Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Ork bérgyilász
(Túlélők Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Az orkok kitűnő bérgyilkosok: olcsók és nem kár értük, ha netán elvesznének a küldetés teljesítése során. A városok szívében élő titkos alvilági szervezetek ezért előszeretettel alkalmazzák őket a piszkos munka elvégzésére, ha valakit el kell tenni láb alól." - részlet az Encyclopedia Fantasiából
Nézz szét a galériában!
Ajándéksorsolás május + áprilisi eredményhirdetés
Tavaszi MondoCon 2024. 04. 27.-28. – Eredményhirdetés
Legendák Viadala - beszámoló
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47092)
Lapötletek (64961)
Legendák Viadala (47)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8142)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
mit szólnátok hozzá ha a januári beholderes versenyen találkoznánk, megbeszélnénk a Miklóssal meg a Balázszsal is a dolgot (támogatás)
és akkor eldöntenénk mikor és hol legyen
 
sztem Győrből és Sopronbóllehet számítani min10 emberre
 
segítek én is szívesen
 
én szívesen segítek
 
Én készen állok
 
Nyíregyházáról számíthattok 2 emberre (ha szállást tudtok biztosítani )
 
Játékosok!

Az a véleményem, hogy január végéig próbáljuk meg felmérni azt, hogy mely városból előreláthatóan mennyien jönnek, és eldönteni legkésőbb febr. elejéig a helyszínt és akkor az időpontot. A program, tervezett versenyek ...egyéb ennek tükrében tavasszal-nyáron kialakulhatna, azért minimum 1 hónappal az esemény elött, hogy legyen elég idő "kampányolni" is. Ha nem bánjátok, akkor én elkezdek kuncsorogni a Holdfényteam Kft-nél, támogatásért cserébe szponzor, és esetleg jöhetne is standolni. De ugyanigy lehetne a többi cégnél is, Sárkánytűz, NewOrk és Behó. Vannak jelentkezők akik a többi üzletet megkeresik?

Javaslatom még annyi, hogy ne szórodjon nagyon szét a szervezés, beszéljük meg, hogy kik azok akik ténylegesen részt vesznek ebben és a szervező munkát végzik. Természetesen minden segítség jól jön és elfogadott, de kell egy "team" akik ezt koordinálják.

Tehát akkor rajtam kívűl kik azok akikkel együtt visszük ezt végig?

Csocsesz.



Üdv!
 
36 hsz nem olyan sok. Még csak alakulóban van a terv és hbeszélgetünk, mi lenne a jó helyszín és időpont...de örülök, hogy valaki Győrről is írt.
 
hát én győri vok hol és mikor lenen a tali nincs kedvem végig olvasni az eddigi hozzá szólásokat Dx
 
Nekem az is megfelel...csak ezt majd szélesebb körben kell megbeszélni. De az az időpont is jó. Örülnék, ha Győr, Sopron, Zalaegerszeg hkk-sai is írnának, mert őket is szeretettel várjuk, akármennyien is vannak.
 
Akkor inkább augusztusban a nemzeti előtt? max jönnek a nemzetisek is kis bemelegítő gyakorlatra.
 
Nem tudom, max. június végefele...de sztem Istinek is lehetnek vizsgái júniusban, Csiga, ha jól sejtem érettségizni fog (ha mégsem, javíts ki), Robiról és rólad nem tudom.
 
Rövid leszek és tömör:-)

Nem akarom hogy ez az egész a behótol fügjön, a másik hogy nem látom akadályát hogy áldását adják. A bírókkal sincs gond.A július elejét távolinak érzem ... valami közelebb?
 
Sztem a nyári szünetben lehet, azzal nagy baj nincs. Egy július eleji időszakban, teszem azt, nem hinném, hogy annyira sokan nyaralnak, hogy az döntően befolyásolja a helyzetet, főként, ha már előre kiírjuk és lehet vele kalkulálni. Minden apróság miatt ne zárjunk ki időpontokat, mert műjus közepétől június végéig egyetemi vizsgaidőszak van, ami viszont érzésem szerint nem kevés embert érintene.

Kaposváron egyébként tényleg van alkalmas terem, ezt aláírom, a szállásokról semmit sem tudok, de biztos jó, és Pécs-Kaposvár busszal sincs messze, ami nekem külön jó...és ha esetleg Kváron mégis lenne gond a szállással (tudom, kicsi rá az esély, de azért szeretek mindenre készülni), akkor máris ok.

De persze kell majd a Beho áldása is az ötletre, meg szükség lesz bírókra is...bár ez utóbbi nem gond, mert én bíró vagyok, Isti is az, Vasas Daninak is van papírja, szóval ez talán megoldott.
 
lejebb linkeltem be szálláslehetőségeket
 
Nekem kaposvár megfelel az jó hely csak szállás nemtom h lenne megldva. De máshol meg semmit sem tudok szalNekem mindenesetre mind1 Én tuti ott leszek ha van rá lehetőség.
 
Természetesen én sem szeretnék túlválallni semmit. Ami a kisebb nagyobb rendezvényeket illeti, nekem is van tapasztalatom szerveztem is, ha nem is HKK esemény volt az. A HKK-n kívűli dolgokat csak azért irtam, mert olvasva a Kelet-Moi beszámolót feltűnt, hogy ott is mennyire érdeklődtek akár a társas iránt is.

Két nap bőven elég, egy hétvége. Nekem nincs bajom a Kaposvári helyszínnel, ha a szervezőtársaim is mind arra adják le a voksukat ám legyen. De szeretném ha az észak-nyugati régió is bekapcsolódna ebbe a beszélgetésbe.

30-60 fő között tippelek.

Üdv!
 
nagyjából én is ilyesmire gondoltam
 
Csak annyi hogy azért ilyen 100-150fő, ha ingyen decket kap mindenki akkor sem lesz.
Miskolcon kb 30-35 ember szokott lenni, mivel Nyugat-Mo talán egy picit frekventáltabb hkk-s hely, szerintem ott olyan 55-60 ember jönne össze(max), többre felesleges számítani.
 
Jó lenne ha Kaposváron lenne a találkozó!
 
igen, én ezt már írtam lejjebb, kb 100-150 ember (sztem első alkalommal nem is kell többre számítanunk) számára alkalmas a helyszín, a büfé kérdés megoldott, viszont tény, h nincs éppen a régió mértani középpontjában (de ahogy jannuss mondta, Miskolc sincs)
 
Ne akarjunk nagyon nagyot.. Csigával mi már több kisebb-nagyobb rendezvényt csináltunk Kaposváron, semmiképpen se szabad túlvállalni magunkat. Fel kellene mérni először is, h hány főre számíthatunk és hány napos legyen ettől függően várost választani. Kaposvár szerintem alkalmas lenne, Pécsiek tudják, h van egy kb.100-200(Csaba mennyien férnek be?) fő kényelmes fogadására alkalmas termünk is, közelben van büfé.
 
Állunk elébe ;)
 
Természetesen áll a meghívás. És a kihívás is, mert a Nyugati 1. és 2.ik helyezet ellen egy páros meccset kell játszanotok a "Magyar Bajnok" címért:-)

Majd valami normális nevet/rangot kitalálunk, tudom a nemzeti le van foglalva:-))

Üdv!
 
A 3. kelet magyarországi talit én nyertem a második pedig kövér Attila lett, a multkor pont beszéltük h mi lesz a nyugatival, merthogy meghívtátok az első két helyezettet. Nos mi megyünk szívesen bhol lesz is (igaz ha messze van akkor szállást igénybe vennénk =))
 
Egy kis komment:

1. engem az sem érdekelne ha csak 10-en jönnének akkor is jól érezném magam
2. ám én a Kanizsaiak nevében állíthatom, hogy 4-6 fő az aki részt venne (ha nem Nk-án lesz a verseny, ha itt akkor több)
3. Istit tegnap megkeresték és Bp mellől is jönnének eddig 2-en.

Rengeteg időnk van, még csak 1 napja indult a topic.

Ajánlom olvasgatni az alábbi fórumokat:
"Első Kelet-Magyarországi Hkk találkozó"
"3. Kelet magyarországi Hkk találkozó"

Már rengeteg ötlet kavarog a fejemben ... kibővíteni az egész rendezvény egy WOW TCG és társas partikkal, esetleg WOW miniature verseny is. Szf-on van is egy cég aki csinal ilyet, a Behoval karöltve egy nagy rendezvényt csinálhatnánk.

Hol vagytok Észak-Nyugatiak!!!!!!

Üdv!:-)
 
jó lenne felmérni kb hány ember látogatna el erre a rendezvényre
 
a győriek és soproniak kevesen vannak és még kevesebben akik fórumoznak is
 
Köszönöm az eddigi aktivitást. Szerintem egyálltalán nem lehetetlen. Ha megnézitek a Kelet-Moi példát ami Miskolcon van (szülővárosom), az sem éppen a földrajzi közepe a Keleti régiónak:-) Beszélgettem egy ilyen találkozó szervezés tennivalóiról Ádám Norbival, és az elmondásai szerint, anyagilag sem túl megterhető. Ha a városok válallják, hogy ebben is összefognak akkor nincs lehetetlen.

A helyszín kérdésére csak annyit hogy, megközelíthetőség szempontjából Szfehérvár lenne ideális, de ez csak az én véleményem persze Nagykanizsát preferálom:-P. Ugye amilyen ratyi a közlekedés és aki nem tud autóval jönni akkor az észak és déli összeköttetés csak Bp-en keresztül lehetséges, és az azért valljuk be elég tré. Várom az észak-nyugati régió csatlakozását is!
A balcsival csak az a baj, hogy nem találsz olcsó szállást...

De dönthetünk szavazással is, vagy közös megegyezéssel. A hely pedig művház, sőt még az önkormányzatok is támogathatják, nagy hírverés ...stb.

Akkor ha jól értelmezem, az eddigi városok és szervezők:

Bubu - Pécs, Baja
nagy.robi - Székesfehétvár
Csiga - Kaposvár
Isti, én - Nagykanizsa

Zalaegerszeg?
Győr?
Sopron?

Időpont: Fontos lenne mihamarabb tudni, de az alábbiakra gondolni kell:

- ne essen Behós versennyel egy időpontba
- nyári szünetet kerülni kellene, sokal elutaznak családdal
- mindenféleképpen hétvége és kétnapos (szo-V)
- ne essen nemzeti ünnepre
- ne legyen olyan szombat amikor dolgozni/suliba kell menni
- ne essen vizsga, felvételi, érettségi időszakba
javaslatom: tavasz vége, nyár eleje ... a Kelet-Mo-i ugyis ősszel van ha jól tudom.

Bocsi a hosszú írásért:-)
 
És az lenne igazán mindenki számára elérhető közelségben. Csak mondjuk arrafelé nem nagyon vannak hkk-versenyek. De talán plusz 1-2 óra utazást még mindenki bevállalna adott szituban, csak tényleg legyen meg a minőségi helyszín.
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.