Vissza a Főoldalra
 
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli – Vérfarkasok április 24.
Alfa pakli – Ősi sárkányok április 24.
A pillanat képe
Quwargnak lenni
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
"Fusson, ki merre lát... ez az óriás minket quwargnak nézett!" - óvatlan kalandozó utolsó szavai, mielőtt egy hatméteres behemót talpa alatt végezte
Nézz szét a galériában!
Előrendelhető a HKK Alappakli 11. kiadása + Akció!
Tervezett lapmódosítások a honlapon - 2020
Kódbeváltás - változások
XXXI. Alanori Mini Olimpia
HKK sorsoló program

A lista folytatása...
Módosított szövegű lapok
Termékismertető - Hatalom Kártyái - Élőholt invázió
Országjáró feladat 2019
Hatalom Kártyái - Lezajlott versenyek

A lista folytatása...
Előrendelhető a HKK Alappakli 11. kiadása + Akció! (13)
[HKK Piac] Eladó lapok (141491)
Tervezett lapmódosítások a honlapon - 2020 (20)
[HKK Piac] Lapokat keresek (28277)
[HKK Piac] Régi lapok (1418)
53. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2020.07.18. PROGRAMJA (13)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:Utoljára ezt küldték:
Az elfekről általában
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Pókerjáték
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
Ajánlott böngésző, felbontás:
Internet Explorer, 1024x768
 

 | 1 | 2 |
Nézet:
Ilyen azért néha-néha előfordult más kiegeknél is. Ha ez nem rendszeres tendencia, hanem egyszeri eset, azt azért szerintem be lehet tudni apró emberi figyelmetlenségnek. De ha ezt többen látják, akkor a Behonak lehet írni, nekem korábban volt, hogy kicserélték.
 
És ha nem a minősége rossz akkor...
Tegnap kő kemény 1 csomagot sikerült nyerni D-s versenyen. Mi mást tenne az ember mint kibontja.
Hát szóval ha nem a minőség a gond akkor a 2 ritka helyett sikerült a nyomdának 1et raknia bele.
Köszönjük Beholder kft. Csak így tovább.
 
Köszönjük szépen (:

Remélem kapunk valami visszajelzést erről (nyomdaváltás, vagy legalább valami garancia arra, hogy eztán a minőség rendben lesz), mert Roli elég jól összefoglalta, hogy most tényleg sok minden mellément (amúgy igen, bontásoknál is néztem és csomószor kerestem a 2. ritkát, azt hittem nincs, de csak random helyre lett betéve )
 
Igazából nem az a bosszantó, hogy valami nem sikerül jól egy kiegnél nyomtatásban. Ez szinte mindig megtörténik, mindegyikben van valami jellegzetes elszúrás, mint pl a Kreátornál, ahol hibátlanra volt vágva a lapok 99%-a, misprint alig volt, viszont a Rhatt színt nem mindig sikerült eltalálni és volt számottevő erősre/halványra nyomott lap.

Itt az a bosszantó, hogy kb 5 különböző visszatérő hiba is van:

1. a foilokról már írt Miklós, de azért az is kuriózum, hogy egy lap konkrét verziója annyira el legyen rontva, hogy inkább ki se jön,
2. jelentős mennyiségű misprint, ráadásul az UR-ek között is
3. homályosra nyomott lapok
4. nekem is van több olyan lapom, amit nem sikerült rendesen levágni, ezért kaptak két kis fület, vagy rojtosra lett vágva a széle
5. az meg már csak zavaró igénytelenség, hogy a displaykbe teljesen vegyes irányba vannak behányva a boosterek, ilyen se volt eddig.

Azért is fájdalmas ez, mert a készítői-tesztelői munka ötcsillagos, szinte mindenki rápörgött az ötletes lapokra, maximális elismerésem. Viszont ez a nyomda alkalmatlan erre a feladatra.
 
igen, sajnos elég rossz lett a vágás...

nekem következetesen rossz mindegyik Tébolyodott drakolder és Szárnyaló főnix (lehet, más is van, de ezek vannak nagyon elcsúszva)
 
http://www.kepfeltoltes.eu/images/2019/06/60420190622_215257.jpg

http://www.kepfeltoltes.eu/images/2019/06/43220190622_215239.jpg

http://www.kepfeltoltes.eu/images/2019/06/47220190622_215201.jpg

Ezek mind frissen bontottak.. és több is van ott ahonnan ez jött..
 
https://drive.google.com/file/d/1l3FR1OF2WBKIYzt5GkOazYLdye4ygEFg/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/1_bul5VY26Rv7tdldDpvlxrjy5PAKtg6m/view?usp=sharing
 
"Egyetlen dolgot tehetünk kompenzációképp, az év végi kiegészítővel ezt a 2 foilos lapot újragyártjuk, és valamilyen módon elérhetővé tesszük: akinek addigra meglesz a többi foilos lap a kiegből, az megkapja ajándékba, a többit pedig berakjuk az akkori paklikba, zsákbamacskába stb. ahogy ti szeretnétek. "

Ezeréves drakón és A tenger gyermeke esetén is lenne rá mód, hogy újragyártsátok (a mostani selejtek becserélése végett)? Mindkét esetben a bal oldalon nagyon minimálisak a szegélyek, éppenhogy a tekercs széléből nem lett levágva. 2 db tenger gyermekét láttam, azoknál még az alsó fekete szegélyek is durván le lettek csonkolva. Egész egyszerűen minőségileg, ahogy vágva lettek ezek a lapok, élvezhetetlenek, rossz ránézni. Mappában, mint gyűjtemény részeként rettentő zavaróak lennének.

Minden lap tekintetében, de különösen az ultra ritkák jóval több figyelmet érdemeltek volna.
 
Sajnos tényleg nagyon gázos a minőség...
Ha nem adtak valami nagyon OP garanciát+kedvezményt a következő alkalomra akkor el kell engedni azonnal.
 
Ahogy látom fényképek alapján a lila UR kivételével az illusztrációk nagy mértékben elcsúsztak bal irányba, tehát a másik 2 UR jobb oldalán a fekete szegély kb. 3-4-szer szélesebb, mint a bal oldalon.

Ezekből a lapokból egytől-egyig mindegyik ilyen lett?
 
+1, borzalmas lett a lapok minősége, kb mindegyik foil sérült, de a ritkák egy része is bontás után olyan kopott, mint egy 10 éves kártyának. Emellett még a vágás is katasztrófa: nem 1 foilom van, ami úgy néz ki, mint a cikkben mutatott Méregharcos.

Ja ha már Méregharcos: bentmaradt a bontható lapok közt, konkrétan meglett a playset

Nagyon kérném, hogy ezzel a nyomdával kezdjünk valamit, mert az amúgy erősség szempontjából jól sikerült kieg élményéből ez nem keveset vesz el.
 
Kibontottam most két displayt, és azt kell mondjam, ilyen gyatra minőségű nyomdai munkát egy kiegnél sem láttam még mióta játszom. Gyakorlatilag kivétel nélkül az összes ritkám sérült, vagy az alja vagy a teteje kopott, esetleg a sarkai, esetleg mindkettő egyszerre. Az egyik Azt motyogtam nem sarka úgy néz ki mintha valaki körömmel lekapirgálta volna róla a festéket. Frissen bontott állapot, vicc. A foil lapoknak meg kivétel nélkül a hátulján legalább egy sarkon van egy apró átlós törésvonal. 6-7 éve folyamatosan forgatott lapjaim különb állapotban vannak ennél. Ja, és beírom az egyik frissen kiszedett kódot "ez a kód nem érvényes vagy már felhasználták", úgyhogy nagyon sok minden félrement itt a vágásnál, csomagolásnál. Nem tudom hogy cserélgessek így a ritkáimból, szinte mindnek ocsmány a széle.
 
Az a lap HKK történelem. Így is többet ér, mint az épek.
 
A normált ilyen ronda félrevágottra nem lehet cserélni? Nem viccből kérdem,


Ha tényleg van rá igény, lehet róla szó, de őszintén szólva, ránk ezek a selejtes lapok rossz fényt vetnek, nem örülök, ha forgalomban van ilyen.

DK: a tiedről sajnos pont van egy videó, ami kétséget kizáróan rögzíti, hogy a lapot te magad rongáltad meg, cseréről szó nem lehet
 
 
Nekem is van egy selejt szakadt bajnokom. Hétvégén kitudjátok cserélni?
 
 
Private message colby1987-nek a csererol es mindenki boldog
 
A normált ilyen ronda félrevágottra nem lehet cserélni? Nem viccből kérdem,
 
Korrekt. Van egy pár majd írok emailt.
 
Abszolút igazad van! Az egy dolog, ha valamit elvágnak, de azt a pakliba nem lenne volna szabad berakni, hanem meg kéne semmisíteniük, beszélni fogok velük erről is. A kompenzáció természetesen titeket, játékosokat is megillet!

Ami korlátozott lapkészletünk nekünk van, abból próbálunk kompenzálni. Kérlek, írd meg nekünk, hogy mely lapokból kaptál selejtet, és el tudsz-e jönni a frissen bontottra vagy a Beho talira, és akkor amit tudok, kicserélek neked. Ez a múltban is így működött, ha valakinek ritka vagy ultraritka lapja el volt vágva vagy el volt nyomva, akkor azt kicseréltük, ha volt olyan lapunk.
 
Oké oké, tök jó, ez a 2 lap ki lett szűrve mert foil és stb..
De a sima lapok már nem is számítanak?
https://kepkuldes.com/image/H48X7l
ÉRdemes ezt megnézni ezek tömtelegével vannak lecsomagolva és kapjuk a szemetet drága pénzért.
Értem, hogy a cég kap majd valami kompenzációt de mi ebből nem látunk semmit. Most azért gyűjtsem le mondjuk a sort belőle mert ezt nem bonthattam? Vagy azért vegyek macskát plussz pénzért mert nem bonthattam pedig benne kellett volna h legyen?.
És nem köszönöm meg külön h ezek nem kerültek a csomagokba mert ez lenne az alap a pénzünkért!
Ilyen nyomdai teljesítmény mellett el kéne gondolkozni szerintem, hogy nem velük kéne dolgoztatni. Én is vezetek céget egy ha egy beszállítóm folyamatosan gondot jelent egyszerűen kirúgom és keresek mást. Nyilván itt más a termékpaletta meg a termékek de az ő munkájuknak a hanyagsága a beholdert jellemzi majd.
Persze mindezek mellett is örülünk, hogy 2 szeméttel kevesebb ment a paklikba.
 
Köszönjük szépen a megértő hozzáállást, ennek ellenére is elég kellemetlenül érzem magam a dolog miatt.

A nyomdával egyébként abszolút korrekt viszonyunk volt eddig, viszont jelentős átalakulás volt náluk, a problémák véleményem szerint ennek tudhatók be. Valami kompenzációt kapni fogunk, de nagyon remélem, hogy a jövőre nézve ezek a problémák nem fognak előfordulni, erre természetesen ígéretet is kaptunk.
 
A tájékoztatás korrekt, köszönjük. Remélem a kárt leveritek a nyomdán. Még ha direkt nem is kértétek volna az odafigyelést és éles kést ez akkor is durva lenne. Elgondolkodnék a nyomdaváltáson.

Üdv: Kyb
 
Sajnálatos... mindenesetre köszönjük a korrektséget!
 
1-1 db engem is érdekelne
 
Nekem meg a méregharcos jön be. Ki ne dobják, jöhet ide 3-3
 
Ez sajnálatos, de eléggé kivédhetetlen. A tájékoztatás meg korrekt.
Lehet, hogy tényleg megérné valami biztosítékot betenni a szerződésbe, de ezt nyilván Miklósék tudják igazán, hogy mennyire kivitelezhető.
 
fúúúúú.... Ha valahogy hozzá lehet jutni ezekhez akkor szóljatok.... Tisztára ráizgultam, nagyon szépen mutatnának a missprint gyűjtiben
 
Nagyon korrekt tájékoztatás!!!!Respect!
Nagyon remélem, hogy ez egy út kezdete.Ez a cikk bár alapvetően negatív dolgokról szól sokkal több hasznot fog hozni(szerintem) hosszútávon a cégnek mint az eddigi összes a kieggel kapcsolatosan megjelent.
Drukkolok persze, hogy ne legyen több baki egyik kiegnél sem,de ha mégis lesz, bátran maradjatok ezen az úton!A korrektség duplán megtérül!
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2020
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.