Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Csala Csíny-Csilla
(Túlélők Földje kalandozó)
Küldd el képeslapként!
A Túlélők Földje talán egyik legbájosabb elf kalandozóhölgye pózol ezen a képen. A festmény még azokból az időkből származik, amikor sokkal vidámabb volt a világ. Az életbenmaradásért folyó mindennapok alaposan elűzték ezeket az idilli perceket.
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
Legendák Viadala paklibeküldés

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Legendák Viadala (42)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8142)
Lapötletek (64959)
HKK kérdés? (47085)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Nézet:
Igy van. Nem igerek semmit, azonban mar keszul az elso resz kiegeszitese.
 
szó sincs róla, alkotói szabadságon vagyunk. igaz?


...igaz?
 
jaj. besárt a topic? :[[
 
no, írjatok
 
Nagyon ígéretes.
 
nagyon jó. de csak a harmadik rész végére legyen belőle valami. analógia: a Kontroll vége, amikor a főhős újra ki tud lépni a felszíni világba.

a kívánságod narancs valóban király geg.=)
 
)))))))))))) nagyon jó főleg a kívánságod narancs!
ezt sascsabi rakja be!!!
 
Reggel.

tk felébred, kimegy a konyhába. félálomban zabál, majd felkapja a fejét. nagy villanás, hirtelem megjelenik rém andrás. hangja földöntúli.

-Parancsolom hogy menny el a nemzetire!
-Igenis, Uram.
-És éhes vagyok. Hozz egy narancsot!
-Kívánságod narancs!
-Épíccs dekket első gondolatodra, most pedig feküdj vissza!
-Igenis, Epilepsziás Uram.
-És fürödj meg! Hiszen szombat van!
 
legyen egy kis életszerű si a filmben:

TK elhatározza, társai bíztatása ellenér, hogy lerakja a hk-t örökre

ez a gondolat az első részben rajzolódik ki, de csak a 2. vagy 3. részben valósul meg
 
nagyon király, főleg az "építs dekket az első gondolatodra" ötlet.=)))
 
kandi kamera?
 
Én már csak arra lennék kíváncsi, hogy mikor és hogy tudjuk velvenni a dolgokat, úgy, hogy ott legyen az, aki benne van.
 
állat
 
táp, csak az a kérdés, hogy kinél forgatjuk le az otthoni jeleneteket.

kurva nagy lól)))
 
természetesen, nem közben fogjuk lejáccani a számokat

egyértelműen inkább a zenét kell a filmhez igazítani, mint fordítva (ha mohamed nem megy a hegyhez, akkor seggberugjuk hogy mégis...)
 
Megvan egy ujabb r;sz. Tiprodo edzese, szettoretese, talalkozasa Remmel, majd felemelkedese. Most csak ezt teszem fel, mert tul hosszu mindig az egeszet felpakolni.


A kamera egy naptárat mutat: 2004. április 5. Tiprodo edz. (Zene: western fütty, asszem A Jó, a Rossz és a Csúf zenéje) Először csak az izzadó halántéka látszik, melyen lüktet egy ér. Aztán meglátjuk az erőfeszítéstől eltorzult arcát is. Felsőteste, melyet csak egy átnedvesedett atléta fed megfeszül. (Zene vége) Majd lecsapja az asztalra a kezében tartott Tisztítotűzet es fanatikus elszántsággal kiállt:
-Pusztulj Gyilkos mókus !
Ekkor edzőpartnere (Cikkely) sztoikus nyugalommal mutat be egy Tüskepajzsot, majd fejcsóválva húz egy lapot. A kamera átvált az ő szemszögére. A húzott lap: Az erő ökle. Ekkor a kamera kapkodva rázoomol Tiprodo kockájára (egy húszoldalú jelzi az ÉPjét, a manáját bogyók), s láthatóvá válik, hogy ÉPje pont 7, Manája 0. Majd razoomol Cikkely oldalára, ahol látható, hogy Cikkelynek még pont 5 VP-ja van. Végül Tiprodo elgyötört alakja kerül a képbe, amint elkeseredetten szorongatja két-három lapját a kezében. Ekkor Cikkely középredobja az Erő öklét, mely lassan pörögve karcolja a levegőt, s végül ellöki TK ÉPkockáját. TK keze erőtlenül vágódik a teste mellé, majd kezéből kihullanak a lapok, melyeket követ a kamera. Aztán sötétség.

Naptár: 2004. április 28. Tiprodo edz. A kamera az asztal közepét veszi felülről, ahova két oldalról dobódnak be a kanterek:
Gyenge erje-Erős ereje-Gyenge ereje-Manacsapda-Manacsapda-Soliasar-Majd legközelebb-Gyors reflex-A viszály vége-Agybénítás-Ellenvarázslat-Azt mondtam nem (a lényeg, hogy a végén TK nyeri a párbajt)
Látható TK elégedett arca. Cikkely megvonja vállát és azt mondja:- OK. Nem jött létre a Teremtés. Akkor megprobálom mégegyszer.
Ekkor TK arcáról lehervad a mosoly. Cikkely kirak egy Hatalom kék italát, felnéz, majd kirak még egyet. Két hatoldalú van az előtérben, s perspektivikusan látszódik a háttérben Cikkely (mintha a kocka szemszögéből látnánk). Cikkely kinyúl a kockákért, megrázza a kezében őket, majd az asztalra veti őket. A kockák gurulnak, majd (alkalmazva a már unalomig ismert filmes megoldást) pont a nézet közepén megállnak: 6+6.
TK lerakja az asztalra a lapjait, felmarkolja a sörét, feláll es kibattyog a teremből.
(Zene: Eminem: Till I collapse) Tiprodo vedeli a sört otthon a tv előtt. Szájából bagaretta lóg és kártyákat válogat. (vágás) Naptár: 2004. május 4. Tiprodo ül egy asztalnál vele szemben ellenfele. Az ellenfél oldalán egy Pöffeteg meg egy Kisebb zan. A Pöffetegen egy húszoldalú:12. A srác előretolja őket. (vágás) Tiprodo véreres szeme, majd meghúzza kezében tartott sört. (vágás) Naptár: 2004. május 18. Tiprodo sascsabival játszik. Sascsabi bemutat egy Enciklopédia Fantasiát. TK bedobja a lapjait. (vágás) TK hajnalban kel. Megdörzsöli a szemét, kivesz egy doboz sopronit a párnája alól. Felbontja és jól meghúzza. (vágás) Naptár: 2004. június 1. (most gyorsan váltogatva, egy-egy eset csak 2-3 mpig látható): Boszorkánymester+Trafószív+jópár jelző. Két pegazus+Csodabogár+sok jelző Kiépült Kék- Vörös dekk Sok kis lény+Jelzőlények+Őrjöngő (És mindegyik között TK húz egyet a söréből) (vágás Zene vége) TK a kocsmában alszik.

Vki (Rém András) megrázza a vállát. TK mérgesen, nyűgösen felnéz.
- Haggyá má, me odasózok ! Ki vagy te ? Mit akarsz tőlem ?
- Én az összesített bajnoki entitás még evilági része vagyok, és azért jöttem, hogy felnyissam a szemed. Haggy fel az önsajnálattal ! Nem maradt már sok időd ! Meg nem mondhatom, hogy mivel és miként harcolj ! Ellenben sugallatokkal segíthetlek.
- Akkor sugalld meg, hogy mit tegyek, vagy eredj a fenébe !
Rém ekkor kirúgja a széket alóla. TK kizuhan a képből. Rém lenyúl érte és térdre rántja.
- Először is tanulj tiszteletet ! Kapd össze magad, és menj haza ! Aludj egy nagyot, s reggel az első gondolatodra építs dekket !
TK ingerülten rángatja a gallérját vasmarokkal tartó kezet, azonban hiába. Végül egy különösen erős rántás után kiszabadulva hátrazuhan. Felnéz, de Rém nincs sehol.

(zene indul: Eminem: Lose yourself) TK kitántorog a krimóból. Botorkál hazafelé. (amíg a zene tart) Végül bevágódik az ágyába.

TK kipattan az ágyból. Összehúzott szemöldökkel mered maga elé. A háttérből bevisszhangzik Rém hangja, amint azt mondja : - az első gondolatodra építs dekket !
(zene halkan, alig hallhatóan: Eye of tiger) TK kinyitja a mappáját, melyet eleddig az ágy alatt tárolt. Kivesz belőle egy pár lapot. Egyre vadabul lapzgatva. (a zene folyamatosan erősödik) (vágás) TK kihúz egy fiókot és a földr önti a tartalmát. Kotor a kizúdult szemétben, majd előhúz egy lapot. (vágás) TK rángatja félre az ágyát. Kiemel egy rakás lapot. Kivesz közülük egy párat, majd a többit visszadobja. (vágás) TK a szárítóról leemel egy kabátot és a zsebéből egy galacsinná mosott papírtömeget vesz elő. Megrázza a fejét és dühösen behajítja a sarokba. (vágás) TK bizakodó arccal keverget egy paklit. Leoszt magának egy pár lapot. Aztán, ha ez lehet, még jobban felderül az arca.
 
csodás.
 
Szal, emberek. Valahogy oldjatok meg, hogy a tobbiek is (koztuk en is ) hallhassak ezeket a szamokat, mert suketen nem tudjuk beilleszteni oket. Egyebirant hozzatennem, hogy a zenet elmeletileg utolag is ra lehet keverni. Most hirtelen a ket munkatarsam pont ketfelekeppen nyilatkozott:
-Bander a zenehez vagja a filmet, de o deszkas
-AVezer utolag szurja ra a hangot, s az altala elmondott modszer szerintem jobban kivitelezheto
 
ja, és a Fluke: Atom bomb több cuccnak volt zenéje, így pl. az X-men 1 motorozós zenéjét is aláfestette, a csapat Zion című száma pedig a Matrix: Reloaded-ben is hallható, az össznépi tombolás alatt (hozzáteszem, nem akkora tűz).
 
A Jericho-t nemigen kell vagdalni, egy az egybe jó, és szerény véleményem szerint, bár öt évvel korábban készült, mint a Matrix Soundtrack, bármelyik mátrixos zenét odanyomja. Kisujjtechnikával.

a többit meg ismerd meg (bár belátom, a Senser nem nagyon elterjedt / népszerű, ami igen meglepő - tekintve, hogy erős, sokoldalú, jó zenekarról van szó (vagy volt - átalakultak valami D betűssé)).
 
ezt a zene ügyet úgy kell megcsinálni, hogy nem egész számokat rakunk be, hanem csak részeket....

BT-ből lehetne jól kivágni a dolgokat, azonban már jerikóból ezt nem tudnám elképzelni, prodigytől max. a mátrixos számot (a neve nem jut eszembe, bocs érte)

a többbit nem ismerem.....D
 
nyilatkozni tudni kell. nagyon diplomatikus!=))


végtére is nem kell minden poént az első részben lelőni.

esetleg az első részben tehetnének utalásokat Rém Andrásra, TK eltávozott mesterére (aki nélkül a főhős magányos, összetört, pacalista-alkoholista), aztán a második részben, amikor senki nem várná, jól színre lép (Gandalf-epigon rulez=)).

vagy ilyesmi.
 
nagyon jó, témánál vagyunk:

edzőzenének az Eye of the Tiger kurva jó, ám ajánlom figyelmetekbe a BT & The Roots: Tao of the Machine-t (Blade 2), valamelyik harcos jelenethez Prodigy: Jericho-t, végefőcímnek Senser: Age of Panic-ot vagy Fluke: Atom bombot.
 
Mar a helyet is tudom. A ket edzomerkozes utan. Jo otlet.
 
kéne egy olyan rész a filmben, amikor a hősünk már úgy érzi, hogy nem bírja tovább, és full-leissza magát, majd a pubból kitérve az uccán tengődve összedől és gondolkozik, közben valameik szereplő (nem muszály barátnak lennie, akár lehet a zombi is) meggyőzi arról hogy ne adja fel, már nincs messze a megoldás (mekkorát téved!) már semmiképpen se. hazakíséri hősünket, majd beleteszi ágyába, s holnap új napra ébred.... (zene: eminem: lose yourself /részlet/)

másnap kikel az ágyából, komótosan fogat mos, elindul egyzeni, s eközben eszébe jutnak a tegnapi ismeretlen szavai: 'soha ne add fel' majd zoom a szemre ahogy szemöldökcsücskök összébb mennek, s megszólal a rocky filmzenéje...
 
én a kőkemény heavy/black metalra gondoltam. illik hozzám
 
En a Rocki alapjan az Eye of tiger-re gondoltam, mint edzozene, ellenben rugalmas vagyok ebben a kerdesben
 
nagyon jó!!

csak egyetlen dolgot felejtettünk ki...
mindennek az alapja a zene! fontos a zenei megoldás, mikor milyen zenét vágunk bele. én ajánlok egynehány zenét:

Orff: Carmina Burana (mindenképpen)
Ac/DC: T.N.T. (éppen amikor még semmi baj sincs, ki lehetne fejezni vele az idilli állapotot)
?Mátrix 3-mas zene?: ne tom a címét, de mikor készül TK valamien összecsapására, akkor ez a zene lehetne, majd letöltöm és kiírom (mikor neo meg smith püfölik egymást)

ez még tsak 3 szám és 15 perc, ide meg még legalább 45 perc zene kell!

hajrá, akinek van ötlete, az nyomja
 
lol lett. arra gondoltam, hogy a Czikkellyel való edzésen mehetne black metal, a hangulat kedvéért.
 
Szeretnek megkerni minden alkoto-erzesu egyent, hogy a mar eddig elkeszult sztorihoz kapcsolodo anyagot irjon ! Az is fontos lenne, hogy full-amator modszerekkel is megfilmesitheto legyen. Bar azt majd en megprobalom megoldani...
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.