Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Zén Legendái: Rémháború július 20.
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
Elemi rin
(Ősök Városa szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Az elemi rin a hiedelem szerint egy másik létsíkról származik, és ha itt találkozol vele, akkor épp valamilyen síkok közötti átjárót keres, felderítő munkát végez, vagy el akar ragadni egy galetkit." - részlet az Encyclopedia Fantasiából
Nézz szét a galériában!
Zén bemutató – Rémháború
Legendás cél: 1000 lap
HKK tiltások és nerfek 2024 július
Nyári MondoCon 2024. július 13-14.
Roxat céhei akció 2024.07.02.-2024.07.14.

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Zén bemutató – Rémháború (2)
HKK kérdés? (47151)
Lapötletek (64983)
Nyári MondoCon 2024. július 13-14. (1)
Legendás cél: 1000 lap (16)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8177)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | ...
Nézet:
bnorbu megbiszhato??
 
kössz
 
igen az! személyesen is ismerem, nagyon korrekt srác!
 
nagy.robi megbizható???
 
Valaki tudna segíteni:Szűcs Mihálynak mi a nickje.
fontos lenne
köszi
Csirke
 
megbizható ja személyesen is ismerem^^
 
xd
 
ki az a skyday mi az igazi neve ?
valami noname srác??
 
Építsd a hazádat - Internetes stratégiai játékra hív a HHH

Az első napokban hatalmas kavalkádnak tűnhet majd a játék. Percekig nem is fogod tudni hova nyúlj, mit csinálj. Aztán amikor megismerik a játék alapjait, legtöbben máris unalmasnak hiszik. Még szerencse, hogy ez nem egy átlagos böngészőn játszható játék! Itt a határokat nagyrészt TE szabod meg, itt TE döntesz a SAJÁT és az ORSZÁGOD sorsáról!
szolgai-naptar-2010

Sziasztok Olvasók!

Egy igazán izgalmas és életteli játékról szeretnénk írni Nektek pár sort. Ez egy internetes stratégiai játék, rengeteg kiegészítő elemmel. Itt valódi játékosok a világ minden tájáról próbálnak boldogulni a játék adta keretek között, hogy megvalósítsák önmagukat. Sok lehetőség tárul fel előtted, ha elég kitartó, szemfüles, talpraesett és lelkes vagy. Bármi lehet belőled: katona, aki csapatokat irányít, vagy parancsokat hajt végre? Esetleg politikus, aki törvényeket hoz, pártokat irányít, vagy akár egy ország elnöke lehet? Agyafúrt vállalkozó, aki cégbirodalmát építgeti miközben forintjait számolja? Bankár, aki a pénzpiacon ügyeskedve és kockáztatva próbál vagyont gyűjteni ? Vagy a csendes lakosság hétköznapi életét követnéd?

Sok a lehetőség, sok a választás, de a döntés a tiéd, mit szeretnél elérni. Kit támogatsz, kit segítesz, milyen terveket valósítasz meg. Hisz minden nemzet a világból igyekszik saját virtuális népét elismeréshez és dicsőséghez juttatni.

Ebben a világban szerepel a mi Hazánk, Magyarország is. Mit ne mondjak; nem is rosszul.

Kezdetben minden ország a valós térképeken megismert határokkal kezd, és hogy hova jut, az nagyban függ a lakosainak tevékenységétől és aktivitásától. Magyarország is így kezdte. Az elején mi is békében éltünk, építettük gazdaságunkat. Mivel a játék akkor még nagyon új volt, kevesen ismerték és csatlakoztak. Baráti társaságok értesítették egymást róla szerte a világon, így nálunk is. Egyik szomszédunk, akik jóval előbb léptek a játékba és jobban is ismerték, terjeszkedő háborúkat kezdeményezett, amibe több ország is bekapcsolódott, ki védőnként, ki támadóként. Magyarországnak is sikerül északi szomszédaink pár területét megszerezni. De aztán a románok, megtámadtak minket is, és kemény harcok árán elfoglalták szinte az egész országunkat. Két területre szorultunk vissza, de hű szövetségeseink segítettek a túlélésben. Aztán pár hónap patthelyzet után, mikor már a románok a fél világot uralták, saját vezetőink kitalálták, hogy toborozni fognak, hogy növeljük népességünk. Ekkor jelent meg az Index.hu oldalon egy ehhez hasonló cikk.

A játék történetének addigi legnagyobb népesség növekedését értük el. Sok lelkes polgárunk harcolt folyamatosan, hogy az ország végső elvesztését meggátolja. Áldozatuk nem volt hiábavaló. Hónapok kemény munkája árán a régi és az új nemzedékek győzelmet győzelemre halmozva, szövetségeseinkkel együtt legyőztük a románokat, és a játék legerősebb és legösszetartóbb nemzetévé váltunk. Ez után is sok csatát vívtunk, sokat nyertünk, de voltak vereségeink is. Hazánk erős volt, fél Észak-Amerika a miénk volt. Az ellenfél is megtanult becsülni minket. Mi viszont elfejtettük megbecsülni önmagunkat. Széthúzás és marakodás ütötte fel a fejét. Erőnktől megrészegülve, nem néztük a valóságot. Sok nagyszerű harcos hagyta abba ezért a játékot, de sokan maradtak még, akik hisznek az újabb feltámadásban.

Ezért hívunk most ebbe a játékba, hogy újra felvirágoztassuk a segítségetekkel az országunkat, és újabb győzelmeket arassunk. Játszunk együtt, építsük együtt tovább ezt a világot.

Az első napokban hatalmas kavalkádnak tűnhet majd a játék. Percekig nem is fogod tudni hova nyúlj, mit csinálj. Aztán amikor megismerik a játék alapjait, legtöbben máris unalmasnak hiszik. Még szerencse, hogy ez nem egy átlagos böngészőn játszható játék! Itt a határokat nagyrészt TE szabod meg, itt TE döntesz a SAJÁT és az ORSZÁGOD sorsáról! A kezdeti pár nap munkakereséssel, edzéssel, és élelem vásárlással telik. Ez a játéknak maximum a tízezred része. Amint beindul a gépezet (például pár nap alatt 5-ös szinten találod magad, és részt vehetsz a honvédő/támadó harcokban!) már nincs megállás.

Ezt a kezdeti pár napot viszont eHazánk lelkes polgárai igyekeznek szebbé tenni Nektek! Az eVilágban egyedi, és legjobban működő szociális és oktatási minisztériumunknak hála a mentor-programunk virágzik, így mindig van mindenkinek kihez fordulnia. Szerencsére a polgárok igazán segítőkészek és tudják azt, hogy nekik is fontos az új generáció! A játék fő élettere az eVilág médiája. Ki-ki kedve szerint indíthat újságokat, ahol aktuális, fiktív vagy éppen a valós élet egy-egy történetét írja le. Feliratkozva fontosabb újságokra mindig naprakész és friss információkat kaphatsz a politikai,hadügyi, gazdasági, szociális helyzetekről.

Ahogy egyre több napot töltesz ebben a fiktív-valós világban egyre több lehetőséged nyílik megmutatni, mit is akarsz igazából! Pénzt gyűjtögetsz és céget alapítasz? Vagy egyből fegyvert veszel belőle és te leszel a hőse a következő összecsapásnak? Esetleg a politika jobban érdekel? Indulsz a következő elnöki választásokon? Vagy alapítasz egy saját pártot? Esetleg tollat ragadsz és a médiaszellem szolgálatába állsz? Ez mind-mind rajtad áll és Rád vár!

Nagyon reméljük – mind a 16ezer magyar lakos - , hogy Te is csatlakozol hozzánk, egy szebb, egy jobb, és egy élhetőbb eMagyarországhoz!

Máris regisztrálhatsz a www.erepublik.com oldalon. Várjunk csak egy pillanatot! Fontos, hogy az oldalról regisztrálsz, vagy egy ajánló linkről. Ennek a cikknek a célja, hogy minél több új játékos kerüljön ebbe a csodálatos világba, ezzel is javítva eHazánk gazdaságát. Ajánló linkről regisztrálás esetén az ajánló illető 5arany (=kb 165HUF; hozzávetőlegesen: 2huf a napi minimálbér) boldog tulajdonosa lesz miután a regisztráló játékos eléri a 6-os szintet (ez pár napba telik csak). Az ebből befolyó aranyszázakat csak és kizárólag (100% pontosságú elszámolás mellett) az ország gazdaságába szeretnénk visszaforgatni, ezzel még egy nagy löketet adva eMagyarországnak. Megkérnénk mindenkit, hogy ha teheti és szeretné ezzel is tovább segíteni kishazánk eGazdaságát akkor erről a linkről regisztráljon:

http://www.erepublik.com/en/referrer/Vereshurka

Ezt a cikket a Haza, Hagyomány, Haladás párt tagjai szerkesztették, hogy új lendületet vigyenek az országba, és újra régi fényében tündököljön. Hisszük azt, hogy rajtunk is múlik! Gyere és játssz velünk!
 
zsangtiger megbízható? ismeri valaki?
 
ő is megbízható
 
abszolult
 
tárgymester megbizható?
 
nagy.robi megbízható?
 
megbizható
 
keva55 megbízható?
 
köszi
 
megbízható!
 
desztillacio megbízható?
 
köszönöm!
 
igen, ismerem személyesen
 
niotherg45 megbízható?
 
xd

neoltsatok már ilyen faszsággal
neked lenne ilyen szar szilikon geci billentyűd
megnézném hoggggy írsz vele
 
meg"buzz",ható
 
1000% ig megbuzható
 
igen
 
megbízható
 
desztillació megbízható??
 
100!%
ha átver irj és leverem rajta
am megbizható
nem az a átverős fajta
 
UR.

2 angyalhercegnő 5000/db
1 következő fokozat 3000
1 idő megtorpanása 3000



Szablap/követő

Morgan tanitványa




fairlight

3 villám energizátor
1 trinigan
3 rundhal
3 ewgbert megszak
2 királyi palást
1 teremtő erő
1 kalmárok itala
3 suriaqua a várvédő
1 manaszonda
3 pókmalac
1 rugahr átka
1 gyik lesujt
1 maahradam
1 phoebius uj
1 ellenvarázslat uj
1 ősmágus
2 rafinált boltos
1 mogokok alkuja
3 gyenge ereje
1 megszak uj
1 szunyog


Raia

2 manacsapda
3 az élet illuzioja
1 barátságos manó
2 buborékváros
1 kristálymágus
1 arkangyal uj
3 a titkok tanulmányozása
3 gyónás raiának
1 szeráf
1 pozitrátor
1 üsző uj
3 erős ereje(inkább eladnám!)7000 a 3
1 phanatan csilapitása
1 UMK uj
1 thuzad
1 párbajhős


Leah

2 dermedt torofil
2 jeges sohaj
3 halálmester
3 életadó
1 ébenfekete sárkány
3 lélekgyüjtő
1 pusztitó motyi
3 motyogo harcos
1 csontkovács
1 sistergő pumpa
3 motyi verem
3hirnök
3 szikkadt motyi
3 motyogo hrcos
3 gyógyitó motyogó
3 lélekgyüjtő
1 motyogó sámán
3 pusztitó motyogó
1 a lelkek démona
1 leach bűbály
1 a holtak imája
1 alex vámpirsoon uj
1 autentikus vámpir
1 kyorg szolgasárkány
2 léleksárkány
3 vámpirlord uj
2 szubreális vámpir uj
1 árnyéksárkány
1 halálfalo
1 demonstrátor


Dornodon

1 nord
2 quwarg tojásgondozo
2 quwarg dögevő
2 a vér dala
1 szertartásmeter
1 varka kinzómester
1 isteni átok
1 visszalépés
3 mutáns lemur
1 alattomos ork
3 nekron sárkány
1 sziránusz stratégia
1 asnomad
1 északi tűz sárkány
1 szárnyaszegett
2 zugkigyó
2 a jel
1 mytokronitok átka
1 sárkánymágia
1 dögnyúzó
1 dornodon visszavág
3 sárkányteknős poronty
2 tottnehat féreg



Tharr

1 bosszuuszomjas pegazus
1 a goblinok megmentője
1 kétfejű kőtroll
1 exterminálás
1 fintor
2 zuzokesztyű
2 malfunkcio
1 ostoba goblin
1 leprás goblin
1 antimágikus megszak
1 továbbfejlesztett technika
2 tilretas fala
1 timeshin diktátor
1 szabad zsoldos
1 bénitó gyűrű
1 kolapsz kapitány
1 minotaurusz morzsolo
3 goblin kulacs
1 sziturena
1 ködsárkány
1 magányosküklopsz
2 kalimász
1 giblin futószallag


charadin

1 orgling törzsfő
3 mogoth párduc
1 dj tárcsa
2 a vérkötelez
xeno keltetőfészek
1 ulurquia
3 xeno fészekőr
3 hatalom szava
1 x,1xeno
1 ishakar
3 káoszanygal
1 xeno harcos
2 alvilági hordák
1 orkkhaugruk
1 xeno agyszippanto
1 baghar testőre
1 tok az gling legenda
1 xeno arctámado
1 pusztitó
1 megsemmisitő
1 örület dala
1 tébolyodott
1 kvazársárkány uj
1 bazmaon

sheran

1 bohadum varázsital
3 tudos teknős
1 barátságos
3 szánalmas teki
1 páncélfoltozo junioros
1 bosszanto teki
1 leviathan
2 haragos teki
1 teki kém
1 lady terilien uj
1mérges puffancs
1 gyilkos méreg uj
1 ujjászületéskönyve
1 lélekvándorlás
1 nerubféregemberú
3 vizimanó
3 természetes anihilácio
3 owooti trükk



bufa/szintelen


3 menedék
1 ősi hívás
1 a hatalom szöettsége
2 sir lonil zomar
2 majd legközelebb
1 isteni szózat




elenios


1 selymes bőr
1 diána kivánsága
1 techiána flux
3 a hatalom illuzioja
1 bübálymásolás
3 tengeri sárkány
3 határozott tagadás
3 hendiala pillantása
3 kártékony élősködő
1 diána kivánsága
3 szinguláris szaggató
1 teljes kiszipolyozás
1 az urnő sárkánya
1 legendás sárkány
1 kémsárkány
1 időóriás
1 tengeri sárkány
1 nyálkás ormány
1 asylűx
2 ősihiba
5 sárkánylárva
1 sárkányfioka
3 sellő őrszem
1 sárkányfőnix
2 morq fan gor


rhatt

1 időcsapás
1 corlan
1 a gan. Öregapja
1 lassu gané
1 időszaggatás
1 tündér sárkány
1 rhatt sárkánya





Csak eladok
Vagy olyat ajánlj ami megcsillogtatjaszemeimet
 
  ... | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.