Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
A tűz létsíkja - ilyen lesz?
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
"Talán ha eljutunk egyszer a tűz síkjára, ez a látvány fogad majd? Őrök, akik az életünkre törnek?" - álmodozó megjegyzés egy hőssé válni akaró kalandozó szájából
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
2. Termikrajzás – zárás
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Turbó turbó (581. tudati képesség)
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47085)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8137)
Legendák Viadala (41)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)
Lapötletek (64958)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | ...
Nézet:
Hello

Alaria Volerdi vagyok Leah követője, 83.fordulós, 14. szintű nyugatról érkezett Törpe nő. Be szeretnék lépni valamelyik KT-ba.
Gonosz ill. vallási KT érdekelne.Kicsik a tulajdonságaim ,de van 22 TNO-m.Kérlek segítsetek és írjatok hova vennétek fel.
Előre is köszi.
 
Ez nem A HKK fórum...

Radul
 
A következő lapok szeretném megvenni elcserélni.
E-mail: gpeti@hab.hu

3Isteni érzés
3Felfrissülés
3Fénytava
3Életfolyam
2Manaszonda
3Kedvenc
2Utólsó mondások könyve
3Illtián
1Életenergia
3Régészet
2Szusza
1Felderítés
2Lady Terrylin
3Fegyverszünet
2Manasajtolás
3Hüség eskü
1 Szoliszar aurája
(Pihenő
Kyorg központ
Animaál korall
Tudat csapás)

Árba megegyezünk.
 
fssf
 
Köszike ,de sajnos 1 nem elég. Már kaptam KT társamtól is de csak az lett ,hogy forduló végén 1 aranypikkely és egy tekercs megsemmisítette egymást és rögtön vissza is szaporodott az aranypikkely.
Már kb. 20 forduló óta 270 körül mozog emiatt a gonoszságom.
Fortuna szentélye segíthetne, csak nem tudom hol van.
Ha tud valaki egyet és elmondja merre van nagyon hálás lennék...

Radul Renier
 
Hi!

Hááát, gondolom van már KT-d... Ha van olyan, akinek már van tekije, akkor adj át neki pikkelyt és így szépen el fog fogyni... Tekit csak 1-et tudok adni, mert többet nem lehet, meg nem is gozdaságos ... pénzt ne adj érte, majd csak meghálálod valahogyan...

Tartózkodási helyem: Wargpintól nyugatra... (17. szint, megyek szeksztánsért)...

Hyperion
 
Gonoszok!Ha olyan nagyszátok van,Libertantol keletre megtaláltok; lehet próbálkozni! Én: 21. szint, 240-es tul. összeg.
 
Üdv mindenkinek!
Radul Renier vagyok nem igazán kezdő Tf-es ,de a neten és itt is elég új vagyok.Elég régóta olvasgatlak benneteket ezért azt hiszem talán tudtok segíteni nekem.
1.Inkvizítorok vagy bárki aki tudna adni/eladni stb. sötét tekercset az jelentkezzen! Nagy szükségem lenne úgy 4-5 db-ra a fránya aranypikkelyek miatt. Ha esetleg valaki lát Fortuna Szentélyét PLS. az is írja már meg merre van.
2.Chara-din templom építéséhez társakat keresek.Bárhova elmegyek csak nyugaton legyen.
3.Aki annyira CHD hívőnek akar ugrani az jöhet nyugodtan egy kis gyakásra 19-20. szintig mindenkit bevállalok.Én 18. vagyok most és Libertantól K-re bóklászom.

Előre is köszi, még jelentkezem:
Radul Renier
Káosz Lordjai
 
Akkor most félek... Elhiszed, hogy az Inkvizítorok SOKKAL nagyobb kár tudnak neked okozni, mint Te bármelyikünknek??? Kicsi vagy még és kezdo, egy buta amator, aki azt hiszi, hogy versenyezhet bármelyikünkkel...

Tudod, mit, add meg a karszámodat és megmutatom, hogy miért is vagyok gonosz...

Lord: úgy hallom, hamarosan háború lesz... sok sikert... ;)
 
Én nem számolgatok tul. összeget, tudok jobbat. Ha nagy az arcod, megmutatom milyen az a 60-as taumaturgia vagy a főpap-jelöltség 42-es teológiával.
 
Velem mi lessz engem már megsem említessz? Kicsi huszár szét kaplak ha találkozunk (feltéve , hogy nem bujsz el amire kevés az esély)Az én értékeim összege 178 hol vagy te még ettöl ja 19. szin. Na pá kicsi kezdő!
 
Nem baj , hogy tapasztaltabbak a karaktereid de jobb vagyok(leszek) mint Myra volt a 0. forcsiba! Ha jól emlékszem akkor a nagyon erős és bátor Hyperion vinnyogva menekül Az Ősi Hajnal lovagjai elől (Tűzhaju,Pterois volitans,Shanon stb.). Ja és nem csak te hanem a többi inkvizitor is! Szégyen , hogy ti is gonosz jellemünek valjátok magatok én 17. szintell simán nekik mennék.
 
Flyxan kisvárosba soká érek be jelenleg a csatamezőket járom ha végeztem akkor megyek a városba de nem a kicsikbe majd szólok. Preda látom te figyelsz igen itt születtem és valóban a szüleimtöl örököltem mindent de ők sem kerülhetik el sorsukat. Bárkinek neklimegyek nem nagyon számít a szint külömbség de a 10-15. szint külömbséggel bírókat azért el fogom kerülni(egy ideig)!
 
Akkor két adatot közölnék én is:

1., Hyperion, Dornodon Inkvizítora jelenleg 17. szintű és 129-es tulajdonságösszeggel bír. 177. fordulós. Gonosz 240 körüli.

2., Myra, Fairlight követője , jelenleg 9. szintű és 97-es tulajdonságösszeggel rendelkezik. 33. fordulós. Semleges +10 körüli. Van 8 TNO-ja és 5 KNO-ja... Az akkor már 105-ös tulajdonságösszeg...

Ezeket azért mondom, mert a TF-en az én karaktereim a leguntápabbak, de jelenleg Myra és meglehetősen elverne...

Ja... nézz körül a nyilvános forcsik között... lessz ott egy troll, akinek csupn az ereje 1,5-1,6 szerese a Te tulajdonságösszegednek, őt mikor akarod kihívni??? Ja a fenti adathoz: kb. 32-es alapsebzés erőből, és akkor még nem sebzett a fegyvere és nem volt fegyverszaki bónusz sem és HM sem... ezt gondold végig, OK?!

A 80-as összeget meg a szüleidnek köszönheted... mert itt született a karid, igaz??? Myra is úgy kezdte... :O
 
Félelelmetes...
Még alig érkezett meg, és máris belekötne mindenkibe. Ha annyira szereted az öldöklést ott vannak a szörnyek. Gyilkold öket halomra. De miért pont a többi kalandozót akarod bántani ? Aztán ha véletlenül összeakadsz valakivel aki nállad erősebb ( erre több az esély, mint gondolod ) akkor meg elkezdesz sírni, hogy miért bántanak téged... Ha valóban az az életcélod, hogy a többi kalandózóval harcoljál egyfolytában, akkor tedd azt... De figyelmeztetlek, hogy rengeteg felkészülés és idő, míg eléred ezt. Megfelelő felkészülés nélkül harcolni kalandozókkal ostobaság. Csak saját magadat szivatod vele. És a legfontosabb: A megfelelő szerepjátékos körítés. Ez utobbi nélkül a többi játékos csak egy következő tápolonak fog elkönyvelni, aki csak azért harcol kalandozókkal, hogy jobban fejlődjön. Ennek meg így sok érteme ugye nincs...
 
Szólnál, ha beérsz valamelyik kisvárosba? Csak hogy megmutassam, nincs igazad, és vannak nálad erősebb kalandozók is (nem bántanálak, csak arra járnék, te meg reszketve bújnál be az első kukába).
 
A nevemet már ismered a többi nem számít. Most kerültem a túlélők földjére valószinüleg ezért nem hallottál rólam. De majd meg ismersz! Én ismerlek téged te is csak irogatsz de nem harcolsz csak szöveg és semmi több. Attól nem félek , hogy én jutok előbb Leához , bár még nem vagyok tápos de de az értékeim elég jók (összes tulajdonság össze adott értéke 80 és még 0. fordulós vagyok -4 semleges). Na viszlát Leah legyen irgalmas hozzád.
 
Miért van az, hogy még soha nem hallottam rólad?
Ki vagy Te? Nem is ismerlek!
ha így folytatod, hamar mehetsz azért a bizonyos "jutalom"-ért! Csak meg ne bánd!
 
Ezt már hallottuk párszor... :P
 
Na végre itt vagyok. Már régóta figyellek benneteket, mit mondjak szánalmasak és nevetségesek vagytok. Marakodtok de minek most , hogy végre itt vagyok úgy is végetek van. Ne is könyörögjetek kegyelemért szép sorba mindenkit Leah birodalmába juttatok és ha végeztem akkor én is elmegyek istenemhez és átveszem megérdemelt jutalmamat.
Alal Lallasu
 
Asszem lovagok.host.sk
Jó böngészést
 
Mi is a HP-tek címe??? A múltkor megvolt, de azóta voltak változások a gépemen, szal... haggyuk... mi is a cím? Gondoltam meglátogatlak Titeket...
 
OKSA, szólok neki...
 
Én adnám de a posta szivat a fordulóm most is 2-3 hét késéssel ért el a Beholderhez. Egyébként három forduló és vissza kapja.
 
)))) Sok sikert hozzá!!!

Most csak egy üzenetem van: LDD üzeni, hogy seggbe fog rúgni, mert kell már neki a kari, ami náladvan...

Különben is mibajod van Ariunnal??? És az Invizítorokkal???? Értottan én neke azon kívül, hogy porig aláztam Raia-t???? Bár asszem Te nem Raia hívő vagy..? Mindegy....

Mindenesetre, ha érdekel Hyperion és Myra esküvőlye valakit a Lovagok közül, akkor szívesen látlak Titeket is, nagy muri lessz, aztán nem győzi majd szedni a bogyókat a kiscsaj... ))

Hyperion, Dornodon Inkvizítora
 
Üdv kalandozók!
Unalmas ez a punnyadás tehát kellene tenni valamit ellene.

1.Ezennel meghírdetem(de ha a kt-m tagjai eggyet értenek vele akkor hirdetjük)a Ghalla turist-ot ahol minden Chara-din és Dornodon hívő utazásra fizethet be Leah birodalmába. 50 aranyért bárkit el juttatunk a tulvilágra. Jelszavunk 1-et fizet 2-t kap(de mekkorát).

2.csinálok(-unk)egy halál listát is , hogyt ne unatkozzak(-zunk)
-4834-es számu kalandozó (mivel megtámadta egyik társunkat!)
-Ariun (már csak megszokásból)
-Chara-din Inkvizítorai
-Dornodon inkvizítorai
-Egyéb Chara-din hívők
-Megtévedt kalandozók akik Chara-din-t követik
-Egyéb Dornodon fanatisták
-Megtévedt kalandozók akik bedőltek a hazug Dornodonistáknak

Hát még csak ennyi a listánk de remélem ezekután bővülni fog.
Jelenleg a (114;55)-ös mezőn táborozom 2-3 forduló mulva Libertanba leszek aztán megyek a Ryuku sorra. Minden érdeklődőt és ellenséget szivesen látok és nafgy pofonnal várok.(Ariun az olimpi óta 4-el nőtt a támadásom!)
Lord Kis Se Bufa igaz híve
 
A neved remlik...
Nezd meg a hypert az uj infok/valtozasok miatt:

http://pbm.hu/tf/tsen/
 
Milyen tíousú segítségre gondolsz???
 
Sziasztok!

Segítség! A toronyháburu óta nem léptem, viszont mennék vissza ha lehet. Ha valaki hajlandó ebbe segíteni nagyon hálás volnék. Élsszemű Veriel volt a karim, talán még valakinek még rémlik. Előre is köszi.
 
Ghalla News a weben. Cikkek, apróhirdetések, belepofázás, szavazás. http://ghalla.freeweb.hu/
 
  ... | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | ...
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.