Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Agytaposás
(Túlélők Földje varázslat)
Küldd el képeslapként!
Az agytaposás egy briliáns, és egyben rendkívül undorító varázslat is, mellyel alaposan meggyengíthető az áldozat mágikus potenciálja. A varázslat megítélése (briliáns vagy undorító) minden bizonnyal attól változik, hogy éppen a varázslat melyik oldalán állsz.
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
2. Termikrajzás – zárás
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
Legendák Viadala (42)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8141)
Lapötletek (64959)
HKK kérdés? (47085)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | ...
Nézet:
üdvözölek zoli hoood én vok a társaságból az egyetlen aki még nem haditornász, élvezd a körünket és küldj nekem is képet)

szioka edig táboroztam és ezután is azt fogok csak haza jöttem ruhát váltani igy betévedtem és olvasgatam és mit láttok írok is)) de kb. 1 hétig megint nem lészek((egyébként tök jó volt a tábor. Mesterin voltam és ott kirándultunk fel alá utána másik táborba mentem Cikolára és ott kenuval turáztunk, ma volt a leg jobb a mi kenunk olyan mint a romboló mindenen át hajt) és be mentünk egy hiddal teli ágba alacsonyan voltak igy lekelet bukin de a mi csapatunk örült volt igy az egyik hid fölöt mentünk át amig a hajó folyamatosan haladt aladtunk tudjátok mint a 3 testőrbe amikor dartanya menekül a ló hátán és át fut a hidon csak mi kenuba voltunk, aztán volt egy csomó fa amin át kellet kelnünk mert el álták az utat, az egyik fánál ugy kelet meni ahogy mi a hidnál csináltuk tök jó volt)

Eryoss abban igazad van hogy a bot jó ötlet de mit tudhaták a szervezők hogy nem tanultatok meg tőrőzni olyan tőrrel
de abban Elvellonak is igaza van hogy van egy pár hasóló mozgás mód mint a kardozásnál vagy mint ha más fegyvereket használnál, minden hol meg lehet találni a hasólóságot és mindegyikre rá lehet érezni ez olyan mint a dárda vetésnél a jó beállás, csak uttána már csak a technikán kell csiszolni és kész, bár tom nem ilyen egy szerű meg én nem értek hozzá de jó volt le írniD

ja és vannak fel lemények) érdekel?) izgi mi? lehet hogy belépek egy társaságba vagy is akkarom mondani össze szedek egy társaságot egy másik érdeklődővel persza ő ért hozzá, írt nekem e-mail-t hogy látja hogy érdekel a dolgo és még nem vok sehol és jó ötletnek tartaná ha csinálnák egy csapatot pesten) bár még csak beszélek vele, mert idáig csak egy levelet írt és arra válaszóltam igy még nem sok felemény van, de ha ez nem is jön össze akkor is mindenkép meg nézek ősszel egy pár csapatot, remélem össze jön és remélem engedik.
de az a baj hogy mindig csak reménykedek( de én elszánt vok)

na most írtam egy keveset) örüljetek) küldjetek képeket)
 
Remélem, hogy jól fogod érezni magad és várjuk a híreket. )
Mi most léptünk fel 20.-án, de nem volt túl nagy szám. )
 
Sztem különböző állásponton vunk és engem sem tudsz meggyőzni(én se téged ) szal sztem maradjon mindenki a saját verziójánál. Ami mondjuk a fegyverhasználat különbségéből akad, ami azt jelenti h a magyarországi haditorna széleskörű
Most nem leszek itthon egy ideig, de amint hazajövök írok. Meg majd mesélek a 27-dikei fellépésről. Meglátjuk milyen lesz... :/
Jót ne halljak rólatok. Ja és meséljetek amint van vmi!!!
 
Nincs gond Zoli Hood


Erre csak annyit tudok mondani, hogy a tőr az tőr.Megvan vagy 20dkg bár nemtudom, hogy pontosan mekkora a sulya.

Az en egykezes kardom kereken 2 kg.Egy buzogány megvan vagy 3 kg.Naggyon kevés ember van aki tőrhöz hasonló fegyverrel vívott azelőtt.És egy tőr meg egy normális kard között rengeteg különbség van, bár ezt gondolom nem kell kielemeznem

Szal arra akarok kilyukadni, hogy a tőr az idegen fegyver a többség kezében.Amúgy meg volt ott elég kesztyű, páncélesztyű, lánckesztyű stb amit fel lehetett volna adni az emberekre, nem lett volna gond, ha egy egyszerű bottal ráütnek.Még akkor se ha izomból ütik.

Ha meg esetleg vki ennek ellenére is annyira féltené magát, hogy azt mondja, hogy nem! akkor az ne menjen
vívni.Ennyi.
 
Ebbe a vitába nem szólok bele, csak annyit mondok, hogy valamilyen szinten mind a kettőtöknek igaza van, de én mégis evellon fele húzok egy kicsit. ))
Bocsi Elyross.
Ez csak azért van mert az én meglátásaim is hasonlóak mint az övé. )
De mint mondottam ez egy nagy buli volt és a kisebb zökkeneések, újdonságok (napsütés) is felejthetetlenebbé tették ezt az egészet. )
 
Én meg antirecensót mondok:
Sztem alig volt aki igazán tudott vívni. Attól h nem tőrrel tanultak a fejvágás még az marad ami. És rendi aki ezel tanult előnyben jobban,de attól még nem fogod mint egy botot és csépeled vele a másikat, akár 1 ősember. Ami meg az ütést illeti sztem lett volna aki magára veszi ha megsérül. Nem mindenki te vagy, Elyross.
A dobásról meg az a véleményem mint nektek. Jók vagytok csak vannak körülmények amik nem teszik könnyűvé nektek. Pl napfény a szembe. De ezt már mondtam. Várom a választ az antirecensióra
 
Köszi a tanácsod, megfogadom.
Akitől tanultam egyébként megbyerte a versenyen kívüli 25m-es dobást. Nem tom emlékszel-e rá, Toldi Miklós. )

Ő volt a mesterem, és szerinte is jól dobok. )
Egyébként neki sem mindegyik dárdája állt bele.
Szerintem a tábla sem volt a legtökéletesebb.

De hagyjuk, nem ez a lényeg, hanem hogy jó volt ez a z egész.
Más nem is olyan fontos.
 
Ez a hellyes hozzáállás

De ha elfogadsz egy tanácsot, akkor ne csak az izomzatod használd a dobásnál, hanem keresd meg a neked leg kényelmesebb pózt, és találj ki egy hatásos dobó-technikát.

Vagy ha nem tudsz kitalálni, akkor ott vannak a csapatodban az 'öreg rókák', ők biztos tudnak segíteni

Ami engem illet, a 7-8.dik dobásom ment mellé, mert későn vettem észre, hogy nem állok a táblával szemben.De miután korrigáltam, utánna az utolsó dobás betalált.
 
Evellon, most egy kicsit belédkötök, bár nem szívesen


Az a vívás az csak annak ment jól aki ilyen típusu fegyverrel harcol, vagy annak aki tanulta a tőr vívást.

Speciel a többség csapatnak segédfogalma nem volt róla, hogy hogy is kell azzal vívni, mivel egy teljesen más fegyver, mint amit a csatamezőn használtak..Én se índultam benne, mert még soha nem volt a kezemben ilyen fegyver.(Érthető okokból)

Ennek a fegyvernek semmi köze nincs a középkori víváshoz, és talán ezért nem meglepő, hogy sokan csak csalapáltak vele.

Éppen ezért ebbe is bele kell kötnöm, mert már az is sokkal szimpatikusabb lett volna, ha 2 egyszerű fa bottal ment volna a vívás.Ha jól emléxem az volt ellene a kifogás, hogy 'Ne verjük már szét egymás kezét meg egymást'.Asszem ezt mondta az egyik illetékes a gyűlésen.

De könyörgöm, haditornászok vagyunk, a többség már valószínűleg hozzászokott az ilyen apró sérülésekhez.

Mellesleg aki egy kicsit is tud már vívni, az megtett volna mindent, hogy ha nem muszáj, akkor ne ölje meg a másikat.

Nah erről kb ennyi volt a véleményem.
 
A csapatotok belin, Rezsőn lehetett látni, hogy vívott, mert iszonyatosan jól forgatta a tőrt, ezt mi is elismertük csapattársaimmal, mikor néztük, és ez így van rendjén. )
De azért mi sem maradtunk le nagyon, mert a mi csapatbelink aki indult aszem ő is vívott, és így mi lettünk a másodikok.

Én személy szerint nem voltam megelégedve a dobásommal, mivel mindegyik talált volna, csak kiesett, akár milyen erősen dobtam.
Az utolsót már izomból dobtam, de semmi eredménye nem lett mert az is kiesett. ((
De majd jövőre másképp lesz. )
 
Ja amúgy azért nem lehetett a másik oldalon a tábla mert a vendégek olyanok mint a birkák és megállnak nézni még a tábla mellett is. Ahol meg a tábla állt az nem gázos hely mert fal van csak estére tették a dolgot. Na az volt gáz. A napra nem gondoltak. De nagyon ügyik voltatok. Te is Elyross, hoztátok mindennek ellenére a formát A vívásban meg az tetszett h rendes vívótanár(spec az enyém ) volt és senki sem reklamálhatott mert ő meg tudta mondani h mit miért adott v nem adott meg. Csak ezt csinálja és ért hozzá. Meglát minden kis apróságot. És nem az a lényeg h ki vágja a másikat jobban fejbe hanem h ki volt a támadó. Itt látszott h ki milyen szinten áll. Volt aki nem sok semmin (de ezt csak súgva). Rezső meg klasszis volt!! Bocs h hazabeszélek, de mi nyertük. Na Elyross jövőre teperhetsz
 
Ha az egrire gondolsz akkor persze h szerepeltem
Egri nő voltam, íjászkodtam, vívtam énekeltem a végén Már csak a hastánc hiányzott Elyross szerint elment az ének.. :P Csak izgultam Amúgy a tavalyi darabot jobban szerettem(talán mert verekedős meg frappáns volt). Azt láttátok?
Diósgyőrben meg a nászmenetben voltam de nem tom h mi minden történt mert mint mondottam volt nem voltam az elejétől. De nekem így is felejthetetlen A vár közelben laksz?Az tök jó. Én is itthon közel lakom. Nekünk a csapatban az már otthon van
 
Gratulálok, hogy benne voltál a kiséretben. )

Evellon te is szerepeltél az idei robbantgatós előadásban ugye?

Kt játszottál?
 
Szerintem az volt a poén, hogy nappal szemben dobáljuk

Én is jól éreztem magam, egyedűl azt a bizonyos ebédet kifogásolom aminek a menüje kb ez volt: Húsos háj vízes kenyérrel)

A többi csapat bemutatója is tetszet de Elvellonnak már mondtam, hogy vannak hiányosságok bizonyos csapatoknál.Itt most elsősorban a vívásra célzok, mert ott olyan abszurd dolgokat láttam, hogy csak szörnyűlködni tudtam rajta.(Pl a nyakvágást a fej felett ütötték vagy a csákány technikánal úgy fogta meg a kardot a csávó, hogy majdnem hasba szúrta saját magát, meg ilyenek)

Jah, meg benne voltam a Diósgyőriek kíséretében is
 
Szerintem nagyon jó volt. )
Ha megengeded csak egy problémám lenne. )
miért naplementében és a nap fele állt a céltábla a dárdadobó versenyen? )

Egyébként iszonyatovan jól éreztem magam. )
Nem csoda, hogy nem tudtunk beszélni, hisz olyan sürgés forgás meg tömeg volt, hogy egy tűt sem találtál volna meg. )
De majd ahogy mondtad bepótóljuk. )
 
Az Egri Vitézlő Oskolában vok. Aham voltam Diósgyőrben csak én szombaton mentem mert nyelvvizsgám vót
Szal ti ismeritek egymást? Piszkok! Na ezt bepótoljuk! Mondjuk Egerben mindig az a nagy rohanás van Végvári alatt úgyhogy nem csodálom h nem beszélgettem annyi mindenkivel. Amúgy mit szóltatok a mostani Végvárihoz? Ez sztem még tőled sem kérdeztem Elyross.
 
Nem is tudtam, hogy voltál Diósgyörben Elvellon. )
Melyik csapathoz jársz? )

Köszi mind a kettőtöknek a képet. )
 
Igen csak fura, de én megpróbáltam minnél több haditornással személyesen megismerkedni. )

Mint pl. Elyross-al. Ugye elyross? )
 
Oksa köszi majd megnézem őket. )
Ezek szerint akkor ismerjük egymást.
Elyrosst szerintem jobban ismerem, de majd kiderül.

Ha gondolod legközelebb leülhetünk beszélgetni Elvellon
 
Én is elkűldtem a magam kis fotóját
De arra nem számítottam, hogy az egyik udvarhölgyünkkel leszel egy képen!

Köszi a képet.
 
De jó, rád emlékszem Diósgyőrből meg Egerből is!!
Hmhm Zsongvölggyel fényképézkedünk? Azért hihetetlen h egy csomószor találkozunk mi haditornászok és neten kezdünk el beszélni. Óriásiak vunk
Küldöm én is a képet
 
Elvellon, Elyross a képet elküldtem az email címetekre. )

És én is szeretném ha küldenétek képet.
 
Elvellon, hova küldjem a képet???
ha küldesz küldd az email-címemre. )
 
Nekem is!!!!!!!!!!Én is kérek képet
Ha szeretnél én is küldök Végre. Egyre többen vunk
Lehet túlélem a köv évet Diósgyőrig Na mit szólsz Elyross? Mégis foglak boldogítani!
 
Ha küldenél egy képet azt nagyon megköszönném. )
És ha gondolod én is küldhetek egyet. )
Hátha egymásra ismerünk. )

És hova küldhetem a képet?
 
Én jómagam a ZVHHE tagja vagyok és nemegész 1 hónap múlva lesz 2 éve, hogy ütöm a vasat

Ha gondolod, küldök neked képet magamról, hátha megismersz
 
Diósgyörben voltam mivem a Diósgyőri vár mellet lakok közvetlen. )
Egerben is voltam július 23-24.-én. )
Szoval minda két helyen voltam.
Ha tudok elmegyek a két nap valamelyikére, mert ahogy leírtad igen csak jónak igérkezi. )
 
Nem vok én fáradt(annyira). Hm kissé sokáig aludtam... Ez az ami velem ritkán fordul elő. Hol van még a végvári?! Ne fájdítsd a szívem Elyross!
Nem akartok a Budapest parádéra feljönni? Kissé fura helyszín de hát ha egyszer oda hívtak minket...
Én egri vok a többiek meg majd elmondják ki honnan és hogyan Diósgyőrben v Egerben nem voltál az idén? Elyrosst meg még Szentesen is láthattad Hát nem kicsi a világ?
Ja és mindenkinek ajánlom h jöjjön el vagy szept17én Eger ünnepére, de az október 17. az egri vár napja és akkor egész nap fenn leszünk+lesz egy csomó progi, az utolsó osrtom napja miatt. Szal egy napra újra végvári... na milyen ötlet? ;)
 
Köszönöm ezt a sok üdvözlést.
És nagyon örülök, hogy ennyien ilyen társaságot sikerült találnom. )
 
No.

Wolio, Elvellon, pihenjetek ki magatokat ha tudjatokNemsoka itt van a kovetkezo Vegvari, addigra jo lenne ha frissek lennetek

Zoli Hood, orulok, hogy te is csatlakoztal a forumhoz!
 
  ... | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | ...
Nézet:
Filmek, TV | Humor | Zene | Sport | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.