Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Orgling kutya
(Ősök Városa szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Az orgling faj annyira alávaló és nyomorúságos, hogy némelyik tagja elállatiasodott. Ezeket a négylábon járó, csupasz, csak néhány óriási szőrszállal éktelenkedő testű, büdös teremtményeket még a többi orgling is kiközösíti, és az alsóbb szintekre száműzi. Bár néhány bizarr gondolkodású lord szerint az orgling kutya púpja szerencsét hoz, de a vélemények megoszlanak arról, hogy a púpot meg kell érinteni, meg kell enni, vagy kikészítve a barlangban kiállítani." - részlet az Encyclopedia Fantasiából
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
2. Termikrajzás – zárás
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
Legendák Viadala (42)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8142)
Lapötletek (64959)
HKK kérdés? (47085)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Nézet:
Veled is egyet értek Gergő
Bár én ezt már hangoztattam....
Aki akarja folytatni akarja a vitát nyisson egy topicon. Mert ennek itt se hely se értelme.

Meg értést köszönöm.
És ahogy mondtam az előbb is ez csak egy javaslat nem kell se beszólásnak se szívózásnak venni.
 
Szívesen állok rendelkezésetekre, üzenetben megadom az email címem, vagy személyesen a szombati budapesti versenyen. Leszögezném, hogy nem harag, vagy ilyesmi vezérel, szimplán szeretem a fairplayt... Részemről megkeresésig lezártnak tekintem a témát, de hát nem is én vagyok itt az igazán érintett...
Üdv,
Hajtman Zita
 
Index főoldal: "Becsalatta magát a mesekártya-bajnokság első helyére"

Remélem átment a mondanivaló.
 
ez a ködösítés, tématerelés nem jó taktika.

nem érdekel senkit, a volna pontjaid száma. nem érdkel senkit, hog arobi melyi kegyszínűn mit bukott el. igen, tudjuk, hogy nem olyan nehéz a három vidéki 105. (modnjuk nem is könnyű)

ami érdekes ebbe naz ügyben, hogy milyen BIZONYÍTÉKOKAT tudsz a behó felé mutatni, hogy ez a létszám megvolt. kapásból, ha nics féynkép, meg jelenléíti ív akkor bővel elegendő lenne, ha szépen megkérnéd a 15 embert, vagy mondjuk legalább 10et. hogy, ugyan már ne hagyjatok engem szarban, hívjátok fela beholdert, és valami egységes 3 perces tömör beszámolót mondjato ka versenyről, vagy, ha ezt ne mis, csak felebaráti szeretetből igazoljatok engem, ha már téynleg ott voltatok. szerintem minden ezirányú törekvésed helyes lenne, de a habizások, a fórum elynújtása, az eset bonyoltságát összetettségét fokozó kommentek és melléktörténetek generálása csak ellenérzeet kelt midnen, a valódi tényekre kíváncsi játékosban.
 
nagyon király hogy a "HKK Gyakorlóversenyek Pécsett" nevű topikban ilyenek a hozzászólások!
bárki aki benéz ide azt látja hogy néhányan miket hordanak össze, és ezáltal az jön le (kivéve ha megnézi az első néhány hozzászólást) hogy itt pécsen milyen egy csaló banda van, ezáltal az a néhány külsős aki eddig ellátogatott pécsre, (nem azok akik rendszeresen járnak) nem fognak jönni többet! úgyhogy ha lehet kérni akkor a pécsiek nevében inkább hagyjuk abba a gyanúsítgatást, akár indokolt, akár indokolatlan, és inkább valami másról szóljon a téma

köszönöm
 
Értelmes megoldás.
Teljes egyet értésem.
 
Csak annyit szeretnék írni neked hogy a 3darab 105 vidéki pontom már régóta meglett volna ha máshol is normálisan lennének beírva az eredmények!!!


Krisztián...könyörgöm..csak ezt ne
Igazad van (tényleg saját hülyeségem miatt buktam el egy-két pontot), de a lényegen mit sem változtat
 
ilyenkor egy játék hírnevéért, és a játékosközösségéért flelősséget vállaló korrekt vállalat a következőt teszi:

a korábbiakban felbukkant hölgyeménytől elkéri az elérhetőségeit, akár itt pm-ben. megtörténik a kapcsolatfelvétel, és akár telefonos, akár személyes találkozó alaklmával "jegyzőkönyvbe veszik a nyilatkozatát a versenyről, és az említett "szervezővel e-mailben történt beszélgetés beszolgáltatását kérik, aminek áttanulmányozása után D.K.-t szembesítő kérdéseknek vetik alá, akár személyesen jövőhét szombaton, akár online, akár telefonon. aztán kiértékelik az elhangzottakat, és és kicsomózzák a szálakat, ami ne mis lesz oylan nehéz, pl, ha a verseynszervező tud mutatni egy névsort, ahol midnen játékosnak szerepel az aláírása, vagy készült oylan fotó, amin midnenki rajta van, akkor nem kérdéses a dolog. másik oldalról viszont, ha a lány, tud oylan dolgokat modnani a versenyről, olyan részleteket, amiket kizárólagosan csak akkor tudhat, ha részt vett a versenyen, vagy járt az odott versenyheszínen, akkor sem túl nehéz az ügy.

az értelmetlen rágalmazások ne mvezetnek jóra (igen én is tudom ) viszont, ha bizonyíthatóan megtörtént ez a csalás, ami egyértelműen haszonszerzési célla ltörtént ( az kit érdkeel, hogy krisz azt állítja, hogy nem nézte a hszt) akkor több játékostárssal is azo na véleményen vagyunk, hogy a pontok "visszavétele" nem elegendő, hanem csupán szükséges intézkedés, amit nyilván szankcióknak kell követnük, ha a beholder nem akar szégyenbe kerülni. és még csa kazt sem lehet mondani, hát hogy most volt ilyen, ne mtudtuk, stb... fél éve midnenki láthatta hogy volt egy iylne szitu, abból megtanultuk, amit kell (már aki).
szerintem mehet a zéró tolerancia, nyilván a behóna ksem ér anynit aza néhány vidéken vásárolt csomag,hogy inkorrekt cégnek tartsák a játékosai.

sokkal inkább úgy tünik, hogy az ilyen esetekből inkább ki kartok maradni, és az energia a mentegetőzésre megy el, és annak bizonygatására, hogy ezt nagyo n nehéz kideríteni.

Röviden:

van egy tanu,
egy mási kember, aki elszólta magát (bár ez azért ne mjelent konkrétan semmit)
van egy kereken 15 főr eredmény ( amin a tanu nem is szerepel )
és egy van egy levelezés, amit a tanu be is tudna szolgáltatni

szerintem nem olyan bonyolult hogy kiderítsük a valóságot, bármi legyen is az, de szerintem tűrhetetlen ,hogy valaki vagy "oktalanul" rágalmaz, vagy valaki 6-ból 15 főt csinál. szegéynségi bizonyítvány lenne ez enyniben hagyni.
 
Csak annyit szeretnék írni neked hogy a 3darab 105 vidéki pontom már régóta meglett volna ha máshol is normálisan lennének beírva az eredmények!!!Nekem fogalmam se volt róla hogy ezen múlik akár mi is, és hogy nem volt eddig 3db 105 pontom!(ezen én is meglepődtem és háborodhatnék de így jött ki ez van)Te is tisztában vagy vele hogy összelehet szedni 3db vidéki 105 pontot simán.Ez sztem alap nemtudom miért kell ezen meglepődni .Én is csak most láttam az eredményeket mert eddig ügyebár nem lehetett tudni hogy mi a helyzet!Valószínű pont ott ment el az egész neked amikor az egyszínűn kikaptál a döntőben...
 
Tisztázzunk egy-két dolgot:

Nem én vagyok a legjobb játékos. 89 Hsz ponttal előző félévben 6dik helyre lettem volna jó.
Az viszont tény, hogy a félévben (szerintem) én voltam a legsikeresebb versenyző.
Hogy vidéken miért nem szerzek sok pontot? Egyszerüen azér, mert 2féle decckel indulok (ez természetesen a saját hibám), amiből egyik rosszabb mint a másik( ), és bár értem el sok szépe eredményt vidéken (Dombóvár, Ősi) a max Hszhez hiányzott mindig valami (kis szerencse, jobb side, jobb koncentráció).
Ma votlunk székesfehérváron versenyezni, az egyik versenyt megnyertem, 17en votlunk. dombóváron 14en voltunk maikor nyertem.
Ez van.
Nem az zavar hogy Krisztián nyeri (nekem sincs semmi bajom Krisszel). Az a bajom, hogy elöttem 2en is írták, hogy egyszerüen NEM voltak elegen a Hsz pontokért. 6versenyző és 15 közt van egy kis különbség, ennyi erővel azt a plusz egy főt én már hova nézzem a dombóvári versenyen?

Nem akarok vitát indítani a vidék v.s. pest-ről. Mivel minden hétvégén megyek versenyezni, tudom jól, hogy sosem egyszerü verseynt nyeri. Ősiben Vámos Csabi, Nyíregyházán és Miskolcon az Ádám Norbi, Szegeden Krisz, mindenhol vannak iszonyat játékosok, és még jönnek is sokan máshonnan.
Tényleg csak ennyit szeretnék: ha voltak háromszor 15en, akkor rendben van minden, ha nem akkor szeretném visszakapni az első helyemet.
 
Végülis a lényeg az, hogy a dec. 10.-i szegedi versenyen nem volt jelen 15 fő, amit szavahihető tanú is bizonyít és moalord barátunk is elszólta magát.

Úgy gondolom a beho részéről azonkívül, hogy természetesen a dec 10.-i szegedi verseny eredményét törli a hsz-ből példás büntetést kellene alkalmazni a csalókkal szemben. Ez a minimum elvárás. Szándékosan csalót írtam.
 
burn
 
azokat nem is neked írtam, és siettem is -.-"
 
trolololololooo
 
száLLítási, áLLom, miaTT
 
mindent úgy írtam ahogy akartam nincs hiba ...
 
oké ha továbbra is vitázni akar vki erről az egyértelmű dologról (egyértelmű, h igazam van) akor nyitok egy topikot. -.-"
 
Én nem tudom egyik oldal mellett sem letenni a voksom, de szerintem egy kicsit értelmesebben is meg lehetne vitatni a témát. Világos, hogy kinek mi a problémája, ez rendben is van.
De kérem szépen kerüljük azokat a beszólások amik a helye írással kapcsolatosak mert ez már szánalmas. És káromkodás sem teszi hangsúlyossá mondani valónkat.
Eddig csak ugyan azt szajkóztátok, nyissatok egy topicot és mindenki írja le azt amit az eseménytől tud. Utána egyeztessetek és csak lesz egyértelmes választ a kérdésre amivel mindenki egyet ért.

Ez csak egy javaslat nem kell véresen komolyan venni. Csak azért írtam mert olvasni is rossz ezt az egészet.

Inkább olvasnám az emberek véleményét a gyakorló versenyekről.
 
Így is van.Gyertek mucsaröcsögére és játszatok!Szerintetek ugy is olyan könnyű versenyt nyerni...utána magyarázzatok hogy hányan voltak versenyen!Addig is ...
 
Ezt az ügyet akármennyire kozmetikázod--ez nem csak neked szól hanem annak aki a vidéki versenyek mögé bújva próbál érveket felsorakoztatni-- 1 kibaszott nagy patkányság. Kíváncsi vagyok ennyi gerincel, hogy képes pár ember végig ülni 6 órát
 
Nem tudom, te ki vagy, de valóban, nem szeretem a Krisztiánt. Beszéltem vele az ügyről, nem fogok tovább pörögni rajta, ha nem muszáj, de az, h 6 helyett 15 ember van beírva, nem szimpátia kérdése. A nyilvános mocskolódást pedig, kérlek, mellőzd, főleg, hogy helyesírásod helyenként már-már schmittpáli.
 
Abonyi a vak is látja, h te a Krisz utálatod miat csinálod ezt az egészet ezért nyálazd meg a ...-om
 
én gyakran rendelek majd beszélünk a szálítási díjat álom.
 
...még egy aprócska megjegyzés. Szerintem a vidéki versenyeket azzal járatják le, ha "pontatlanságból" több embert írnak be a végén. Ettől többen mennek majd vidékre versenyezni? Nem. Kevesebben? Nem hiszem.
Ha jól éreztem magam egy versenyen, hírét viszem, és legközelebb többen leszünk. Szerintem így működne, de javítsatok ki... 3 hónapja játszom csak, de már van 1-2 barátom, akit érdekel a játék, aki még soha nem játszott előtte, mert meséltem neki a jó hangulatról, és arról, hogy én hogy éreztem magam egy versenyen.
Ezért is tartom nagyon jó ötletnek a vidéki (és jelzem a fővárosban sem ártana ilyesmi) gyakorlóversenyeket, amik nem arról szólnának, hogy a soksok éve játszók elverik a kezdőket, hanem inkább segítik őket, magyaráznak, szakkör szerűen. Szóljatok, ha túl idillikus a kép!

Tovább megyek, szívesen segítek ilyen "szakkörök" szervezésében, főleg a fővárosban, mivel ott lakom
 
Sziasztok!

Megértem a problémát, régen is volt hasonló.
Mivel a Beholder ezt ellenőrizni nem tudja csak egyetlen megoldás van, le kell menni ezekre a versenyekre (játszani) és akkor kiderül hányan vannak.
 
csocsi! alföldiek közül nem tudjátok véletlenül hogy Hódmezővásárhelyen lehet e boltban venni hkk-t. nem sok kedvem van állandóan netről rendelni.
 
akkor másnak bocs nem birtam kihámozni az üzeneteim közül.Biztos most is pontatlan voltam
 
6 helyett 15 főt beírni igen nagy pontatlanság.
 
Rosszul emlékszel: bizniszeltünk más ügyben, de én nem vettem tőled UR-t.
 
Pontatlan névsorhoz csak annyit, hogy 6 helyett 15 nevet beírni elég komoly adminisztrációs hiba.
Kettő: utolsó lettem abból a 6-ból, nem is ezért érdekel a dolog. Lelkes kezdő vagyok, de az igazságtalanság gyorsan el tudja venni a kedvem... Milyen hírét viszem így a játéknak?
Három: most komolyan fiúk, pont egy olyan csajra nem emlékezni, aki egyébként kb 2 héttel előre regisztrált, levelezett a főszervezővel??
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.