Vissza a Főoldalra
 

Hírek
Mi is az a Shadowrun?
Chat, üzenõfal
Fórumok
Shadowland
Szavazások
Ismertetők, írások
Kaladmodulok
Novellák
Cikkek a Krónikából
Shadowrun könyvek
Linkek
Letöltés
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Rico, a csapatvezér
Küldd el képeslapként!
2055-öt írunk; Newark túlnépesedett urbanizált rémálom. Milliók élnek siralmas nyomorban. Féktelen az erőszak. Brutális gengek és rosszindulatú bűnözők uralják feudális főurakként a város számos részét. Ezen a szívfájdító tájon gyűlik Rico csapata: Shank, Thorvin, Piper és a különc sámán, akit Banditaként ismernek.
Nézz szét a galériában!
Könyvismertető - Nigel D. Findley: A nap háza
Könyvismertető - Mel Odom: Hajtóvadászat
Könyvismertető - Robert N. Charrette: Jogos kárpótlás
Könyvismertető - Stephen Kenson: Keresztutak

A lista folytatása...
A gyűrű - Shadowrun novella (2)
Játékost keresek! (105)
Robert N. Charrette: Sose kezdj sárkánnyal (15)
Online Shadowrun project (69)
Shadowrun 4. kiadás (151)
Magyar Shadowland (2074)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | ...
Nézet:
Ha jol tom' a "Cyberkommando " magyar iromany es regeny is , de Seattle -ben jatszodik.
Egy igazi magyar shadowregeny ? - szereplok hmmm - Zsolti az ork dekas meg Kovacs " Gepzsir" Jani a kisse elhizott utcai szamuraj )
 
Az ötlet jó, csak keresni kéne egy művészlelket, akinek van elég tehetsége, kirtása és affinitásai is megírni. Persze az sem árt, ha már életében legalább egyszer felkérte Mr. Johnson vadászni!
Az érdekesebbnél érdekesebb melókban meg nincs hiány, nem igaz?!
 
HI!
Lehet, hog most vmi orbitáluis baromságot mondok, vagy valami teljesen lerágott témát hozok fel, mert bármi lehet hiszen uj vagyok ezen a forumon, de a téma mozgat anyira, hogy felvetem.
Szoval azon gondolkodtam, látva, hogy egyes kiadok magyar irok által irt könyveket jelentettnek meg különbözö külfüldi világokhoz Pl: A nemsokára mefgjelenö 7tenger regény, vagy az árnyék magyarország a shadowrunhoz.
Szoval arra gondoltam, hogy akkár lehetne magyar shadowrun regény is.
Elvégre az árnyék magyarországot is magyarok csinállták, és ha a baholder akkor kapot rá engedéjt akkor talán a magyar regényt is lehetne irni.
Elvégre Budapesten is játszodhatna rwgyény nem csak mindig seatleben. És ebben ugyan közel sem vagyok biztos de mintha a németek is irtak volna maguknak regényt, kiegészitöt tutti irtak a regényben nem vagyok bizt. Mellesleg jol nézne ki egyojan regény amin nagybetükkel árnyvadász folötte meg kicsivel shadowrun))))
Na várom válaszaitok remélem nem leszek nagyon lehurrogva
BYE
 
Fura, mintha valaki azt mesélte volna, hogy Silme valami jóféle "0"-ás tartályban növesztet szemet kap. Ez a sok ellentmondásos infó egyre gyanúsabb...
 
Ja, hogy te így tudod?!
 
Hoi.

Képzavarban vagy Silme! Nem kíber, hanem bioware-t kapsz... :-)
 
Tudjátok, egyre jobban kezdem megutálni a rovarszellemeket. A multkor Billy lábát akarták leamortizálni, és sikerült is volna nekik ha Bylli nem medve alakváltó. Most az én kezemet akarták szétszedni és csak annak köszönhetem hogy még megvan, hogy volt otthon elég felszerelésem az összerakásához. Már rettegni kezdtem hogy kiberkart kell beszereltetnem.
 
)
 
Cimbik, 2 hét múlva megkapom a vadi új, hiperszupercsillivillifullextrás kiberszemem! Végre találtam egy jó árnyklinikát, ahol tejesen személyre szabottan berakják.
Mármint a szemet............ ))
 
Üdv!!!Na,csak annyit h megjöttem,elötte Brush néven toltam az ipart.Coolwater spanomat már megtaláltam!A többieket még keresem!Apropo,nemtud valaki valamit Stevenson-rol??

//Ha valakinek kell valami dekás pár alkalomra az szoljon!!Ugyanis kifogytam a Zs-böl//

Rulp
-----
 
Fogjuk rá, hogy az vagyok.

Egyébként fő működési területe a multik elleni szabotázsakciók szervezése és végrehajtása. Ebbe természetesen minden belefér ami benne van egy jó árnyvadász munkaköri leírásába.

Szerintem az legfaszább, hogy ki nem állhatja a szellemeket, s közben még ő sem tudja, hogy a közvetlen felettese, - egy tábornok a CIA berkein belül - egy szabad szellem, aki igen jó kapcsolatokat ápol egy Yamatetsun belüli animával (NA VAJON KIVEL? Egyelőre még nem tűnt föl neki, hogy milyen kevés futása van a Y. ellen, s hogy azok is inkább hasznosak mint károsak a cégnek.

Jelenlegi karaktereim közül Ő a legösszetetteb személyiség. Ráadásul elég jól megcsavart kis sztorja van..
 
Előadóművész Terry Black... Azzal a tudással nem vinné sokra senki olyan környezetben.
 
Hááááááááááááát Elég jő előadóművész lehetsz
 
Hmm! Lecsúszott strici? Alligátorsámán? Ijesztő vizuálisan elképzelni, de hihetően hangzik. ))))

Vajon az én 5.02-es esszenciájú igézőm, akiről még a legközelebbi barátja sem tudja, hogy nem árnyvadász hanem kormányügynök (CIA), hihető? )
 
Furcsa, hogy milyen aggályaitok vannak. Nálam tisztán a szemem előtt van egy ódivatú kokainos színesbőrű lecsúszott strici, két zöld lemez védi a kiberszemét és mondjuk alligátor sámán.
 
Ezzel mit akarsz mondani? Mentél át az úton amikor elgázolt egy kiberszem?
 
Én is mágikusan aktív vagyok, mégis van bennem némi kiber... Hogy miért? Mert nem mindíg választhatod ám meg a sorsodat, omae...
 
Gutten tag! én is. be vagyok avatva a mgasabb misztériumokba és nincs bennem semmi aura roncsoló úgy hogy még vannak tiszta úton járok.....
 
Mondjuk Sasnál azért extra necces a dolog a duplázott esszenciavesztés miatt.

Látok én realitást ebben a dologban, csak valahogy nehezen emésztem meg. Mondjuk Patkánynál?
 
Érdekes a kis idézeted de mondjuk ilyen szempontból igazad van Namost akkor még egyszer átgondolva az előbbit úgy módosítanám, hogy esetleg ha a sámán, valami olyan dolgot tetet magába, ami totemére jellenző(pl:sas totemnél optikai nagyítás), akkor még mindig elképzelhetőnek tartom.Egyébként meg a fenébe is omae, minden lehetséges.
 
Na jó, ez eddig O.K.. De mint mondok pl. Prérifarkasnak a Nagy Trükkmesternek, aki mellesleg a totemem?

"Kérlek hallgass meg hatalmas szellem! Egyáltalán nem azért rakattam magamba hőlátást, meg optikai nagyítót, fegyvercsatolót és csonterősítést, hogy erősebb legyek!! Nem!! Aki ilyet mond mind hazudik! Én csak az Út iránt érzett elkötelezettségemben roncsoltam az aurámat! De most komolyan öreg Trükkmester hát láttál te már sámánt fegyvercsatoló, vagy kiberszem nélkül? Persze vannak kivételek, de hát ki törődik az ilyen elmaradott alakokkal? Különben is egy olyan okos totem mint Te nem törődik azzal, hogy a sámánja elbukja azt a 2-3 mágiapontot. Hisz beavatás is van a világon nem?"

)))))))))))))))))))))))))))

Bocs de ez így ***va plasztikusan megjelent előttem. )
 
Miért ne férhetne bele? Éppenséggel az is lehetséges, hogy egy ember sámán úgy gondolja, hogy nki megéri azt az egy esszenciát magába ültetni, mert szerinte kap érte cserébe olyan dolgokat. De akár az is megtörténhet, hogy még azelőtt rekatja magába a krómot hogy megtudja mire képes.
 
Na végre megint NetKözelben!

Amint látom a tápolás témája lefulladt. Hála az égnek! Kezdett már sárdobálás szaga lenni a témának. S bűnbánó módon be kell valljam, hogy ebben én is bűnös vagyok. Bocsesz a kikelésért, de allergál a téma! )

Más!

Nem igazán értem én ezt a mágia plusz kiber dolgot, ami a MitS ( Magic in the Shadows) elején van. Most akkor beleférhet még egy sámán gondolkodásmódjába is egy kis kiber? Azért ez már egy kicsit meredek nem?
 
Nekem speciel a gyógyszerek kezdtek el kifogyni.Szegény szaminkat azért még össze tuttam rakni Viszont mivel Jhonson átvágott minket a palánkon semmi lénk nincs. Egyelőre. De miután látogatást tettünk a mi kedves Mr. Jhonsonunknál ez meg fog változni.
 
Szió Minden vadásznak, nagy a pangás mostanában, napok óta sehol senki! Mindenki melózik? Dől a lé? Fogy az APDS meg a mana?
 
Én nem szeretem szivatni őket, mert a modulokban amúgy is elég sokszor ráreszelnek a saját hülyeségükre. De mondjuk én azért dobálok a JK előtt bizonyos dolgokat, hogy megbízzanak bennem. Úgyis ismernek már és tudják hogy ha egy lövésnek be kell találnia, vagy egy kocsinak tönkre kell menni akkor az úgy is lesz a dobástól függetlenül. Megaztán az említetthez hasonló eszközökkel meg szoktam oldani a problémát
 
Nem kell mindent a kockákra bízni, hajigálj paraván mögött, és úgy a JK-k nem látják. Párszor így mentettem meg JK-kat, párszor meg így fingattam be őket, mikor túl nagy volt az arcuk. Tudom gyökérség, de a játékot néha sokkal élvezetesebbé teszi, ha szopik egy party.
 
Silme:

"... hogy senki sem tájékozódott a rámzúdított haragos monológok előtt arról milyen a lelkiállapotom, mennyire vagyunk haragban Beasttel."

Sem az előzmények, sem a lelkiállapotod nem érdekelt annyira. Nem az ÉN dolgom (Magányos és távolságtartó archetípus vagyok...). Azt tudtam, hogy akció közben oda kell figyelnem Rád. Ennyi. Mérlegeltem, gondolkodtam és meghoztam a döntéseimet. Biztos, hogy a Testőr mentalitás jött volna elő belőlem, nemcsak Rain-t, de Téged is óvtalak volna.

Akár saját magadtól is...

Akár...

Gabe, The Looser Decker
 
Idézem Tuskót:

"Nálunk (külső adat: 200-250 karma)" - már akinek, én jóval le vagyok maradva, de hisz ez NEM is az egyensúlyról szól - "a mai napig rendszeresen előfordul, hogy csak a csapat összetartásán múlik, hogy nem marad ott valaki. Ha ez valaha megtörténik, könnyen lehet, hogy a teljes banda utánahal. Mert mi szeretném hinni, hogy törödünk a mieinkkel. Mondjuk ebből legutóbb majdnem partyattack lett, de ettől csak színesebb lett a dolog, és remélem az összetartás is megerősödött. Mostantól még pontosabban tudjuk, mit várhatunk egymástól."

"...én elég erős vadásznak érzem magamat (helyenként talán túl erősnek is, másokhoz viszonyítva), mégis gondolkodás nélkül adnám az életem bármelyik bajtársam megmentéséért. Külsősök érdekében már elgondolkodnék a dolgon, de az sem kizárt."

Hogy az életemet adnám-e értetek?

Nem is tudom... Bár azt hiszem a cinizmusom beszél csak belőlem. Nincs családom, csak a csapat. Márpedig mindig is családra vágytam... De hát nem ismerheti mindenki a szüleit és nem nőhet fel boldog(?) környezetben.

Azt hiszem ideális Farkas-sámán válna belőlem, ha mágikusan aktív lennék. Cinikus, magányos, de MINDENT megad(na) a Falkáért.

Gabe, The Looser Decker
 
Sajnos én is sok ilyen embert ismerek akiktől a tipikus idézet játékközben ennyi:"Nekem nagyobb ez meg ez a tulajdonságom(test, erő stb) vari létemre mint a szaminknak.Ugye nem kell újra alkotnom a karimat?"
Meg azt imádtam ami nem is olyan régen volt. Miután a troll szami bekapott egy 16h-s sebzést és túlélte, mert szerencséje volt aszondja nekem " Milyen gyökér NJK-kat hozol te ellenünk?Meg se tudnak karcolni!" Itt volt az a pont mikor úgy döntöttem, hogy az NJK-k se hülyék és nem a sebezhetetlen szamurájt foglyák lőni, hanem az alig álló 10 emletest mögötte. Azért az a párszáz tonna betont még ő se élte túl...
 
  ... | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | ...
Nézet:
Shadowrun | Battletech | Káosz Galaktika Kártyajáték | AD&D | Vampire | Magic | PC játékok | On-line játékok | PS2 | M.A.G.U.S. | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.