Vissza a Főoldalra
 

Hírek
Mi is az a Shadowrun?
Chat, üzenõfal
Fórumok
Shadowland
Szavazások
Ismertetők, írások
Kaladmodulok
Novellák
Cikkek a Krónikából
Shadowrun könyvek
Linkek
Letöltés
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Tűzharc
Küldd el képeslapként!
A Shadowrunban az igazi tűzerőt az utcai szamurájok és a cégek zsoldos csapatai képviselik. A két fél gyakran keveredik a képen látotthoz hasonló, heves tűzharcba.
Nézz szét a galériában!
Könyvismertető - Nigel D. Findley: A nap háza
Könyvismertető - Mel Odom: Hajtóvadászat
Könyvismertető - Robert N. Charrette: Jogos kárpótlás
Könyvismertető - Stephen Kenson: Keresztutak

A lista folytatása...
A gyűrű - Shadowrun novella (2)
Játékost keresek! (105)
Robert N. Charrette: Sose kezdj sárkánnyal (15)
Online Shadowrun project (69)
Shadowrun 4. kiadás (151)
Magyar Shadowland (2074)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | ...
Nézet:
tényleg nincs ez csak ténymegálapitás nincs köze a fajgyülölethez csak egyszerüen igy van
 
Na jó, lerántom magamról a leplet, mert félreértettetek: az első L-t illető kommentárom végén levő cinkos ";D" jel a nagyotmondás egyértelmű üzenete volt...

De ugyanakkor azt is hallottam hogy Lofwyr tetemes összegeket hajlandó fizetni bármely egyénnek, aki bizonyítékkal szogál egyik titkos laborának falai között folyó kutatásról. Lehet hogy mégsem mindenható a sárkány...

(És abban sem vagyok biztos amit a papokról mondtál. Úgy veszem észre a hírekből napról napra észre, hogy a katolikusokra nagyon rossz hatással van a cölibátus. (PFUJ!!!))
 
Akkor én paszolom nem vagyok egy gyenge gyerek de azért egy troll bunyos ellen csak akkor állnék ki ha nincs más választásom.
 
Bocs, srácok, kicsit eltűntem vadászni.......))

Szóval a reklám amit láttam, nem kifejezetten lövöldőzős balhét ígér, de a pofonokat lehet osztani rendesen, van motor, deszka, kori, csapdák, brutál zene, két csapat és egy laszti, amit az ellenfél területén lévő kapuba kell juttatni - bármi áron!!!!
 
Ezt figyeljétek.

Kb. fél évvel ezelőtt, mikor aprócska magánrendelőm egy jól sikerült lottóhúzásnak köszönhetően fejlődésnek indult, úgy döntöttem ideje felvenni egy nővért magam mellé. Meg is találtam a megfelelőt, egy 360 centis troll nővérkében (kevesebb nyugtató kell ha ő altatja a pácienseket). A munkájára semmi panasz nem volt, hacsak az nem, hogy már-már feltűnő rutinnal látta el a lőtt sebeket. Mikor rákérdeztem, ő csak annyit mondott, hogy "az utcán nőtt fel". Hittem is nem is, de hát végül is lényegtelen volt, hisz a hangsúly a munkáján volt.

Egy héttel ezelőtt azonban, egyszer csak beesett hozzám angol nyelvű fickó, méghozzá nagyon komoly pszichés sokkal. Először is elkezdet számokat hadarni, amire a kibernetikai asszisztensem elejtette a szerszámait és azt mondta, hogy ilyen nincs. Mint kiderült a fickó több olyan egyenletrendszer megoldását is felvázolta SZÓBAN, amelyek megoldását évtizedek óta kutatják. Gyorsan ávizsgáltam a fickót s észrevettem, hogy az aurája rendkívüli módon eltorzult. Amíg nyugodt volt, addig nem volt baj vele, kisebb metriai torzulások és folt voltak láthatók amik mind részei egy ilyen sokknak. Ám amint ismét felébresztettük, a torzulás aktivitása közel 1000x-ére növekedett, átrendeződött, majd lassan elkezdte kiszorítani a fickó eredeti auráját. Mindeközben a hangja már szinte teljesen rekedt volt, annyira ordította a bonyolultabbnál bonyolultabb matematikai képleteket.

A finoman szólva furcsa jelenet akkor ért véget, mikor PennyWise kisasszony berobbant a műtőmbe és egy gerincreszkető troll pofonnal elaltatta a pácienst. Gyorsan felkapta a vállára majd azt mondta, hogy kár volt ideküldenie, mert így bennünket is veszélybe sodort. Eltűnt, mi pedig úgy álltunk és néztünk mint az a bizonyos borjú...

Mikor kicsit magunkhoz tértünk ChipLecsap és én, ChipL rámvigyorgott és közölte, hogy sikerült a fickó teljes feji adattárát letöltenie, s még a raszt is kilopta zsebéből. Néha azt hiszem, hogy minden munkatársam valaha köztörvényes bűnöző volt. Mindenesetre az igazi döbbenet ezután következett. A fickó egy egyszerű céges dekás volt, aki a rasz-a alapján mint "adatvédelmi megbízott" jött az országba. (Aki nem érti, az nézze meg a Johnny Mnemonicot) A baj az, hogy az adatok küldője az Atlantisz alapítvány, a fogadó pedig az FBH. A fickó fejében lévő adatokat a legújabb típusú katonai kóddal rejtjelezték, úgyhogy időbe tart míg találok valakit aki feltöri. ÉS MI KÖZE VAN EHHEZ AZ ÁPOLÓNŐMNEK??

Hát most itt tartunk.
 
Kösz doki, nem leszel elfelejtwe! A "megfelö díjazért fejében" szlogen az igaz barátság kulcsa!
Bár egy Kígyósámán alapwetően gyanús egy lepukkant discoban, majd nyitwa tarom a (harmadik) szemem..
 
Megvizsgálok bármit, és bárhol a megfelelő díjazásért persze. Egyébként ha tudsz bármi olyan mágikus természetű problémát amiben jól jönne egy kis szakmai help, akkor keress nyugodtan. A Para-Para nevű lepukkant "discóban" általában tudják hol vagyok. Ha igazi sámán vagy, akkor gyorsan rájössz, hogy azon a helyen semmi sem az aminrk látszik. De szó szerint.
 
És még te mondtad, hogy Bocskaiéknál nem díwik a rasszizmus..
 
Nem vgyok benne, hogy egy olyan nagy hatalmú lény, mint egy Sárkány, akit annyira telve wan mágikus energiáwal, mint pap g*ciwel, meghatna egy tumorocska! Amúgy ha utána nézel egy paranormális lexikonban, tudhatod, hogy sárkányok immunisak minden ilyen betegségre.
Ha mondjuk megfázna, minden egyes tusszenéssel felperzselné az irodáját!De ciki lenne..
 
Hű, ez izgalmasan hangzik!!

Néhány éwwel ezelőtt, amikor még Chicago-t wiccesen még Bug Citynek híwták, néhány idegbeteg milliárdos szervezett egy Bug Rally newű wérgőzös játékot, amelyben tuningolt autókkal kellett a suttyó árnyvadászoknak a leromolt város utcáin száguldozni, kedwes rowarszellem nézőközönség mellett!
A díj MESÉS wolt bár másodiknak futottunk be egy jó rigó cimbiwel és egy óriási kamionnal, hatalmas buli wolt!
A rigó mellettem szó szerint besz*rt!
 
Fizetett pánikkeltők garázdálkodnak a magyar sedólend portájánál! Fokozott elővigyázatosság! :p
 
Az első kérdés amit felteszek magamnak az az, hogy vajon mit is akartál közölni sajátos kódnyelveden.

Hallottál már (a legegyszerűbb példával élve) nőkről, akik valami szokatlan csomót éreztek a mellükben? Minden nő rémálma. Vagy prosztata rák éppenséggel. Minden férfi rémálma. Rosszindulatú és ki is tapintható (sajnos ha későn veszik észre). Azt még elárulom, hogy vannak nem rosszindulatú rákos sejtek is, azokat a szervezet le tudja küzdeni. Szerezz be magadnak egy alap biológia tudásbázis chipet, vagy csak figyelj jobban az iskolában.
 
Na wégre, walami hasznos információ! Én is úgy tudom, hogy csak minimális esély van a két fej balhéjára! A manadagály egyre durvább dolgokat produkál!
Ezek szerint igaz a hír! Ezért nem mutatkozik Lowfwyr mostanában nyilvánosan (na mondjuk eddig se sokat szerepelt nyilvános csatornákon sárkány alakban)

Köszönöm doktor úr! Most megvizsgálná a prosztatanagyobbodásom is?)

U.i:Wilág sámánjai egyesüljetek!
 
Kétfejű sárkányok? Ne erről van egy elméletem!

Először is bemutatkoznék. Dr. Jeffrey Shooter (na persze) vagyok. Az egyik legjobb nevű mágialméleti egyetemen végeztem, mint parabiológus és mágikus gyógyító. Ott is dolgoztam mígnem rájöttem, hogy a főnököm szervkerskedelemmel foglalkozik, amihez nemegyszer a környező településekről szedi az áldozatokat. Természetesen azonnal jelentettem a dolgot, s ennek kövekezménye is lett. Emiatt élek most KEurópa egyik leglepusztultabb fővárosában, és emiatt tudok csak bicegve és bottal járni. Na mindegy.

A kétfejűekről még régebben egy jóbarátom írt néhány értekezést, aztán leégett a házával együtt. Ezt többen intő jelnek vettétk, és hagyták a témát a fenébe. Azért annyit elmondok amitől nem lehet bajom.

A kétfejű sárkányok fejei a közhiedelemmel ellentétben nagyon jól kijönnek egymással. Minél jobban képesek az együttműködésre a lény annál harmonikusabban képes két elütő szemszögből egyszerre manipulálni a manát. Ergo: a harmóniával egyenes arányban nő a hatalom is. Persze ahhoz, hogy egy ilyen komoly változás menjen végbe egy sárkány testében hatalmas mennyiségű mana szükséges. A hatalmast itt értsd szó szerint. Szerintem régen több óriás egyed is rendelkezett még egy fejjel, de a manaapály miatt ezek még nem jöttek elő. Egyelőre. A barátom persze több egyedet is megnevezett L.-n kívül, de erről inkább nem mondok semmit.

Ui:
Dr. Jeffrey Shooter Kígyósámán
Gyógyítás, kiber, szervek és végtagok megrendelésre kaphatók.
Ha esetleg bekaptál egy ocsmány golyót, s tudsz adni valami érdekeset pénz helyett, nálam megértőbb orvost nem találsz. Spiclik kíméljenek!!
 
Wz teljesen alap dolg inkább magadnak kellene feltenni a kérdést hogy mért nem tudtad
 
Re: 1: lehet hogy megunta a hatalmát. Bob Marley lábát is le lehetett volna vágni és akkor tovább. élt volna.

Re: 2: ezt meg hol hallottad? Én teljesen más dolog alapján különböztetem meg a rákos sejteket.
 
Veled eggyütt ,nem?

www.shadowland.uw.hu
 
Necro egy csapatot keres netes vadászatokhoz.
 
Jah én is üdvözlöm Jox-ot,a kis ribit,ahogy régen hívtam..
Hamarosan ujra ütközünk személyesen is és akkor megdumálhatjuk a múltat...
 
1: nem hinném hogy egy ojan lény mint Lofwyr ne tudná kigyogyitatni magát a rákbol.
2: A roszindulatu daganat atol roszindulatu hogy nem látszik.
 
Nyugi... csak rákos. Nemsokára beadja a kulcsot. Képzeld el milyen gusztustalan nagyra fog megnőni egy sárkány rosszindulatú daganata.

Amúgy a pánikkeltőknek sem egy kétszer okosabb Lofwyrral kell számolniuk, hanem egy önálló gondolkodású riválissal. SK-n belüli hatalmi villongások a két fej között... fincsi! ;D
 
shadowland.uw.hu
stevenson§no-see-me
 
Persze nem a pénzért. Hanem hogy megmutasam azoknak a magukat árnyvadásznak nevezö csavargoknak hogy milyen egy szamurály csak ugy magyar bicskássan
 
Ha jön a nuyen én is benne vagyok.
 
Én benne vagyok de csak akkor ha löni is lehet mert a trollok nagyobbak
 
Jaja, Silme Baby! Én is láttam. Sikerüt 43 db 1sec-es kapcsolásból összeraknom az egész reklámot...

Ember! Ebben van minden, mint a búcsúban... :-)

Villámgyors játék, látványos csaták, véres küzdelem, tengernyi lóvé. Aarrgghh... Én is játszani akarok!!!
 
Az esti híradó előtti reklám:

"Shadowball - 5 fős csapatok jelentkezését várjuk egy új ultrabrutál sportjátékhoz. Harc, vér, versengés, izzadtság, üldözés, halál.........
A szabály, hogy nincs szabály!"


Na, mucho machok, ki elég tökös ehhez???
))
 
Az is csoda hogy egyáltalán látott még románt.Manapság elszaporodtak a skinheadok.
 
Csoda hogy találtál egy cigányt bocsánat romát aki dolgozok.
 
Szegeden egy muszlim étteremben egyszer hatalmas felfordulást csináltam egy élethű trideo show malaccal! Akkora fejwesztett menekülést még a wilág nem látott! Mitha maga Allah köpött wolna közéjük úgy menekültek a tisztátalan állat érintése elől!

Aztán mikor felmarkoltam wolna a kasszát jöttem rá, hogy a biztonági őr nem arab wolt, hanem cigány és APDS wolt betárazwa(politikaila korrektül:roma, Bár remélem nem itt lesz a Második Romai Birodalom)..jó a mobil korlát warázslat
 
  ... | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | ...
Nézet:
Shadowrun | Battletech | Káosz Galaktika Kártyajáték | AD&D | Vampire | Magic | PC játékok | On-line játékok | PS2 | M.A.G.U.S. | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.