Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Hóditások december 10.
Zén Legendái: Hordázás szeptember 15.
A pillanat képe
Az Úr világa
(Könyv)
Küldd el képeslapként!
A sci-fi misztériumaiba avat be Ian Watson Az Úr világa című könyve. A képen a magyar kiadás borítója látható.
Nézz szét a galériában!
Hatalom Szövetsége verseny változás
Befizetési Akció - 2022.12.01. - 2022.12.14.
Beholderes HKK verseny november 26. - Versenybeszámoló
Többszemélyes Kalandok
Hódítások lapbemutató 4. hét

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Fülbevalóviselés (589. tudati képesség)
Hatalom Szövetsége
Profi pontok

A lista folytatása...
Hatalom Szövetsége verseny változás (2)
Beholderes HKK verseny november 26. - Versenybeszámoló (11)
Lapötletek (64674)
Hódítások lapbemutató 1. hét (104)
57. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2022.12.10. PROGRAMJA (18)
Yaurri testépítő verseny (8)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Teljes magány
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
Bár azt se bánom ha valami káosz format lesz(ne 1 lap ha egy mód van rá).
Imádnám ha így lenne,persze valami normálisabb tiltólístával (a narancs lapokra gondolok első sorban).
Köszönjük!!! Nagyon jó volt olvasni.A készült videókat még kérlek linkeljétek majd be a cikkbe is ne csak az FB-n legyen meg.
Expedició elég meleg lesz ide!
ATYAÉG!!!! Követő és nem EPIKUS?????
Mi a *******????
Ez, hogy ment át a rostán gyerekek?
Nagyon örülök, hogy újra láthatunk ilyet. A lap kreatív, ereje nyilván nagyon készlet függő és folyamat pulzáló lesz(lehet) a rota miatt,de eltudom képzelni, hogy lehet olyan formátum ahol meta pakli is lehet,de talán sima hagyin merész dolog lenne ilyenbe gondolkodni ameddig lehet akár zarknodokra akár mezőre számítani és minden más ellen sem gondolom, hogy hatalmas előnyből kezdene fixen. Remélem ez csak a kezdet és egyéb számos NEM epikus követő is követi a narancs lapok palettáján.
Döbbenet !
Elég masszív papír!Ezzel lehet menni!
Köszönjük a tartalmat!
Ez megint egy nagyszerű grafika(az eddigiek mind tetszenek!!!). A lapban is van lehetőség, bár talán nem csúcsspoiler, főleg ez a dermesztés tiltás mellett elég vállalható darabnak tűnik.
Logikus lenne ha már ezen lapok, így lettek tesztelve.
Nagyon korrekt szerintem mindkét hajója. Szerintem ami jó azt dícsérjük meg úgy ahogy illik és ne fanyalogva.
Örülök, hogy szépen lassan sikerül odafigyelni arra, hogy a grafikák kiválasztásánál adott grafikusra szabják kicsit jobban a munkát.Reméljük ez valódi tendencia lesz és nem csak vakszerencse.
Szerintem ez a hajó grafika is elég hangulatos lett.Nekem nagyon tetszik eddig amit láttunk esztétikum vonalán. Mivel kedvelem azon deckeket amibe ez a képesség belesimul tetszik maga a lap is.A képessége is jelenleg még teljesen emészthető, kérdés két év múlva is az lesz-e.A tiszta 2 zsz költség épületként ezért rejt veszélyeket magában főleg a jövőbe tekintve úgy hogy a szellemszolga egyedül felrántja.
Igaz nem nekem szólt a kèrdès, de szerintem tudom a választ.
-Nem, nem gond.
-Nem nem kellene.
Az oka mint már ezerszer leírtuk, hogy 1-1 pakliba rakható lap sokkalta kevésbé meta formaló/szűkítő mint egy narancs lap, de feltètelezem ezek csak elterelő kèrdèsek ès nem kellene komolyan venni őket.
EZ VESZÉLYES!!!!
Már megint mi ez a nemzeti konzultációs színvonalú szavazás? Legalább egy olyan opciót tegyetek oda kérlek, hogy: Nem értek egyet egyáltalán a narancs lapok tíltásával a formátumon? Jelen esetben muszáj lennék választani valamit, hogy a véleményem valamilyen szinten is megjelenjen a szavazásba.
Hidd el ha a drágítások vagy a zarknod-os narancs lapok felé lenne ilyen mértélben terelve a meta mint most az 5 lapok felé azok ellen is felszólalnék. Ez nem narancs lap főbia első sorban hanem a szabadság korlátozása elleni felszólalás.
A narancs lapokból valóban összesen 200+ van és ebből csak 30 epikus ami mondhatni kis szelet miért is foglalkozom velük? Azért mert valóságban a rotának köszönhetően nagyon sok narancs lap kizáródott a lehetséges választható opciók közül és azzal, hogy a drágító szablapokat és a korlátozást és a mezőt kiveszitek tovább csökken a lehetséges választható optimális deckek sora. Az, hogy az említett decktípusokat kiveszitek a képletből az megkönnyíti az epikusok dolgát(szinte mező kategóriába kerülnek hisz nem lesz komolyan zavaró narancs lap ami befolyásolná a működésüket és az "egyedüli" zarknod parára bátran besidolnak 20+ lapot) és ezáltal szürkíted és nem színesíted a várható metát.
Ha valóban színes meta lenne a cél egyetlen narancs lap sem kerülne tiltásra és csakis a pakliba kerülő lapokon keresztül lenne szükséges hozzányúlni a metához! Jelenleg ez csak további 5 lap felé terelés az utóbbi kb 1-3 év dinamikáját folytatva.Ideje lenne azt a szemmellenzőt levenni és észrevenni a közösségnek a színes metára és a játék sokszínűségére van szükség(és nem ezt hangoztatni és az ellenkezőjét cselekedni) nem az egysíkú pár deckes metára(ala hányinger nemzeti 2. napos format).
Szerintem felesleges újabb szűkítése a játéknak a narancs lapok bannolása a formátumról.Iszonyat hányingerem van, hogy folyamatosan az 5 lapok felé van terelgetve minden szinten a játék!!! MInimum egy szavazást szeretnék kérni ezügyben, hogy a játékosok mit szeretnének ezzel kapcsolatban!!!!
Igen a frissbontott esetében kicsit más szemszögből kellene megközelíteni.Sokkal több interjút kellene készíteni, venni a tömeget, a bontogatást, magát az eseményt.Nem első sorban a verseny közvetítés lenne a cél szerintem,de időnként azt is adnám a csatornán(max 50%ban). Ebből egy jó reklám anyagot is lehetne utána készíteni, megvágva.
Nem szabad veszni hagyni a belefeccölt energiát.Ütni kell a vasat amég meleg és támogatni a srácokat a lehető legtöbb erőforrással, hogy leheseen előrelépni és nem hátra kettőt...
Az meg , hogy törekedtek rá, hogy legyen első asztalról videó annak fényében, hogy a csatornán az utolsó videó 11 hónappal ezelőtti az engem nem fog meggyőzni arról, hogy ez nem lesz elfelejtve ugyanúgy mint ezen videótartalmak karbantartása.... Kérlek ne vedd félválról és ha már szinte az öledbe hullik a lehetőség akkor élj vele legalább.
A cikk szabály kérdéskört érintő része számomra első sorban a kezdők szempontjából aggályos. Túl impulzív mostanság ez a része a HKK.nak.Én befogadom és feldolgozom ezeket(vagy legalábbis elkezdem emésztgetni és meglátjuk mi sül ki belőle),de aki most ismerekdett meg nem oly rég a játékkal vagy tért vissza régről, feltehetően kapkodja a fejét rendesen.
Ami nekem a legkevésbé tetszik a szabálypontokból ez a passzív épület támadhatósága,de ez is első sorban a megszokások és az eddigi szerepjátékos magyarázat miatt(egy el nem készült épületet miképp lehetne lerombolni???), játéktechnikailag persze értem mi miatt alakult,így,de szerencsésebb lett volna a hajó szabályt valahogy úgy tekerni, hogy ilyen ősrégi szabályhoz ne kelljen hozzányúlni.
-célpont sebződik témakör megszokás kérdése, egyelőre még fura de vszeg jövő ilyenkor emékezni sem fogunk erre.
-Anti semlegesítés az anti- mágia analógiája miatt várhatóan könnyen beépíthető. Szükségessége kérdéses hisz törekvés volt a semlegesítés visszazorítására és egyben gyengítésére is.3-4 éve vszeg könnyebben emészthető lett volna, most egy kicsit ok,de minek érzésem van.
-Idézés talán a legkomolyabb módosítás ami egyelőre szerintem beláthatatlan mit fog jelenteni.Egyelőre csak reménykedni tudok, hogy nem fog rosszul elsülni. A muligan, hogy mit hoz magával egyértelműen látható volt, itt most számomra még a jövő lapjait és metáját nem ismerve nem törnék pálcát a módosítás felett.
Szeretném megdícsérni a kiadót, hogy a nemzeti lecsengése után azonnal elkezdte az új kieget hypeolni!!! Csak így tovább, tessék szépen adagolni az infókat, cikkeket, videó tartalmakat az új kieg megjelenéséig, fenntartva ezzel az érdeklődést!!!
Atyaég,de jól néznek ki ezek a full art lapok!!!!
Ez nagyon hasznos lenne!!! Én is támogatnám!
Bízok benne, hogy a kiadó belátja mekkora szükség lenne az online tartalmak bővítésére és nem akar a jövő nemzetiig várni, hogy a most elindult folyamatot hátha 1 év múlva is szívesen elvállalja valaki. Folytonosságra van szükség mert elsikkad az egész. Ennél jobb és költséghatékonyabb reklámfelület nem hiszem hogy van jelenleg. Következő hatalmas ziccer lehetőség ráadásul itt van a nyakunkon.A frissbontott versenyen rengetegen vannak mindig és hatalmas élvezettel bontják ez emberek az új lapokat. Nagyon jó anyagot lehetne belőle készíteni és sokaknak meghozhatná a kedvét akár az (újra)kezdésre.
Miképp tudjuk? Mármint a kiadó első sorban...remélem....
Többedszerre is hatalmas köszönet nektek ezért!
Én is örülnék ha lenne értelme az első féléves hsznek is!!!!
Nagyon köszi srácok!!!! Szèpen lassan belèpünk a 21 században.
Nagyon jó cikk!Köszönjük a nosztalgiázási lehetőséget.Sok hasonló cikket(is) szeretnék látni a nagy események előtt(akár pl új kieg előtt is sok sok hype cikk és videó) .
+100000

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2022
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.