Vissza a Főoldalra
 

Hírek
Mi is az a Shadowrun?
Chat, üzenõfal
Fórumok
Shadowland
Szavazások
Ismertetők, írások
Kaladmodulok
Novellák
Cikkek a Krónikából
Shadowrun könyvek
Linkek
Letöltés
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Rico, a csapatvezér
Küldd el képeslapként!
2055-öt írunk; Newark túlnépesedett urbanizált rémálom. Milliók élnek siralmas nyomorban. Féktelen az erőszak. Brutális gengek és rosszindulatú bűnözők uralják feudális főurakként a város számos részét. Ezen a szívfájdító tájon gyűlik Rico csapata: Shank, Thorvin, Piper és a különc sámán, akit Banditaként ismernek.
Nézz szét a galériában!
Könyvismertető - Nigel D. Findley: A nap háza
Könyvismertető - Mel Odom: Hajtóvadászat
Könyvismertető - Robert N. Charrette: Jogos kárpótlás
Könyvismertető - Stephen Kenson: Keresztutak

A lista folytatása...
A gyűrű - Shadowrun novella (2)
Játékost keresek! (105)
Robert N. Charrette: Sose kezdj sárkánnyal (15)
Online Shadowrun project (69)
Shadowrun 4. kiadás (151)
Magyar Shadowland (2074)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | ...
Nézet:
Emlékszel olyan jelenetre, amikor Johnsonkodtunk? Amikor szinte meghallgatást rendeztünk varázslóknak? A végén két jelölt maradt, egy oroszlán sámán meg Krok. Emlékszel, amikor egy terem ostroma után a sebesültekre célozva hanyagul odavetettem Kroknak, hogy a többit megölheted, az a szerencsétlen meg lerohamozta az egész erődöt? Dereng már valami? (Már megint a troll a parti esze?) )
 
Hallom nagyon sokan szeretnének seattleről leírást.
Hát íme:www.gportal.hu/shadowrun.Az egyebek menűpont alatt lesz.

Jó olvasást.Már csak azért is mert 120 oldalas.
 
Nyugi, nemcsak neked...

Amúgy én is csak az 5 kg C-12-esre emlékszem... :-)

Gabe, The Looser Decker
 
Gabe, Tuskó, asszem kéne valami memóriachip-beültetés, mert én ezekből semmire sem emlékszem.....Pedig a Franciaországi melót leszámítva veletek voltam.
 
Most jut eszembe, hogy Nyuszival ketten találkoztunk egyszer egy vérszellemmel, de az is Franciaországban volt, és ott sem láttunk hozzá varázslót.
 
Nagyon kavarsz. Darázs ügynökkel a vámpír környékén találkoztunk, a barlangot pedig nekromantákra robbatottuk rá. A fejpénzt a vérmágusokért a Draco Alapítványtól lehet behajtani (Dunkelzahn öröksége). Ha gondolod, Aztlanban egy egész vagyon rohangál belőlük. Azért ha odamész, előtte gondoskodj egy jó ügyvédről, aki majd gondoskodik a végrendeleted végrehajtásáról...
 
Hoi. Igen? Hol?

Francba, erről is lekéstem... Pedig a múltkor találkoztunk párral... :-( Ugye jól emlékszem, Tuskó?!? Őket robbantottuk be a barlangnál... Vagy azok "egyszerű" Darázs-hívek voltak csak???


Gabe, The Looser Decker
 
Azért jbban is fizethetnének...akor inkább vérmágust kergetek.Amcsiknál álitolag akár 1és utána hat nula a fizetség egy alapitványnál
 
Ha egy alsógatyában, felszerelés nélkül le tudod nyomni az öreget, akkor mindenképp megéri. Ha felszerelést használsz, akkor attól függ. Kb. tudsz venni belőle egy új páncéldzsekit a tönkrement helyett, egy új AK-t a tönkrement helyett, pár kézigránátot, meg élhetsz belőle életviteltől függően 1-10 napig. Ha az autód vagy motorod is rámegy a keresésre, arra már nem futja, se a vesztegetésekre.
 
Úgy hallottam, hogy a HMHWWnek wan egyfajta gyógymódja. Egy hajónyi professzor a jeges tengeren egy úszó kutatóhajón kísérletezés közben bukkant rá. Bersze bürhő drága költségvetést felemésztve. Azt mondták, hogy egyfajta AIDS vírus szervezetbe juttatásával túl lehet élni maradandóan. Minimális esély, de bejöhet.
A haveromnak bejött, bár maradandóan megőrült
 
MMMM....Mnyi is pontosan az öszeg???$$$$$))))
 
Én meg ott nőttem fel és igenis Fesza egy hely Mo.-on a legjobb . Nincsennek szaros cégek csak a főnök által jól ellenőrzött kis telepecskéiken..
 
Hát tudod a jótanáccsal elkéstél.Sajnos volt balszerencsém arra járni. A legjobb haveromat meg is fertőzték...
 
Én úgy tudom, a vámpírokra kormányzatilag fan kitűzve fejpénz (méghozzá az egész világon).Persze a behajtáshoz nem árt, ha van olyan kapcsolatod, aki gond nélkül érintkezhet a szervekkel.
 
Leg utobb mikor leugrotam a kisértet házba. volt ott egy paranoiás foszer aki azt hite hogy a ferihegy meleti Est Hajnal száloban történt mészárlást egy vánpir horda hajhoda végre. Álitolag elkezdet rájuk vadászni. Na eneksincs ki a 4 kereke. Nem fizetnek neki és az életét kockáztatja. DE ha fizet én szivesen segitek neki.
 
Még jó hogy ennyit tudok a Taucherekről.Saját bőrömön tapasztaltam-e lényeket.Nem egyszer kaptak el.Lúdvércnél csak úgy hemzsegnek az ilyenek.Oda sose menj, kész HMHVV vírushordozótelep.
 
Egyszer egy mesés örökösödési perben béreltet fel a Fabbrícius ház, mint pártatlan igazságosztót! Három napig hédereltem a willában, aztán kiszúrtam egy egyenes ági unszimpatikus örököst és addig terrorizáltam, amíg be nem wallotta, hogy ő mérgezte le a nagybácsit!) Persze a pénzt mesés felárral megkapam, mert ügyes woltam...
 
Ahogy elnézem egyre csúnyább dolgok lesznek a HMHVVsekből. Vagy meg kéne lassan találnunk az ellenszert, vagy ki kéne irtani minden fertőzöttet, a hullákat légmentesen elzárni, aztán kellő mennyiségű savat beereszteni.

Na mind1 nem ezért jöttem igazából, csak gondoltam megosztom veletek a véleméynem. Igazából a legújabb vadászatunkat akarnám elmesélni nektek.Már ameddig eljutottunk... Kicsit sablonosan kezdődött a dolog, ugyanis épp a törzshelyükön ücsörögtünk, mikor megérkezett Mr. Johnson két metával. A feladat nem ígérkezett különösebben ehéznek, de aztán jól rászívtunk. Kezdődött azzal, hogy egy bevásárlóközpontba vette be magát egy banda a 3 kimenekítendő célszeméllyel együtt. Na jó. Hát rajtam volt a könnyű bizt. páncélzat meg giroállvány, még szép hogy engem küldtek előre...Na mind1. Minden esetre a rohadt bandások 4en beálltak az ablakba és kaptuk a nyakunkba az áldást a távcsöves vadászpuskákkal. Az egyik fűevőnket telibe kapták, annyi időm volt hogy egy traumatapaszt rányaljak, már kaptam én is. A vállamat elég csúnyán szétlőtték, de egyad morfium viszonylag helyretett. Na közbe a másik tünde őgy 50 méterről Predatorral homlokközépem kapott két fickót az ablakban. A maradék kettőt a rigónk nyomta szét a dobbermannjával. Na aztán mikor bementünk, akkor jhöütt az igazi móka. A rigónk mindkét robotját szétlőtték. Na mondom jólvan legalább be tudsz scatlakozni az épület rendszerébe. Meg is tette. Más kérdés hogy közben a szintén pitypangkedvelő szamurájunk felfutott a másodikra, ahol is a kedves bandatago újabb delegációja TVzett egy üzletben. Na a rigónk gondolt egyet, elárasztotta széndioxoddal a szintet a tűzoltórendszerből. Az a gagyi szami meg derékszögbe akarta bedobni a gfránátot a boltba...Hát a pofájába robbant. Az volt a mákja hogy van légzőkészülék a sisakomban és fel tudtam menni érte. A végső móka az volt mior egyszercsak pittyent a lift és egy dobozt láttunk benne, ami egy szintel alacsonyabbá tette az épületet. Imádom Mr. Johnsont. Főleg miután kirugdostuk belőle és a gorilláiból a tripla fizettséget.
 
A számom még ugyanaz, de nincs pénz a kártyámon. Miért kerestél?
 
Ja, de azt helyre lehetett pofozni....
 
Jaja... Jó gyerek ez a Six... :-P

Tuskó, ha még itt vagy gyere a Chat-re...

Gabe, The Looser Decker
 
Ugyan már Silme, Six sem józanul lopta azt a Dodge-ot... )
 
Na, erről van szó, jól értesült cimborám! Látom vannak még jól felkészült wadászok
 
Taucher:

Azonosítás: Az eredeti alakjában mutatkozó täuscher megközelítőleg két méter magas, súlya 140 Kg körüli. Humanoid. Lábai rövidek és természetfelettien erősek, míg kezei hosszúak, de viszonylag gyengék. Nincs elkülöníthető feje és törzse, gyakorlatilag e kettő hibridje -nyak nélkül- alkotja a törzset, akárha az embernek a mellkasa lenne a koponyája, a medencéje a kígyókéhoz hasonló, szinte teljesen független az állkapcsa. Gyomra nyílt, egyenes összeköttetésben áll a külvilággal: enyhén kifelé hajló, cápaszerűen három sorba rendezett agyarai (36 darab) zárják csak a két területet egymástól. Ez az oka annak is, hogy az esetek többségében először széttépi zsákmányát, s csak ezután juttatja be a táplálékot a gyomrába (máskülönben minden harapásnál visszaömlene amit épp csak lenyelet). A jóllakott täuscher nem harcol, inkább menekül: nem akar megválni a már majdnem megemésztett táplálékától. Testét feketés, bíborban játszó kitinszerű réteg (nagy valószínűséggel elkérgesedett bőr) borítja. Eredete ismeretlen, egyes parabiológusok (pl.: prof. Edgar Kasmudson) szerint kialakulása sajnálatos módon a HMHVV vírus valamelyik ismeretlen mutációjának eredménye. Ennek ellentmondani látszik az a tény, hogy tojásokkal szapAktív ciklusa éjszakára esik, ám ez valószínűleg csak alkalmazkodási képessége miatt van így: megtanulta, hogy ekkor nagyobb a túlélési esélye. Húsevő, bár elvétve eszik növényi eredetű táplálékot is (mint pl. fakérget), emésztésének javítására. Képes azt a látszatot kelteni, mintha egy körülbelül nyolcéves ember kislány lenne: ezt erősen kifinomult és fókuszált illúzió képességével éri el, s áldozatának elkülönítésére, így csapdába csalásra használja; ami elsődleges, ösztönösen alkalmazott zsákmányszerző technikája. Viszonylak magas intelligenciájuk miatt az idősebb kort megélt täuscher herék, kevesen vannak, már inkább rejtőzködő, meglepetésre alapuló taktikát választják; megtanulták, hogy ez az illúzió a kibernetikus érzékszervekre nem hat. És az sem biztos, hogy egy gettóban senki sem támad meg éjszaka egy ártatlan kislányt.

Tojásokkal szaporodik, melyeket kikelésükig a gyomrában hord. Költési idejük nyolc hónap, ezen idő alatt a täuscher sokkal kevésbé aktív, mint máskor. Az életben maradó utódok száma igen alacsony, egy vagy kettő az átlag hat tojásból.
 
Nos, ha megenged, válaszolok, mit hallottam ezzel kapcsolatban. Él egy Taucher (Megtévesztő) nevű faj az sikátorok árnyi közt, aminek étrendjén kizárólag egyetlen faj szerepel: az ember (na most hőbörögjetek, hogy azzorkok issemberek vazze. A jó evolúció táplálkozása segítéséhez belső mágikus képességgel is megáldotta, miszerint képes védtelen, piszkos kislány alakját imitálni illúzióval, ami azért is bizarr, mert majd 2m magas fejnélküli csupaszájról van szó. Stop
A Federated Boeing Hungary begyűjtött néhány ilyen lényt (vadászata szerte a világon legális) és kiderítették, hogy egyfajta HMHVV mutációs termékről van szó. De kockázatos eljárással egyfajta sejtreprodukciós bilöttyöttöt állítottak elő belőle. Szinte hallhatatlan és (szerencsére) egyenlőre irányíthatatlan HMHVVvel fertőzött honfiak szuperkatonákként, szétlőhetetlenül. Csak a hadtápon emberhús kéne, mert már ők is nagyon rákaptak...
 
Ha pontosan megszámoljátok a gépelési hibáimat és elkülditek a címemre egy orrbavágást sorsolok ki a helyes megfejtők között...
 
Haligali. Ha szupmetatípusokat keresel én két kiadványt javaslok neked. Az első a Shadowron Companion, ami angol nyelvű ugyan, de RENGETEG alfajt tartalmaz, a sötét tündétől kezdwe(Night One), a Hawaii törön keresztül a japán orkig(Oni), emellett előny/hátrány rendszert a 3.kiadáshoz és még sok más érdekességet.
Magyar nyelven a Rúna magazin egy régebbi száma (Suna tőrrela kezében, sokat segítettem foglalkozott vele rendhagyó módon, ami tartalmazta a félszerzetet (hobbit), ogár, küklopsz, meg ehhez hasonlókat, ebben van benne a roverokról bővebben is...

Remélem tudtam segíteni, bár szerintem megszerezhetetlenek
 
Ezek a magyar fejlesztésű bóvlik. (Erő)K sebzés a minonak... persze.

A Cannon Companion kiegészítőben is csináltak kb 10-12 alfajt (a JK ghoulokról és shape shifterekről nem is beszélve). Szintén megalkották a minotauruszt az ogrét és a gnómot, mint félszerzetet. Csak kicsit reálisabb értékekkel. Nomeg kanonizáltak.
 
ThX! Egész ehető cuccok vannak rajta.
 
na darklords.rdnet.hu www-nem kell elé
 
  ... | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | ...
Nézet:
Shadowrun | Battletech | Káosz Galaktika Kártyajáték | AD&D | Vampire | Magic | PC játékok | On-line játékok | PS2 | M.A.G.U.S. | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.