Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Görényteknőc
(Túlélők Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Elbűvölve figyeled, amint egy görényteknőc úszik el előtted. Csupán egy érdeklődő pillantásra méltat, majd folytatja útját lefelé, időnként egy kisebb hal után kinyújtva hosszú nyakát, és bajusszal keretezett száját." - esemény a ryuku hajóroncsok felé tartva
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
2. Termikrajzás – zárás
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8137)
Legendák Viadala (41)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)
HKK kérdés? (47084)
Lapötletek (64958)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | ...
Nézet:
Nem vagyok Pécsett
 
Petibának szóljatok, hogy megyünk
 
pocshuszarok,

hetvegen nem szervezodik valakinel valami jofele osszejovetel? kellene pedig
 
A facebook-csoportban ezt már felvetettem, de ide is leírom, hogy a nem facesek is reagálhassanak.

Van pár verziónk versenyekkel kapcsolatban, nézzük meg, hogy mi. A novemberi versenyt 10-én nem lenne helyes megtartani, innentől 2 verziónk van:

- November 11-én tarjuk meg a novemberi versenyünket, és utána dec. 1-én vagy másodikán lenne a frissen bontott attól függően, hogy a szombat munkanap hány embert érintene. A Frissen bontottra már nem akarok egy hetet csúsztatni.

- Kicsit extrémebb verzió: november 2. hétvégéjét hagynánk a csudába, és november 25-én, vasárnap már szervezhetünk frissen bontottat. És akkor december végén valamikor (akár a 2 ünnep között) tarthatunk egy versenyt még. Ennek az lenne az előnye, hogy novemberben és decemberben is lehetne már az új kiegből díjazni.

No, melyik tetszene? Csütörtök délelőttig várom a válaszokat, utána a helyszínnel kezdek el szervezkedni!
 
Közben jelentem, a Klub 74 kulcsa nálam van!

Mivel előre kellett fizetni, a 6.000 ft-os díjat megfizetem, ezért azt kérném tőletek Valler Krisztián, Király Zsolt meg akik még pécsiek a szombati Behos versenyen lesznek, hogy a 4120 ft-t, amit a kiegek megvásárlására kell fordítanom, azt ott fizessétek meg!, mert arra már nem lesz pénzem
 
Azt tudom, de azt vhogy csak megoldom
 
az autóban is tejelni kell ám,öreg!
 
A jövő szombati kocsiban van még egy hely? Mert akkor lehet felmegyek a Behosra!
 
a google a legjobb barátom
 
Igazából a Schnell Krisztián ötlete volt ez a hely, úgyhogy a kérdést neki tessék szegezni
 

Megtámogatjuk őket vmennyire...

Ejj, bár így lenne... ;) De sajnos mind tudjuk, mi a zord, magyarski igazság.
 
te konnyen vagy bokezu,oreg,azok utan,h minden adando alkalommal lecapazod rolam a gatyat is!

arrol nem is beszelve,h vajon hanyszor hangozhat el a kovetkezo:
-udvozlom kedves XY,en felelek az on altatasaert. es itt meg is ragadnam az alkalmat,h kozoljem,az altatas resze ingyenes. na,de a felebredes...khm...nem baj,ha nincs onnel boritek,veletlenul akad nalam nehany...
 
Én már írtam, hogy a felét vállalom.
 
sajnos az általam felvetett opció nem vált alkalmassá,mivel megváltozott időközben a nyitva tartása és így csak egy közösségi hely lenne a sok közül

viszont két versenyre a 6000 ft többletköltség teljesen vállalható, akár hosszabb távon is. én a korábban tett hozzájárulási javaslatomat fenntartom. azért nem állom az egészet, mert az elkurvuláshoz vezetne, és különben is, mindenki áldozzon a hobbijára, vagy hagyjon fel vele.

amúgy mi ez a club74? oda jársz salsa-zni Bubber, mikor előtör a női éned?
 
Nem, van egy kisebb termük is.
 
Én nem fogok menni,csak érdeklődésképpen: a Club74ben hol? Fent a tánctermeknél? Én anno ott táncoltam egy ideig...
 
Tehát akkor 21-én lesz 2 versenyünk, első a menedékben, második a -klub 74-ben...ez utóbbi 6.000 ft többletet jelent, ennyit kell majd kifizetni! Lehet írni a hozzájárulások mértékét
 
Ezt nem ide akartam irni ^^
 
Hello
akkor most nem 21.én lesz?
mindenképpen át lesz rakva?
kanizsárol 2en tuti mennénk ha 21. e lesz.
 
Mert szó sincs direkt szervezésről. Egyszerűen nekünk most eléggé leszabályozottak az időpontjaink.
 
Szeotemberihez csak annyit fuznek hozza, h a Torok Peti kerte, h 23-ara rakjam at....
 
Te jo eg. Irtam egy hosszut, de rajottem folosleges. Bennem sosem merult fel, h direkt szerveztek 1 napra velunk.

De ez igy nem jo. M nalunk fos a letszam ha nem jonnek pecsiek en meg tokre mennek hozzatok foleg h pont vasarnap lenne jo.
 
Mindenek előtt kikérem magamnak, valamennyi pécsi hkk-s nevében, hogy direkt szervezek rá a kaposvári versenyekre! Amiket írtál, azokhoz pár apró kiegészítés (nem csak erre a hsz-re, hanem kb. az összesre).



- Ahogy néztem, a szeptemberi volt az első alkalom a keresztbe szervezésre, én eddig másikat nem láttam, mindig volt minimum 1 nap különbség.

- Szeptember kapcsán...Dávid eredeti szándékával kiírta szept. 9-re a versenyt, ami részünkről ok volt, nem is szerveztem keresztbe neki. Aztán ő volt az, aki mindezt megváltoztatta a kevés jelentkező miatt. És mire kiírta a másik versenyt, nekünk már le volt fixálva a 23. Kövezzetek meg, de nem gondolom, hogy nekem kellene amiatt módosítanom a versenyeinket, mert nálatok a versenyünk előtt 2 héttel nem volt elég jelentkező. Arról nem is beszélve, hogy mi 23-án még tarthattuk a megszűnő Szaküzletben a versenyünket, 30-án erre már nem lett volna lehetőség. Ez azért elég nyomós érv volt, azzal együtt, hogy itt is volt pesti részvétel és a pécsiek közül többeknek jobb volt a 23.

- Október kapcsán: Nekem 3 héttel egy verseny előtt szólnom kell az új helyszínen. Azaz az októberi első és a második hétvége eleve ki volt zárva. Tehát maradt 21. (hétköznap a helyszín miatt nem jó) és a 27-28-ig hét valamelyik napja. Ezzel viszont az a probléma, hogyha a lehető legkésőbbi időpontban tartok versenyt, decemberben meg a lehető legkorábban (a Frissen bontott verseny vitán felül dec. 1-én kell, hogy legyen), akkor 2 hét fog eltelni 2 verseny között, ezt azért mégsem akarom, nem kis hátrányt jelentene érdeklődés szempontjából. Úgyhogy, ha nem muszáj, nem tenném ekkora a versenyünket. Arra pedig felhívnám a figyelmed, hogy a Dávidot arra kértem, hogy a hét elejéig még várjon, mert addigra tudok fix. időpontot mondani a pécsi versenynek, a 21-i szervezkedések már szeptember 24- 25-én kezdődtek, ezt ha visszanézed a fórumot, látod.

- Idén volt eddig 9 pécsi verseny, ha jól néztem, egy olyan közülük, ami keresztbe volt. És eddig Csire Krisztián 5, Bodzai Zoli 3, Csiga 1 alkalommal, a többiek EGYSZER SEM voltak lent. Október 21-én 3 ember biztosan jönne (csak mellesleg jegyzem meg, idén egy versenyünkön sem volt még lent 3 kaposvári, a kettő volt a legtöbb) Pestről, akik idén eddig mindnyájan 4-4 alkalommal lent voltak, ha meg a Mosinak is jó, akkor az +1 ember (és ki tudja, nem tudnak-e rávenni még valakit esetleg Pestről).


Látható módon bőven elég érvem van arra, hogy ne akarjak a 21-én változtatni. Persze, semmi sem tiltja meg a Dávidnak, hogy módosítson, sőt, örülnénk is neki. Egyébként megjegyzem, ő a helyszínből adódóan sokkal rugalmasabban is tud verseny-időpontot változtatni, mint mi, valamint, bár a módosítás elismerem, hogy mindkettőnk érdeke, de elsődlegesen az övé. Úgyhogy ebben az esetben, ha nem akarjátok, hogy egyidőben legyenek a versenyek, akkor nektek kell változtatni.



Ami a jövőt illeti:

Novemberben és decemberben egyaránt szombaton lesz versenyünk. Mivel a Dávid vasárnapra szervez, valószínű ezeken az alkalmakon nem lesz semmilyen probléma. De akkor legyen fix, ide leírom.



NOVEMBERBEN 10-ÉN, SZOMBATON, DECEMBERBEN ELSEJÉN SZOMBATON LESZ VERSENYÜNK.
 
Nem mindenkinek van ideje a fórumon mindent elolvasni.
Azért örülök, hogy tisztáztuk.
 
Geci nagy szöveg XD
 
Falhúgyozók!

Már rég böfögtem ide bármit is, de tegyük helyre a dolgokat, különben az összes Gyíkarcot elásom a sivatagba, a lyukakban lakozó problémák közé!..

Tények:

-így most már lesz verseny októberben is, tán a hellyel sem lesz gond..Zsóóti szépen kicsengeti, amit kell ennek érdekében, különben nyakon vágom!..

-Zsírprédánál(alias:Tpeti) megalakul a hónap hasoncsúszása, mindegy, hogy melyik nap, melyik este, de ne kelljen csalódjak Benne!..

-a Somogyországi Arcok 100 éve ködben járnak, úgyhogy inkább vagyok ITT, mint OTT!..

-egypár pesti, régebben helybéli Jokero-t persze, hogy nagyon szívesen látunk, különben mi értelme??!..

Kérdések:

-ki a rákot érdekel, hogy mikor van Kapiváron verseny, valamint, hogy ki a farkam, az a "Harigeri"??..

Érjétek meg a reggelt, Gyógyegerek!
 
valahol érthető a felvetésed, de ha most konkrétan ezt az októberi vasárnapot nézzük, akkor hárman TUTI,hogy mennénk rá pestről(plusz Muskotály,bár nem tudom,ő hogyan tervezi), más időpontban pedig LEHET,hogy megjelenne pár kaposvári. szerintem logikus,h Bubber inkább a régi,helyi kötődésű arcoknak kedvez,ha már választani kell,pláne úgy,hogy a verseny létszáma érdemben nem változna egy esetleges átszervezéssel.

arról nem beszélve, hogy jó ideje tényleg nem jellemző a kaposváriak jelenléte pécsen, rád konkrétan egyik versenyről sem emlékszem, ki gondolná, hogy épp most lesz majd reklamálás?

persze a jövőben majd lehet törekedni arra,hogy ne legyenek ilyen ütközések, összeesküvés-elméleteket gyártani azonban felesleges, főleg ott, ahol a becsület szobra a szervező
 
Pesten élek, a Dungeon-től három percnyire lakom gyalog, nekem nem kaland, hogy eljussak egy versenyre. akár minden hétvégén.

Rendben, nem támadtál, én vagyok viráglelkű.

Utoljára kérlek téged is, és a többi kommentelőt is:
arra az egy törekvésre próbáljunk koncentrálni, hogy ne üssék egymást a versenyek!

Ha ti többen jöttök hozzánk, akkor nálunk is nő a vonzerő. Ha mi el tudunk menni hozzátok, mert nem ütik egymást a versenyek, az is jó.
 
Nincs veled semmi baj(om). Sem kaposvári, sem pécsi versenykiírás nincs a honlapon, ezt nem értem, miért dobtad be. (Arra, hogy mi mikor kerül ki, nem hinném, hogy bármelyik vidéki versenyszervezőnek lenne ráhatása.)
Itt a fórumon 4 napja kint van, mikor lesz a kaposvári verseny. ;)

Nem szereted a korlátozott formátumokat? A te helyed a kaposvári versenyen van, mert az első verseny hagyományos, UR nélküli lesz. ;)

Végigolvastam a fórumot, ismerem a nehézségeket. Bubu azt is írta, hogy van mód másik napra tenni a versenyt, csak nem szeretné.

Egy dolgot szeretnék tisztázni: nem azért írom az x-edik kommentemet a témával kapcsolatban, hogy bárkit bármiről meggyőzzek, vagy kritizáljam bárkinek az erőfeszítéseit. Arra az egy tényre próbálom felhívni a figyelmet, hogy próbáljunk minimálisan LEHETŐSÉGET TEREMTENI arra, hogy a szomszédos városok versenyzői eljuthassanak másik versenyekre is.
 
Lehet, hogy velem van a baj, de én most nem látok egy versenykiírást sem Kaposvárra a honlapon.

Az egy dolog, hogy ki mit beszélt meg egymással. De ez engem nem érdekel.

Néhányszor azért voltam az elmúlt években ott és eddíg mindíg hónapokra előre ki volt írva minden verseny, így tudtam én is tervezni. Pláne, hogy nem komálom a korlátozott formátumokat.

A mostani versenyszervezésünket - nem tudom feltűnt-e - mostanában NEM KICSIT befolyásolja a sárkánytűz megszűnése. Jelenleg örülünk, ha valahogy megoldjuk.
 
  ... | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.