Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Egy segítő kéz
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Hogy mit is jelent egy Közös Tudatba tartozni? Társakat, akikre számítani lehet, ha bajba kerülnél a Túlélők Földje ádáz és küzdelmes mindennapjaiban.
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala 2024 videók
Manaszipoly zén bemutató
HKK Időutazás: Kreátor Műhelye
Ajándéksorsolás május + áprilisi eredményhirdetés
Tavaszi MondoCon 2024. 04. 27.-28. – Eredményhirdetés

A lista folytatása...
Hatalom Kártyái - Versenykiírások
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8143)
Lapötletek (64964)
Manaszipoly zén bemutató (11)
Excelsior (1003)
HKK Időutazás: Kreátor Műhelye (13)
HKK kérdés? (47092)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

  ... | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
Nézet:
Majd meglátjuk én azért tartom veszélyesnek mert túl sok pakliba fér bele mivel tárgy megfogni is nehezebb mint egy varázslatot. És sokat is büntet szóval leszedni se könyü.
egyébkén elsö kör lépéselönyel:
magzat, orgling kártevö, gnüild ifjonc stb.. áldozás+csont=gomba Megfelelő alkalom 30 sebzés de szerintem még legalább 10 módon el lehet sütni az elsö körben. Egyébként meg akkor emiatt a lap miatt minden pakliba be kell majd rakni a fehéret? Na ne!
 
Poéngyilkos
Am meg 1. kör Molluszkkal: Epikus-Írtóztató-Káoszkapu. és hajó! Game over
 
Te úgyse leszel ott.
 
Amikor a zászlóshajóra nézek, mindig a KGK jut az eszembe . Nagyon jó kis lap, csak Molluszkpárti . De majd pár gyngy-t is mutassatok légyszi, mert készülni is kéne frissen bontottra
 
A zászlóshajó egy iszonyat papír, erre is építettem paklit . Bűvös erdő-Rakshallion főmágus mellett elég vicces volt és akkor még volt a listán egy épület keresés is, amit meg apró kívánsággal lehetett előszedni . Nem volt stabil pakli, de érdekesnek viszont az.
 
Köszi, hogy megspóroltad nekem az időt, hogy elmagyarázzam nekik a dolgot . Nekem egyszer jött ki első körben tizenvalahány játékból, amikor az ellen kezdett és 6 lapból mindent összemákoltam... Viszont egy csomó alkalommal befagyott a pakli, amikor pl. sok védőlapot vagy manatermelést húztam. Egyáltalán nem halálos egy rá épített deck sem. És még csak nem is játszottam szabálylapra építő deck ellen, akkor mi lett volna? (bár a side-om a bilincsre lett kiélezve)
 
Na ez már valami . Alakul ez a kiegészítő...
 
Ez lett volna a szinesito szoveg, ha van meg hely )
 
Ne érdekeljen ha esik a hó
a porba aláz a zászlóshajóóóóóó-ó!

Jó kis lap.
 
A Manifesztációk egyrészt repülnek, másrészt annyira nem használják őket, hogy ha verseny előtt felírod, hogy kéne 3 kölcsönbe, biztos lesz valaki, aki odaadja neked.

Arra, hogy azelőtt nyerni lehet, hogy vp-t kapnál, megkérdezem, hogy a megfelelő alkalmat miből játszod ki és honnan termeled meg az áldozandó lapokat? Teljesen egyetértek a Csető Zsolti véleményével, lehet pakli építeni erre a lpra, ami nem is lesz egy rossz pakli. De egy csak a kombóra kihegyezett paklit, ha túlzottan bevédünk, akkor a szabálylapos paklik ellen leszünk necces helyzetben, ha meg Rúnázunk, akkor az ötlapos deckkek keseríthetnek meg minket. Vannak lapok, amikkel nagyon simán kivédhető a pakli, az, hogy most nem használunk így Döntöttemet, meg Thaut, nem azt jelenti, hogy nem kerülhetnek vissza a játék körforgásába. Az első körös indulásra és nyerésre építenek pl. az Arochos és a Hatodik napon kombók is. Az egyik ott van a versenyasztalokon, de azért nincs dominanciája, a másikat sehol sem látjuk, pedig nem gyengébb a kombó. Amúgy sztem van a komvóépítésre egy Megfelelő alkalomnál job lap . De ha Lépéselőnyözünk, akkor az ötlap és a szabálylap is neccessé válik...nem irreális ez.
 
Mondjuk egy Szilx az imperátor megteszi erre a célra
 
Bár, ha van valami élelmes játékos, és véletlenül használ a paklijában 3 Tolvajszem (új)-at, és 3 mana befektetéssel (aminek azért nem árt létre is jönnie, amire kb. 50/50 % esély van) kidobatja a 3 gombát a semmibe, akkor a túlélési esélyei exponenciálisan növekedhetnek...
 
Azt kihagytam, hogy lehet ellene védekezni az Így döntöttem nevű lappal is, mivel arra az első 3 körben nem lehet counterelni. Viszont ezt a lapot az újkori hkk-s pályafutásom alatt egyetlen embernél láttam használatban, Török Péternél. Nem is lehet elgondolni, hogy ebben a lapban mennyi és mekkora potenciál van. Vegyük csak példának Xed-et. Ugyan visszakeverve nem rakhatok ki másik gombát (ha esetleg a gonosz ellenfél, elvette volna a képességét, de sok más hasznos 2 csontos tárgyat ki tudok rakni, amitől szegény anyukánk annyira fog csuklani az ellenfél jóvoltából, hogy nézni is öröm lesz...
 
Jó akkor kell egy 1 vps repülő lény vagy valmi token termelő lap de akkor se nehéz kihozni az első körben.
 
Igen sajnos pofátlanul sokat is büntet. 2 ér 10 sebezni is nagyon durva.
 
Persze azt se felejtsük el, hogy a Spórák és az Energiaital kijátszásához nem árt ha van vp is a tarsolyunkba. Vegyük bele a képletbe azt is, hogy a gonosz ellenfél akinek a paklija a gombákra lesz kihegyezve, tutira nem fog használni a nullás counterekből legalább 18 darabot és biztos, hogy nem fog beletenni legalább 3 Cselvetést is. Ha ezeket is hozzáadjuk az egyenlethez rögtön láthatjuk, hogy meg fog jelenni egy olyan lap ami a semmiből előugorva képes 30-at sebezni (Szilmill spórák, Kisebb jégdémon, Sokszínűség elmehet a búsba, Thauglorendont pedig csak a megrögzött védekező játékosok fognak használni). Szóval azt kell mondanom, hogy akárki akármit is mondd, ezt a lapot alapvető hiba lesz kiadni. Azt is elárulom, hogy miért: egy lap igazi ereje akkor jön elő, amikor nem az x tesztelő forgatja, hanem a sokszor x (néha nagyon elborult elméjű) játékos, akik képesek azért éjszaka fenn maradni és kiagyalni, hogy ez a gomba, milyen lapokkal működhet maximális fordulatszámon. Egész eddig az volt a vita, hogy a játék mennyire gyorsult fel és egyre több a második-harmadik körös győzelem. Kérdezem, hogy ezzel a lappal kiadva nőni vagy csökkenni fog az extrém gyors meccsek száma??
 
Volt olyan aki felkészülés mellett gombákat másolt?
 
"A gomba ellentétben lépéselönyel 2 lapból nyerés az első körben úgy hogy az ellenfél még vpt se kapott."

Két lapból nem nyersz Lépéselőny mellett sem, mert kell 1 mana a gomba képességére is.

Többen is játszottunk kifejezetten a gombára épített paklival a tesztelésen, és ha jól rémlik, akkor senki sem tartotta túl erősnek.
 
Meg az is érdekes, ha behúzol 2 gombát és/vagy lemásolsz valahogy egyet. Ugye 10 ÉP-s büntetése van, tehát akkor már le se lehet őket szedni...
 
Szerintem nics igazad. A manifok nem repülnek és Urek is. A sporák "csak" 9et gyógyítanak szoval 30 sebzés után még mindig -1ben vagy de azt se felejtsd el hogy ahhoz vp kell a gombával már az előtt nyerni lehet hogy az ellenfél vpt kapott.
 
Sztem meg erősebb is. Alapjáraton eggyel olcsóbb, két Ősi menifesztációval gyakorlatilag nem is 30, hanem 40-es ütés van, de 2 Orzag managömb is lehet, jobban ellehetetleníti az ellenfelet, mint a Gomba. Ez a 30-as sebzés soknak tűnik, de ha belegondolunk, lent van egy Szillmil spórák és a kezünkben egy Energiaital már túl is éltük . És ez is 'csak' 2 lap. Erős ez a Gomba, meg a rá épített kombók, de nem irreálisak.
 
Azért az a kombó nem halálos csak erős.
A gomba ellentétben lépéselönyel 2 lapból nyerés az első körben úgy hogy az ellenfél még vpt se kapott. Akkor is ha az ellenfele hálocsapdával játszik. Azért ilyeneket nem nagyon szokás engedni.
 
Én nem értem a parát a gombát illetően. Már most is létezik A hatodik nap + Megfelelő alkalom, és a kutya sem használja hagyományoson.
 
Szerintem a gomba anyira durvan hogy vagy le lesz FAQolva hogy nem lehet leszedni róla a jelzöket vagy betiltják.
 
Megrontott lélek: KEMÉNY
 
Lájk ;)
 
Az új lap meg nem lesz kedvencem, de a saját paklijába nagyon jó.
 
Nekem elindította a fantáziámat. Erős lap, de sztem nem irreális. Amikor egy vp-ből az ember 9-et tud gyógyulni egy lappal, akkor azért még ez a 30 sem kivédhetetlen. És van egy érdekes áramlása. De nem biztos, hogy a Megfelelő alkalom a legjobb gyak-nemgyak mellé
 
Lelki szemeimmel látom, minden győztes pakli úgy fog kezdődni, hogy: 3 Gomba

Megrontott lélek: a képe nagyon ismerős
A képessége pedig nagyon ott van, tud ez mindent ami kel egy ÉH- pakliba.
 
Megrontott lélek nagyon jó kis lap lett mint képileg mint tulajdonságügyileg! Sok képesség, mindegyik hasznos, mégsem váltja meg a világot. Grat a kitalálójának!
 
  ... | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.