

igen, ez egybol lejott. a kotozkodesrol meg mindig annyit, h ez a velemenyem es tovabbra is tartom. ha a velemeny nyilvanitas kotozkodes, akkor igen kotozkodom.

az AK-t valoban nem veszem, szinvonalatlan marketing magazinnak tartom (pont ezert lattam volna szivesen weben pl: webhyper, vereseket es irasokat)

a tobbi stilustalan beszolasodra nem reagalnak.

felbuzdulva szavaidon hivatalos verseny szervezesbe kezdek. persze kivancsian varom, hogy beholder mikor fogja aldasat adni ra.
 
most, hogy masok megtettek helyettem (fokent olyanok akik belulrol latjak a dolgokat), es el is mondtak, h mitol belterjes a bardverseny, tobb indoklasra ugy gondolom nincs szukseg.
 
Bocsi, igazad van, 25 zseton ha a forcsidhoz mellékelve kapod, és nem 27.

Még egyszer bocs. Hibáztam.

J.J.T.
 
Izééé...az AK mióta 270 Ft? Vagy aki postán lép és a fordulójához kapja annak annyi? Csak mert nekem 300ért küldik .
 
Emlékeim szerint, amikor meghírdették a versenyt zsűritagokat is kerestek. Bárki jelentkezhetett volna!
 
Habencius!

Summa summarum: Igazad van.

A miértjeid:
Sajnos csak kevesen veszik a fáradságot, hogy elolvassák a többiek műveit. Sajnos még kevesebben veszik a fáradságot, hogy maguk is írjanak. Sajnos még őnáluk is kevesebben veszik a fáradságot, hogy amit írtak, közzé is tegyék. Innentől kezdve visszatértünk oda, ahonnan indultunk: Igazad van, "belterjes" az egész, mert csak keveseket érdekel. Talán tényleg hagyni kéne a fenébe, és milyen jó lenne, ha mostantól senki nem írna semmit, ami TF-es vonakozású. Legalább nem lenne mibe belekötni.

A Bárdverseny attól hivatalos, hogy a Beho tudtával, beleegyezésével, és az általuk jóváhagyott díjazással rendezték. Mint az Éjviadalt például. Ha bármilyen megmozdulást szervez valaki, és előre fixálja annak lebonyolítását, és díjazását, a Beho valszeg áldását adja rá, és máris hipp-hopp, hivatalos. De asszem eztán tőled is kellene kérni egy ellenjegyzést.

Az írók egész évben írnak, akik pedig költő lelkületűek egész évben írnak verseket. Ha megvennéd az AK-t, amire nyilván sajnálod a 270 Ft-ot, látnád is.

A stilusomat pedig ne vedd át, mert akkor én sem írnék többé. Minek még egy olyan, aki ugyanúgy ír, mint én?

Amiben abszolúte igazad van, az az, hogy nyílvánosan is lehetett volna rendezni, vagy pontozni, vagy elbírálni, vagy mit tudom én. Talán a következő tényleg ilyen lesz.

A magamutogatásról:
Megintcsak igazad van. A művészet a magamutogatásról szól. Vannak, akik szeretnék megmutatni, mire képesek, és örülnek annak, ha ez másnak tetszik. Ezen kívül tényleg semmire sem jó az egész. Persze most nem magamról beszélek, hanem általában a művészetről. Messze vagyok én még attól. Még mielőtt nagyképűséggel is megvádolsz. (Nagyképű és beképzelt vagyok! Blee...)

J.J.T., aki persze magából indul ki
 
1, ahhoz, h elmondjam a velemenyem miert kene meg nyernem? erdekes elgondolas. zsuritag voltal?

2, magadra gondolsz?

hol vannak az ervek, hogy nem egy szuk tarsasag szorakozasa a bard verseny?
 
Ja igen: szerintem általános kívánság: 1. nyerd meg a Bárdversenyt, és akkor dumálhatsz ilyeneket. 2. alternatíva: próbáld meg felfogni azt, hogy olyan is léteziok, ami a te szellemi szintednél magasabb!
 
Jól van, na!
 
Megjelennek néha a weblapon. Ha nézted volna a TF-es írásokat, azon vannak belőlük... Meg ha jól tudom, az AK-ban is benn lesz. Azt pedig megfelelő formátumba kell írni, kinyomtatni, stb... azzal jó nagy meló van. Tudom, hogy ez legrtosszab esetben is 5 perc, de egy idő után már fárasztó lehet...

Ettől hivatalos egy Bárdverseny.

És mondjuk pl. Alaronnak azért volt érdemes neveznie, mert azon kívül, hogy egy kitűnő alkalom a megismertetésre, a pénz is kellett neki... Ezért van értelme. Tudom, ennek nem sok köze van a Bárdversenyhez...
De mondjunk egy másik példát: Olimpia. Mi értelme van? Jószerivel ugyanannyi...
 
hecsa irta:

"Egyébként a nevezők többsége ITT van a fórumokon, és írogat - igen, verseket is - rendszeresen, ezt észre is vehetted volna, ha egy kicsit visszaolvasol. Nem díjakért csinálják"
 
Meg azért is, hogy esetleg legyen egy összehasonlítási alapom, hogy lehetek még jobb is...
 
szia HeCsa,

meglep a stilusod.. komolyan.


azt irod, hogy tobbek szartak ra. pontosan mire? arra, hogy egy kezzel nem foghato dologrol elmondjak a velemenyuket?


ismetelten kerdezem: miert nem lehetet nagyobb korben publikalni es tobb ember velemenyet figyelembe venni?

Nem zavar, egyszeruen elmondtam a velemenyem. Ha ez teged zavar, akkor nyugodtan ugord at a hozzaszolasaimat. nem fogok megsertodni, es igerem veled ellentetben, nem allok neki ilyen otromba stilusban fikazodni.

"azt díjazni szeretném, ha van rá mód. EZ miért probléma?"

nem tudom mibol gondolod, hogy ez problema, azt csinalsz akkor es ott amit akarsz. nem erdekel.

az erdekel, hogy a fene nagy szerepjatekosok hol vannak egesz evben? es miert csak akkor kepesek barmit is tenni, mikor magukat mutogathatjak? reszemrol ez csunya altalanositas, elismerem. ettol fuggetlenul a kerdesem kerdes marad.

"TF-eznek, mint mindenki más. Nekik nem szabad, csak a rímfaragás naphosszat? Bazdmeg, ez egymás szórakoztatását szolgálja, semmi mást! Miért fáj ez neked ugyan, őszintén áruld már el! Az a probléma hogy díjazzák? Na és? Attól mert te lusta/tehetségtelen/érdektelen vagy a témában, attól még más nevezhet és kész."

bazd meg te, huje primitiv. most jobb? erdekes, h mindannyian milyen stilusban alltok le velem.


"Egyébként a nevezők többsége ITT van a fórumokon, és írogat - igen, verseket is - rendszeresen, ezt észre is vehetted volna, ha egy kicsit visszaolvasol. Nem díjakért csinálják."


ertem. akkor tehat mi szukseg van a versenyre?


HeCsa, kurva nagyot csalodtam benned, ilyen primitiv hozzaszolast reg olvastam.
 
  ... | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | ...
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.