Vissza a Főoldalra
 

Hírek
Mi is az a Shadowrun?
Chat, üzenõfal
Fórumok
Shadowland
Szavazások
Ismertetők, írások
Kaladmodulok
Novellák
Cikkek a Krónikából
Shadowrun könyvek
Linkek
Letöltés
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Hajtóvadászat
Küldd el képeslapként!
Egy mozgalmas tengeri jelenet a Hajtóvadászat című könyvből.
Nézz szét a galériában!
Könyvismertető - Nigel D. Findley: A nap háza
Könyvismertető - Mel Odom: Hajtóvadászat
Könyvismertető - Robert N. Charrette: Jogos kárpótlás
Könyvismertető - Stephen Kenson: Keresztutak

A lista folytatása...
A gyűrű - Shadowrun novella (2)
Játékost keresek! (105)
Robert N. Charrette: Sose kezdj sárkánnyal (15)
Online Shadowrun project (69)
Shadowrun 4. kiadás (151)
Magyar Shadowland (2074)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | ...
Nézet:
az lehet de akkor is sajt
 
Te a rituális varázslás materiális közvetítőjét (pl. a vért), amit már jóval a rítus _előtt_ begyűjtenek kevered a vérmágiában a varázslás _közben_ kiontott vérrel. A kettő messze van egymástól. Ez utóbbinál a vér nem a célponthoz tartozik.
 
Na 1. eddig {Spc}Trauma néven ismerhettetek most már nem, íme az új nevem.
GYerekek nagy félreértésben vagytok: a vérmágiát nem azért hívják annak mert vérelementálokat, vérszellemeket idéznek (amúgy szerintem nincsenek is ilyenek) hanem mert hogy vérmágiát hajthass végre kell az áldozattól haj vér vagy szövetdarab. Ha van tőle ilyen igen csúnya dolgokat művelhet egy mágikusan aktív személy bárhol is tartózkodik az áldozat.
Érdekesség: minden lone staros hekustól vesznek szövet + vérmintát nehogy a kiképzés után lelépjen.
Ugyan ez van a cégeknél.
 
Én könnyen el tudom képzelni a vérszellemet vérelementálnak is. Képességeiben melyikhez van közelebb? Nem vagyok túl járatos a mágia ezen részében. A vérmágusoknak (vérMÁGUS!) pedig azt mondjátok, hogy a vér könnyíti a varázslást (kimerülést és/vagy célszámot csökkent)? Ez nekem nem annyira totem segítségét, inkább fókuszt juttat eszembe...
 
Céges dekás és céges sámán, vagy céges dekás és egy sámán? Bár mondjuk egyik sem egyszerű
Nálunk a pontos összetétel egy volt céges tünde, két izomagyú ork szami, egy troll sámán( a mókás az, hogy a toteme Egér ) meghát jómagam a Wagonos dokival. Meg van még egy ork, aki meg az Aztechnologinál keveri amit kell, egyelőre úgy néz ki ő tetetett ki minket szibériában. Más kérdés hogy valójában nem így történt mert őt is rászedték, csakhogy eztet mi nem tudjuk. Ja igem, ez a derága ork szeretne vérmágiát tanulni, bár egyelőre próbaidőn van hogy a cég engedélyezi-e ezt neki. A szabályok szerint ugyan nem tanulhatja meg, de neki az is elég hogy vérmágiával operálókat szolgál
 
Fasza! én mesélő vagyok oszt most céges dekást és sámánt terelgetek
 
Nagyjából úgy hogy rápakolok az illetőre egy traumatapaszt, aztán leaprítjuk a környéken a házakat meg az embereket, bevonszoljuk az ibsét a Espribe azt ott be a mentőkapszulába Egyébként általában nem gyógyítok harc közben, max morfiumot adagloko a fiúknak. Azt úgy esszük hogy egy összetett tevékenység egy injekció és egy injekcióval két kockával csökkenthető a fizikai sebzés, ami viszont fél óra mulva visszatér. A kábulás sebzést nullázza a morfium. Legalábbis MI így játszunk.

Wagonos küldetést ritkán játszuk le, mert a csapat többi része RASZtalan rokokból, egy trollból és egy tündéből áll. Legutóbb sikerült kifognunk a 10. Johnsont, aki Szibériában ki is tett minekt. Természetesen minden cuccunktól megszabadítva, hogy könnyebben haladjunk. Szal most vhogy úgy néz ki, hogy nagynehezen sikerült néhány fegyvert szereznünk és épp azért dolgozunk, hogy valahogy visszajuthassunk Seattlebe hogy ott jól kiporolhassuk Johnson fenekét.
 
Hüm hüm szívesen elbeszélgetnék a mesélőddel hogy oldja meg a harci fordulókat nálad teszem azt mennyit Gyógyítasz gy játékoson meg h milyen feladatokat ad neked de ezt te is megoszthatod velünk ha gondolod
 
A trilógia első részét már olvastam és nemrég kezdtem el a másodikat.
Egyébként igem, Doc Wagonos doki lennék, de az általad említettek közül egyik se vagyok. Egy MVM egység rohamorvosa vagyok, általában olyan helyzetekhez küldenek ki, ahol a betegnek azonnali ellátás kell, méghozzá a "háborús" zóna kellős közepén. A be és kijutásban segít a jóöreg vindicatorom(bár néha inkább lebontom vele a fedezéket minthogy eltaláljam az ellenfelet) meg persze a biztonsági páncélzat fullestrával(sajnos az utóbbi a doc wagon tulajdona de azért egy egy vadászathoz le tudom néha nyúlni) Kiber nem sok van bennem, viszont elég sokáig tanultam mindenfélét. Ha muszály, különösebb eszély nélkül el tudok látni mágusokat vagy sámánokat is, de akkormár szivesebben rakom helyre valaki kiberkarjában a neurális csatlakozást.
 
No látod amúgy ha jobban érdekel a téma érdemes elolvasni A HATALOM TITKAI TRILOGIÁT ahol Sam Verner sámánná válását követhetjük nyomon, igen táp könyvek amúgy Doc Vagonos dokit alakítasz? Ha igen mi vagy rigó szamurály(mármint te hozod ki az embereket?)
 
Az ember mindenap tanul valami újat. Még a magam fajta Doc Wagonos, frissen előléptetett rohammdoki is. Ma például azt tanultam, hogy a sámánok dalokat tanulva tanulnak új varázslatokat
 
Csocsi!
Az akadályok csak még jobban elémtornyosulnak.
+próbálok átmászni rajta, de egyenlőre nem sok sikerrel.
"...tedd vagy ne tedd, de sohase próbáld!"
Ez van. Halomra lövöm az összes Mexikói rosszarcút!!!
Na csáááá!

Eddy Gigant
 
Az a Mocsok Wadbill elhapolta előlem a 800. helyet.
Ezt a gázt...

Eddy Gigant
 
Keves gem kapocs, egy aprócska hiba van a következtetésedben: a sámánok úgy tanulnak hogy totemjeik dalokat tanítanak nekik na most képzeld el a vért énekelni. Másodszol mikor átmegy a totemek földjére milyen alakban látja 3 hetes véres tamponkánt ?
 
Walami miatt érzékenyen érint, ha szegény Árnyékmagyarországot piszkálják. A Fórumon elmondott wéleményem nem személyre szóló és nem is azt a célt szolgálja, hogy másokat lehúzzak, csak gondolatébresztő!
Szerintem összehasonlíthatatlanul jobb, mint pl a Paradise Lost, a Seattle Soure Book,a Denwer City in Shadow,a londoni ill. berlini leírásoknál...de még a Bug Citynél is!
 
Nincs mit! Csak fel a fejjel, mosoly az arcra és a szembe, akkor a legnagyobb akadályok is legyőzhetőek!
 
Ettől függetlenül jó nyomon jártál...
 
Na csá!!!!

Köszke az együttérzést. )


Gigant
 
Hát ha neked ez a happy end nem gondolok bele mik jutnak eszedbe mikor mérges vagy A Vérmágiáról meg amit írtam, az szigorúan sak az amit én a kevéske mágiáról összeszedett ismereteimmel végigondoltam, szintén szigoróan a vérmágiára vonatkozó szabályok teljes ismerete nélkül.
 
A totemi maszk elméleted alátámasztója, bár én, mint kimondott róka sámán elméleted szerint sokkal nagyobb manalabdát tudok durrantani, ha RÓKÁT a gatyámba dugom. Kicsit abszurd!
A wér játéktechnikailag (az új cikket még nem olwastam, de a régit, ami 1 Alanori Kban jelent meg régen igen) célszámot és kimerülést csökkent! Sámáni miwoltuk alátámasztása a wérSZELLEM is!
A Dunkelzahn trilógia elég részletes gondolatébresztőkkel szolgálhat, főleg a Luceros részek (aki a wégére kínokban fetrengő wérszellemmé wálik, wagyis totális happy end
 
Ugyan, ne búsulj, majd legközelebb összejön! Az ember amíg él, remél...
 
Olvastátok az új cikket a vérmágiáról? Elég érdekes.(a köviket a rá vonatkozoó szabályok teljes ismerete nélkül írom)
Elég sokféle variációt olvastam a cikkben arról hogy hogyan és miért működik a vérmágia. Namost nekem vn egy tézisem ami lehet hogy éből hülyeség de azért leírom, aztán ti eldöntitek. Mivanakkor, ha a vérmágiát űző varázslók mind sámánok?-erről ugye nincs pontos infó, tehát itt az első feltételezés-És mi van akkor, ha ezeknek a sámánoknak a toteme történetesen a vér? Csekélyke mágikus ismereteim szerint akár ez is lehetséges-második feltételezés-Namost szintén csekélyke ismereteimre támaszkodva feltételezem, ha egy sámán közvetlen kapcsolatba kerül a totemével-jelen esetben a vérrel-akkor az pozitívan befojásolja a varázslatai eredményességét és egyáltalán a mágikus képességeit. Mint írtam ez az egész csak feltételezés, de ugyanakkor szerintem sokmindent megmagyarázna.
Ti mit gondoltok?
 
Csű WAD!

Megint jelentkezM, ismét a suliból.
Röviden a szegény bekattant android esete jut az eszembe (McNamara), kb olyan állapotban vagyok.
Tök értelmetlenül vagyok most itt, és ráadásul elegem van az emberekből is.
Legalább egy kis titkot elleshetnék azoktól, akiket tanári karként ismer a nagyvilág.
Sötét vagyok, mint az ALPHA bázis.
Remélem egy remekbeszabott játékot hamarosan összehozunk
NACSÁÁÁ!!!

Eddy Gigant
 
Akkor az már Árnywadász Ragu Raku módra...
Ó még ekkora gyenge szótöredék-poént sem erőltettem ki magamból!
 
De mekkora szerencse bozonyám! Gondolj bele ha mondjuk a Rakunál nem 10 vörös szamurájt, hanem 10 vörös szamuráj mágust küldenének rád
 
A klónozás és a genomduplikáció két külön dolog...
 
Ezzel csak arra akartam ráwilágítani, hogy soha nem lehet futszalagokon olyan pöpec mágusokat gyártani,mint amit a természetanyus alkot6!
Szerencsére!
 
Azt viszont aláírom, hogy ha lehetséges is így "gyártani" a mágusokat, akkor is lényegesen kisebb mértékben lesznek képesek a manna megformálására, hiszen ezzel valóban megbontjuk a test és a lélek egyensúlyát. Dehát manapság mivel nem...?
 
A Nanotechnológiás génalakítás valóban elég fejletlen, de nem hinném hogy egynémely cég ne járna már nagyon régen a hivatalosan ismertetett eredmények előt. A több évtizedes fejlődésre pedig csak válaszolnék, hogy itt a Doc Wagonnál is használunk olyan növekedésgyorsítókat, amivel szükség esetén egy-két hét alatt új kart, lábat növeszthetünk a páciensnek, amit azután beültetünk.
 
Akkor meghívlak egy Strange Day(s)-re.... )))
 
  ... | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | ...
Nézet:
Shadowrun | Battletech | Káosz Galaktika Kártyajáték | AD&D | Vampire | Magic | PC játékok | On-line játékok | PS2 | M.A.G.U.S. | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.