Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Perrin és a farkasok
(Könyv szereplő)
Küldd el képeslapként!
Perrin Aybara a farkasokat hívja segítségül a csatában, azonban még így sem sikerül megmentenie a tuatha'an nő életét.
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
2. Termikrajzás – zárás
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Legendák Viadala (42)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8141)
Lapötletek (64959)
HKK kérdés? (47085)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Hali!

Sajnos még nem ismerlek, de gondolom, j ember lehetsz, ha iylen kedvességeket írsz fórumba... ;))

Melyik rendnél nyomja a vas a vállad? Mert tiszta kíváncsi vagyok néhány dologra, csak sajnos nekem nem jutott rá lehetőség, hogy kardokkal rohangáljak... a kedves őseim a kardokat "játékszerként" minősítik, szóval képzelheted, miylen agymosást szoktam kapni. De azért kitartok, ha másban nem, versekben meg ilyen fórumokban )

Meg majd lenne egy kérésem is...Egyszer öltözz teljesvértbe, vigyél egy fotóst Magaddal, és szállj fel a metróra. A fotós meg az emberek arcát fényképezze... Kíváncsi lennék a reakciókra... najó, ez vicc, de azért ha belegondolok, mekkora különbség van azok között, akik tapsolnak egy-egy fellépéseteken (ha lehet fellépésnek nevezni) meg akik a metróban bámulnak egy talpig vasba öltözött emberre.

Najó, nem fárasztalak tovább. ;))
Sion-diar
 
Nos, Wolio, ha már melíted, darabokra szaggatás...

"A felnégyelés bevett módozata volt a lovak általi felnégyelés is. Ebben az esetben az áldozat vgtagjaira erős köteleket tettek, és a kötelek másik vége a hajtóknál volt. Ha minden jól ment, és a hajtók összehangoltan végezték el feladatukat, az áldozat a hatalmas sokk és vérveszteség következtében már végtagjai letépésekor meghalt. Azonban számos történelmi feljegyzés tanúskodik olyan esetekről, maikor a kivégzés nem volt teljesen tökéletes. Ha a hajtók nem összhangban dolgoztak, előfordult, hogy csak egy végtagot sikerült kiszakítani, ilyenkor előről kellett kezdeni az egészet, eggyel kevesebb lovassal. Egy végtag elvesztésébe az áldozat nem halt bele, és ha elájult, a kivégzésen tanúskodó bíró kérésére alkohollal vagy vízzel magához térítették. A négy végtag teljes elszakításáig ismételték ezt. Előfordult az is, hogy az áldozat túl erős volt, és a lovak képtelenek voltak szétszakítani. Ilyenkor a hóhérsegés késsel bevágásokat ejtett a test kritikus pontjain, hogy a kivégzést végre lehessen hajtani. Akadnak olyan beszámolók is, melyek arról tanúskodnak, hogy egy büntetett mind a négy végtagjának leszakítását túlélte, sőt, még beszélni is tudott."

|Kivégzések és Kínzások Magyarországon|

//Azért írtam ide, mert 1. Wolionak, 2. Ez is középkor.//
 
Látom igen csak jól elszaporúltak a levelek és Elyross is újra hallat magárol, valamint ahogy alnézem írónak is lemehetne akkora szöveget dobott össze )
A lényeg, hogy ne nyírjon ki senki senkit és ne vitázzatok fölösleges dolgokon )
Hali mindenkinek és további jó szórrakozást )
 
Hai

Lehet, hogy te nem fogtad fel azzal a kis agyacskáddal..de ezt a fórumot a Haditornának és annak követőinek, illetve a haditorna iránt *érdeklődőknek* hoztam létre.

Ebből kifolyólag nincs helye a gyermeteg beszólásaidnak ezen a fórumon.

S csak, hogy tudjál róla, mi valóban, igazi fegyverekkel bánunk, igazi vasak nyomják a válunk és egy emberként állunk ki a másikért, mint egy nagy család.

Épp ezért, ha nem állsz hozzá a fórumhoz normális hangnemben, akkor el fogom intézni a moderátorokkal, hogy töröljenek téged, méghozzá úgy, hogy soha semmikor ne tudj ide visszatérni..remélem világos voltam ?

Ja és még vmi...ha még egyszer fenyegetni mersz egyetlen haditornászt..főleg egy hölgyet..akkor személyesen megkereslek, és addig tapsolak az aszfaltba amíg a végén nem lesz belőled semmi más..csak egy kis cafat, aszfaltos húsdarab.
Ne vedd fenyegetésnek..ez egy tény.

"Amino sincero, fide firmo"
 
oké...írj....had nézegesem....én már látam szét szakadni embert és nem lettem rosszul...lehet hogy erős a gyomrom...
 
nem veszlek komolyan...sosem vetelek...csak azt mondtam túl léptél ebben a forumban egy erkölcsi határt amit nem díjazok... és azt mondom hogy légyszi ebbe a forumba ne írju....ugy is mindekit fárasztónak tartasz...a mindenkibe te is bele tartozol....
 
//Hát pedig a te unalmadban írt szvegeid kifejezeten fenyegetőek, míg én viccből és a topi témájához illően írtam ide. Az elírásokba meg köss bele, nem uzgat nagyon.//OFF end

Wolio, ha akarod, beírok ide Neked pár kínzást és kivégzést, csak hogy gyönyörködhess bennük meg válogathass. ezeket az ember magán nem tudja végrehajtani, viszont aki elég erős gyomrú, bírja az ilyeneket. Na? Holnap ugyis itthon leszek...
 
jaj de fárasztó itt mindenki (abba MINDENKI beletartozik) és nem parasztosan majd elküldöm hogy az mijen felveszem egyik osztálytársamat. Ja és nehogy már komolyan vedd amit unalmamban írkálok.
 
1. már megint tulzol
2. szerintem nem ez a forum ahol reklámoznod kéne hogy akkarsz kinyirni
3. vigyáz mert előb nyirnak ki mint te engem, akár én nyirlaki akkár más))
4. bocs hogy ezt mondom de szerintem nem az a forum az ahol neked írnod kel(máshol is tudunk beszélgetni
5. ez a forum nem illik hozzád, más fajta szín vonal
6. ne szemtelenkedj az idősebbel, sőt néha már parasztosan írsz(nem a hozám szólt szövegekre értem mert azok mind1-ok)
7. ezek csak jó tanácsok, nem bántásból mondtam, de szigoruan
 
hát igen
a földi halandok megtanulják hogy ide is kell írni)
tán jopbb hogy nem érted)
szio
remélem többet tudsz lenni
 
hm... ez tetszik) alkalmazuk))) és köszi a megvédést)
 
Ja ezt most E/1ben vagy E/3ban akartad írni nem tizta van amit úgy beszélsz hogy én máshol ő nem tiszta a nyelvtan másrészt néha elfelejtek enni egy napig szóval nem lesz gond és korlátlan mértékben tudok vedelni a meleget pedig nagyon kedvelem.
 
Az első 3szónál nem jutottam tovább mer nem volt kedvem. El se bírtok kapni. Átbúlyok még az ajtó alatt is, aztán egy termetes átokkal vagy kardal elintézem aki fenyeget. És nem bántom woliot egy haja szála se görbürl. legfeljebb kap egy kést poci szinten de azt más csak kibirja. Nagyon kedvelem. Na jó most nekiállok elolvasni mit szánsz neked aztán alkalmazom a rokonságodon. Ést ezt ne vedd lehetőségnek csak szimpla fenyegetés.
 
Látom egyre csak szaporodik a népsűrűség az éterben )
És én lassan már nyomon sem tudom követni a dolgokat (
Mert sajna mostanság nincs minden nap időm (
De igyeksze )
Na csákóka

U.I: MOst sajna csak ennyire futotta de legközelebb majd lessz ez több is .
 
Kis Kalandozó, ha bántod Woliot vagy ráküldöd az inkvizíciót, ak övetkezőben lesz részed. :P

"Az áldozatot rendszerint előszőr forró vassal kínozták és szomjaztatták, majd lekötözték, hogy mozdulni se tudjon, és egy tölcsért erőltettek a szájába. A hűs víz első néhány kortya valószínűleg jól esett a megkínzott szerencsétlennek, ám az utána következő tizenegynéhány liter már nem. Az áldozat a vizet kiköpni nem tudta, megfulladni nem akart, így nyelte a vizet, amig tudtam. A hasa kétszeresére, néha háromszorosára puffadt, s kegyetlen kinzó a feszülő hasfalat elkezdték verni, hogy minél nagyobb legyen szerencsétlen kínja, ám mindig vigyázva tették ezt, nehogy a hasfal elszakadása halált okozzon."

|Kínzások és kivégzések Magyarországon|

Ne vedd fenyegetésnek, csak lehetőségnek... ;))
 
persze kivéve akkor ha ő is olyan dilis mint én
 
hát igen))örülök hogy valaki ki tud engem bírni és 5 perc után nem rohan menekülve a diliházhoz))
 
hmm....ilyennel fenyegetelek??? lehet)

de a karmolás az nem olyan jó az nem az én stilusom, max ha acél karmokat erősitek a kezemre és azal vágicsálok)de én a pengék híve vok, de lőni is szivesen lelőlek.

ha meg rám küldöd az inkviziciot ami persze jogos... sok álmatlan éjszakád lesz...

azt használom vakarófának akit akarok)) majd eldöntöm én hogy ki légyen
 
Szerintem a x.ig tartott de lényegtelen szar lehetett. Woliot én is szeretem de nem vagyok vakarófa legfeljebb hagyom hogy dorombolj rajtam vagy vakargatom a füled tövét.
 
Vakarófa #2 jelentkezik. Wolio, én kibírlak! ;)) Te is tudod... )

Naja, kereszténység, azért az inkvizíció találta fel a legjobb vallatási formákat, ilyen például, amikor alkoholt öntenek az ember fejére és egyszerűen meggyújtják. ebbe nem hal bele a delikvens, viszont megoldódik a nyelve... a spanyolcsizma is érdekes dolog, és akkor van a hüvelykszorító is... De a sötét középkor azért tipikusan az 5-8 század, szerintem.
 
Te engem már megfenyegettél hogy agyonkarmolsz cicus. Persze lehet hogy csak macskajátéknak nézel. Ártalmatlan? Kétlem.

Szerintem a keresztény vallás miatt. Persze a pestisjárványt is beveszik a storiba de az egyház is nem kevés csávót nyikantatott ki. Boszorkányégetés is volt elég (woliora is rá férne :P). Tehát én a sok vallási marhaságot és a pestist okolom. De természetesen amit ti mondtok az is megfelel.

Ja wolio keress más vakarófát minyaú!
 
én karmolni????lehet....azt tény hogy nem vok veszélytelen)) na jó én egy ártatlan kis wolio vok))
 
))

én arról is halotam hogy azért nevezik, mert a kereszténység az adig fel talált dolgokat eretneknek hívták
vagy is mondhatjui valamilyen szinten nagy foku vissza felődésnek.
meg hallotam olyan is hogy sok homályos dolog van akkörüli időszakkal mert nem készült annyi írásos emlék meg a sok csatában meg semmi sült
 
Kis Kalandozó: Wolio nem karmol, legalábbis engem nem karmolt meg, viszont békésen szuszuuni azt tud. Na, ki lehet találni, ez mit jelent.

Sötét középkor: Leginkább az Arthur korabeli Britanniára használják ezt a kifejezést, úgy az ötödik és a hatodik század fordulóján. (egyes tévhitekkel ellentétben, ha Arthur létezett, nem lovag volt!!!) Ezekben a századokban indult meg a germán népek gyors terjeszkedése (szászok Britaniában, frankok a mai franciaország területén) és általában kíméletlenül leigáztak mindenkit. A kivégzések, falvak flegyújtása, a teljes pusztítás miatt nevezik sötét középkornak. Az érett középkorban már nem égettek fel városokat minden ok nélkül és a civileket is max. megerőszakolták. Ezért sötét.

Olyat is hallottam, miszerint azért sötét középkor, mert ilyenkor találják fel a lgtöbb brutális kivégzési formát. (lovak általi felnégyelés, égetés, kerékbetörés)

remélem, kielégítő a válasz.
 
Nemtom mennyire tartozik a következő kérdés a topichoz de:
Ki tudja megmondani mitől sötét a középkor?

Ja és élő szerepjátékon volt már valaki? Én lehet hogy tavasszal kipróbálom egyik osztálytársam elvisz. Különben meg én nem ütköznék meg wolioval. Biztosan karmol.
 
hát igen)
alakítsunk)
gyere föl pestre)
 
)hát lehet hogy ugy nézki hogy nem fogom ki birni itthon és akkor kellenek helyek)
sok sikert ahoz hogy tudj Elvellonnal talizni
remélem jösz Végvárira és akkor alizunk
 
szivesen töltenék ott több napot
nem volt olyan sokat ott de lehet hogy jobb
nekem egyik kedvenc városom Miskolc másik Szeged
de mindenhol el vok, csak otthon nem))ja és föleg magyar legyen)
 
Még szép, hogy felajánlom!
Segítsünk egymásnak, hamár közösen koptatjuk ezt a topikot.
Aki meg nem tartozik egy haditornás csapatba sem (mint például én), miért nem alapítunk egyet? Persze jó lenne egy helyen lakni, bár nekem Budapest nem tűnik elérhetetlennek. )
Wolioval meg találkozz, addig sincs egyedül. ;)) )
 
Látom már fel is ajánlottad a szökés lehetőségét egyeseknek. )
Amúgy én is szeretnék vele nyár előtt találkozni Wolio, mert a nyár tényleg túlontúl messze van :S
No de majd csak alakul valahogy
Addig is az erő legyen veletek !
Csákóka
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Filmek, TV | Humor | Zene | Sport | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.