Vissza a Főoldalra
 

Hírek
Mi is az a Shadowrun?
Chat, üzenõfal
Fórumok
Shadowland
Szavazások
Ismertetők, írások
Kaladmodulok
Novellák
Cikkek a Krónikából
Shadowrun könyvek
Linkek
Letöltés
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Ork harci dekás
Küldd el képeslapként!
Az orkok nem az eszükről híresek, de pár kiberverrel olyan dekás válhat belőlük, aki az evilági harcban is megállja a helyét.
Nézz szét a galériában!
Könyvismertető - Nigel D. Findley: A nap háza
Könyvismertető - Mel Odom: Hajtóvadászat
Könyvismertető - Robert N. Charrette: Jogos kárpótlás
Könyvismertető - Stephen Kenson: Keresztutak

A lista folytatása...
A gyűrű - Shadowrun novella (2)
Játékost keresek! (105)
Robert N. Charrette: Sose kezdj sárkánnyal (15)
Online Shadowrun project (69)
Shadowrun 4. kiadás (151)
Magyar Shadowland (2074)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | ...
Nézet:
Csak wicceltem!!!! Ne wegyél komolyan egy rókasámánt(amig nem látod, hogy wibrál körül5e a lewegő))
 
Inkább írj egy regényt, ami Árnyékegyiptomban játszódik! Addasd is ki ott! Micsoda stílus
 
Mi már írunk egyet lásd 458., 494.-es hozzászólást.
 
Nini, egy Silme... :-P

Ja, igazad van! Télleg megjelent nekünk, sőt azóta is kapcsolatban vagyunk vele. Bár egyszer ki akart csinálni minket, de végülis kiderült, hogy az nem is Emil volt, meg... Mindegy, hosszú történet. :-)

Gabe, the Looser Decker
 
Kedves Tuskó azt azért elfelejtetted közölni, hogy a kérdéses szellem meg is jelent a fizikai síkon is nekünk! Szóval nemcsak te láttad, de beszéltünk is vele! ))
 
Nem tud senki semmit, hogy tervezne valaki olyan regényt írni ami az Árnyékmagyarországon játszódik?
Vagy nekem kell megírni?
 
"Minek kell mágia a felébredéshez???"

Hmmm...

Valóban ha beléd rúgnak felébredsz, de nem erre
a problémára találták ki a vekkert és a mobil ébresztő funkcióját?

De viszont úgy nézem "felébredés" nélkül gyakoroljátok a mágiát.

Lehet pár ember(sárkány,lúdvérc,temető lidérc varázsló) aki szen'tem szívesen felboncolgatna emiatt.

Amellett valóban NEM egy hülye ötlet(érsd rohadtul tetszetős), de szerintem ne vigyétek túlzásba, maradjatok a jól bevált életutatok mellet ahhoz biztos jobban értetek.A mágiát mi úgyis jobban át látjuk akik "felébredtek".(micsoda egy h*lye megfogalmazás).
 
Minek kell mágia a felébredéshez??? Belerugok egyet, o'szt kész... :-)

Amúgy meg mi igaziból képesek vagyunk erre. Bár a visszaűzés a specialitásunk... :-P
 
Hmm....

Idézés emberkörrel+vasalt egyénekkel és egy mágikusan felébredt sem volt?
Emmán kemény mint a vámpír-troll-adeptus.
 
Egyébként mindenkinek rá kell érnie. Muszáj!
 
(Lemondó sóhaj és fejrázás)
 
Mi az hogy nem MI IDÉZTÜK MEG EMILT?????

Persze, te csak irigy vagy, hogy nekünk sikerült összeadnunk asztrális erőnket, míg a te csekély hatalmad nem elég erre a csodálatos tett elvégzésére... :-)

Amúgy 23-tól 5-ig ráérek, és ti???

Gabe, The Looser Decker
 
Az, hogy valaki vagy valami csak a mesekönyvben létezett, nem feltétlenül jelenti azt, hogy most is így van a dolog. Nagyon sokáig úgy tudták az emberek, hogy a sárkányok meg a mágia meg minden ilyesmi csak mese. Másik dolog: a természetben ha megnézel egy patkányt, azt fogod tapasztalni, hogy rendkívül tiszta állat. Az igazat megvallva, több időt fordít a tisztálkodásra, mint egy macska. Ugyanakkor hasonlíts össze egy patkány- és egy macskasámánt. Itt is a legendák keltek életre, a valósággal szemben. És szerintem még nagyon sok minden nem (egészen) úgy van, mint ahogy azt mi elképzeljük...

Egyébként szerintem valódi neve mindennek van, legalábbis minden élőnek (az embereknek is!). Legfeljebb a gyengébbek megidézéséhez vagy befolyásolásához nincs szükég erre a névre.
 
Azt hiszem, ez a valódi neves dolog ez igaz. A haverok viszont meg vannak róla győződve, hogy hülyeség. Két szamuráj, egy rigó meg egy dekás egyszer összeültek egy asztal köré, gyertya meg minden egyéb, hogy márpedig ők most szellemet fognak idézni. Enegem a sarokba állítottak duzzogni, hogy ne zavarjam az idézésüket a negatív hullámaimmal. Nézelődtem asztrál síkról, nem sok mindent láttam belőlük: egyikben több króm van, mint a másikban, pedig még a másikból is össze lehetne rakni egy komplett motorblokkot kamionba. Na, ott füstölgök magamban, hogy már megint nem hallgatnak az okosabbra, mikor arra figyelek föl, hogy ott van a szobában (az asztrálban) egy vízelementál, és úgy röhög, hogy majd' átesik a fizikai síkra... Azóta ezt a négy vadmarhát nem lehet meggyőzni róla, hogy nem tudnak szellemet idézni. Ilyen alapon szerintem még te is próbálkozhatsz, és a végén még lehet, hogy meg is idézed Hook kapitány szellemét. Mindenesetre ha nem vagy _NAGYON_ türelmes és/vagy szerencsés, akkor jobb, ha elfogadod a hermetikus ismerőseid véleményét. Ők még akár érthetnek is hozzá.
 
Nos emmán igaz. de a megidézendő holt léleknek is van neve (hülyén hangzik visztont ,hogy 'nem igazi')
És szerintem ,hamár egyszer az életben Kovács Jóska
volt mé lenne "Ninyikudumuszre Al Hafflaty de' Joo" a mennyben.Ammellet Mért idézné meg valaki Napóleont? Jó 200 évvél el van maradva techikailag.
És szerintem 'minden suttyó nem idézgetné' me ,hogy ti is úgy nézem tőlem hallotok előszőr játéktechnikai alkalmazhatóságáról a Sadka rendszerében és még nem is fejeztem be a szabályait(nehéz varázslatba önteni mert még a besorolását sem tudom eldönteni, de lehet hogy idézés lesz belőle)

De ha van valami jó ötleted nyugottan írdjátok meg.
 
IGAZI NEWE CSAK SZABAD SZELLEMEKNEK WAN!!!! Sutyerák gyekírszellemek nem rendelkeznek vele!!!Sem hónaljmankós natúrkísértetek!!!CSAK szabad szellemek!! Olvassátok el a Gimoire-t! (jól írtam?jól írtam!!
 
Azaz igazi neved amit előszőr kapsz merthogy:
így ismer meg a világ.Ez lehet becenév is, de emberek esetében a teljes nevük.Kölönben hogy nevezel meg valamit ha még nem is létezik?
 
Igazi név megismeréséhez asztrális küldetést kell végrehajtani a síkokra, ami egy komolyabb entitás esetében nem piskóta dolog! Ez azonban csak szabad szellemekre vonatkozik, mezei emberszellemekre illetve helyi szellemekre nem( be is b?szna, ha egy rázós futás közepén kezdenék drítgetni)! Hermetikus ismerőseid azonban ezzel nem lehetnek tisztában hiszen az elementálidézésnek még az elméleti része is merőben eltérő ettől, beszéld meg inkább egy sámánnal!
A név ismerete szerintem önmagában kevés emberszellemhez, komoly materiális közvetítőre van szükség, ami az elhunyt eszenciáját még az árnyékvilághoz (Ó, milyen stílusos) láncolja, egyébként minden suttyó Adolf Hitlereket, meg Napóleonokat idézgetne unaloműzőként.

Hook kapitány nem egy kitalált figura, akit történelem könyvek helyett modjuk Pán Péteres mesekönyvekben találhatsz meg?

És ugye nem rokona Vaskéz Kapitánynak?)
 
H!

Ahamm...szóval megidézhetem (illetve tehetném ha képes lennék idézésre) Hook kapitány szellemét vagy akárkiét akinek a nevét megtalálom egy történelemkönyvben? Mókás. Amikor elmeséltem néhány hermetikus ismerősömnek asz'ittem megdöglenek a röhögéstől. Valami olyasmit válaszoltak, hogy az IGAZ NÉV nem ugyan az amit a születésénél kap az entitás hanem avalami olyasmi amit korábban. Dehát ha neked valóban működik a sírosleolvasós módszer akkor csak egy újabb mágikus ágazat egyik tagja lehetsz... de érdekelne a véleményed akár elméleti szinten is. Ha gondolod bármikor felkereshetsz személyesen a Kristálysikoly kocsmában vagy Szegeden a Bölényvelőben. Mondd meg a csaposnak hogy engem keresel, ő majd ad egy félreeső boxot. Egy órán belül ott vagyok. Ha valami extranuyent számítasz fel a diskurálásért simán kifizetem.Mondjuk rugó/óra a max.
Na béke veled. Necro.-szkúzi a Nekroért.
 
Sziasztok
Teljesen új vagyok itt, ez az első hozzászólásom és nem is biztos, hogy jó helyre írok.
De keresem a Mel Odom, Fejvadászok c. könyv forditóját, Maleczky Balázs Mikit, ha valaki tud róla valamit vagy esetleg elérhetőséget, azt megkérem legyen oly szíves küldjön egy rövid e-mailt a davidpepe@ak47.hu címre. A segítséget előre is köszönöm. Sziasztok
Peppee
 
Ha valaki még emlékszik a 458.-as hozzász.-ra
És szeretné karakterét egy regény-ben viszontlátni
Küldhet egy emailt a novaman@freemail.-hura amely tartalmaz egy rövid hátteret+amit fontosnak tartasz róla.(nem mint ha szereplő hiány lenne de így fleshebb
megaztán legálább mi Sadkások tartsunk Össze)
 
Halottat szen'tem az idéz aki tud (magyarán akárki,
a szabálykönyv csak a vérmágiát tiltja)
különben a mezopotámiak kezdték és egészen a kereszténység államvallássá nyílvánításáig tartotta magát.
 
"főleg ha eltévedsz velük"

HHHHAAAAAA..........Fáj a hasam ja és Otto von Metzger lefordult a székröl és beverte a fejét. Slusz pojén egy mátrx caféban ülünk

A nekromanciát nem a perto wudusok használják?
 
Úgy látom nagy itt a pangás....
 
Amellett nem kell hozzá kereső. Kimész a temetőbe keresel egy szimpatikus sírt És mivel a szellem és démon idézések alapja a névismeret leolvasod és elvégzed a rituálét.Az ilyen szellem életében ismert szakértelmével tudna segíteni hacsak nem manifesztáltatod.EGY VALAMIT AZONBAN NEM SZABAD ELFELEJTENI!A Shadowrun összes szelleme kényszerből(ha tetszik muszájból) segít a varázslóknak.Egy a menny vagy pokol síkjáról elidézett lélek meg pláne.
 
JOOO feleltsük el az egészet a marhákkal kapcsolatban.(akkor is flesh)


Mi érdekkelne a hulla\szellem\-idézésből
(Értsd:története,történelme,gyakorlati alk,Sadka kiegészítőként-vagy egyébb)
Leginkább elméletre válaszolnék(abban azért ott vagyok)
 
Én a marhalopást csak tippnek szántam annak aki szereti a változatos munkákat mert szerintem eléggé flesh(főleg ha eltévedsz velük)De mivel turániai vagy mond a törzsed nevét oda majd csak vendégként megyünk
Az asztrális torzulással kapcsolatban pedig igazad van, nem mindig szennyeződés.

ÉS A MAGASÁGOS MEGVÁLTÓRA ÉS AZON DOLGOK NEVÉRE KÉRLEK MELYEK SZÁMODRA KEDVESEK:
A NEVEM NECRO CÉVEL (MÁR ÉRTEM MIT ÉREZHETTÉL)
 
Asztrális tisztítás:
Típus:mana
Célszám:Fertőzésszintje+2*
Hatóidő:paramens
Kimerülés-2(K)
Hatóterület:varázslaterejeszer 3 méter

*(én tizes skálát használok fertőzés szinthez)

nyugottan használj tomi kristály fókuszt, a zsíros foltokat pedig áztasd előtte 5-ös szintű szellembe
és nefelejsd el a Calgont
 
Ja és az asztrális torzulás nem feltétlenül egyenlő az szennyeződéssel! Asztrális torzulás- asztrális modifikáció! Az aura nem szennyeződik a folyamatos behatások miatt, hanem részlegesen, vagy teljes mértékben módosul! Ez afféle mikroewolúció.

Sok szerencsét a marhalopáshoz, de a kockázat nem éri meg a hasznot! AZONNAL lebuknál! de miwel műRASZos sortárs wagy, ezért: HAJRÁÁÁ NEKROOO
 
De, köszönöm, a parakomondor az walóban a toportyán (na rugalmasság
Én csak azért aggódom az asztális tér tisztaságáért, mert én wiszont sámán wagyok.
Na jó, maradi wagyok, de miwel tisztítod? Tixel?
 
  ... | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | ...
Nézet:
Shadowrun | Battletech | Káosz Galaktika Kártyajáték | AD&D | Vampire | Magic | PC játékok | On-line játékok | PS2 | M.A.G.U.S. | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.