Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Vállat vállnak vetve
Küldd el képeslapként!
... Így küzdenek a csatatéren a Túlélők Földje kalandozói. Ezen a földön szükség is van az állandó harckészültségre, hiszen hol a portyázó szörnyek, hol a más vallási elképzeléseket magukénak tudó harcos papok támadnak Ghalla fiaira és leányaira.
Nézz szét a galériában!
2. Termikrajzás – zárás
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
A Sötétség Kora - helyzetjelentés

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
HKK online, TF online, Argum City (49)
Épülettervezői pályázat 2. (11)
A Sötétség Kora - helyzetjelentés (7)
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)

További témák...

2024-04-29 08:46:52 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Nézet:
Ment Neked egy privát üzi. Remélem elolvasod.
 
ja és ne baszogassátok egymást! :P
 
Most is Te hergeled magad!
 
Maradjunk annyiban, hogy nem értem Ügyvédurat, mert semmi konkrétumot nem látok a hozzászólásaiban. Van egy bazinagy téveszméje a 220-as területekről, mint a legtöbb olyan játékosnak aki még messze van attól a szinttől. Ez nem baj, de az már vicces, hogy erre a téveszmére alapozva felhergeli magát. (igen, mielőtt odamentem, én sem gondoltam, hogy 2000+ pontos szörnyeket reálisan le lehet hentelni, de azért nem ugrottam a Tiszába ) A HUF-arany váltós dolgot meg már nem is említem - megintcsak semmi konkrétum, legalább annyi, hogy kitől hallotta, de meg van róla győződve. Azt hiszem, tudnék róla ha a Kft ilyet csinálna.
 
igen, a JÁTÉKOSOK. de nem a kft! mert te ez utóbbit állítottad!! erről viszont sosem hallottam és nem is nagyon hinném el!
 
Nos remélem mostmár tényleg nem térsz vissza ide soha többet. Ugyanis marhára utálom amikor valaki a látatlanban engem értékel, 3 db olyan komment utnán leír, amiben van egy darab 'barom' jelző amit mostmár pecsétként kéne magadon hordjál.

Én azt hogy elhúzz a topicról nem azért írtam, mert más véleményen voltunk az arany és forint dologban hanem azert, mert akkora nagy baromsagot írtál az én egy soros hozzászólásom után, hogy az valami döbbenet.

És ez a mostani hozzászólásod is enyhén érdekes. Senki nem vitatta tőled azt, hogy lehet egyéni véleményed. Énsem. Csak amikor egetverő cifraságokat írkalsz, lehessen már pofam azt írni, hogy ugyan ne írd mar ide légy szíves. Had lehessen már. (ha neked lehetett, hogy odaírd barátom)

Amúgy a konstruktív beszélgetés nálad valami egészen különös dolog lehet... esetleg ha rögvest elkülldelek a francba tisztán és kereken akkor megértettél volna?

"Nem mondok neveket, mert akkor gondba kerülhetnek a magad fajták miatt" -> ezt meg jobb lett volna ha kétszer háromszor végig gondolod mielött ideírod.

Titusz
 
Kicsit lesüllyedve a Te stílusodra: Nagy sikered lehet az embereknél kicsikém. Úgy tűnik nálad a vélemény azt jelenti, hogy ugyanazt gondolod, mint én, vagy húzz a faszba a topicból. Ehhez csak gratulálni tudok. Remélem Te valóban a megtestesült Drál lovag vagy, aki előbb mindent tanulmányoz, megízlel, megkóstol, megtapasztal, mielőtt egyetlen árva szót is szólna a dologhoz. Igaz ez politikára, jogra, közgazdaságra, stb...

Visszatérve másra. vagy elhiszed a Forint-arany dolgot, vagy nem. Nem mondok neveket, mert akkor gondba kerülhetnek a magad fajták miatt. Én nem ítélem el őket, ehhez kell egy ember belülről is. Nekem is felajánlották hogy segítenek. Ennyi. Te elhiszed, hogy Jacko pedofil? Elhiszed, hogy Orbán "tippeket adott"? Elhiszed, hogy a Forint mesterségesen felülértékelt?

Tudsz mondani bármi konkrétumot is a dologról?

Akkor? Én mondtam valamit. Nem azért, hogy mggyőzzelek, vagy ráderőltessem. Higyjél amit akarsz, nekem nem fáj, nem leszek tőle kevesebb. Jogod van azt hinni amit akarsz. Nekem is. Akár rólad, akár másról. Valami ilyesmit szerettem volna itt leírni. Nyugi, takarodok a topicból, te meg itt maradsz. Jó szórakozást.

Egyben bocsánatot kérek azoktól, akik valóban konstruktívan álltak hozzá a véleményemhez, mert voltak olyanok. Velük szívesen beszélgetek.

Bye
 
Nem is vitatom, hogy az objektívabb.
 
Véleménye lehet. Viszont ha valaki olyan cáfolja meg, aki személyesen átélte az adott szituációt, akkor utóbbi személynek fogok igazat adni.
 
Persze, a hímes tojást, meg a télapó sz*rja. Ilyen nincs, egyébként is jogászként tudhatnád, hogy bizonyíték nélkül nem vádaskodunk, mert minket perelnek be érte...
 
Az egész topicot folyamatosan olvastam. Igaz, h hevesen reagált, de ezzel nem Téged támadott, hanem azt védte, h hadd lehessen saját véleménye.
A pénzes ügynek szerintem sincsen alapja, az lenne a vég. Már így sem lehet ap-ban tartani a versenyt a magamfajta egykaris játékosoknak a rabszolgásokkal...
 
Te se olvasol vissza látom. Csak azután reagáltam így miután az én egyszerű megjegyzésemre (ami szerintem helytálló és egyáltalán nem lebaszás és leugatás)

Igy szolt: "Ígyvan. Csak olyan fejlesztésről mondjal velemenyt amit ismersz"

Ha valaki ezek után úgy reagál, ahogy ő szerintem barom. Bocsánat.

A pénzes dolog nem igaz. Szerintem.
 
A srácnak nagy vonalakban igaza van,1 ébként kéne szerintem lebarmoznod azért, mert ezt az ap-HUF dolgot esetleg összekeverte./remélem, h nincs valóságalapja.../
Meg honnan kéne tudnia, h hol kalandozol? Mivel reagáltál rá, ezért gondolta, h 220+os vagy.
Véleménye lehet a 220+ról akkor is, ha nem kalandozott még ott. Ezért nem kell leugatni, ha más, mint a Tiéd. Ha valaha még ott jár, majd lehet, h változik a véleménye, ha nem, nem.
 
És még az ilyen lép be 'Ügyved úr' néven. Barom.

Pénzt aranyra tudtommal a Beholder kft csak úgy vált, ha befizetsz a számládra pénzt, majd a karaktereddel pénzt gyártasz
Az, hogy a játékosok vesznek aranyat ill eladnak az más tészta. (vagy tapos cuccokert huf)
 
Remélem soha többet nem lépsz vissza a Beholder homepage-re és még csak a számítógépet sem kapcsold be. Az ezutáni hozzászólásod után több dologra jöttem rá:
- Azt sem tudod mit írtam a fórum előrébb lévő részeiben.
- Azt hiszed, hogy lebasztalak.
- A véleményemet már a fórum régebbi részeiben bőven kifejtettem.
- Azt hiszed, hogy 220+ on vagyok, de nem. Ugyanis nyugaton vagyok. (bár lehet hogy 8 éve jatszom)

Ha ezt még véletlenül olvasod, akkor a viszont látásra.

Az 'ugyanezt' rövid i vel írják.

Titusz
 
ott volt benne az es viszont is, de amit mondasz igy akkor se tobb, mint vadaskodas
kicsit konkretabban ha irnal valamit, mikor tortent, kinek volt ilyen lehetosege, vagy csak ilyen 5 eve az egyik haverom hallotta a haverjatol, hogy dolog?
 
Uccsó hozzászólásom, aztán már nem lépek be. Ezzel teljesen egyet tudok érteni. Én a 143. fordulómban 17. szintű vagyok (voltam). Sajnos nyugaton nagyon kevés hozzám hasonlóan alacsony szintű karakter járkált, vagy csak mocskosul fel voltak tápolva cuccokkal. Fordulónként sebeztek, loptak, álommérgeztek és mittomén (álá Sándor) mit csináltak velem. Tény, én hagytam ki 6-8 évet, de ez már sok. A csúcson kell abbahagyni, vagy valami ilyesmi. Én nem rabszolgáztam, nem voltam üstökös, nem voltam az ötödik, vagy hatodik fordulómban 7. szintű és nem kaptam indulásra kvazár páncélt. A jó ismerősök csatornától keletre, ideát csupa elmebeteg félisten. ENNYI! Akik élvezik játsszák! Akik nem, azok hagyják abba! Aki bármelyik miatt is megsértődik a másikra az kretén. Aki elmondja a véleményét azt a másik elolvassa. Aki konstruktívan válaszol rá az intelligens. Aki lebassza, az ismét kretén. Ismeritek azt a régi viccet, amikor a tanár megkérdezi a diáktó:

- Mi az a kollokvium?
- Két értelmes ember értelmes beszélgetése.
- És mi van ha az egyik hülye?
- Akkor a másik megbukik.

Na ennyit. Pá.
 
És ismét:

PÉNZT VÁLTANAK ARANYRA.

Forintot aranyra.

Magyar EU konvertibilis lóvét játékpénzre.

Ha még valaki azt ért ebből, hogy aranyat forintra azt csókoltatom.
 
Nos!
Ígérem, most szólok hozzá utoljára a témához.
Kavarognak bennem a gondolatok. Nyílván az én hibám, hogy nem jártam utánna, nem ismerem az előzményeket. Ha 3 játékos miatt megy a szarkavarás, akkor az tényleg durva!
Korábban azt írtam, hogy én is aláírtam volna azt a papírt, de valóban nem vettem figyelembe mindkét oldal érveit. Most már nem így tennék (és ez nem a benyalás kategória).
Egyszerűen sokmindenben igazat adok a 3 károsultnak is, de sokmindenben igazat adok Miklósnak is. Ezek alapján azt mondom, hogy majdhogynem jogos a bünti. Ha valaki nem először csinált ilyet és Miklós korábban is említette, hogy az ilyen típusú csalásért bünti jár, akkor OK.
Nekem is volt korábban bugreportom, ami nekem jó volt (igaz nem nagy dolog, de a következő fordulómban jól jött az a pár + TVP). Jeleztem. Gondolom javították azóta a hibát én pedig örülhettem a plussz TVP-nek.
Persze nem biztos, hogy egy ilyen típusú hibára én is rájönnék, ha csak egyszer csinálom - főleg, mert 4 naponta lépek, tehát nem kapkodó idegbetegként.
Szóval összegezve: Jogos a bünti és én tovább játszok, mert én igyekszem élvezni a játékot. (Ha valaki a 148. fordulójánál van és még csak 15. szintű, annak ezt el lehet hinni). Persze jó gyakni is, de nem minden!
Na pá!
 
Mit értessz az alatt, hogy nem tudok róla semmit? Olvasok, hallok, látom, nézem a neten a cuccokat, olvasom hozzá az infokat. Ha ebben az országban mindenki csak arról beszélne, amit maga is csinál, akkor a tízmillió kussoló országa lennénk. És már megint MINEK VESZED MAGADRA? Ha nem értessz vele egyet, ne engem basszál le, hanem fejtsd ki Te is a véleményed. Az nem vélemény, hogy ne szóljak hozzá, mert nem vagyok ott. Te meg ne szólj bele a nyugati dolgokba, ha 220+ on vagy. Vagy ez nem fordult meg a fejedben? Minden nézőpont kérdése. Úgyanez Chardonnay-nak is (aki asszem KT vezetőm
 
Ígyvan. Csak olyan fejlesztésről mondjal velemenyt amit ismersz.
 
A beholder aranyat vált HUFra és viszont, vagy mi? Ez biztosan nem igaz! Kitől hallottad?
 
Ügyvéd úr, akkora baromságokat hordtál össze a 220-ról, hogy javaslom: juss el előbb oda, aztán kommentáld. A legjobb fejlesztés eddig. És igen, pont ez a hely ahol éppenhogy nincs olyan hogy mindent mindig leversz, talán csak a legnagyobbaknak. De ne zavarjon.
 
Szia!

Tetszett a peldad az allam/nyugdijjal kapcsolatban. Szerinted miert viszik egyre feljebb a nyugdijkorhatart?

Egyebkent hiaba erveltek a Beholder-nek, ha mar regen megmondtak, hogy a csaloktol tobbet vesznek el, mint amennyit nyertek...
 
kop,kop,kop!
A targyalast berekesztem!
A bíróság ítelethírdetesre visszavonul!
Ítélet: A jatekot nem szabad abbahagyni!
Indoklás: Ha ezt teszed, holnaptól nem leszel részese a TF-nek.
Nem lesz miről beszélni, jókat chatelni, és eggyel kevesebb ok, ami feldegsíthet. (már csak a szomszéd,és az anyós marad.)
 
Csak röviden.

Bugok az életben mindenhol vannak. csakhogy azokat, amikor észreveszik nem szokták visszamenőlegesen nullázni. Nézd meg éppen most megy a botrány a használatbavételi engedélyről. Nem stornózták a régi kérelmezőket. Az anyák megkapták a dupla GYES-t. Na és? Akkor most az járt jól, aki 2000-2002 között szült. Na és? Ettől nem fogom az asszonyt lebeszélni a 2007-es szülésről. A bug akkor bug, ha a meglévő szabályt áthágod. Ha programhiba (törvénykezési hiba, vagy nevezzük inkább joghézagnak) az ok, akkor azt nem illik büntetni. Igen sz****pó azoknak, akik akkor nem éltek vele. Lehet olyat is csinálni ám, hogy akkor mindenkinek jóváírok ezt-azt, akik nem "bugoltak". nem roppanna össze a TF. Képzeld el, ha mindenkitől elvennék a nyugdíjat, csak azért mert 1952-ig nem volt bevezetve és rájön az állam hogy ez rohadt magas kiadást jelent. Higyjed csak azt, hogy nyafogok és kiszállok. Egyszrűen nincs kedvem folytatni. Te soha nem hagytál abba semmit? Vannak olcsóbb és jobb szórakozást nyújtó dolgok. Minek fizessek érte, ha nem élvezem? vannak jóbarátaim, akikkel el tudok menni sörözni, dumálni, utazni, bulizni. Van egy melóm, nem a TF körül forog a világom. Ennyi. Nem több, nem kevesebb. Nem emiatt szálltam ki, ez mondjuk úgy csak megerősített benne. Nincs rossz szájíz. Aki élvezi csinálja, én nem kezdek bele egy "bojkottáljuk a TF-et" akcióba. Az Ügyvéd Úr meg azért van, mert a Wolfie nevet valaki lefoglalta korábban Amúgy is Jogatnácsos Úr!
 
- Ha Miklós észreveszi ezt a pénztermelési lehetőséget, és egyszerűen csak megszüntei, (megváltoztatja az árakat) akkor szerintetek most mi lenne? Az a három személy aki megszedte magát belőle szerintetek gyűjtött volna aláírásokat azért, hogy mi is megszedhessük belőle magunkat? Vagy csak röhögött volna a markába? Szerintem volt már pár olyan dolog a tf-en, aminek az előnyeit csak páran élveztek ki, majd "javítva" lett.. Melyik a bosszantóbb?

Esetleg ha úgy oldják meg, hogy elveszik az aranyat, visszaadják a matériákat, leveszik a matéria árát mondjuk 4-5 aranyra, akkor nincs ez az egész.

- Ugyan nem tudom ki, és milyen hangvételű levelet küldött kinek, de az elég valószínű, hogy Miklós idegei alaphelyzetben sincsenek drótkötélből, és mondjuk naponta többen cseszegetik vélt és valós sérelmeikért, mint az összes játékost bárki más összesen..

A telefontársaságok supportosait is naponta sokszor zaklatják a hülyeségeikkel a userek, mégis, ha elküldenek valakit a picsába, könnyen elveszthetik az állásukat...szóval lehetsz akármilyen ideges, a usert emberi hangnemben kell felhomályosítani.

- A több ezer forintos (netán 10000 forintos) számítógépes játékokban is bőven vannak hibák, és elég sűrűn adnak ki hozzájuk javításokat is.. És a sok ezer forintos kábeltévén is előfordul, hogy hiányzik néhány csatorna.. És akkor mi van? Az élet minden területén vannak "bugok", és aki ezen áll neki stresszelni, hogy a tf-en is vannak, azt nagyon irigylem a problémáiért...

Na de egy tvtársaság nem fogja neked kiküldeni a számlát arról, hogy 2 hónapig ingyen nézted az HBO-t és azonnal fizesd be az előfizetési díj 1.5x-ösét.

-És ha már nincs több érvem, akkor most húúú, és abbahagyom a játékot..

És ha lenne a TF-nek értelmes konkurenciája, már rég megtette volna a játékosok jelentős hányada...

- Abban is sokaknak igaza van, hogy régen nem ilyen volt a játék hangulata. Ki tehet erről? Nyilván a játék tervezői is, meg az ilyen játékosok is, akik a játék kiskapuit kihasználva jutnak előre. Ha lebuknak, akkor meg sértve vannak..

Én úgy vettem észre, hogy mindkét oldal megsértődött. Mindkettőnek volt rá alapja (más és más).
 
Néhány gondolat az elhangzottakhoz:
- Ha Miklós észreveszi ezt a pénztermelési lehetőséget, és egyszerűen csak megszüntei, (megváltoztatja az árakat) akkor szerintetek most mi lenne? Az a három személy aki megszedte magát belőle szerintetek gyűjtött volna aláírásokat azért, hogy mi is megszedhessük belőle magunkat? Vagy csak röhögött volna a markába? Szerintem volt már pár olyan dolog a tf-en, aminek az előnyeit csak páran élveztek ki, majd "javítva" lett.. Melyik a bosszantóbb?
- Ugyan nem tudom ki, és milyen hangvételű levelet küldött kinek, de az elég valószínű, hogy Miklós idegei alaphelyzetben sincsenek drótkötélből, és mondjuk naponta többen cseszegetik vélt és valós sérelmeikért, mint az összes játékost bárki más összesen..
- A több ezer forintos (netán 10000 forintos) számítógépes játékokban is bőven vannak hibák, és elég sűrűn adnak ki hozzájuk javításokat is.. És a sok ezer forintos kábeltévén is előfordul, hogy hiányzik néhány csatorna.. És akkor mi van? Az élet minden területén vannak "bugok", és aki ezen áll neki stresszelni, hogy a tf-en is vannak, azt nagyon irigylem a problémáiért...
- Ha Miklósnak kevesebbet kellene foglakozni a nyafogós kategóriába tartozó játékosokkal, valószínűleg több ideje jutna egy bugmentesebb játékra is.
-És ha már nincs több érvem, akkor most húúú, és abbahagyom a játékot..
- Abban is sokaknak igaza van, hogy régen nem ilyen volt a játék hangulata. Ki tehet erről? Nyilván a játék tervezői is, meg az ilyen játékosok is, akik a játék kiskapuit kihasználva jutnak előre. Ha lebuknak, akkor meg sértve vannak..
Aláírhatnám így is: Mérnök Úr. De nem teszem.. :-)
Logan
 
A győztesek, soha nem adjak fel!
Mert, akik feladják, soha nem győznek!
 
Tisztelt Miklós! (Gondolom a Miklós név Tihor Miklóst jelenti és ennek fényében írom meg a véleményemet)

Már volt más is, aki a fórum elején ugyanezt írta, de én egy kicsit tovább ragozom. Ha valamit azért programozol, mert jó szórakozás, vagy veszel egy társast 3000-10000 Forintért, akkor reklamálhat a társas tulaja, vagy a játékvezető, mert az szórakozás. Amikor egy gazdasági társaságot alapítassz és készítessz egy FIZETŐS játékot, ahol egyesek (pl. én a sok lemaradásom miatt) havi 10-15000 Forintokat fizetek neked, akkor elvárom, hogy ezért egy hibátlan progit csinálj. Nem vagyok beképzelt, újgazdag bunkó, bár lehetnék az is, de havi 10 rongyért én sok mindent elvárok. Tudod havi 10 ezerért én 8-9 órát telefonálok és éjjel-nappal van vonalam. Ugyanennyiért éjjel-nappal van 1024 kbit/sec. korlátlan internetem. Vagy írhatnám azt is, hogy a teljes TV előfizetésem, ami éjjel-nappal megy 8600 Forint. Ezért a havi 10 rugóért (2 karakternél 2 napi lépéssel néha efölé ment) én kapok egy 4-5 oldalas játéklapot, ahol (mint kiderül) bugok is vannak. Nem tudom tudod-e, hogy a Star Wars interaktív netes előfizetése mennyi? És azért (már megbocsáss) ennél csillagfényévezredekkel jobb játékot kapsz. A TF hangulata az, amit a játékosok egymás között "összehoznak". Én (úgy emlékszem) 96-ban kezdtem, akkor ez haláli nagy játék volt. Csupa felfedezetlen kalandozási lehetőség, megismerni való világ, stb... Sajnso a pénz imádata itt is eluralkodott. Ma már TF térkép alapján "megtervezi" előre mindenki a 10-20 fordulós játékát. A neten mindent tudok mindenről és én vagyok a "marha" ha 20. szinten nem tudok fordulónként 8-10000 TP-t összesezdni (mert hülye vagyok hogy ekkor és ekkor ott és ott nem ezt csináltam. Bocs, de ez is BUG. Ennyi erővel egy labirintus játékot is kezdhetnénk és az a menő, aki a térképet ismeri és előbb kijut, míg aki szeretné felfedezni, az egy pancser barom. Túlságosan elszaladt a szekér egyesekkel és ezt már nem tudod visszafordítani. 220+ (ahogy én látom) erről szól: Sok-aposztróffal-könyökölj-bele-a-klaviba nevű szörnyek olyan stattal, ami kihívás az ottani félisteneknek. Cuccok, amik 60-100+ adnak, mert már a legyőzésükhöz is az kell. Kihívás nix, csapd agyon, vedd el, mert azzal csaphatod agyon azt, amitől elveheted amazt, amivel majd... Kezd az egész lapozgatós könyv feelinget venni, ahol "úgy érzehtetted", hogy sok lehetőség van, pedig csak egy irányban lehetett végig menni. Sok beszédnek sok az alja, kiábrándultam, de nem a TF-ből, hanem PONTOSAN HOGY SZERETNÉM MEGŐRIZNI MAGAMBAN a TF EREDETI HANGULATÁT. Amilyen volt valamikor 96 körül. Négy nagyon jó ismerősömet (remélem mondhatom Barátomat) ismertem meg a TF-en keresztül, és még sok más jó fejet. Ezt mindenképp Neked köszönhetem Miklós és a játékodnak. De ennek így nem látom tovább értelmét. A II. világégés után, amikor mindenki újonnan kezdi 1. szintről tök új helyen vadonatúj ismeretekkel, akkor ismét találkozunk és (remélem) nem fogom sajnálni a havi 10 ezret. Bocsánat a hosszú monológért, de ezt ki kellett adnom magamból. üdv mindenkinek, Wolfie
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.