Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Vállat vállnak vetve
(Túlélők Földje életkép)
Küldd el képeslapként!
... Így küzdenek a csatatéren a Túlélők Földje kalandozói. Ezen a földön szükség is van az állandó harckészültségre, hiszen hol a portyázó szörnyek, hol a más vallási elképzeléseket magukénak tudó harcos papok támadnak Ghalla fiaira és leányaira.
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
2. Termikrajzás – zárás
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8140)
Lapötletek (64959)
HKK kérdés? (47085)
Legendák Viadala (41)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | ...
Nézet:
Szivesen, régi hagyomány...
 
Valszeg nem. Azaz megcsináljátok a KT-t, benne lesztek Ti és vége. Remélm, kívánom hogy ne így legyen, de 7 év Összhangzat után szvsz ez a jövőtök. Kevesen vagytok -> lassan megy a fejlesztés -> biozonyos képességek nélkül elég nehéz már a játék egy pont után -> ... Nem csak rólatok / rólunk szólva szerintem manapság már alapból őrültség új KT-t csinálni, be kell lépni, épülni a régi meglevőekbe. Egy nagyobb belépési hullám ugyanúgy felfrissíti a KT-t, kicsit megváltozik az arca, mindkét fél (régi és új) is jól jár. A Homály Dalnokairól pedig: szerintem rosszul döntötök (nem miattunk, magatok miatt!), de döntéseteket tiszteletben tartom. Mindenkinek a maga választotta útját kell járnija, annak minden nehézségével együtt...

Vran
 
A Beholdereseknek írj.
 
Még valami: nem tudom,hogy lehettem ekkora állat,de a különdíjként kapott képet ottfelejtettem a Lángban.
Valaki nem találta meg?Nem szeretném végleg elhagyni...
 
Hálás köszönet magáért a bárdversenyért is!!!
 
A Homály Dalnokai, ill. Apokalipszis öcsém nevében szeretném megköszönni az Összhangzat önzetlen felajánlását,bár személy szerint Apokalipszis,valamint Laraxior,Raia Fehér Sólyma és Bal Dahin ezennel köszönettel visszautasítja azt.A többiek még nem értesültek ill.nem döntöttek,de Apokalipszist ismerve egyhangú lesz a döntés...
 
Nem lenne életképes?
 
Új bárd KT-t minek? Ugysem lenne életképes...
 
) Igyexünk, no. Ja, megtudtam, hogy új bárd KT-t akarnak csinálni a "Homály Dalnokai" néven. Egy név a társulatból: Apokalipszis, aki 2. lett a III. kategóriában. Én mondta, hogy egyszerűbb lenne, ha belépnének, de...

Vran
 
Ja ja az én kezembe is nyomtak Olimpiai Koncertet. asszem Öngyilkos Álom szal ezúton is köszi!
 
Szevasztok!

Szeretnék gratulálni az Összhangzatosoknak az Olimpiai "szervezéshez", és a versekhez.

J.J.T.
 
Ez van. Elég régi volt a felajánlás (még a hivatalos BV meghirdetés előtti), gondolom időközben valahogy megszabadult a tárgyból. Igazából mind1, Jerikó amúgy is tovább akarta ajánlani...

V.
 
Úgy viszonylag nehéz
 
A JV szerint nem volt nála a kérdéses tárgy...
 
Miért?
 
Hahoy!

Egyetlen változás:

> Little Negrora (#5578, TF) egy adamantit páncélt (!) ajánlott az I. kategória győztesének, aki Jerikó (#3821, TF) lett...

... felajánlás nem jött létre.

Vran
 
Vazz nem hiszem el, hogy nem találtad meg... Olvasni azért tudsz remélem. Ittvan eeeeeeee:

„Tapintható a feszültség a sorok között, morajlik a tömeg, mindenki türelmetlen. Néhányan hangosan bekiabálnak, többen élesen fütyülnek. A hosszú várakozás gyötrelme leolvasható az arcokról. Aztán… Fülsiketítő sikítás, és végtelen ordítás közepette a porondra lép, akit mindenki várt, Ghalla legnagyobb élő bárdja a színpadon! Lilás bőrén különös fényt játszik a fáklyák fénye, vörös szemeiben a magabiztosság lángja ég. Itt most ő a sztár. Aztán hirtelen teljesen elnémul a tömeg jelentős része, ám néhányan csak most kezdenek igazán kiabálni. Egy apró kis vézna manó érkezik, szürkés bőre, fejére tapadó kese haja még hagyján, de furcsa végtagjai láttán mindenki tudja, ő ahhoz a másik néphez tartozik, amelynek néhány tagja a nézők között is észrevehető. Eredményhirdetés az extradimenzionális köztitérben, a színpadon Vrandol Sayn Karad és Yula Vayniko…”

Elérkezett az idő, hogy kihirdessük a VIII. Ghallai Bárdverseny és III. Zene Misztériumainak Versenyének végeredményét. Örömmel tölt el, hogy újra a kultúra lehetett esemény ebben a kegyetlen világban, hogy a lant és a toll lett beszédtéma a vér íze helyett. Nem kívánom tovább kínozni a kíváncsi hallgatókat, tovább húzni az időt, végtelenbe fokozni az érdeklődő várakozást, ideje a tettek mezejére lépni!

A verseny díjazottjai az alábbi művek lettek:

I. kategória - Versek Ghalla tájairól (TF):
1. helyezett: Jerikó (#3821) Álom-ének című műve, jutalma a mindenkori győztesnek járó mirtuszkoszorú mellett egy bűvös lant és 500 arany.
2. helyezettek: Bella Cassandra (#2802) Álmodó érintés és Árny Vadász (#2837) Álmodtam egyet elmondom néked! című versei, ők egy-egy nyomkereső talizmánt és fejenként 300 aranyat kapnak.
3. helyezettek: Öngyilkos Álom (#3297) Sorsom Csillaga, Bella Cassandra (#2802) Rózsafüzér és Vérvörösalkonyfény (#4115) Én vagyok arra itt versei, nyereményük orvosságos zacskó és 100 arany

II. kategória - Költemények a Teron hegy mélyéből (ŐV):
1. helyezett: Sir Barracuda (#7854) Ballada a szerelemről című írása lett, magabiztos fölénnyel nyerve a kategóriát. Díja az ősök bűvös lantja vándortárgy, emellett egy időkristályt és 3000 aranyat is kap.
2. helyezett: Unicorn-Dragon (#3945) Bárd kérelem című alkotása, egy időtorzító kristály és 2000 arany a jutalma.
3. helyezett: Gal Etkins (#7284) Szintek, mikre visszatekintek című művét értékelték a zsűritagok a harmadik legjobbnak ebben a kategóriában, nyereménye egy őskő és 1000 arany.

III. kategória – Próza (TF és ŐV):
1. helyezett: Kharizmosz (#1954, TF) A nagy balhé című műve a kategória egyértelműen legjobb darabja, megérdemelt jutalma a mirtuszkoszorú, emellé egy bűvös lantot és 500 aranyat is kap.
2. helyezettek: Dart Mahul (#5112, ŐV) Bárdverseny és Gal Etkins (#7284, ŐV) Egy szerelem e hegyben című novellái, melyért egy időtorzító kristály és 2000 arany ill. Apokalipszis (#5331, TF) Az őrült naplója (szemelények ...) című írása, melyért egy nyomkereső talizmán és 300 arany a jutalma.
3. helyezett: Gal Etkins (#7284, ŐV) Részlet egy naplóból, avagy…című novellája, melyért ismét egy őskövet és 1000 aranyat érdemel.


Különdíjak:
Idén első alkalommal a hivatalos díjazáson kívül számtalan különdíj felajánlás is érkezett. A zsűri értékelésével párhuzamosan ezek a nyeremények is kiosztásra kerültek, a lista a következő:

Dart Mahul (#5112, ŐV) egy őskövet ajánlott Shai-hulud (#4643, ŐV) "Hideg sötét…" című művéért, mely szerinte méltánytalanul hátul végzett.
Dramezisz (#1876, TF) egy orvosságos zacskót és 3333 aranyat ajánlott Öngyilkos Álom (#3297, TF) Ajtó a semmibe című verséért, mely indoklása szerint hangulatában tökéletes negatív párja Jerikó írásának.
Bohmer Kair (#2201, TF) 1000 aranyat ajánlott Kharizmosz (#1954, TF) A nagy balhé novellájának, mely indoklása szerint terjedelmében és tartamában is messze kiemelkedett a többi novella közül.
Borzas Ámlin (#5323, TF) 500 arannyal jutalmazta Dramezisz (#1876, TF) Részegen című versét, szeszgőzös hangvétele miatt.
Borzas Ámlin (#5323, TF) 500 aranyat ajándékoz Alaron-nak (#1969, TF) Túlélők Földje című verséért, mivel szerinte ez volt a legTéeFesebb…
Radul (#2894, TF) 1000 aranyat ad Jerikó-nak (#3821, TF) az általa legjobbnak ítélt TF vers, az Álom-ének megírásáért.
Radul (#2894, TF) 1000 arannyal jutalmazza Kharizmosz (#1954, TF) művét, az általa a legjobb novellának tartott A nagy balhé című írást.
Little Negrora (#5578, TF) egy adamantit páncélt (!) ajánlott az I. kategória győztesének, aki Jerikó (#3821, TF) lett az Álom-ének című verssel.
Craz (#4097, TF), minthogy nem tudott választani, így egy-egy párducbőr pénztárcával jutalmazta a két neki legjobban tetsző TF-es verset, Jerikó (#3821, TF) Álom-ének és Bella Cassandra (#2802, TF) Valaki álmában című verseit.
Craz (#4097, TF) az általa legjobbnak talált TF-es novellát egy párducbőr övtáskával díjazza, mely szerinte Kharizmosz (#1954, TF) A nagy balhé című novellája volt.

Végül, de nem utolsó sorban ezúton szeretnék köszönetet mondani a zsűri tagjainak, hogy vállalták ezt az időigényes, ámde mégis magasztos feladatot. Név szerint a műveket a következők értékelték: Rhandavr (ŐV) a Békeidők Hírmondói szövetség delegáltja – a szövetség az ŐV-s verseny hivatalos védnöke, 3,14-ás Zsiga (TF) többszörös korábbi díjazott és gyakorlott zsűriző, KÁRÁSZ (TF) veterán kalandor, Enyasio (TF) az Összhangzat Közös Tudat vezetője – a KT a TF-es verseny hivatalos védnöke és Signy Malory (ŐV) az ÖV-s verseny korábbi szervezője. Még egyszer ezer hála és köszönet, az istenek és az ősök vigyázzák lépteiket!

Ezennel hivatalosan is véget ért az idei bárdverseny, a következő rendezésig jó szórakozást a díjazott művekhez, remélem a széles közönségnek is elnyerik tetszésüket. Az olvasgatás mellett remélem, akad idő az új versek születésének. Ezúton kívánom hát a múzsák édes csókját mindenkinek, a dallam lángja égjen lelketekben! (A hivatalos végeredményt szívesen elküldöm bárkinek, a karonfoll@freemail.hu címre írjon, aki kéri.)

Üdvözlettel Vrandol Sayn Karad (#4620, TF) és Yula Vayniko (#3101, ŐV)

U.i.: Mielőtt búcsúznék, szeretnék külön köszönetet mondani Craz-nak, amiért vállalta és legfőképp be is gépelte azon díjazott műveket, melyek csak levélben érkeztek, hatalmas terhet véve le ezáltal a vállamról!
 
Igen, érthető Az történt, amit már Zorán is mergénekelt: 'Mi a győzelemről megtanultuk, Hogy a részvétel a fontosabb, S a vereség is fizet szépen, Csak a győztes sokkal fáradtabb...'
 
Ismét én.Na.Nem ártott meg semmi, csak NEM TALÁLTAM A DÍJAZÁST SEHOL. Gondoltam,rákérdezek. Érthető?
 
Na jó ezt ne feszegessük.
 
Á tökéletes káosz nincs!
 
Főleg ősvortexen...
 
Én is ezt mondom: a káoszpapok közt is van hierarchia, tehát RENDszerük van
 
Radul!

De ne örülj, mert akkor ezt mondom:

A tökéletes káosz maga a REND! )
 
A különdíjak itt nézhetők +: http://free.x3.hu/nepekmindenszigete/, a Mindenféle című oldalon.
Kárász
 
Az lehet... De hogy a mágia is káosz, az egyszer száz
 
Pontosan!
 
Hisz a Szerelemben is a Káosz az ÚR!
 
Nem érdekel A művészet ege alatt testvér lesz Raia és Leah is
 
Ne keseredj el, egy gonosz is lett helyezet, azaz én elcsíptem egy 3. helyezést.

Gonoszkodj, amikor csak tudsz

Vérvörösalkonyfény
 
  ... | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | ...
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.