Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Agytaposás
(Túlélők Földje varázslat)
Küldd el képeslapként!
Az agytaposás egy briliáns, és egyben rendkívül undorító varázslat is, mellyel alaposan meggyengíthető az áldozat mágikus potenciálja. A varázslat megítélése (briliáns vagy undorító) minden bizonnyal attól változik, hogy éppen a varázslat melyik oldalán állsz.
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
2. Termikrajzás – zárás
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Legendák Viadala (42)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8141)
Lapötletek (64959)
HKK kérdés? (47085)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | ...
Nézet:
jo,de te vigan elelsz az elsikkasztott nevezesi dijakbol,meg a kezdok lecapazasabol
 
Én meg azt bánom utólag, hogy az egyetem alatt nem törekednem arra, hogy jogsit szerezzek...ennek most érzem igazán a következményeit.
 
Van még rajtunk kívül is jó pár nem kell aggódni, de mindenkinek a saját sorsa a legnehezebb. Nekem csak egy nyavalyás budapesti albérletre kellett volna félretenni az évek alatt meg elvégezni a szájon vágott mérlegképest és azonnal lehetne 10 munkahely ahová a főnök kézen fog és bevisz a kapun. Igen ezt már elbasztam legalább 5 évvel ezelőtt.
 
A zsíros vállalkozáshoz nagyon jó ötlet és jelentős kezdőtőke kell. Ha nem megy rögtön az üzlet és nem termeli ki a működési költségeit akkor elég nagy szopás tud lenni elég gyorsan a dolog, mivel ugye Állambácsi első naptól tarja a markát a beszedendő adókra és járulékokra. Ezen felül mindent kompletten el kell készíteni szakember által, hogy senki ne tudjon belekötni, mert ugye nem arra megyünk Magyarországon, hogy segítsük a vállalkozások indulását hanem, hogy beszedjük a bírságokat.
 
No, örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen álláskereső jelenleg
 
hat ez igazan sajnalatos,minden tekintetben. ossze kene allnod istokkal es belefogni valami zsiros vallalkozasba
 
Nem jött be úgy ahogy kellene, ezért nem mentem versenyre. Megszűnt a munkahelyem is nyár elején, azóta a munkanélküliek népes táborát gyarapítom. A régi arcok szépen lassan a feledés homályába vesznek vagy beállnak a dolgozó-robotok unalmas sorába.
 
veled amugy mi a helyzet? szogre akasztottad a kartyat? neztem a kaposvari versenyeket,kb csupa ismeretlen nev nyomul rajtuk. hova lettek a regi arcok?
 
Szerintem mindenképpen jó ötlet a dupla verseny elképzelés, de azért azt Te is beláthatod, hogy mert nincs más paklija egy játékosnak, csak hagyományosra és pörgősre, ezért nem lehet egész évben hagyományost és pörgőst rendezni. Mindenképpen kellenek az egyedi versenyek, legalább a pakliépítés kicsit gondolkodtatóbb feladat legyen.
 
Nem értek egyet, főleg lévén szó korlátozott formátumról. Nekem is problémát jelent jellemek harcára készülni.
Persze egy hagyományos vagy pörgős verseny mellé nem kell másik.
 
Néha váltani kell. És nemcsak más városbeliek miatt. Persze lehet, ezután többen jönnek majd, nem tudhatjuk, ezért kell kicsit kísérletezni. Ezenkívül voltak, akik nagyon olcsó verseny akartak és sok egyedi versenyt, voltak, akik a klasszikus versenyek hívei...így nem kell havonta váltva megoldani ezeket. Ráadásul az UR-ek száma is több egy versenyen. Ha nem működik, visszaváltunk, de pár alkalommal érdemes próbálkozni.
 
bármennyire is kedvelem a játékot meg élvezem a társaságot, de szerintem ez azért már túlzás. pláne most, hogy a helyszín is problémás. úgy vélem, hogy a dupla versenyeknek kuriózumnak kellene maradniuk, hosszútávon ez az élvezhetőség rovására is megy. vágom,hogy ez több helyen menő mostanság,de pécsre még csak nem is nagyon járnak le más városokból (Valler nagyúr nem számít, ő a szaturnuszra is képes elmenni ) , hogy emiatt kelljen úgy szervezni, hogy nekik jobban megérje. én amondó vagyok, hogy legyen évente max 4 dupla, a többi pedig maradjon úgy,ahogy eddig.
 
Legalábbis úgy gondoltam, hogy az őszi 3 az az lesz, meglátjuk, hogy működik. Decemberben nyilván csak frissen bontott lesz, az önmagában is elég hosszú.
 
ezentúl minden verseny dupla lesz? ez esetben át kell gondolnom a szponzorációt
 
Jelen állapotban úgy tűnik, hogy a jövő heti versenynél maradunk egy nyilvános helynél...sztem egy alkalommal kibírható, Zsolti úgysem lesz , és a Nevkoban erre a vasárnapra már nem is tudnak termet adni. Ilyenkor ez a legkézenfekvőbb. Utána lesz egy hónapunk, hogy mindent átgondoljunk, addig írok pár oktatómnak is, hátha tudnak segíteni. És megfontoljuk Zsolti előző ajánlatát is!
 
Amikor dupla versenyeket tartunk, márpedig épp most terveztük, hogy arra átállunk, akkor 7 órával számolok...
 
Keresek vételre/cserére:

3 db Vörös hínár
3 db Így döntöttem
3 db Elemi védelem (új)

Csere lapjaim:

3 gyenge ereje
3 manacsapda
3 lohd haven hikoltása (új)
3 szikráció
 
korrekt vagy, Compare!..ezt el is várja Tőled a Szakvezetés!..
 
mennyi ideig tart egy verseny átlagban? 5 óra? én vállalom, hogy a terembérleti díj és a fejenként beadott 500 forintos plusz hozzájárulásból befolyt összeg közti különbséget állom akkor is,ha nem tudok ott lenni. havi pár ezer forintot nekem megér, hogy ideális környezetben legyenek eztán is a versenyek.
 
Most nincs nem lesz pénzem kajára, de talán a kövi versenyre ha az is összejön akkor talán lesz
 
Sajnos a NEVKO-s dolog mégsem fogja megállni a helyét. Nem adják ki a helyet NON-profitban, úgy meg 1.500 ft/óra, ez már nem vállalható sztem.
 
Ha nem tudsz több pénzt beleadni, kaja sem lesz, úgyhogy nem mindegy?
 
Én nem tudok többet fizetni, így nekem tök mindegy hol leszünk csak ne keljen plusz lóvét bele adni. Ja igen és még valaki: Bárhova is megyünk jó legyen a kaja
 
1. Antal Ehrbár, sorry, de közben a Gábor is jelezte, hogy tudna jönni szeptember 23-án, így nagyjából mindenkinek jó lenne az, Tamásnak csak az lenne a jó. Így mégiscsak annál maradnék

2. Helyszín kapcsán dűlőre kéne jutni, mert amíg nincs köztünk ennek kapcsán megegyezés, addig nehéz bármit is szervezni. A Nevelési központ termei azok, amik még árban kb. elfogadhatónak tűnik, ha bele tudom magyarázni a tevékenységünkben, hogy ez egy nonprofit tevékenység, akkor 700 ft-os órabérért vehetnénk ki a termet, ez egy dupla versenyen kb. 4.900 ft, azaz fejenként 4-500 ft többletet jelentene. Megér ennyit a nyugodt légkör és a zárt hely, vagy inkább az ingyenes, nyilvános hely lenne az ideális? Ezt még ma el kellene dönteni, legkésőbb holnap, de persze minden azon múlik, hogy sikerül-e a non-profit árat kialkudni (és persze, ha nem késtem el a foglalással).

3. Akkor Anti, Bálint, Tamás, Krisztián, és akivel még beszéltem: Holnap meg kéne venni azokat a kiegeket (vagy ha a Zsolt jövő héten még van, akkor az is jó, ha csak jövő héten). Összesen 22 Zanszilánkok kieg van, amiből minél többet beszerzünk, annál jobb! Extrém esetben beszéltem egy pesti ismerősömmel, aki hajlandó lenne előlegezni, de ezt a verziót, hacsak nincs más választásom.
 
Irigylem az optimizmusod, de sajna ezekre szükségem van azért köszönöm, hogy legalább egy valaki reagált rá
 
Rakj bele 7 db chara-din fattyát és használj molluszkot. Ha az nincs, akkor 7 ganüid ifjoncot és a követőt.
 
Nagy nehezen sikerült meg oldást találni a 23.- ai problémára. Sajna csak az oda út lesz sima a hazua utat majd improvizálom öcsémet is hozom.

Csak egy a gond, hogy kellene akkor néhány lap a pakliba amit már ki írtam, de eddig semmi vissza jelzés akkor most itt újra megteszem.

1 Hatalom Torzulás
1 Árnyrém
1 Végtelen formázás
2 Démoni kisülés
1 Tűzrituálé
1 Sárkánymágia

Ha valakinek van akkor kérem szóljon!!!!
 
Én már fb-n leírtam hogy hagyományoson kívül nem szívesen megyek más versenyre mostanában, mert nem tudok más paklit összerakni. Valszeg csak a random párosra megyek.
 
Krisztián erre korrekt választ adott. Amúgy meg igyekszem Pesten minél olcsóbban letarhálni a kiegeket az amatőr győztesektől, de nekünk sincs választásunk...mert annak meg senki sem örülne, ha nem lenne díjazás.
 
Persze, bizonyos szinten megértem az aggályaidat, de egy kicsit menjünk a realitás talajára. A Vasutas műv-házban a 12 fős terem ÓRABÉRE 2.000 ft, ha pedig 30-fős teremre van szükségünk, akkor 3000 ft/óra...egy dupla verseny időtartama minimum 7 óra lenne, ami azt jelenti, hogy a terembérlet 14.000-21.000 ft lenne. Ezt talán nem kell különösebben kommentálni, hogy lényegesen több, mint a +6-800 ft-os nev. díj. Ráadásul azért több játékos anyagi helyzete ezt nem teszi lehetővé. Véber Ricsi, Roland, Csankó Norbi, Eperjesi Gábor és a Várfalvi Tomi esetén nem egy és nem két olyan verseny volt, amire az anyagi okokból nem tudtak eljönni. Ha kiderülne, hogy majd 1.000 ft-tal többet kellene fizetni, és mindezt gyakorlatilag a semmiért.

A vásárlással sztem akkora baj nem lenne, így is vannak, akik elmennek gyrosozni verseny közben, vagy valamit vásárolni, helyette akkor ott vesznek egy hamburgert (lehet kicsit kedvezményesebb árat is el tudok intézni), akkor nyilván nem fognak ahhoz ragaszkodni, hogy mindenki vegyen valamit.




Peti: Én is tervezem azt az egyszínű versenyt, lehet, hogy Anti is.

Amúgy a te problémádat is megértem, de itt nyilván mérlegelni kell, hogy kinek melyik megoldás a kedvezőbb. Én sem vagyok már olyan fiatal, de nekem ezzel együtt vállalható, hogy pár ember látni fog.
 
  ... | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.