Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Ghalla szobrászművészete
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Ahel Mingelo, a történelem és egyben Borax leghíresebb udvari szobrásza mindig is szívvel-lélekkel alkotott. A leggazdagabb nemesek világrengető árakig licitáltak azért, hogy kastélyaik kertjeit és szobáit Mingelo-szobrok díszíthessék.
Nézz szét a galériában!
60. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2024.06.15. PROGRAMJA
Boszorkányok és Manaszipoly
HKK a Board Game Expon
Előrendelhető a legújabb Zén Legendái minikiegészítő a Manaszipoly
Legendák Viadala 2024 videók

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Zarknod Börtönében (977)
Előrendelhető a legújabb Zén Legendái minikiegészítő a Manaszipoly (10)
Új HKK kiegészítő: Varázsdimenzió (35)
Megújult lapkereső és pakliszerkesztő (223)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8144)
Lapötletek (64970)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | ...
Nézet:
Nem teljesen teki deck volt. Inkább magzatos kombós, mérgezős deck kontrollosabb kivitelbe. Legnagyobb érdekessége a decknek, hogy a sidéba és a deckbe 3 db szánalmas teki volt és az volt az egyetlen antimágia 1-es lapom. Általában próbáltam körüljátszani a stigmákat meg a halászatokat. Illetve volt a deckben pár spoiler varázslat is. Techiflux, földanyaereje, kyorg.
A három közül a Földanya vált be a legjobban. Nagyon adta mikor nem én kezdtem és a kontroll próbált lepörögni (ALIAS: Gergő), oszt volt földanya utána meg volt 2 szánalmas teki a kezembe ( +Sherán követő). Ergo végtelen semmizésem volt antimágiával karöltve
 
Farkas Ádám volt tekivel
Papp úr triniganozott Semleges csatamezővel
Edit pedig legfőbb követős lila paklival játszott
 
Azok a csúnya tekik hova tűntek?
"SZÁNALMAST TÍCCSUKÍÍÍÍÍ!!!!!!444!!!négynégy!!44!!!"
 
Meglepő végeredmény született számomra legalábbis.
 
Már pároson is szarul dobtál, filyú! Azon ment el
 
Mindketto inkabb dalpakli volt, az Arochos csak kiegészítés.
Amatőrben 2. Farkas Ádám, 3. Papp Ádám, 4 Schmidt Edit, 5. Makó Gergely, a paklikra most nem emlékszem, de különbözőek voltak, volt benne teki, és Gergő Életenergia-Előnyös üzlettel ment.
 
Csodalatos verseny volt:

5 azaz Öt fordulon keresztul - mindig egyben dobtuk a 3-at - mindig sikerult kisebbet dobnom
 
az arochost pediglen nem temették????ahhoz képest mult7en 1 színen meg ma is!
 
Ott Horváth Dávid nyert Arochosos dallal, de a többi helyezettről nem tudok.
 
Köszi

Amatőrt esetleg valaki.....
 
1. Gice, gyűjtőgenerálós Korlátozás
2. Baka, antimágikus lényes Bilincs
3. Evarth, védekezéses Korlátozás-kontroll
4. MrPit, gyűjtőgenerálós Korlátozás
5. én, Arochosos dal
6. Nagy Robi, ganüidek Terrgathtal
 
Ki nyert a mai Behos versenyen ,és mivel?
Köszi
 
Jöjjön tőlem is egy Beszámoló a Nyugat-Magyarországi Találkozó első napjáról! Mivel a Hkk blogre készülő részletes beszámolómban mezőny-elemzés lesz, ezért most csak magamról írok. Ganüides Bilincs-deckel mentem, de az eddig használt kontrollos vonal helyett antimágiás-lényes vonalat tettem be elsősorban a Szánalmas teknős-Ganüid dolgozó kettős miatt. Úgy éreztem, a mezőny kedvezhet nekem, kevés Rúna volt, és a Raia és Chd követők sem tomboltak annyira, mint azt előzetesen gondoltam volna.


1. forduló: Szabó Dávid, Manafamos-lényes deck. Szerencsére az őshangya heréje nem sokat ért, ahogyan az Arnyhalai is jelentősen gyengültek. Viszont a játék elején túlontúl kivárásra játszottam, ami egy moa daraboló képében nekem nagyon rosszul jött. Ezután elindított egy hordát, és kijött egy Goblin kutató. Nekem sem volt más választásom egy ganüid dolgozó után a terminátorom előretört gyakni, és próbáltam visszavetetni Szánalmas tekikkel a kutatóját, hogy ne ideiglenesen feltartsam. Dávidnak egy ősköd segítségével így is sikerült ütnie egy nagyobbat, nekem is csak egy terminátorom maradt. A következő körökben viszont 2 Oxata is lejött, amik keményen rendet vágtak Dávid soraiban és még ütni is tudtak. Ezt követően jött egy Paradoxon is, innentől egyértelmű volt. A második meccs elején egy 4 vp-s Guolg császára kapott tőlem egy Ganüid nihilumot, majd én rohamoztam, de sikerült semlegesítenie. Végül egy Deego-vs. deego csata alakult ki, miközben kisebb lényeink gyepálták egymást. Az egyetlen előnyöm egy szökőkút volt, amit mutogattam és semmiztem ezáltal őt. Később viszont én behúztam egy Oxatát, amivel előnybe kerültem a Deego-csatában, és innentől kezdve fölé nőttem. A 3. meccset nem játszottuk le.
2-0


2. forduló: Vasvári Isti, Csapdadeck-Thormedor. Első kör, ő kezd, Elemcsapda-Méregcsapda csomagoltam. Side után próbáltam amennyire lehet, belassítani őt, varicounteres szekciómat kiszedtem. Második meccsen is gyorsan lterült, de most már egy Kifejlett xeno-Ganüid extrapoli kettőssel reagáltam rá, majd szökőkútakkal elkezdtem gyógyulni. A háló, és a később jövő Deego uralta az asztalomat, megoldottam innentől. Harmadik meccs elején az Extrapoli megint belassította, közben Térharapóval, Nihilummal és Földanya erejével countereltem. Patthelyzet alakult ki, folyamatosan voltak countereim, de ölő lapom alig-alig, ráadásul egy Paradoxon volt nálam és valahogy Isti mindig megoldotta a mellé jövő ganüidet. Aztán egyszer elfogyott és egy Halálos morf kijött mellé. A stabil lapelőnyömet innentől győzelemre váltottam.
2-1


3. forduló: Dömény Balázs, lényes kontroll, Átkozott követ-életenergia. Első meccsen hezitáltam, engedjem-e át neki a kezdést, volt nálam Paradox és interruptor, azonban hogyha kitesz egy Bufa kódexet, márpedig tudtam, hogy 5-öt használ, akkor gáz van, mert a védekezés helyettesítésnek minősül. Végül engedtem neki, nem volt kódexe, elkezdtem a terülést, pörögtem, mint a szemét, hamar bedobta. Sie után igyekeztem még több multifunkcionális lapot betenni a paklimba, többek között a Deegokat és a Kifejlett xenokat és Lopakodó ganüideket. Mésodik meccs hosszú volt, és nagyon szoros, sokszor késhegyre menő párbajt vívtunk, próbáltam az egy lapos játék mellett megoldani a Varkaudar preventorait, ami viszont sokszor drága mulatság volt nekem, így minimális előnybe került velem szemben, amit kihasznált, Domináns és halálos morfok formájában, majd egy abból a leszedős quwargból is megjött nála. Próbáltam még egy kifejlettel menteni a menthetőt, de nagyon sajnos nem érezte meg. A hamradik meccsen jól kezdtem, Deego volt nálam alapból, amire kénytelen volt kitenni egy Fürge manót, majd nálam Szánalmas teki, Halálos morf, lehet lövöldözni, ezt követően jött lopakodó ganüid, majd újabb deego. Kézben tartottam a meccset, Balázs végül bedobta.
2-1


4. forduló: Aranyi Ákos, Életenergia-kontroll. Első meccset a kockadobás után bedobta, mert csak Univerzális megoldással tud ölni a deckje. Side után az első meccsen egy Szánalmas teki és egy Quwarg harcmágus masszívan irányította a meccset, a helyszínére álomvilággal tudtam reagálni. Ezután körökig ment, hogy 3-6-okat ütök neki, ő meg hozza le a lapjait, nálam viszont végig volt valami counter. 9 ép-je volt, amikor ismételten behúzott egy Síkort, és én csak 8-at tudok ütni. Kéne egy jó húzás. Szerencsére megjött egy Mindenható ganüid képében, igaz, csak annyit értem el vele, hogy 8 helyett 9-et ütök, de ez éppen elég volt. A harmadik meccsen egy korai Feledés korszak miatt bedobtam.
2-1


5. forduló: Király Zsolt, Villámháború, Kismasszás-lényes-kombós vonal. Első meccsben tele volt a keze kereséssel, nagyon gyorsan lepörögtem. Második meccsen elején behúzott spórát, kismasszát, 2. körben lepörgött. Harmadik meccsen jött nálam egy Enyészet lovasa...akarom mondani, jött volna, de a kék féreg megoldotta, mivel anti-mágia 0-ja volt. Itt megint volt kismasszája-Spórája és 2 ölőlapja, egyiket tudtam counterelni, másikat nem. Szerencséje volt.
1-2


6. forduló: Béres Gergely, Sheran követő-Villámháború, teknősök. A játék elején jó kis csörtét vívtunk, zseniális tekivel egy Ganüid dolgozót counterelt, de egy másikat már nem tudott, 2 lényem meg felment gyakni, csakhogy Gergőnek s ott volt 2 lénye, az egyik egy Szkritter idéző morf, amit folyamatosan visszahozott. Innentől jött a nagyon tanulságos rész. Kb. 5-6 körön keresztül ő sorozatban húzta a laphúzó tekijét, Ifi tekijét, Magzatját, nálam meg egymás után jöttek a Mágiamorfálók, Quwarg harcmágusok, Földanya erejék. Gergő egyszer viszont óvatlan volt, amikor azonnal kitette a húzott őshangya lélekbúvárát, pedig volt antimágiás lap a kezében, így viszont a kezemben lévő földanyát ki tudtam használni. A következő két körben ő továbbra sem húzott igazán jól, nekem viszont 2 Oxatám jött, ez a javamra billentette a meccset. Side után mindketten kiszedtük a blank lapjainkat, szép csata alakult ki, de előnyben voltam a paklimból adódóan. A meccs elején ő jobban kiterült, de egy Kifejlett xenoval visszahoztam magam, később én lopakodó ganüidekkel, dolgozókkal és oxatákkal próbáltam őt megoldani, illetve egy Deego volt nagyon fontos, amit ugyan megoldott, de sok erőforrásába került. Csábos áldozattal a Xenomat ugyan ellopta, egy Talbot kínnal viszont én mészároltam le az asztalát. Innentől már a lényeim elvégezték a feladatot. Harmadikat nem játszottuk le.


Összességében ez 5/6-tal a 2. helyre volt elég, ami gyakorlatilag a továbbjutást is jelentette. Féltem ettől a decktől, de várakozáson felül teljesített, nagyon jól működött, szerintem foglalkozom még a paklival.
 
szeretnék én is gratulálni!
Legelső hkk versenyem volt sajna kikaptam 3x aztán megléptem egy előbbi vonattal mint ahogyan terveztem. Ami pozitivum , hogy rengeteg jo arcal találkoztam jo volt a társaság!!!!!! Remélem ez a családias hangulat még sokáig igy is marad!
Külön KÖSZÖNET Koltai Gabinak és Bartinak akik sokat segítettek engem mint full kezdőt nagyon jol esett köszönön szépen a szereplésem ellenére is!
További szép napot mindenkinek!
üdv.:Tomi
 
Köszi a beszámolót

Grat
 
Sziasztok!
Néhány gondolat s statisztika a mai egyszínű versenyről.
31-en jöttünk össze.Nem láttam dornodon-t s talán elenios deckket sem. Rhatt-ból Gáspár Tomi fókuszkristályos pakliját láttam. Dominált (?) a leah, fairlight,tharr, raia,sheran,chara-din. Motyogók, vámpir, gyűjtőgenerálás a feketéből. Óriás, Kf-es, moa, goblin arochos barnából. Sárga: arochos,fairlight követős. Semleges csatamezős sheran teknős deck. Chara-din legfelsőbb követős 2x.Raia horda (?) 2x. Mást nem figyeltem meg.

Én a jól bevált Arochossal mentem s barnával. Mert a tápoló lapok ebből a színből vannak többnyire. A verseny végére 5. lettem 4 gyözelemmel s 1 vereséggel. A vereséget a mezőny egyetlen leányzójától szenvedtem el az első fordulóban. Óriásokkal jött. 2x kezdett. S mindkétszer kijött az óriások földje. Szerintetek? Tud ez a lány naaa! 1:1 után nyerte meg a harmadikat. Amikor kezdtem nyertem. 1:2

2. forduló Vámpír deck
Az első volt a legnehezebb. Már kinn voltak azok a csúnyaságok amik csak egy lapot enged kijátszani a körömben, látja a láthatatlan lényeket, ha feláldozza 6 ép-jét leszed egy lapot s ha feláldoz egy dögöt akkor nem lehetnek forrás célpontjai a vérszívó lényei. Ezek után mégis lassan, fene tudja hogyan mégis megnyertem a meccset. Aztán kezdtem s a kánterek s a lapok meghozták a győzelmet. 2:1.

3. forduló goblinos pakli.
Az első kettőt megnyertem. Ott is minden kint volt már ami zavarhatott.Leprás goblin, szurkáló, amti-mágikus...stb. Itt volt egy hibája mert az izmos lényeimet leszedte amiből olyan lapkészlet lett a kezemben ami elég volt a következő körben a győzelemhez. Legalábbis ha jól emlékszem... Az majdnem biztos, hogy 2:1 lett.

4. forduló Ákos (amatőr srác) Moa manalefolytó deck lassan járj és thar követővel (?). Ez sem volt könnyű meccs. Talán azzal nyertem, hogy a lehető leghamarabb a tartalékba hívtam a jelzőket s így termeltek elég manát a következő körömre vagy sikerült a legfelső papot kijátszani. Manám volt, de kevés azonnali húzással rendelkeztem. Legközelebb ha lesz ilyen a Gruangdag tigrisét is használni fogom. 2,5: 0,5 (?).

5. forduló Csintalan úr legfelsőbb követő Chara-din követő, Fattyak öregapja és TokozÓÓÓÓ. Jaj, ez az én kedvenc ellenfél paklim. Nem is volt sok nehézség. Viszont Kristóf is figyelhetett volna jobban a játékára mert a saját körében a köre végén nem húzott szinte soha az álomjelzős lények után. Keze így nem gyarapodott ami meg volt benne azt kidobattam butaság terjedésével vagy megkántereltem. 3:0.

Az első öt helyezett a következő volt:

1. JUFE Arochos sárga
2. Koltai Gabi Semleges csatamező zöld
3. Pásztor Szabolcs Raia követője? raia
4. Gice Legfelsőbb követő lila
5. Tóth István (én) Arochos barna

Tehát amint látható az öt legjobb között 2 Arochos, 3 amatőr volt. két egyforma szín viszont nem. A csapatunkból (együtt szoktunk tesztelni:Gice, Szolcsánszki Balázs,Veszprémi Dani, Koltai Gabi s én) olyan sem volt még, hogy hárman legyünk egyszerre a legjobb ötben.

Aztán még egy érdekesség: elmentünk egy kicsit örömködni a Mc Donalds-ba s együtt bontogattuk a csomagokat. Gice,Pásztor Szabolcs s a kedvese, Koltai Gabi, Veszprémi Dani s jómagam. 24 csomagból nem bontottunk egyetlen egy kódot sem. A statisztika azt ígérte, hogy majdnem 5 darabnak kellett volna lennie.Sebaj! Ez így is nagyon szép amit elértünk. Gratulálok mindenkinek aki elégedett volt az eredményével. ÉS GRATULÁLOK PÁSZTOR SZABOLCSNAK S AZ ÉN BARÁTOMNAK KOLTAI GABINAK AKIK ELÉRTÉK A PROFI SZINTET.
Hiányozni fognak az amatőr csapatból.

Mindenkinek szép napot s kellemes hétvégét kívánok.Üdv: papa
 
Az idei nyugati első napjára Villámhávorús teknős kombóval mentem. Az asztalokat nézegetve örömmel láttam, hogy 5 hasonló pakli lesz a mezőnyben.
Rögtön az első meccsen meg is kaptam az egyik mirrort, Véber Roland irányítása alatt.
Ő Sheran követővel játszott, így eleve hátrányban voltam. A Villámháborúra anti-mágiát kértem, hogy esetleg édesvízi teknőssel húzhassak a nem-anti-mágiás lényekre is. A hálónak nem sok értelmét láttam, mivel tudtam, hogy akkor úgyis megver a követő által osztott izomjelzők miatt.
Az első meccs sajnos abszolút a kezdésen múlott, ugyanis ő kezdett, lerakott egy Barátságos teknőst, majd az asztalán egy kánterrel adta át a kört.
Az én kezemben volt Sheran oltár-Idéző morf-Here. Első körben nyertem volna, de az asztalon lévő lapkánter ezt meghiúsította volna mindenképp, úgyhogy csak passzolni tudtam. A 2. körben kirakott még egyet, ettől kezdve csak vergődni tudtam, hamar megnyerte.
A 2. meccs hasonlóan zajlott, itt talán kiegyenlítettebb volt a meccs.
A 3.ban viszont sikerült szépíteni, 3. körben rádobtam a végtelent.
1-2

2. fordulóban Bognár Bálint Lassan Járj!+Kyorg ősmágussal felszerelt éjfatty dekkje ellen játszottam.
Úgy gondoltam, hogy ősmágiát kérek a VH-ra és sima lesz, de nagyon nem így történt.
Az elsőben az első pár kör alatt sikerült behúzni mind a 3(!) pakliban lévő Fürge manót a jó kis 6-7s alap idézési költségű lapok ellen, mondom szuper.
Valami éjfattyal kikeresett 3 olcsóbbítós dögöt, amiket aztán a gyűjtőbe is dobot egy másik segítségével, majd hamar agyonvert.
Side után a 2. körben sikerült kipörgetni a végtelent.
A 3.ban is nyerhettem volna a 2. körben, még a Tl'urlang tojását is sikerült már semlegesítenem arra a körre(elhasználta a kánterét) de sajnos a háló ott maradt...
Következő körben érkezett még egy tojás, innentől már körönként 2 kántere volt. Fogalmam sincs, hogy tartottam magam, valahogy sikerült mindig Tehetetlen monstrummal korlátozni az ütését, Brutális morfot gyömöszölni az őrposztba, stb. Állóháború alakult ki, ő ugyanis behúzta majdnem az összes side lapját. a meccs lefújásakor az ő kezében 3 Jégdémon, 3 Kifejlett xenó volt, az enyémben is volt Jégdémon. Messze lett volna még a vége...
1-1

3. forduló Farkas Gyula Rúnás köd dekkje ellen
Az első meccs viszonylag sima volt első köröm: Sötétségszellem, épít idéző morfot, jön egy zanpók, rak 2 izmot a Szellemre, stb... Elég gyorsan meghalt.
2. hasonlóan kezdődött, elég optimista voltam, volt 10 lényem, az összes varázslatát kidobattam, csak lények maradtak bent a kezében. Az én köröm végén még ködözött egyet egy gyermekkel, keresve Altató ködöt. Az övében előködözött egy Iszapgólemet, a 10 lényre került 20 álomjelző, hoppá...
1-1 után a 3. szintén nem volt nehéz meccs, annyi para volt csak benne, hogy 1 épre ütöttem, neki viszont hiányzott még 1-2 manája ahhoz, hogy az iszapgólemes hokit rám pörgesse. Szerencsére meghalt a következő körben.
2-1

4.fordulót Vasvári Isti ellen játszottam aki Thormedoros csapda dekkel volt.
Istivel mindig jó hangulatú meccseket játszunk, nem volt ez másképp most sem
Ment a meccsen az "It's a trap" szöveg Istitől folyton. Az első meccsen eléggé elképedtem, mikor rám rakott olyat első körben h méregcsapda, drágít, köv. kör elmecsapda, majd egy szakértelemmel keresett még egy mérget.
Fogalmam sincs, hogyan, de valahogy sikerült megoldanom az asztalát szánalmas tekik visszavetetésével és Zseniális teknős leszedésével.
A 2.ban elég durva kombót nyomott rám, Thormedoros, 0s csapdás végtelent.
a 3.ban hamar kiürült mindkettőnk keze, de a húzott lapokkal már én voltam a jobb, egy szem kis csapdák nem sok vizet zavartak, pár kör alatt sikerült 10-20 lapot az asztalra tennem.
2-1

5. fordulóban Dömény Balázs Életenergia+Átkozott követős lénykontroll dekkje ellen játszottam.
Az első nagyon elhúzódott, egyből egy Kódexszel nyitott, majd voltak Fürge manói és egyéb lény alapú kánterei is. Nagyon sok kör múlva sikerült valahogy fordítanom az álláson, a zarándokjairól elfogytak az életjelzők, amivel a gyűjtőmet semmizgette, és sikerült produkálnom egy kisebb pörgést, ami megnyerte nekem a meccset.
A 2. meccs hasonlóan indult, elég szoros volt, Manaevő férgek jöttek mindkét oldalon, azonban hamar ő került fölénybe, a Mer-gah-mat is ellopta valami gonoszsággal(ellopom a Mer-gaht! )
Majd kijött az életes Augur is, ami a hálójával eleve kudarcra ítélte bármilyen pörgési kísérletmet, majd agyon is vert 3 perccel az idő lejárása előtt.
1-1

6. fordulóban Gellai Sándor Ősi rúnás bűbáj dekkje ellen játszottam.
A Rúna miatt nem tudtam AM-t kérni a lényeimre, az első meccsen ennek megfelelően nem is jött létre lapom, főleg hogy átadta a kezdést és 2 Techiánafluxszal nyitott

A 2.ban sikerült egy kis fölényt kialakítanom, amikor elkezdett pörögni, de aztán elfogyott a keze, még volt sok manája. Mondom tök jó, üres a keze. 4 ÉP-ért keresett egy fókuszálást, húzott 3t. Csak azért imádkoztam, hogy ne legyen benne ölés. Volt a 3 húzott lapban 2 Cselvetés és egy Fényrobbanás. Következő körben agyonütöttem, nagy mázlim volt.
A 3.ban nagyon jól húztam, Bánatos teki, Yeti remete, mindenféle kontroll szívató lap, majd megérkezett a Zseniális teki 2 Zanpókkal megspékelve, hogy ne csak egyszer bírjon kánterelni
2-1

6 fordulóból 3 és 2 felet hoztam, amivel nem voltam túl elégedett, de annyira nem is szomorkodtam, 7. helyen zártam a 20 fős mezőnyben. Úgy gondoltuk, hogy 18 pont lesz a minimum a 12-be jutáshoz, így adva volt a feladat, hogy másnap 6/3t kell hozni.(a 6/2,5-re ugye nem lehet építeni).
Holnap írok a 2. napról is
 
Egy A természet haragja vagy egy jó kis kontárkodás azért szépen elrakja.

Amúgy biztos izgi lenne így is a meta, nagyon nagy százaléka használható a lapoknak szerencsére.
 
Mivel lehet még játszani?

Viccet félretéve, még így is akad bőven játszható lap, de azért nem lesz könnyű kordában tartani a gombapókos hordát
 
Ubukhorda
 
Tökéletes csend, Gyalázat, Hadiállapot, Praglonc, Mágia tobzódása, Őrült oldal álma -> kuka.

Vadiúj meta pls.
 
Nagy valószínűséggel az is menne a levesbe, de azért az 6 mana és nemgyak. Asztalonként 1-2 db szokott lenni.
 
Ha a csendet tiltanád, akkor a drága gyali lemosás is mehetne a wcbe... az az igazán inkorrekt lap.
 
Jó lenne még draftolni belőle, de tényleg egy-két lap tiltásán/korlátozásán el kell gondolkozni. Pl. a pragloncot lehet nem tiltanám, hanem max 5-öt lőne, Tökéletes csend lehetne tiltott, mert extrém brutál, hogy letiltja a védekező lapokat és ráadásul két körön át hat. Ilyesmi.
 
Nem kell izgulni. Legközelebb aktuális Ur sor és 10k is jár minden bejutónak...
 
Prémium dolog ez a junior draft! Legközelebb érdemes lenne 4-6 lapot tiltani, hogy új meta alakuljon.

Remélem draftolunk még idén belőle!
 
Ez aligha igaz, inkább csak ilyen xarul jöttek ki a dolgok. Mellesleg a junioros lapok között is van értékes, és rengeteg egyedi lap, nekem mint gyűjtő ez a Kánaán, a játékélményt meg kár ecsetelni, mert első osztályú (nekem már ez volt kb. a hatodik draftom ebből a kiegből, mindegyiket nagyon élveztem)
 
Szerintem ha valamit ingyen adnak, akkor ne az értékét nézzük, hanem a gesztust, amit a blogos srácok tettek. Nekem se volt aktuális, rosszul is voltam, el is kellett mennem, de azért tiszteletemet tettem, ha ők már megtették ezt a gesztust!
 
Talán a Junioros lapok nullértéke volt az, ami visszafogta kissé az embereket, ha "értékesebb" kieg lett volna, lehet többen jönnének el.
 
Nem is kell magyarázkodnod, mégis elkezdted ezzel a "rajtam kívül álló témával" Ha te döntöttél úgy, hogy nem jössz (bármennyire is nem volt kedved ahhoz a másik valamihez) akkor is így döntöttél, vállalni kell, kész.

Mivel alapvetően a magad ura vagy, bármit le lehet mondani, ha meg nem mondod le, akkor is a te döntésed volt

Lényeg a lényeg, már most készüljön mindenki, a következő blogliga kiírásból lényegesen kevesebb bejutó lesz az ingyenes draftra, hiszen a 32 fős téma úgy tűnik nem bírt kellő presztízzsel.
 
  ... | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.