Vissza a Főoldalra
 
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Hatalom Kártyái

Cikkünkben felvetettük a nyomdaváltás lehetőségét. Támogatnád-e ezt, azzal a kitétellel, hogy a HKK lapok attól kezdve standard méretűek lesznek (kb. 1.5-2mm-rel kisebb szélesség és magasság)?

1.) Igen.
2.) Nem.
3.) Nem HKK-zom, csak szavazok.

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
HKK - Zén Legendái: Boszorkánytánc február 22.
HKK - Zanuv Tresk - Zanszilánkok Cseh HKK február 11.
A pillanat képe
Varkaudar "házikedvenc"
(Túlélők Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Az erdőjáró vadász varkaudarok és varkaudar kószák által Khór bányáiból betelepített házikedvencek gyorsan az erdő rémeivé váltak. Ezek a kutya méretű, iszonyatos darazsak képesek az erdő bármely kisebb állatát egy pillanat alatt megölni, és a nagyobbakra is veszélyesek." - Encyclopedia Fantasia a khór darázsról
Nézz szét a galériában!
Szörnyvadászat - TF történelmi esemény
Kiadói tervek - 2020. március
XXX. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
Szerverterem probléma
Nekrológ - Kerekes Kálmán emlékére

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2019
Legaktívabb fórumok és fórumozók
Termékismertető - Kártyavédő fólia
Termékismertető - HKK - Zén Legendái: Namír szántóföldek

A lista folytatása...
Cikkünkben felvetettünk a nyomdaváltás lehetőségét. Támogatnád-e ezt, azzal a kitétellel, hogy a HKK lapok attól kezdve standard m (6)
Lapötletek (64367)
Kiadói tervek - 2020. március (63)
Szörnyvadászat - TF történelmi esemény (3)
Melyik lapokat szereted legjobban a Káosz Galaktika Kártyajátékban? (112)
[HKK Piac] Lapokat keresek (28256)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:Utoljára ezt küldték:
Az elfekről általában
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Pókerjáték
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
Ajánlott böngésző, felbontás:
Internet Explorer, 1024x768
 
Szegény szörcsi. :,(
Én is azon a véleményen vagyok, hogy aki országjárózik, az ugyanúgy tisztában kell legyen vele, hogy fényképnek is készülnie kell (hiszen ott volt a kiírásban). Ha ezt ott helyszínen nem jelzi a szervezőnek, akkor pont ugyanúgy hibázott (megfeledkezett róla) a játékos is. Egy versenyszervezőnek ezer fele is kell figyelnie, nagyobb eséllyel becsúszik a hiba, de ha a tizen-huszon X emberből egynek sem jutott eszébe, akkor sajnos ez van. Nem voltam ott így könnyen beszélek, természetesen engem is rohadtul bosszantana a dolog, de saját mulasztásom miatt nem mást hibáztatnék.
Amúgy meg legyen egy szavazás, hogy beírásra kerüljön-e a fehérvári verseny, ha már úgyis minden sz..ról szavazunk. Én igennel szavazok.
Ezért sem hívtam bírót, mert én is e felé hajlottam, csak utólag furdalt a kíváncsiság. ;) Utólag is gratulálok, szép megoldás volt.
Köszi, akkor ezek szerint jól játszottuk. Amit utóbb írtál az pedig nekem új infó volt, szóval azért külön is kösz.
Tegnap felmerült bennem az alábbi kérdés:
Kijátszottam egy bosszúálló sünt, ellenfelem kezében kasug-din. Mikor mutathatja?
1. Egyszer mikor kijátszom a sünt és játékba kerül a reakció?
2. Minden esetben amikor kisül a reakció, mert használom (annak ellenére, hogy automatikus).
3. Mikor kijátszom és mikor kisülnek akkor is, tehát 3x mutathat kasug-dint?

Mi versenyen kérdés nélkül a 2.opciót játszottuk, de az a helyes?
SF-et én is szívesen látnám újra. És ha választani lehetne a (6?) képességből 4-et kijátszásakor? Akkor mégsem tudna mindent egyszerre, de az adott szituációhoz igazítható lenne.
Ezzel meg csak az a bajom, hogy az eddi általad leírtak alapján az aliza képéssége se lenne reakció, mert 1. Nem szerepel benne, hogy "megakadályoz", 2. Nem reakció "cselekvés", mert automatikusan lép életbe, ergo nincs semmiféle cselekvés mögötte. De értem amit mondasz, el is fogadom, ennek ellenére szerintem hibás a szabálypont. De inkább haladjunk tovább, köszi a magyarázatot.
Pont amiatt tettem fel ezeket a kérdéseket, mert ez a szabálypont a jelenlegi megfogalmazásbab egy ennél tágabb halmazt definiál reakcióként. Nincs az leírva amivel te most nekem itt kiegészítetted a szabálypontot. Ha így van ahogy mondod, akkor lehetne pontosítani szerintem. Problémát eddig nem okozott senkinek, így el is engedhetem a témát, csak bennem most így elolvasva kérdéseket vetett fel.
Nem továbbköltöttem, csak véleményem szerint a bilincsmester reagál minden egyes laphúzó forrásra és megakadályozza, hogy felhúzzam a lapot. Vagy nem így van?
Még 1 kérdésem merült fel ezzel kapcsolatban. Ha a képessége egy "reakció", akkor a bilincsmmester kijátszása beszámít-e egy rhatt hárításánál, vagy egy akvamarin fókuszkristálynál?
Gyors volt, köszi! ;)
A 94.2. Szabály azt mondja, hogy "azok a források, amelyek megakadályoznak valamit, mindig reakciónak számítanak".
Xenó bilincsmester képessége ha jól tudom egy "forrás", ami "megakadályozza" a laphúzást. Ezt lehet-e semlegesíteni?
Nyilván tudom, hogy nem, de a fentiek alapján miért nem?
5 perc és 5 év múlva is csak egyszer nyerted meg azt a játékot. ;)
Egy picit most összezavartatok... De mind1 járjazni kell és akkor nincs kérdés.
Rendben, köszi. Akkor ezt erősen félreértelmeztem anno. Ezúton is elnézést kérek Kristóftól, ha olvassa ezt.
Ma versenyen feltettem a kérdést, hogy a hét törzs olcsóbbítása elrontja-e a Sziklavadász ősmágiáját? Én a szabályokból azt olvasom ki, hogy nem, mert a sziklavadászt nem olcsóbbítja a követő. Ellenfelem egyébként +2vel drágította volna.
Én itt azzal érvelnék, hogy nincs amit a 7törzs olcsóbbítson rajta, mert nem kerül manába, és 0 alá nem olcsóbbít a követő. A nekronra az volt a mondás, hogy ha nincs benne nekron, akkor a veszettség nem olcsóbbít. Ebben varázspont sincs.

De vágyom rá, hogy egy ésszerű indoklással kijavítsatok.
Az Aranymágus szövegében nincs megkülönböztetve kis "és" nagy "ÉS".
A kérdésem, hogy a"csak a 2. körtől" rész az csak a csontra vonatkozik, vagy mivel ugyanolyan és szerepel így lapot és manát sem kapok első körben?
Ha a Duplikátummal gyüjtőben lévő Kisebb zant másolok, akkor az azt jelenti, hogy egy bármilyen asztalon lévő lapot másolhat a duplikátum? Gondolom ilyenkor is ugyanúgy fel kell áldozni kör végén a duplikátumot.
Tetszik, mert így majd agyalhatunk rajta, hogy a 17-es sorszámú soha ki nem adott vajon mi lehetett és miért hiányzik a soromból.
Az ajándék lapot (Argum gólem) miként kapom majd meg? Másfél hete kiütöttem, de még senki nem keresett miatta és a legutóbbi rendelésemmel sem kaptam meg (mondjuk nem írtam bele megjegyzésbe).
A FAQ szövege: "ha közvetlenül a pakliból lapot kell dobni, akkor az mindig pakliból dobás lesz, bárhogyan is választjuk ki a lapot, és nem lesz keresés."

Itt szerintem ez megengedné, hogy legalább megnézzem az 5 lapot, hogy tudok-e "bárhogyan" 5 lapot kiválasztani a Semmibe dobni, hisz ez a lap ezt a funkciót is el tudja látni. Az hogy 5 lapot felfordítok még nem keresés, hiszen akkor a keverő néni és a szaglászó vérfarkas is keresne, mert 1 lapot felfordít. De rendben elfogadom a többség véleményét, pláne, mert józen paraszti ésszel belátom, hogy csak kukacoskodok megint.
A keresés/pakliból dobatás kérdéskörhöz:
Ma Exben felmerült, hogy a Nagyobb kineport képessége keresés vagy pakliból dobatás-e? Én ott kardoskodtam amellett, hogy ez egy Semmibe dobatás és bilincs mellett is működik, de leszavaztak, hogy ez inkább keresés. Vlaki levezetné, hogy miért ez vagy az? (Utólag mondjuk belátom, hogy a lap fő funkciója a lap kikeresése lenne, de azért kiváncsi vagyok a véleményekre). Pl. mi van akkor ha egy olyan lapot jelölnék meg, amit fixen tudom, hogy nem tudok kijátszani. Akkor ez csak sima pakliból semmibe dobás szerintem.
Ezt hogy nem találtam meg... Köszi.
Ha az izomjelző felpakolása a lényre gyógyító forrás, akkor a levétele sebző-e?
A lapkereső egy pár napja nem működik nekem, 2601-es error in send query hibát dob.
Tokenhez: Legutóbbi versenyen Evarth ellen majnem 5 percet b*sztam el azzal, hogy telón megpróbáltam előkotorni egy tokent aminek hirtelen a neve se jutott eszembe (utólag is bocsi). Ezt szerintem is felejtsük el. Esetleg a szervezőnél lehetne 1 darab mindenből, amit kivételes esetben (a buszon kilopták a tokeneket a táskámból, vagy még nem tudtam beszerezni annyira új vagyok) ki lehetne adni. Én személy szerint igyekszem majd 2-3 szettnyit vinni ezt követően. Ha sikerül összekotorásznom, akkor majd tőlem is lehet kérni.
És az új? Nyugi csak viccelek, de majd ezt azért a versenykiírásnál érdemes lenne pontosítani a potenciális új játékosok miatt.
De húzni csak 1 lapot fogsz, (ha ez is a kérdés része).
Változatos morf dzsinn-ként gyógyít és semmiz is? Manamorf idézés + ősmágia? Egyébként a Giszkánnal elég jónak érzem.
Szerintem ahol "minden" lény, xy permanens stb szerepel az nem célzás. Alapból szerintem az ellenfél sem, páros versenyen viszont ez alatt célpont ellenfelet kell érteni. De lehet megint hülyeségeket beszélek.

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2020
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.