Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Roxati tolvajok
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Az Alanori Királyság harmadik legnagyobb városát, Roxatot még a legendák is a tolvajok városaként emlegetik. Kiterjedt alvilági szövetkezetek működnek ott, nap mint nap sötét üzelmeket folytatva, melyet a helytartói hivatalok erre szakosodott gárdistáinak sem sikerült eddig felszámolnia.
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
Legendák Viadala paklibeküldés

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Legendák Viadala (42)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8142)
Lapötletek (64959)
HKK kérdés? (47085)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Nézet:
enyém 3 éves és 3200 volt ma már 2000-ért tök jót lehet kapni
 
hát speciel nekem sincs és egy webkam azért jóval többe kerül mint egy ezres
 
ez nagyon egyszerű!

legyen jelentkezési feltétel, hogy legyen webcam
1000-ért lehet venni nem olyan nagy költség. szerintem megoldható hogy ne legyen csalás
 
örömmel hallom
a felvételed megtörtént(be is vagy jegyezve a honlapon)
a webkamos ötlet csak ott botlik meg hogyha valakinek nincsen
tehát sajnos a csalás nem kizárható tényező de reméljük hogy ennél inteligensebb emberekkel fogunk játszani
egyébként mi is úgy terveztük ahogy mondod bár szerintem sok az a két hét(gyorsabban is meglehet oldani de persze majd meg lessz ez dumálva)
igen az email címed kellene
 
hy!

Engem érdekelne ez a téma. Én Kecskeméti vagyok és minden hónapban szervezek egy versenyt itt helyben, ahol egyre többen vagyunk szerencsére. Ám azok akik versenyre járnak nincsenek a közelben állandóan, így gyakorlatilag havonta csak egyszer tudok élő emberekkel játszani, mert máskor nem jutnak el a boltba, és én sem érek rá mindig bemenni. Pedig nagyon szívesen játszanék többet. Egyedül unalmas. Régóta gondolkodtam már azon, hogy interneten keresztül csináljak versenyt, főleg azoknak akik olyan helyzetben vannak mint én.

A legjobb ötletnek azt tartom, hogy e-mailben megkapnánk a sorsolást és egy forduló lebonyolítására lenne 2 hét. Szerintem az e-mai nézhetne ki így: 2009. 46-47. hét + formátum (ez minden 2 hétben lehetne más és más) + a játékosok neve és elérhetősége. gaybar1(msn cím) vs gaybar2 (msn cím)
a két versenyző felveszi a kapcsolatot egymással a két hét alatt és lejátszák a gamét msn-en webkammal. Ott van kép, hang, így nem lehet csalni.Ha ez megvan elküldik mind a ketten az eredményt a szervezőnek. Ezt ők lekönyvelik és aztán küldik a következő forduló adatait.
Szerintem így teljes mértékben megoldható lenne.
Én már jelentkezem is a ligába.
Az msn-em és az e-mail-em majd küldöm ha kell.
 
szerintem nem egyértelműen lenne rossz a játék pcs változata. de mivel nincs és nem is lesz ezért erről kár agyalni
 
gondolkodj egy picit üzletiesen. szerinted ez megérheti bárkinek is?
 
Nem valószínű, hogy ez túl jót tenne a játéknak.
 
pfff... ez az játszatok csak gépelött. Nincs elég elszámítógépesített dolog, még ezt is?
 
MAGUS kártyában van rendes lehetőség online kártyára. Beszéltem a készítőkkel megcsinálnák HKK-ra is nem olyan nagy (300.000) összegért, anno mondtam a Zoliéknak, azóta sem válaszoltak rá h mi a hozzáállás részükről. Ha lenne elég ember aki ténylegesen fizetne is érte akkor meg tudom beszélni az illetékesekkel a témát. Kb 3 hét leprogramozni a lapokat. A szabályokat pedig a játékosoknak kell tudni (azt nem programoznak bele semmit) de biztosan tudom h van pár ember aki játszik a MAGUS-os verziójával ő talán jobban is el tudná magyarázni h mi h merre meddig hány méter...
 
Úgy beszéltük h. a liga meccseit meg mindenkinek mások számára hozzáférhetővé kéne tenni (ezért skype).
Lenne egy dátum. eddig kellene jelentkezni. A jelentkezők névsorával FAJTA barátunk elkészítené a sorsolást (ő ért hozzá). ezt mindenkinek kiküldenénk és minden tag leegyezteti az ellenfelével, hogy mikor játsszák le a meccset. minden fordulóra 1-2 hét állna rendelkezésre meghatározunk egy dátumot és addig kell beküldeni a meccs eredményét (mindkét fél elküldi) persze aki nem küld az automatikusan nullázná magát. Másik opció lenne az hogy mondjuk megpróbálnánk egyszerre versenyezni, de ennek még nem látom a lebonyolíthatóságát (pl.: nem tudom mit szólna a netem ha mondjuk 5 ember társaságában játszanánk, te mint számtech-es leírhatnád ezzel kapcsolatban a gondolataidat)
annyi lenne, hogy mondjuk a skype-on kiírod a gyors infókhoz hogy most forduló van és akkor ha valaki hallgatni akarja akkor beengeded.
Abban igazad van, hogy nem tudjuk ellenőrízni azt, hogy ki játszik cinkelt lapokkal. De a játékos tudja.
Tehát ha én a saját lehetőségeim szerint rakaok össze paklit akkor az lenne az egyik fajta verseny. A játéktudást tesztelő verseny meg amikor tetszőleges lapokból állítasz össze paklit. Tehát itt sincs kényszer.
Akár kettő is futhat párhuzamosan. A lehetőségek ha belegondolsz szinte határtalanok.
Csinálhatnánk mondjuk hagyományos ligát (minden foruló hagyományos), Spec. szabályokat (minden forduló más szabályokkal)
Kérlek agyaljatok ti is és minden jó észrevétellel csak biztosabb lesz a jó szórakozás.
 
Jók a felvetések. Pont ez a lényeg h csak olyanok csatlakozzanak akinek nem az okoz örömet h a kedvenc ötösével indít és nyer az első körben. Ha nincs kézzelfogható díj akkor ezt ezen emberek értelmetlennek látják. Itt az olyanoknak lesz jó akik a játékot szeretik.
Örülök hogy olyan helyzetben vagy hogy ilyen rendszeresen tudsz versenyre járni. Csak így tovább!
De hidd el nem mindenkinek olyan a beosztása, hogy eljárogathasson. A másik meg, hogy válság van az országban és szerintem (lehet csak errefelé de lennének akik eljárnának versenyre akárhová is de mondjuk pl.: innen 1 pesti verseny alsó hangon is 8-10000 ft-ban van. biztos nyerhetsz is mondjuk 1 5-7000ft értékű kártyát mag néhány ezer értékű csomagot, de ez csak az első néhány helyezetté és azért nincs mindenkinek havi 5-10000ftja utazásra stb. Tudom ez egy hobbi és nem mindig a gazdaságossági számítások vezérelnek. Engem nem feltétlen a versenygyőzelem motivál hanem a közösség, jó hangulat, jó helyzetek amikben kijön a játék szépsége... és azt a pénzt inkább kártyára költöm nem adom a BKV-nak MÁV-Startnak)
 
És mégvalami, bocsi hogy ennyire fosom a szavakat, de nagyon izgat a kérdés:

technikailag hogy oldjátok meg? Létrehoztok egy skype csoportot? a versenyek hogy zajlanak? Jha persze 1v1 az megy gond nélkül msn-en is, de ahol több ember kommunikál egymással? A csoporton belül priváton menne a verseny? Mi van ha van reklamáló? Ti pöpecek vagytok a szabályokkal kapcsolatban? Hogy oldasz meg egy kényes reklamációt? Értek az informatikához, és nem hiszem, hogy minden ki lenne dolgozva. Vagy ha igen kérlek oszd meg velünk. Ha valaki elszáll meccs közben, mondjuk disconnectel? ... annyi kérdés van még.

Üdv!
 
Nézd, tényleg csak szarakodásnak tűnik belekötni a nyelvtani hibákba, de hogy ne csak ezzel példálózzunk, hogy adományozhatsz oda egy olyan címet, mint pl a ligakupa bajnoka, annak akiről azt sem tudod, hogy végig tisztességésen játszott, esetleg cinkelt? Vagy ezt is lehet? Nem is kell konkrét pakli, csak összecinkelsz? És ez milyen jogokkal ruházza fel az illetőt? Virtuális nyeremény? Mi az hogy nincs a környéken lehetőség duma? Ha megnézed a versenynaptárat és a helyszíneket szerintem egész jól lefedik a versenyek az egész országot. Ezzel csak azt fogod elérni, hogy akik eddig is nehézkesen mozdultak ki otthonról méginkább begubózzanak.

Sajnálom, de én is melózok és mindemellett Nagykanizsán, Budapesten és Miskolcon is megfordulok egy-egy versenyre. Sőt azon törekszem, hogy a Gyöngyösi körzet is beinduljon. Inkább igy tevékenykednétek ti is.

Bocsi a hosszú kommentért, de erre voltál kíváncsi nem?

Nézz ki egy környező nagyvárost vagy kisvárost ahol nincs verseny, rendezz meg egyett, menj el oda és hírdesd az igét. Mi is ezt tesszük!

Üdv!
 
Mindenkitől elnézést kérünk akinek a helyesírási hibák szúrják a szemét. A későbbiekben igyekszünk ezt mellőzni. (de ez nem a Kazinczy nyelvművelő szakkör lesz.)
A liga célja, hogy azok a játékostársak akik lakhelyüknél fogva nincsenek elkényeztetve versenylehetőségekkel, vagy elfoglaltságuk miatt (munka v bármi más) nem jutnak el versenyre, vagy verseny előtt minél több tesztlehetőséget szeretne erre teret nyisson. Tehát ilyen játékosok alkotják majd terveink szerint ezt a bajnokságot.
A szabályok még alakítás alatt. Talán egy olyan liga tűnik elfogadhatónak amiben minden héten lenne forduló. De minden függ a jelentkezők számától is így hamarosan kiírunk egy dátumot (jelentkezési határidő) az első beta-liga elindítására.
Várunk Téged is! Lépj be és küzdjünk a virtuális díjért!
 
Így ahogy mondod.
 
1. Miért mi az értelme?
2. Nem, de akkor lemegyek a helyi hkk boltba, és ott tolom a haverokkal.(ha meg már verseny akkor igenis legyen díj)
3. Szar munkát meg nem adok ki a kezem közül. főleg hogy több ember is megnézheti.
 
Kedves fajta!

Ide is lehet irni versenybeszámolót, ide is lehet írni pakliötletet. Ez a gyüjtőhelye a Magyar HKK közösségnek, minek egy új? Azzal hogy játszadoztok egymás ellen msn-en vagy más kommunikációs szoftveren keresztül nem rossz ötlet, bár én párszor játszottam ... semmi értelmét nem találtam.

béke!
 
1.miért nincs értelme?
2.kit érdekel????te talán csak a díjakért játszol ba**meg?
3.tudnod kéne mikor írtam le
 
1. Hát nem sok értelme van.
2. A beho nem fogja támogatni az ilyen versenyeket.
3. A szabályt mintha egy 5 éves gyerek írta volna, hiányoznak írásjelek.
...
 
elárulnád nekem hogy a helyesírási hibákon kívül amiket fáradtan megejtek mi a problémád vele?
 
igen eszt jól gondolod
 
Már ne haragudjatok, nem akarok megbántani senkit, de ez egy kib*szott nagy baromság.

no comment....

Elolvastam az oldalon a szabályzatot, légyszi legalább írj helyesen, tudom, tudom, de figyelj van a word-ben nyelvhelyesség ellenörző, oda ird be a szöveget és utána kopizd be a weboldaladra.

Ilyen hiba csaj=csalj, nálam EPIC FAIL!
 
nekem tetszik az ötlet én benne lennék
de gondolom a skype melé egy mikrofon is minimum kell
 
Ez Magyarország (tudtunkkal) első internetes ligája. Célja a tesztelések könnyítése, közösség kovácsolása,valamint az internetes szórakozás újszerű formája.az oldalra várunk pakliterveket,versenybeszámolókat(akár az itt zajló versenyekről). kérjük az oldalon kerüld a káromkodást valamint a többi felhasználó ócsárolását

az oldal www.onlinehkkliga.eoldal.hu

a részvételhez szükséges: skype program
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.