Vissza a Főoldalra
 
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Hatalom Kártyái

Milyen hatással volt rád a járvány a HKK szempontjából?

1.) Nem változott semmi, amint lehet, jövök versenyezni, várom már a 11. kiadást!
2.) Voltak átmeneti nehézségeim, de megoldom őket, a játékról nem mondok le.
3.) Össze kell húzni a nadrágszíjat, biztos, hogy HKK-ra kevesebb jut.
4.) Súlyos hatással, idén már biztos nem fogok HKK-ra költeni, de nem hagyom abba.
5.) Úgy néz ki, a járvány miatt le kell mondanom a HKK-ról.
6.) Nem HKK-zom, csak szavazok.

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli – Vérfarkasok április 24.
Alfa pakli – Ősi sárkányok április 24.
A pillanat képe
Vállat vállnak vetve
(Túlélők Földje életkép)
Küldd el képeslapként!
... Így küzdenek a csatatéren a Túlélők Földje kalandozói. Ezen a földön szükség is van az állandó harckészültségre, hiszen hol a portyázó szörnyek, hol a más vallási elképzeléseket magukénak tudó harcos papok támadnak Ghalla fiaira és leányaira.
Nézz szét a galériában!
HKK versenyek a járvány után
HKK 11. kiadás információk
Találkozó és Olimpia
2. Végzet Verme – eredményhirdetés
HKK információk

A lista folytatása...
Trikornis idézés (118. tudati képesség)
Országjáró feladat 2019
Legaktívabb fórumok és fórumozók
Hatalom Kártyái - Gyakori Kérdések - forrásra immunis

A lista folytatása...
Milyen hatással volt rád a járvány a HKK szempontjából? (17)
HKK versenyek a járvány után (14)
[HKK Piac] Lapokat keresek (28266)
Lapötletek (64377)
Versenyhirdető (1737)
HKK 11. kiadás információk (22)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:Utoljára ezt küldték:
Az elfekről általában
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Pókerjáték
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
Ajánlott böngésző, felbontás:
Internet Explorer, 1024x768
 
Sajnos rosszul vannak feltève a kèrdèsek.Mindent arra akar ki vezetni, hogy a gonosz vírus okozta válság miatt nem tehetjük meg hogy játszunk. Persze sajnos biztos sokan lesznek ilyenek is tehát inkább bővítenèm a lehetősègeket, de èn valami hasonlót jelölnék meg: a játèk iránti èrdeklődèsem jelentősen csökkent, így bizonytalan hogy költök-e idèn hkkra.
Az èrdeklődèsem csökkenèse pedig elsősorban annak köszönhető, hogy a kft sajnos nem vette èszre, hogy ebben a helyzetben kiemelten foglalkozni kellene a vásárlóival ès önteni kellett volna ránk a különböző tartalmakat, hogy az èrdeklődès fennmaradjon. Talán mèg nem ment el a hajó egy durva kampánnyal a nemzetiig fel lehet mèg futtatni újra a dolgokat, de ez a tempó amit jelenleg diktál a kft lefelè vezet úgy látom...
Csak a sor vège majd pèksègig fog tartani . Remèlem èvek múltán majd tudunk nevetni a fotókon amik ezen a talin kèszülnek majd.
Èn is imádnám ha lennènek újra 2 szín lapok ès okos tesztelèssel esetleg + balance lehetőséget is hozhatnak.
Szerintem sem az èles versenybe kellene mindenáron energiát pazarolni ès kattogni rajta.Legyen egy használható platform amin lehet bohóckodni első körben ès ha az működik azon a platformon esetleg majd lehet meghívásos mini versenyeket szervezni,ezzel minimalizálva a visszaèlèseket.
Örülök,de valóban nem lesz könnyű vszeg átállni.
Ez nekem,így elsőre egèszen tetszene.
Ameddig nem derül ki, hogy mik a tényadatok.Mennyi összeg elérésekor valósul meg a program és hogy utána mit jelent a magasabb díjjalap addig nem szavazok. Addig mindez csak maszatolás sajnos...
Szerintem ez vállaható csak legyen tiszta lap mennyibe fáj ez ès tudjuk mennyi összeget kell pluszba "beletenni" a játèkosoknak.
Volt mikor szerveztünk :P,de néhányan a játékosok közül még meg sem születtek akkor, oly régen volt.
A papagáj nem lett volna jobb nicknéve?
 
Azért azt lássuk be ez egy magán kezdeményezés 0 HUF marketing költséggel, ne akard összehasonlítani azzal, hogy egy cég elkezd TÉNYLEGESEN promozni egy új "terméket".
Mindezt állásfoglals nélkül, hogy mennyire rákfenéje vagy sem a bázis növekedésnek.
Szia!

Látom nincs nagy tolongás sajnos,de remélem valamicskét sikerül segítenem.

Amiket elengednék és amik helyettük betennék:

3 nagyobb kineport/3 Ysdrull a hatalmas
Nagyobb merítéssel dolgozik a sárkány és még egy nagy test/zsz termelés is marad az asztalon.

1 reanimáció/leira
Túl nagy random faktor van a lapban és még rém költséges is ez sajnos nem fog beleférni.

2 magdaléna/3 leira a hangtolvaj
Ő is egy nagyon drága darab és nem igazán fogjuk tudni kihasználni az "előre kánter" képességét hisz leggyakrabban majd egy semlegesítés áldozata lesz valamelyik lapunk és csak annyit érünk el hogy a már semlegsítő lapot oldja meg :S. Húzni meg ugye egyébbként sem tudunk vele.
Leira egy börtönbe abszolút illeszkedő kánter.Sokkal szívesebben szorongatnám őt a kezembe mint a magdalénákat és nem árt ha kicsit csökken a deck átlag költsége is mert most kissé el van csúszva nem épp a jó írányba szerintem.

2 krabber nyisszantás/2 mágikus seprű
A permanensekkel/előnyt termelő lapokkal való játék a börtön rákfenéje. Hosszútávon a seprű képes lehozni egy-egy partyt egymagába bizonyos deckek ellen, így én inkább vele játszanék sokkal inkább.

Első nekifutásra őket cserélném ki talán,de hosszútávon további olcsóbbodás felé próbálnám elvinni a paklit.

A semmizés funkció szerintem sajnos egészen gyengécske.Maguk a lapok amik itt szereplnek hiába erősek de a dobatás funkció amit tudnak még a semizés mellé topdeck fázisban (amiről szól maga a pakli) már nem teljesítenek elég jól véleményem szerint. A két lap funkcióját megoldanám 2 mentális tortúrával. Ennyi vszeg bőven elég erre a funkcióra és még olcsóbb is és egyéb semmizést keresnék még pl dezintegráló sugár és ekkor vele együtt az egyik gyengébb leszedést is el lehetne engedni. Vagy esetleg a szintén elég egydimenziós gyógyító motyogó cseréje is opció lehet 2 változatos morfra.
A gyógyulás pótlására másik korrekt pótlás a mentát oltalmazó. Hasznos és pénztárcabarát csere lenne egyben. Persze van még ezen felül is bőséggel hely ahol lehetne javítani,de a lényeg hogy minél több funkciót tudjunk lefedni 1/1 lappal és törekedjünk a permanensek/lapelőny termelő lapok használatára figyelve, hogy a mana költséggel se szálljon el a ló velünk.
Remélem akad benne hasznos tanács is.

Üdv:
Jufe
Köszönöm.Maga a lap jól teljesített ezen formájában.A pakliról magáról már kevésbé mondható el
Kösziiiii!!!!
Elnèzèst a türelmetlensègèrt,de várható ma döntès az ügyben?
Köszönöm!!!
A kódexbe bekereült az alábbi pont:
106. Hatás megismétlése.
106.0. Ha egy lap szövege szerint egy bizonyos képesség, vagy hatás ismét „létrejön”, akkor ez lehetőséget jelent a megadott képesség, illetve hatás működtetésére.

[Kiegészítés]
A fenti szabálypontot alkalmazni kell valamennyi, hasonló megfogalmazású lapszövegnél (pl. "megint létrejön", "újra" vagy "még egyszer érvényesül", "újra használhatod" stb.).

106.4. Az aktiválást kívánó képesség, vagy annak hatása csak a kör megfelelő fázisaiban, és az esetleges költségek megfizetésével ismételhető meg.

Ebben az esetben ha jól értelmezem pl a Dv'getta robajkeltő esetében el kell költenem az áramlás teljes költségét pl 1 mana és 4ÉP(a morf mágia esetében).A tesztelésen is ilyen formában került tesztelésre a lap?A lapnak egy egész egyedi és hangulatos képessége van,de ezzel a módosítással szerintem igen haszontalanná vállt.Persze ha eddig is ezt tudta akkor elnézést, rosszul értelmeztem a lapot.
Másképp látom mint a többbség,de ha ez a közösség akarata legyen,de kíváncsi leszek miképp fogtok majd egymásra nézni egy kedves haverral ha otthonhagyta az egyik 0-ás KF tárgyát és ellopod a johanját és pont az kellene a winhez VAGY valaki épp termelne egy tőrt ,de nincs nála és azzal dobna agyon te meg azt mondod sorry,de nem tudom mit tud....szerintem túl van ez lihegve, ennél sokkal barátibb a játék közege mint hogy egy ilyenen fennakadjunk és akadékoskodjunk. Nyilván 5 perces keresgélést a neten felejtsük el mert az unfair,de ha 1 percen belül elővarázsolja nekem valaki a telóján bármikor megteheti ellenem ezután is mint ahogy eddig is.
Valóban tènyleg sokkal jobb lesz hogy mivel nem hozott az ellenfelem adott tokent az miatt szívok mert nem tudom azt bekèrni amivel adott esetben akár nyerhetnèk is... sztem ez korlátoltság.Ennyi erővel ne legyen üdítő meg dexkbox meg kutyafüle se az asztalon...ne essünk már át a ló túloldalára könyörgöm.Abszolùt egyedi esetekben gondolnám èn is hogy ez elfogadható mint ahogy mondottam ès erősen korlátozva(1 token adott pillanatban).
Az 1 azèrt opció szerintem telefonról mert fixen ugyanúgy kiteszem a telefont az asztalra mint az adott lapot ès a telefon kèpernyőjèn ott virít a lap.2 lapot nem tudok könnyedèn mutatni a telefonomon egyszerre.
Mint ahogy írtam eseti jellegre való tekintettel mentesíteném az adott playert. Lopott lap esetében vagy MAX 1 token/játékos(otthonhagyta az egyiket a 324 ből...) esetében. A 2. laptól már fix bukó lenne a dolog,de jelenleg akár akaratlanul is megszopathatom az ellenfelemt ha én otthohagytam az egyik tokenemet és ellopta a lapomat. Szerintem ez inkorrekt.

"Sokkal egyszerűbb lenne ha legalább 1 szem tokent lehetne mutatni a telefonról is...Persze nem azt mondom, hogy 23 fajtát mutogathassak,de ez így visszaélésre ad okot.A szabályoknak meg pont az kellene, hogy a lényege legyen hogy ezeket elkerüljük.."
Haggyukmá
Sokkal egyszerűbb lenne ha legalább 1 szem tokent lehetne mutatni a telefonról is...Persze nem azt mondom, hogy 23 fajtát mutogathassak,de ez így visszaélésre ad okot.A szabályoknak meg pont az kellene, hogy a lényege legyen hogy ezeket elkerüljük...
Valamint ha ellopom az ellen lapját ami termel és termelek valami tokent amit ő trehány módon nem hozott el akkor mi a szösz van? Megszoptam? hagyjukmá....tultoltuk a biciglit úgy érzem.
....
Én személy szerint örülök, hogy most jött ki, még az idei évet lezáró nagy verseny előtt.
Egyetértek.Ez a telefonon sem mutathatom meg dolog nagyon csöves. Kiváncsi leszek ki lesz az első aki ezt a szabálymódosítást érvényesíteni fogja.
Nagyon drukkolok a srácoknak,így talán mégsem kell megtanulnom csehül

Nem szép dolog más farkával a csalánt,de igen én is azt látom, hogy itt hatalmas ziccerek vannak/voltak kihagyva évek-évtizedek óta a Kft részéről.Érdemes lett volna rég befektetőket(és ezáltal szakembereket) bevonni a cégbe, hogy kimaxolják a lehetőségeket,de rohan el a világ sajnos a cég mellett és nem tud túllépni a saját árnyékán, hiába látható azért gyakorta sok sok próbálkozás, tenni akarás.
Ez szerintem jogos kérdés.
Lehet a behó székhelye átkerült valamelyik adóparadicsomba és ott bizony már ütött az óra

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2020
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.