Vissza a Főoldalra
 
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
HKK - Zén Legendái: Elfeledett bűbájok szeptember 22.
HKK - Zén Legendái: Namír szántóföldek július 15.
A pillanat képe
Egy igazán vad disznó
(Könyv)
Küldd el képeslapként!
A prófécia gyermekei című könyvben megesett jelenet: Az ifjú Garion bátran tartja fel a rohamozó, félelmetes vaddisznót.
Nézz szét a galériában!
XXIV. Alanori Mini Olimpia
Élőholt invázió 5.
Argum City: A kedvencek
Előrendelhető a legújabb Zén Legendái minikiegészítő az Elfeledett bűbájok !
Új nemzedék - 2018. szeptember 22.

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Isteni ítélet (551. tudati képesség)
Mágikus vámpirizáció (543. tudati képesség)
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból

A lista folytatása...
HKK kérdés? (43987)
[HKK Piac] Eladó lapok (140879)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (6339)
[HKK Piac] Lapokat keresek (27837)
Jellemek harca – 2017. február 18. (293)
Új nemzedék - Használható lapok (11)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:







Utoljára ezt küldték:
A bárdversenyekről
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Swords Comics
Pókerjáték
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
Ajánlott böngésző, felbontás:
Internet Explorer, 1024x768
 
Fókuszált mágia <3
nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a hatása a metára. Nyilván paradigma váltás nem lesz, de talán játszható lesz pár olyan deck ami nem úgy nyer hogy minden lapodat megfogja aztán nekronsárkány. Ilyen erőforrás-manipuláló kontrollra gondolok , leszedéssekkel , dobatásokkal, manapusztítással stb.
köszönöm, nem nagyon találtam a FAQ-ban meg egyéb helyen se rá ide illő magyarázatot. Így elsőre a morf szabályhoz hasonlít.

ezek szerint ha egy csapdát másolok vele, akkor annak 3 altípusa lesz?
járj ellen nyilván hoki deckbe kell betenni ahol több lapot drágítana a járj mint amennyit vesztesz a pihenő kijátszásával. egy tárgy deckbe mondjuk simán tolnám.

amúgy a legjobban nyilván a 3 illetve 5 követős deckeket fogja meg szerintem. nem mintha azok erősek lettek volna de mondjuk egy avatár pl. csomagolhat ha ezt meglátja.
A Káprázó fókuszkristály miután lemásolt egy lapot, megtartja vízió jellegét?
már hogyne tudná?

sivarát fogja az összes védekezéses counter.
feláldoztad az első köröd összes erőforrását egy lényért ami 4-et sebez. Tegyük fel a 4 lap a kezedben nullás counter - még akkor is megver lapelőnyből egy életenergia, vagy tempóelőnyből egy akármilyen erőforrás deck. (mivel te nem termelhetsz manát lépéselőny miatt). Nem is beszélve arról, hogy egy járj, egy keltető egy bilincs vagy egy leszedés keresztbetesz a kombónak.
ez rosszabb mint aminek látszik
Tharr követője (régi) + Tűzrakás + Kalózok kincse + 1 csont= fehúzom a deckem, végtelen csont , végtelen sebzés.

1. kijön kalózok kincse. csinál 3 csontot. lesz 4 csontom
2. tűzrakás csontból, áldozom= 2 szikra. Egyikkel visszaveszem a kalózok kincsét. van 3 csontom
3. kalózok kincse, visszaveszi a gyűjtőből a tűzrakást, van 3 csontom.
4. a maradék szikrával visszaveszem a kalózok kincsét, és visszatértünk a kezdőállápothoz, kivéve hogy +2 csontom van, vagy az ellenfél áldozott 6 ÉP-t a követőre - de ebben az esetben még mindig megvan a kezdeti 1 csontom azaz az 1-4. lépést megismételhetem akárhányszor
most akkor lehet hogy rosszul értelmezem a szabályt de a régi Melák nem használható mert az újjal kötelező húzni kör végén, a régire meg az van ráírva, hogy "húzhatsz".
Az Erős ereje működésében nem változott, de isteni lap lett. Ha régi erős erejét használok, akkor az is isteninek számít?
annyiért nekem is van
talán azért nincs annyira sok haladás, mert a közösség képét a fórum is jól mutatja: a legtöbbet azok nyavajognak akik nincs közük hozzá. Konstruktív hsz meg alig van. (Én se tudok konstruktívan hozzászólni, sorry)
nekem igen!
Jani, szerinted akkor ki lehet rakni azt a lényt amit Daes Morannal fogtam meg, vagy nem?

Engem már csak ez érdekel...
Azon kívül pedig még egy másik kérdés, hogy DM kijátszáskori képessége pontosan mikor is jön létre a reakciósor kiértékelését tekintve?

nekem abszordnak tűnik, hogy létrejön egy counter, utána még kiértékelünk 34 másik nem létrejött lapot , és csak utána jön létre a kijátszáskori képessége a counternek...
94.7. Az egyazon reakció sorban szereplő valamennyi cselekvés hatását kiértékelni csak azután lehet, miután az adott reakció sorban lévő cselekvések egyikére sem kíván már senki további reakciót használni. Ezután a reakció sorban szereplő cselekvések hatását időrendi sorrendben visszafelé haladva kell kiértékelni, kezdve a legutolsó reakció cselekvéssel.

94.7.1. A reakciók kiértékelése. A reakció sorban szereplő reakciók kiértékelésekor a sorra kerülő reakció cselekvés valamennyi hatását végre kell hajtani, csak ezután lehet továbblépni a sorban utána következő reakcióra.

kérdés csak annyi, hogy a reakció lapok pl. Daes Moran hatásának számít-e, hogy az általa megakadályozott lap a gyűjtőbe kerül?

91.2.13. A semlegesítés nem képesség, hanem a lap kijátszásának egyik módja, azaz a lap használatához fűzött magyarázat.

ezek szerint nem.

véleményem szerint Miklós téved, és a Daes Moran reakciósorbeli kiértékelésénél azok a lapok, amik a Daes Moran előtt lettek kijátszva, még nincsenek a gyűjtőben. (Mert ugye 94.7 szerint visszafelé értkéeljük ki a reakciókat, ebből az következik, hogy a kiértékelés közben a még nem kiértékelt lapok a reakciósorban vannak - függetlenül attól hogy létrejönnek vagy nem.
értem, tehát amikor a reakciósor lezárul, és létrejön az utolsó counter , abban a pillanatban az összes többi (ami nem jött létre) már a gyűjtőben van?

Mondjuk például ha egy varázslatra Daes morannal counterlek, amit ez ellenfél megfog egy fürge manóval, amire én counterlek egy jagumirral, akkor is kirakhatom a létrejött daes morannal a fürge manót?
Daes Morannal a lényt amit megakadályoz nem rakhatom ki, mert az még a reakciósorban van, nem a gyűjtőben... igaz?
trogg <3
Pénznyelő
Zu'lit kincse
Kalózok kincse
Bo'adhun kincsesláda
Aranymosó serpenyő
Hurokcsapda
Vlagyimir páncélja


ezeket keresem, cserére/vételre
Kör végén ha több dolog történik és az én köröm van én döntök?

(Tábori adó mellett mindig sebez az Örvénykeltő?)
BDV témában kinek lehet privit írni?
így elsőre tűzrakással babának tűnik.
Igen, ezt benéztem

sry
Erre a versenyre nem tudok elmenni, ezért megkérnék valakit aki szokott a Dungeonba járni, hogy az esernyőmet és a pulóveremet, amit múltkor otthagytam, hozza el.
eh, abban igazad van , hogy ha megcounterlik egy plusz lapot buksz, de egy 4 manás lapot a kristálybarlan klónok korában jóval nehezebb is megfogni. Azon kívül teljesen ugyanez (A dobott lapot visszakapod).
nem értem a fehér lap körüli hype-ot, a hit ereje nettó ugyanez
továbbmegyek: és Beholder mágust? Rymát?
Apró kívánsággal elővehetek a 2. körben egy Nekronsárkányt?
Noooooooooo
Ha kint van egy undok gnómocskám és megtolok egy kreátor tükrét mi történik?

1. meg kell neveznem laptípust és ha ez más, az előző nem lesz +2 mana

2. meg kell neveznem egy laptípust, és ha ez más, mindkettő +2. Ha nem, akkor +4

3 ugyanaz mint a 2. csak nem lesz +4, marad +2

4. nem nevezhetek meg megint egy laptípust

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2018
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.