Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Quwarg a pusztában
(Kalandok Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
Vagy a lelkiismeretem szólalt meg múltkor, vagy a pusztában elém toppant quwarg beszélt hozzám: "Te voltál az, aki betörtél a bolyunkba, és számtalan fajtársam életét kioltottad?" Aztán eltapostam a bosszút állni akaró szerencsétlent, és az érzéseim is lenyugodtak kissé.
Nézz szét a galériában!
Manaszipoly zén bemutató
HKK Időutazás: Kreátor Műhelye
Ajándéksorsolás május + áprilisi eredményhirdetés
Tavaszi MondoCon 2024. 04. 27.-28. – Eredményhirdetés
Legendák Viadala - beszámoló

A lista folytatása...
Hatalom Kártyái - Versenykiírások
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8143)
Lapötletek (64964)
Manaszipoly zén bemutató (11)
Excelsior (1003)
HKK Időutazás: Kreátor Műhelye (13)
HKK kérdés? (47092)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | ...
Nézet:
A nyilvános hellyel nekem az a bajom, hogy kicsit ciki pl. ha összefutok egy kollégámmal, aki mondjuk felém áll röhögni amikor kijátszok mondjuk egy Szerelemsárkányt. Tudom hogy nem kéne szégyellnem, de hát nem vagyok már mai gyerek, és mégiscsak egy mesekártyával játszom. Nem véletlenül van szó egy zárt közösségről.
Lóvét a dekkekbe azért nem szívesen adok bele, mert a közeljövőben eléggé esetleges hogy melyik versenyre tudok elmenni, és melyikre nem.
A pesti egyszínűre én mindenképp szeretnék menni, ha valaki még igen, szóljon, mert jó volna előtte tesztelni. Odafelé én már láttam telekocsit, ami a Wekerlénél tesz ki, ha pedig a Kriszék jönnének utána Pécsre, és vissza is hoznának, az extra zsírság lenne.
 
Miért ne lehetne más módja eladni a benn maradt készletet? Fel sem merült benned, hogy a Beholder visszaváltja a bontatlan csomagokat? Pedig ilyen esetekben ez a legreálisabb megoldás, és ilyenkor nem 60%-os áron váltanak vissza bontatlan dolgokat, hanem a mindenkori piaci érték 80-90 %-án. Tapasztalatból mondom ezt, mert az ETALON Kft bedőlése után mi is vittünk vissza bontatlan cuccokat a kereskedőkhöz és a hibátlan, nem poros, nem ezer éves dolgokat piaci áron vették vissza. Nagykanizsán a versenyek az utóbbi időben presszóban voltak megrendezve. A legutóbbi versenyre pedig vészmegoldásként új helyre kellett mennünk, mert az eredeti hely tulaja ágynak dőlt és nem tudott jönni nyitni. Az új helyen sem volt probléma, mert annyit kért a kis csaj a pultban, hogy ha inni valónk van amit otthonról hoztunk azt fű alatt igyuk, mert a tulaj Őt veszi elő ha véletlenül épp akkor állít be. Nem is volt probléma, mert a verseny alatt bevágtunk pár korsó sört, fagyit, meg üdítőt, nem kis forgalmat generálva és nem költöttünk többet 500 Ft-nál fejenként a nevezési díjon kívül.
 
Bubber, értem, hogy valamiből meg kell oldani a díjazást, de én 20%-os kedvezménnyel nem vennék nagy tételben kiegeket, mégiscsak egy becsődölt boltról van szó és rajtunk kívül másnak nem tudnák eladni a maradékot.
40%-os kedvezménnyel már oké lenne.
 
azert egy kavezo eseteben sem kalkulalhatunk azzal,hogy ingyenes,mert megis csak illendo valamit fogyasztani. en legalabbis tuti nem dijaznam,ha orakon at tobzodnam nalam egy csurhe es az otthonrol hozott rantott husos szendvicsen kivul mast nem tolna. vagom,hogy szimplan mar a koromnal fogva masok az anyagi lehetosegeim,de azt muszaj elfogadni,h semmi sincs ingyen. ez amugy is egy koltseges hobbi,most az a plusz 5-600 forint havonta,ami adott esetben idealis helyszint biztosithatna, nem lenne szabad,hogy gondot
jelentsen
 
Nem értem, mi a baj a nyilvános helyekkel...ok, egy pláza nálam sem jöhet szóban, de mondjuk egy kávézó, aminek nincs nagy látogatottsága sztem egyáltalán nem gáz. Vagy legalábbis lényegesen kisebb, mintha minden versenyre 6-7000 teremköltséget (mert 1000 ft/óránál olcsóbbat tuti nem találsz) alkalomról alkalomra a díjazás rovására vagy puszta nev-díj emelkedésként kifizessünk.
 
23 nekem sem jo,ahogy sajnos a behos egyszinu sem(pedig a kedvenc formatumom:/),bar,ha barmifele nyilvanos helyen lesznek eztan pecsett versenyek,akkor en biztosan kiszallok a korforgasbol. azt fel tudom ajanlani,h aprilistol szeptemberig lehet orfu a helyszin,dehat ez is csak felmegoldas. a vasutas muvhazat tamogatnam,ott van egy valag terem,amik biztos berelhetoek,de tuti,h nem ingyen. egyaltalan mi van manapsag ingyen?
 
Minden tetszik csak az a gond, hogy nekem az a 23. kivitelezhetetlen. Utána jön a szakmai nap és még be kell fejeznem egy pályázatot + a buszaim eléggé kaotikusan járnak vasárnap. Ebben csak az a gáz, hogy most lenne csak pénzem, meg időm versenyre. Mert különben megint csak a frissen bontottra tudok összekaparni majd egy kevés ZS-t.
De én csak egy ember vagyok szóval nem lesz kevesebb nélkülem a létszám hisz eddig se volt se pénzem se időm versenyre járni. (csak most lenne )

Annyi pénzem sajna nincs, hogy betudjak szállni a kieg vásárlásba. Csoda, ha kihúzom a hónap végét, ha még is elmegyek a versenyre

DE ha már kommentet írok akkor én is érdeklődnék, hogy van-e valakinek eladó, csere, vagy akár kölcsön: Árnyréme, Hatalmon torzulása és esetleg egy Végtelen Formázása (ezt csak kölcsön, max csere, de nálam úgy sem találnátok semmi értelmeset, így inkább maradjunk a kölcsönnél ) Akinek van az írjon priváton
 
Akkor ide is leírom azt, amit facebookra, így kicsit egyszerűbb:

Nos, akkor sok mindenről írok, azt kérem, MINDENKI OLVASSA ÁT ÉS MINDENKI KOMMENTÁLJA!

1. Valler Krisztián felvetette, hogy tarthatnánk a versenyünket szeptember 23-án, vasárnap. Ennek előnye lenne egyrészt, hogy Mikivel lejönnének, másrészt, hogyha valamelyikünk a Behos versenyre egy nappal előtte, ami egyszínű, fel tudna menni, és fel akarna, akkor a visszaútja gyakorlatilag megoldódik. Nekem ez nagyon tetszene, de megkérdezném, ki az, akinek 23. semmiképp sem jó? És ki az, aki így jönne egyszínűre?

2. Ami a helyszínt illeti, nálam eddig 3 hely jött számításba, a Sufni Kávézó a Széchenyi téren, a Belvárosi McDonalds és a Vasutas Műv-ház. Az előbbivel folytatok előrehaladott tárgyalásokat. Előnye, hogy nem kellene érte fizetni, jó ott a kaja, és az ital, a fényviszonyok is jónak mondhat
ók, kétemeletese, tágas hely, kényelmes székek, és akár Lap-topot is tudunk használni, mert van konnektor. Hátránya a kicsit hangos zene (sztem még elviselhető, meg talán valamennyire le tudjuk halkítani. ) , nomeg, hogy a nyitvatartás ideje 10-től délután 4-ig van. Ez utóbbi idővel kapcsolatban fogok még egyszer tárgyalni a hely vezetőjével. Ha meg tudom őt győzni arról, hogy havi 1 alkalommal vagy 9-kor nyissanak, vagy csak 5-kor zárjanak, akkor sztem jó hely lesz.

3. Ami a legfontosabb és nem lehet az aktualitását tovább halogatni. A BOLTI TARTALÉK MEGVÉTELE. Az a baj, hogy én most a következő 3 hétre kb. 12.000 ft-ból gazdálkodom, ami mi tagadás, nem sok, ebbe nem fog beleférni kiegek vásárlása. Épp ezért tényleg arra kérnék mindenkit, hogy aki tud, és van tartaléka, az vásároljon a boltban lévő zanszilánkokból, különben a díjazás neccesebb lesz. A vásárolt kiegekből természetesen lehet nevezni, majd szépen folyamatosan, de akinek kell, annak a verseny végén is vissza tudom fizetni a költségét (kivéve, ha mindenki ezt akarja majd). Ezúttal, aki tud, próbáljon egy kis áldozatot hozni.

4. Kérjem esetleg a Behos támogatást Zanszilánkok helyett a legújabb Zénből. Mert akkor 14-et tudok belőle venni és azokat 310 ft-ért megvehetitek (persze, csak akkor, ha ti amúgy vesztek elég Zanszilánkokat). Legyen így vagy ne?
 
Jah igen, minden 20%-kal olcsóbb.
 
Amikor Orfűn voltunk, akkor még úgy nézett ki, hogy a szeptemberi verseny a boltban lehet még, nem éreztem szükségét ennek.


Olyan helyszínt kell találni, amiért nem kell fizetni, de azért viszonylag jó hely. Jelenleg egy belvárosi kávézóval tárgyalok, és talán lesz belőle valami. A posta és az Árkád abszolute nem jöhet nálam szóba, a belvárosi McDonaldson, mint végső megoldáson, gondolkodom.
 
minden további nélkül!..
 
úgyse tartanád be
 
ha a Mekiben lesz szervezve..többet nem megyek versenyre Pécsett!..

ne őrüljünk már meg teljesen!..
 
A facebook oldalon a Meki merült fel,mint lehetséges helyszín a további versenyeknek
 
miért nem mondtad ezt orfűn? akkor segítettem volna akár az egészet kifizetni. amúgy legalább akciósan árulják ki a készletet?

és mi a terv a jövőt illetően? remélem nem posta/árkád/meki vonulaton képzeled el a helyszínt
 
Holnap délután kártyázás lesz nálunk, aki akar jönni az írjon rám facebookon vagy hívjon fel.
 
Facebookra már felírtam, de ide is leírom, hogy a nem facebookozók is olvassák:



Ötletként már felvetettem, hogy pár verseny kiegproblémáit megoldaná, ha a bolt maradék Zanszilánkok és Felhők szárnyán, valamint Halhatatlan lények Zéneit felvásárolnánk...ez azonban nagyságrendileg 25.000 ft-ba kerülne, ennyi pénzem nekem nincs, úgyhogy vhogy közösen kell megoldanunk.




Ezt kétféleképpen lehet megoldani:

- 2-3 ember veszi meg az egészet, és majd a nev., díjakból nekik folyamatosan visszajön.

- Mindenki belead valamennyit, aki tud, és akkor pár versenyen (ameddig az összeg tart) ingyen indulhat.
 
Sracok a versenyt elhalasztjuk m szinte senmi nem jelentkezett.
 
Bálinttal azt beszéltük meg, hogy mivel a bolt még egy hónapig van és utána még nem tudunk biztos helyet, ezért ezt a lehetőséget még addíg kihasználnánk mivel az első pár hét úgysem gáz a suliban.
 
bemenni sajnos nem tudok, de mi lenne, ha itt játszanánk? szívesen tesztelném a tomboló csatás koncepciót szombatról, hátha a mezőt elrakja

na,tehát,én kezdek:

1 vp-ből nap szimbólum, aztán villámsújtás. sebződsz 4-et. te vagy. mondjuk egyszerűbb,ha feladod már most

(és mielőtt Istók besértődne: szerintem mindenki őszintén hálás a pakliért, alsó hangon 300%-kal emelte a verseny hangulatát. ez egy klasszikus, szerethetően szar dekk )
 
Aki akar tesztelni Semleges csatamező ellen azzal találkozunk a boltban.
 
Kaposvári verseny most vasárnap!

1 Verseny:
Minden színből 5 lapot kell használni. Opcionálisan használható +5db Bufa és/vagy színtelen lap is.
Kezdés: 9.00
Ur: Idősárkány

2. Verseny:
Páros verseny. A pakliban csak gyaknemgyak lapokat lehet használni. Tiltott minden lap ami akár páros akár gyngy versenyen tiltott plusz az Edralian.
Kezdés 13.00
Ur: 2db Apokalipszis
 
Holnap reggel 7:00-kor indulunk Bálinttal és Antiékkal a Széchenyi térről biciklivel. Aki kerékpárosan társulna be, az még dobhat egy üzenetet és max várunk 5 percet ha nem érkezik.
 
én is beszéltem Vele(Tpeti), s elküldtem a hínár faszára!.. 30 fokot mondanak, s semmiféle zivatart!..kicsit összekeveredhetett a vén gringó!

Zsola, azt azért remélem sikerült elmakognia, hogy én is helyet kérnék a kifelé száguldó verdádba!..

érjétek meg a reggelt,Birkák!..
 
Felmerült, hogy nem Orfűn lesz a verseny...EZ NEM ÍGY LESZ, MARADUNK ORFŰNÉL!
 
Net az nem kell, van pen-driveom

Amúgy akkor hívlak ezügyben...most
 
most akkor marad az orfűi helyszín? petibá tegnap azt mondta, hogy épp szombaton beköszönt a jégkorszak, hurrikánokkal és cunamival karöltve (mondjuk én 29 fokot és kb 3 felhőt jósló előrejelzéseket találtam...)

laptop amúgy van, de sajnos csak albán kecskepornót játszik le
 
A szombati első versenyre jó néven venném, ha valaki hozna 3 Térszaggatást! Ezenkívül, ha valakinek van LAP-TOP-ja, az sem lenne rossz, ha hozná, mert akkor elhozom a sorsolóprogramot, úgy gyorsabb lenne a sorsolás, eredményhirdetés.
 
grat Musi bának, megint jól homorított!.. ;)

no meg a többi falhugyozónak is..akik szart sem értek!
 
Pentaposting...
Valakinek Pécsen van túlélők földje helyszíne akár kölcsönbe is?
Régi verzió is jó de az nem kölcsönbe.
 
  ... | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.