Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Dezintegráció
(Túlélők Földje varázslat)
Küldd el képeslapként!
"He-he! Csak nem porrá omlott a kis barátod? Siess összeszedni a hamut, mielőtt még elfújja a szél!" - Urgod gonoszkodásaiból
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
Legendák Viadala paklibeküldés

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Legendák Viadala (42)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8141)
Lapötletek (64959)
HKK kérdés? (47085)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Nézet:
Kb. 20 perc.

Miért?
 
őőő... ezt mennyi idő alatt irtad le ?
 
Igen

Ugye nem voltam nagyon durva? Csak mert nem az volt a célom....
 
Jogos, jogos. Látom, te is pont az erdőszélinél zökkentél ki a kerékvágásból.
 
Bár tettem egy bizonyos fogadalmat, hogy nem szólok ehhez a topichoz, most mégis kivételt teszek

Előre szeretném közölni, ebben semmi moderátori bírálás, káromkodás, demonstráció meg hasonló nem lesz, csupán józanul érvelek (legalább gyakorlok a disputaversenyemre)

'Tényleg nagyon elszállt a ló némelyekkel'

Vannak olyan emberek, akik lehet, hogy azért szólják le a topicot, mert vitát akarnak provokálni. Az ilyenekről negatív véleményem van nekem is. De mint mindenben, a leszólásoknak is van igazságalapja sztem. Már nagyon régóta vagyok fönt a fórumon, így többbé-kevésbbé ismerhetsz engem....eddig a legtöbb topicnál indooltam, hogy miért szóltam le az adott témát, és hogy sztem miért kéne törölni/összevonni(kivéve az erdőszéli deckknél, de ott dühös voltam)...sztem ilyen kell, mielőtt még a fórum teljesen átláthatatlanná nem válik. Ha vki megindokolja, hogy miért értelmetlen egy topic, abban nem látom, mi a baj.

"Tényleg nagyon bosszantó, hogy ha nyílik egy topic, ész nélkül leszólják ezek az emberek, pedig később a hozzászólások számából bebizonyosodik, hogy tényleg szükség van az adott témára. Mostanság már teljesen mind1, hogy miről szól, egy új, eddig nem létező pakliról, a HKK-val kapcsolatos egyéb beszélgetésről, vagy bármi másról - még ha korábban nem is létezett olyan fórum, az első hozzászólások tuti azok lesznek, hogy "Ez minek kellett?". Gondolkodjatok már emberek, szükség van erre? A saját értelmi szegénységeteket bizonyítja, hogy a témák többségéhez egyetlen értelmes hozzászólást sem tudtok írni, vagy legalább csendben maradni, és ezért inkább a téma elindítójának támadtok."

Már egy párszor kifejtettem, hogy nekem nem azzal van a bajom, hogyha valaki topicot nyit...sokkal inkább azzal, hogyha vki értelmetlen topicot nyit. Márpedig utóbbi időben ezekkel van tele a fórum. végiggondolod hény olyan topic volt amit pl. én nem s6zóltam le, sztem elég sokat találsz... de az már bosszant, hogyha vki olyan topicot nyit, amilyen már van, vagy olyat, ami teljesen értelmetlen (pl. Fa deck, mert fa pakli nincs a hkk-ban). Ilyenkor azért isa szólom le az illetőt, hogy máskor lehetőleg ne tegyen ilyet...nem vagyok haragtartó ilyen téren, de ha vki végiggondol az 515 topic akárhogy is nézzük, sztem rengeteg...és lassan nem tudok kiigazodni a fórumon...

"Úgy véltem ez a szöveg a hozzászólásablakok felett, mindent elmond: "Le akarsz valakit hurrogni, mert megnyitotta ezt a topicot? Ne tedd, ha egy topic hülyeség vagy értelmetlen, a topic lesüllyed, ahol már senkit nem fog zavarni, a moderátorok meg úgyis törölni fogják a rendszerbõl! Kár a felesleges veszekedésre az idõdet pazarolnod!", és eljut a tudatotokig, hogy miről is szól, de sajnos nem minden ember esetében történt így."

Az a baj, hogy a zöld szöveget a topicnyitók se nagyon olvassák el vagy ha igen, akkor se sokat törődnek vele (tisztelet a kivételnek). Mondjuk abban igazad van, hogy ez minket nem ment fel a viselkedésünk alól...de sztem lehetne kompromisszumot találni...ezek csak javaslatok, de ki kéne bővíteni az '1 hónapig nem lehet topicot nyitni szabályt', illetve előtérbe kélne vhogy hozni a Na szóval topicot akarsz nyitni témát, vagy a moderátorok kezébe kélne helyezni a topicnyitási lehetőséget...ez utóbbival minden leszólás eltűnne, ebben biztos vagyok (régebben már volt is szó erről, csak semmi nem lett belőle)

"Miért baj, ha vannak vicces hangvételű fórumok, vagy ha néhányan nem veszik észre, hogy már létezik a téma, amit kiírtak (ezeket összevonjuk egyébként), vagy van némi átfedés?"

A némi áétfedéses topicokat nem szoktam leszólni (elnézést, hogy mindig magammal példálózok, tehát mással nem tudok, mert nem ismerem az ő véleményüket, szokásaikat). Az zavar, hogyha két teljesen egyforma topic van, ezeket szoktam leszólni (pl. ez is ilyen), vagy ami teljesen értelmetlen, mert ilyen is van. A vicces pakliterveket meg a Humor ötletekkel vagy a Társalgóval, esetleg a Homo sapiens sapiens Hkk-szal simáén össze ehetne rakni, mert erről szólnak. Van négy nagyon jó vicces topic a fórumon vagy 5 (pl. TK tragédiája még teljesen jó), de sztem a 10-20 már sok egy kicsit...főleg mert nem ez a fórum témája.

Ami pedig a vicces topicokat illeti, sztem nem kis önellentmondásba keveredttetek. Már majdnem két éve történt ugyan, de kétszer nmeg lett nyitva egy 'Deathlord a borzalmak borzalma' című topic, ami egy vicces topic volt és sokaknak nagyon tetszett, köztük nekem is. Annak idején pedig azt összevontátok. Ezek a vicces topicok mennyiben különböznek attól, hogy most fenn maradhatnak????? Itt főleg az Erdőszéli deck, Bigyó deck meg hasonlkókra gondolok. Vagy ha ezek fennmaradhatnak, akkor az miért nem maradhatott???? Erre szeretném, ha válaszolnátok.



Újraírnám, hogy ennek a hsz-szel semmit nem akarok igazán elérni, csak én is logikusan felsorakoztatom az érveimet.


Mondjuk ami fura, hogy más fórumokon sosiem láttam topicproblémát. És nem tudom, miért nem? Na jó, de))...nem azt mondom, hogy leszólók nem tehetnek róla, mert hazudnék. De ha azt mondom, hogy nem 'csak az ő hibájuk', akkor igazat mondok. M?indig kettőn (vagy inkább hármon?) áll a vásár. Tehát nekünk is, de másoknak is magába kell nézni sztem...

Ui.: Ez nem a reklám helye, de ennek ellenére aki szeretné, az töltse ki a 2. személyiségtesztem (asszem 175. hsz, de rég jártam ott), ami pont a fórumról szól! Ott az összvéleményről is lehetne képet kapni.


Üdvözlettel:

Szabó 'Bubu' András.
 
Ehehehehehehe... ROTFL, szmájlihegyek, stb...
"Én vagyok az apád!" szintű fordulat a www.beholder.hu-n

Mit gondoltok, ha most a moderátor a fórumba írt, akkor beszélgethetünk vele is olyan "vicces hangvételen"? Vagy majd kivárjuk, amíg megnyílik "A verjük a kolbászt 2"-t és ott csevegünk velük tovább... Áh, még esetleg azt tudom elképzelni, hogy ez valami figyelemeltereléses poén, hogy ne egymást szidjuk... de még annak is erős...
 
Mindent gondoltam volna. De hogy pont a MODERÁTOR ért egyet VELEM na azt nem. Úristen! ))
 
Tényleg nagyon elszállt a ló némelyekkel, és kiskirálynak érzik magukat a Beholder fórumokon, és úgy vélik, minden úgy van, ahogy ők gondolják. Általában a névtelen személytelenség ezt hozza ki az internetezőkből.

Tényleg nagyon bosszantó, hogy ha nyílik egy topic, ész nélkül leszólják ezek az emberek, pedig később a hozzászólások számából bebizonyosodik, hogy tényleg szükség van az adott témára. Mostanság már teljesen mind1, hogy miről szól, egy új, eddig nem létező pakliról, a HKK-val kapcsolatos egyéb beszélgetésről, vagy bármi másról - még ha korábban nem is létezett olyan fórum, az első hozzászólások tuti azok lesznek, hogy "Ez minek kellett?". Gondolkodjatok már emberek, szükség van erre? A saját értelmi szegénységeteket bizonyítja, hogy a témák többségéhez egyetlen értelmes hozzászólást sem tudtok írni, vagy legalább csendben maradni, és ezért inkább a téma elindítójának támadtok.

Úgy véltem ez a szöveg a hozzászólásablakok felett, mindent elmond: "Le akarsz valakit hurrogni, mert megnyitotta ezt a topicot? Ne tedd, ha egy topic hülyeség vagy értelmetlen, a topic lesüllyed, ahol már senkit nem fog zavarni, a moderátorok meg úgyis törölni fogják a rendszerbõl! Kár a felesleges veszekedésre az idõdet pazarolnod!", és eljut a tudatotokig, hogy miről is szól, de sajnos nem minden ember esetében történt így.

Az talán még bosszantóbb, hogy ha valaki ezt szóvá teszi, mint pl. ebben a fórumban, akkor már ő lesz a közellenség.

Miért baj, ha vannak vicces hangvételű fórumok, vagy ha néhányan nem veszik észre, hogy már létezik a téma, amit kiírtak (ezeket összevonjuk egyébként), vagy van némi átfedés? A fórumok beszélgetésre vannak, és nem arról kellene szólnia, hogy egymást kritizáljuk.
Szerintem nagyon nem.
Gondolkozzatok el ezen!
 
nem vall rád ez a titokzatosság. mondd el

ez úgyis a "kit tartok szarnak?2 topik.
 
hadnemondjam kit tartok szarnak
 
Én félek tőled :S ... , Kö kemény vagy , tiszta pro ...

nah jobb is elmész egy időre....
nah ide többet ne irjunk .. .idő pocsékolás...
 
bocsi, de nagyon utálom....
 
Na jó, remélem fönnmarad ez a topic, de én most egy időre távozom. De majd visszatérek, és az naon durva lesz.
 
Ne süllyedjünk .Kirurgus szintjére!
 
Mi a franc folyik itt??????? Megőrült megint a gyerek??? Rájött az agyára az ősz, vagy valami új elmekór fertőzte meg? Na én mégegy ilyet nem nézek végig inkább el is megyek. Majd holnap valaki beszámolhat hogy mi volt.
 
Na jó én eémentem innen, THX....nincs lme itt vitázni, mert úgyis mindegy, majd törtlik/lesüllyedt...Csík Jani próbválta párszor ezt belém súlykolni, most majd örülni fog)))
 
hülyehülyehülyehülyehülyehülyehülyehülyehülyehülye hülyehülyehülyehülyehülyehülyehülyehülyehülyehülye hülyehülyehülyehülyehülyehülyehülyehülyehülyehülye hülyehülyehülye
 
Igazságosság!!! Nem tartanak bent 2 ugyanolyan nevű topicot.
 
Ebben a topicban kijelentették, h bunkó vagyok..nem vagyok olyan természetű h leálljak vitatkozni, de most megvédem magam...És ****** rá ha fenn marad a topic :P
(ne vedd sértésnek, nem annak szántam)
 
Fölösleges mert akkor én tartom a tetőn. De tudom hogy úgyis törlik hiszen itt igazságtalanság van.
 
Vigyázzunk, srácok!!!!


Annak sincs semmi értelme, hogy a tetőn tartjuk ezt a topicot...sztem inkább engedjükl lesüllyedni!!!!
 
De lejet, hogy 1 hét alatt lesüllyed a topic.......ezért pl. én nem használom a kedvenc fórummaid témát (illetve de, viszont nagyjából 2.5 éve frissítettem utoljára)...annak viszont tényleg semmi értelme, hogyha 2 ugyanolyan topic van!!!!
 
csodás .... Miért nyitottad meg ? most különben erről beszélgessünk , erről hogy : miért és hoygan fikázzá ka topicokat , fikázzák aki hüyle fikázni fogja ... aki nem az nem.... tök fölöslegesen nyitottad meg kül. mit hitél ezt megnyitod és vége a fikzásnak ? sajnálom de nagyot kel csalódnod .... nah mind1 ... HF-et a topicodhoz.
 
Pontosan... rátapintottál a lényegre...
 
ja csak ma is min. 5 hülye topic nyílt...
 
Csak azért mondtam hogy a hsz.-ek alapján... De gondolom ez nem jut el a te kolibri méretű agyadik.
 
mi a gond az én nevemmel? felvilágosítalak... nem 2 dimenzió, hanem a gorillazból 2-D az énekes kis pöcsarc... ne nézz levegőnek sztem...
 
Azt kell csinálni hogy aminek értelmesnek tartod a címét azt megnézed, ha megnézted és teccik berakod. Elég kb. minden héten megnézni milyen új fórumok vannak. Ezért lenne jó egy olyan topic hoy: Az új topicok amik nyíltak.
 
Ekkora hüje legyél b*zd meg!!! Mi az h ez lehetne a címe?? Te nyitottad te szerencsétlen!!Akkor mér nem ezt a nevet attad neki? ...hú faxom h mien hüjék vannak...
 
Csak mi van, ha egy ember 100 topicot néz mondjuk úgy, hogy az összeset csak heti 1-2 alaklommal? 100 topiockal szórakozzon a kedvenc fórumok közt?

Meg sokszor van érdekes beszélgetés 1-2 értelmes topicba, amit érdemes elolvasni, hozzászólni stb...ha vki ezt használja, akkor ezekből kimaradhat.

Illetve néhanapján van 1-1 értewlmes megynitott topic is, amiket így nezebben talál meg az ember a sok szemét miatt.

Kb. ezt tudom mondani a megjegyzésedre.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.