Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Barlangkaland
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Hatalmas barlangszáj ásítozik a hegyoldalban, előtte óriáscsontok hevernek. "Miféle fenevad élhet itt, amely óriásokkal táplálkozik? Talán egy sárkány - ide vele, százat öltem a Sötét Föld sárkánybarlangjainál!" - egy világot járt kalandozó gondolatai a helyi rém barlangjánál
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
Legendák Viadala paklibeküldés

A lista folytatása...
XXVII. HKK Nemzeti Bajnokság beszámoló
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
Legendák Viadala (47)
HKK kérdés? (47090)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8142)
Lapötletek (64959)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Birexx, lökjél már nekem 2 nagytakarítást.
 
én csalodtam az estharban a sötét kor ezerszer jobb!
ja a ritkákhoz még valami: mi van ha megveszek egy 850 ft-s csomagot: van benne 2 ritka ami 300 ft kiveszem a jobb nemgyakokat! hogy jövök igy ki pluszosan! esetleg darabszámban de már anyni gyakorim van most eget tudnék vele rekeszteni és gondolom van akinek még nálam is több van pl van egy sötét koros lapom a nagytakaritás 18 szor van meg! ez egy kibaszott jo gyakori lap de akkro is!
 
engem is érdekel
a-boy@freemail.hu
 
Hkk lapokat vennék, főleg Sötét kor érdekel, illetve dobatóslapok.
Pl:motyogók
Sc: KAY
a-boy@freemail.hu
 
*Figyelj Dhoj bekerültél valahova amibe a többség nem (ezért le a *kalappal), de(!!!!!) tényleg sokkal többett tudhatsz mint mi ,de ha *már annyira felhuzzák az árakat hogy lassan már nem éri meg a *csomagot megvenni,

??? ezt nem ertem, miert nem eri meg egy olyan paklit venni, amibol barmilyen ritkat bontasz, nem jossz ki rosszul penzugyileg, sot inkabb jol josz ki..

*akkor legalább tényleg rakjanak 4(és csak is 4)ritkát egy csomagba *vagy legyen a lapszám és a ritkasági arány változatlan, de az ár is *(750 ft). Ne mond már azt hogy hirtelen 1 éven belül egy 100-assal *kell emelni az árakat!

hat.. amig nem a beholder valtoztatja MO teljes gazdasagat, addig kenytelen elfogadni a nyomda es a szallitok (rajzolok, designerek, stb.) aremeleset, es ahhoz igazittani az arat (nem csak a HKK lett dragabb 1 ev alatt, hanem minden ((((((((((((((((((((((((((((

*A ritkák ára:
*Miért van az hogy mindig kell lenni 5-6db lapnak amik 1200ft felett *vannak árban és a kifogásukra a lehetoség sokkal de sokkal kisebb *mint az értéktelenebbeké.

pont forditva vontad le a kovetkeztetest: minel jobb a lap, annal ertekesebb

*Abba biztos igazad van hogy minden ritkábol egyenlo darabszámot *nyomnak

ezt nem tudom 100%ra, de nagyon valoszinunek tunik...

*de ha nem egyszerre vesszel mondjuk 20 csomagot akkor valoszínüleg *nem fogsz annyi értékes lapot kifogni mint ha egyszerre vennéd meg *oket.

PONTOSAN ugyanakkora az eselyed minden paklinal egy jo lapra, hiszen TELJESEN VELETLENSZERUEN vannak elosztva a ritkak (pl. most bontott ki egy haverom szombaton 1 displayt es 3db spoiler volt benne, ami pedig eleg keves 1 displaynel...)

U.I.: milyen az új kiegészíto?

jo, vegyel batran, ill a kepek ritka szarok lettek (szatmari, pasztot, szugyi...), ill a Testzabalo kepe az a Verelemental kepe lett ((
 
Figyelj Dhoj bekerültél valahova amibe a többség nem (ezért le a kalappal), de(!!!!!) tényleg sokkal többett tudhatsz mint mi ,de ha már annyira felhuzzák az árakat hogy lassan már nem éri meg a csomagot megvenni, akkor legalább tényleg rakjanak 4(és csak is 4)ritkát egy csomagba vagy legyen a lapszám és a ritkasági arány változatlan, de az ár is (750 ft). Ne mond már azt hogy hirtelen 1 éven belül egy 100-assal kell emelni az árakat!
Ha régen müködott valami akkor miért kellett megváltoztatni?
A ritkák ára:
Miért van az hogy mindig kell lenni 5-6db lapnak amik 1200ft felett vannak árban és a kifogásukra a lehetoség sokkal de sokkal kisebb mint az értéktelenebbeké. Abba biztos igazad van hogy minden ritkábol egyenlo darabszámot nyomnak de ha nem egyszerre vesszel mondjuk 20 csomagot akkor valoszínüleg nem fogsz annyi értékes lapot kifogni mint ha egyszerre vennéd meg oket.
Mégegyszer kérném a készítoket hogy ha lehetséges akkor ok is írják le az álláspontjukat.
U.I.: milyen az új kiegészíto?
U.I.2: a mini kieg.-es Jégsárkány nagyom tettszik.
 
1. azért valahogy a kiegészítő megjelenésekor meg kell állapítani az árakat... és akkor még annyira nem lehet tudni, hogy melyikből lesz igazán jó lap. persze sejteni lehet, de a mágusok átkát se igazán sikerült eltalálni, szóval a sejtés alapján van az ár meghatározva, ha jól gondolom. csak miért kell a legelején 2000 ft-ért adni egy lapot???
2. ez teljesen így van, legalábbis a második fele, mert azért a kedves játékosok pénztárcájának azért ez nem annyira jó. ))
3. ezt neked, mint hkk-közeli embernek elhiszem, csak hát azért a számok nem ezt mutatják... pl. van olyan sötét koros ritka, amiből még egyet se bontottam, ezzel szemben uthanaxból már ötöt vagy hatot is.

Viszont sokan úgy nézik a lapokat, hogy (pl.) Erős ereje - nem Erős ereje. Ilyen tekintetben persze, hogy a "nem Erős ereje" lapokból lesz több, mivel az kb. 55 fajta lapot jelent (csak a ritkákról beszélek).
 
jajj!
ugy latom nem igazan ertetek a gazdasaghoz es magahoz a hkk pakli osszetetelehez... de nem baj nem kell mindenhez erteni ))
1. az h emelkedik a lapok ara az csak es kizarolag a piacon mulik (tehat egy lap mennyibe kerul az a keresettsegetol fugg kizarolag (ill. termeszetesen a piacon levo lapszambol, de azzal mar lehetetlen lene szamolni....))
2. azert nincs 5-10 ritka egy pakliban, h szandekosan felfele legyenek nyomva az arak, es ez mindenkinek jo, mert kulonben ha nem lenne arar a lapoknak, akkor egy ido utan senki nem venne paklit mert inkabb megveszi laponkent -> egyre kevesebb jatekos (ez egyebkent az ezusthajnal utanatol van, mert ott az addig 1-2000ft-s lapok ara lesett kb 500ftre, szal kb. lofaszt nem ertek...)
3. minden ritkabol pontosan ugyanannyi van, mert kartononkent nyomtatjak a lapokat, egy kartonon asszem 20 lap van, tehat itt nem lehet valtoztatni a ritkasagon
a valogato neniknek igy is eleg nehez elmondani a valogatast, nem h meg kulon utasitasokat is adni nekik (mar ha igy mukodik a pakli randomizacio )))
 
Majd meglátjuk!
de nagyon kiváncsi vagyok a bajnok akarata mit tud majd!!!!
nem tudjátok??????
 
szerintem puszta szerenecse!
én eddig vagy 10-15 sötét kort vettem és 1db!!!!!
manasajtlee jött csak!
ezt volt azt hiszem a legértékesebb lap ami benne volt!
 
Mert ha az a tapasztalatod, hogy 10-15 pakliból össze tudsz szedni egy értékes lapból hármat, akkor több paklit veszel meg, hogy minél több értékes ritkából meg legyen a három. Ha mondjuk 25-30 pakli kellene egy értékes ritkából a három megszerzéséhez, akkor nem vennél több paklit a sokadik ritkák miatt "hátha behúzom" alapon. Szerintem.
Amúgy én azt figyeltem meg, hogy az új kiegészítő megjelenésekor az eggyel előtte levő kiegészítőkbe (jelen esetben Sötét Korokba) értékesebb lapokat raknak, mint egyébként.
 
Lehet tévedek, de észrevettem egy érdekes tendenciát, értékeljétek ki, és vonjátok le a megfelelő következtetést:
Röpke másfél évvel ezelőtt a "majdlegközelebb-láz" járta át az étert, nagyon ritka volt (részben az ŐV mérete miatt), ezért "természetesen" értékes. Megjegyzem nekem nincs egy se (öcsémét szoktam használni, neki van 3). SK-ból vettem egy gyüjtőnyit volt benne egy entitás meg egy erős ereje. Utóbbiból rá két hétre bontottam egyet (pedig csak egy csomagot vettem), július közepén öcsém bontotta a harmadikat. Szeptember elejére meglett a három entitás is (és az egyiket cseréltem csak).
A mérleg másik oldalán áll, hogy máig csak egy (1!!!) láncvillámom van. Nem tudok szerezni, pedig KVK-ból rengeteget bontottam (vettem, nyertem, de volt, hogy bontatlanul cseréltem).
Tehát nőtt az értékes lapok relatív mennyisége?! Miért?
 
Van benne valami!
az nem lenne gáz ha az árak lejeb mennének vagy több lenne a ritka!
nem akarok rémhireket kelteni de mintha itt a forumban olvastam volna hogy a az uj kieg után megint felmennek az árak???????
légyszi irjátok meg jól tudom????
egyébként ez történt a sötét kor után is! bár nem értem miért?
a fokuszált mágia vagy a counterelhetetlen counter miatt vagy a manasajtlee miatt?
régebben si voltak drága lapok és akkor jó árban voltak a csomagok!!!!
engem is érdekelne a készitök/fejlesztök véleménye!
 
va
 
OK. Érdekesek a válaszok
1. DEXKILL! Nem csak te vagy az akit érdekelnek a gyak./nem gyak. lapok ( ezért tiszteletem neked) legyen 850Ft a csomag de könyörgöm ha már 22lap akkor legyen benne több (kb 4 )ritka. Ez miért lenne jó ? Vettem 10-12 Víziót és ugyanennyi Sötét kort a viz.-zel megszívtam de a korral nem (5 csomagból 3 Ében tigris).
2. Az a gond hogy lassan már nem éri meg paklikat venni mert minden kiegészitőbe van kb5-6 1500-2000ft-os lap és mindenki ezeket akrja megszerezni ( tisztelet a kivételnek ) és a nagy többége a lapoknak csak fun játékban mutatja meg erejét.( ezzel a versenyen nem nagyon mész semmire )
3. Tehát vagy több és használhatóbb ritka legyen vagy az árak csökkenjenek.
U.I.:Szeretném ha a készitők is leírnák az álláspontjukat(akár az AK-ba is ) érdekes lenne.
U.I.2: Szerintetek életbiztositás ezek után versenyre mennem?
 
igen én erre gondoltam hoyg nem a profiktól jön a pénz hanem a kicsktöl mint pl én is!
megveszem a magam 10-20 sötét korát azt kész!
meg azokból akik "jaj megveszem a kcxsi fiamnak, csak hoyh még jobban elkényeztessem"!
bár nem tudom miért kellet emelni megint az árakt!
csak nem az olaj miatt????????
:-DDDD
 
az a 3000FT az csak ugy jott, nem gondoltam komolyan )
egyebkent ha egy pakli eloallitasa 250ft (mondjuk) akkor kb 5-600 lenne az ara, mert kb 3-4emberen megy at, akik hasznot akarnak huzni belolle
amugy nem a profi versenyjatekosokbol elnek meg mert azok kb 0 paklit vesznek meg ...
 
én megyek!!!!
:-P
 
ez így lesz meg lesz vízió lap is benne már várom de nem megyek frissenbontottra,mer egyaz kell péz a paklimhoz,kettő hát ilyen nincs...
 
Draco Blade-t keresem!!!!!!!!!!!!!!
 
holnap én is megveszem az ak-t!
 
na végre!
vége a couterörületnek végre oylan paklik is leszenk amihez ész kell éns nem pénz.....
 
Na olvastam ma az Ak-ban,az Estharról,az anti-mágiák jók lesznek...
 
mi bajod van az amatörökkel? belölük "is" éla baholder!
és sok kártyabolt is mert a lapokatm,egveszik mert az anyuka a gyerek kedvébe jár de soha a büdös életben nem játszanak vele!!!!
aki meg koolían gondolja de még nincsenek jo lapjai azok mennek amatörre! nemsokára én is megprobálkozok vele!
 
Van erre is megoldás!
Legyen egy pakli 30 lapos, 2 ritkával, 8 UC-vel ÉS kerüljön 3000 forintba! Beholderes versenyekre a pénzdíjat ötszörözni és eltörölni az "amatőr" kategóriát. Ennek az lenne az eredménye, hogy az értelmes ritkák kb. 3000 ft-t érnének, a szarok meg semmit se! Lenne ösztönzés a játékosoknak, és a sok kis hülyegyerek se járna versenyre!
 
A helyzet, hogy hiába van benne 30-40 lap. Semmit se számít. Azok is akik mmegbecsülnek mminden egyes kártyát (pl én), (legyen bármilyen ótvaszar, gyenge lap), kibontják a csomagot és megnézik a ritkákat aztán a többi megy vmi dobozba. Esetleg kivesznek belole néhány használhatóbb gyak-nem gyakot és "hátha kell valami csávónak" elven elteszik. Szal nem a darabszám számít, hanem az egyedi érték (+ a ritkák száma).
 
Csak egy ötlet:
A 3. pontban szereplő diákok mára már nagyrészt rendelkeznek saját keresettel, így a magasabb pakliárakat is meg tudják fizetni, akár azon az áron is, hogy kevesebb lapot kapnak a több pénzért.
Új játékosok megszerzése meg SZVSZ nem célja a Beholdernek, ha most jutottak el odáig, hogy reklámozzák a terméket.
 
Ok kösz ezeket a válaszokat én is sejtettem csak megint nem sikerült befejezni.(bocs):
Vegyünk 1 példát:
1. Balázs és Miklós játékot tervezkártyajátékot) írunk 1997-et (a játék már elindult) legyen 1 csomag 600ft 30 lap és 3-4 ritka/csomag
2. eltelt 3és 1/2 év. A csomag ára 750-800 ft (ÁFA+"pénzéhség"+infláció((ez OK ezt megértem de !!) és van 22 lap ebből 2db ritka. Kiadnak szar (bocs) ritkákat pl: A próféta parancsa.
3. Miklósék elve 1997-ben. "az a célunk hogy a kevesebb pénzel rendelkező diákok is összetudják gyűjteni a lapot"
4. az idézet nem pontos ezért elnézést kérek de miért nem lehetne vissza térni a 30 lapos kiegészitökre 30lap/csomag.
 
Feri!
Tanulj meg számolni! Ha egy lap 10 ft, egy huszonakárhány lapos kieg. kb kétszázakárhány ft. Csóringer dobozban és csomagolással ez olyan 4 kilóra jön ki paklinként. De valóban nem túl valószínű, hogy ennyibe kerülne, a fele-negyede inkább reális.
 
ha 10ft lenne egy kartya kinyomasa, akkor egy pakli kb 3000ft lenne
egy lap kinyomasa kb. 0.5-1 ft lehet
amugy azer van benne kevesebb ritka h ertekesebbek legyenek a ritkak, ergo megerje kibontani egy paklit (tehat sokkal jobb ha egy pakliban 2db 500fts lap van, mint 3db 333fts, mert az ertektelenebbet mindig nehezebb ertekesre tovabbcserelni, mint vica-versa!)
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.