Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
A kos rend szerzetese
(Ősök Városa galetki)
Küldd el képeslapként!
Minden becsületes, értelmes galetki ellenfele, az Ellenség szolgája ez a renegát. A fekete kos rendje sajnos egyre több csalódott, renegáttá vált galetkit tömörít, és indít harcba az Ellenség nevében.
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala - beszámoló
2. Yaurri titkosírás verseny
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
2. Termikrajzás – zárás

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47091)
Legendák Viadala (47)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8142)
Lapötletek (64959)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Nézet:
Egyértelmű, hogy nem kellene osztani egyet sem belőle... Értem Én, hogy pénz meg izé, meg blablabla... de könyörgöm ez zsinórban a harmadik... az elsőnél csend volt és megértés....


Ui a trollság kedvéért: lehet fel kellene hagyni az UR szabálylapok/követők tervezésével, úgy sem lehet kinyomtatni őket normálisan, vagy félresikerülnek vagy nem lehet belőlük eleget nyomtatni. Plan B: oszthatunk helyettük tesztlapokat, és majd utólag mindig ki lesz írva a fórumra mit csinál, meg milyen képet kell képzelni hozzá.

Ui: az előbbi utóirat csak poén volt, nem szerettem volna megsérteni senkit. Az ötlet teljesen fiktív, bármi egyezés a valósággal csak a véletlen műve.
 
Dodzsáktrá rilódid.
 
-Szerintem jó a limit (sealed/draft) formátum, hkktól amúgy is a hagyományos környezet túlfejlődése miatt fordultam el (s valszeg indulni is fogok)

-UR kérdés... a nyomdai hiba az hiba, szerintem egyszerűen nem kellett volna említést sem tenni róla és szép csöndben a régi URt osztani helyette; a lap nem osztását jobb öletnek tartom (s akinek mégis van az nem használhatja versenyen)

(rawenből volt még egyik csüt. du. draft azon 9en voltunk, az első hagyi vasárnap lesz)
 
Én egyszer ki szeretném próbálni ezt a zénes bontottat, de természetesen bármilyen drafton/bontotton rajta vagyok csak legyen megtartva a verseny (végre ráérek és még nem jutottam ki ).

Amúgy az egyik leghangulatosabb bontott sztem a Végzetúr + Idővihar volt, hasonló alternatívára talán a behó is felfigyelne.
 
Én szeretem a bontott zént, mivel egyrészt zénekből van és ezért olyan picit mint egy egylapos, másrészt meg ahogy lentebb is írta pl Salastro, hogy nem kell hozzá nagy játéktudás.....nekem pont optimális!


.....csak bontsak ki egy deego-t
 
Előre bocsánatot kérek a véleményemért!

Nem értem a profi mezőnynek mi a baja ezzel a formátummal? Na jó tudom ,de ha valaki nem akar 3E Ft-ot kiadni 60 darab már meglévő zénért, ne tegye!
Nem kell rinyálni, hogy egy akármilyen draft jobb lenne ennél, mert a közel jövőben lesz kettő is ahol fel lehet készülni a nemzetire! ( Ny-Moi HKK tali és a Blogos tábor)
Mint köztudott a behónak bevétel kell a működéshez.
Ha nincs elég, akkor jönnek a régi zénes frissen bontott versenyek, mert még mindig több pénzt hoz mintha cc. 1000 Ft-os nevezésű bármilyen más formátum!
Tessék gyakrabban IV,ZSZ, új Zén paklikat VÁSÁROLNI és akkor talán nem lesz ez a formátum, mert a behó nem lesz rászorulva, hogy a raktáron lévő 3-4 éves készletét eltüntesse!

Akinek nem inge ...

 
És kb. minden nem profi is
 
+1 nem tudom, hogy megoldható-e, de egy nemzeti feelingü drafton szerintem kb minden profi rajta lenne
 
Én bármilyen bontottra / draftra szívesen elmegyek, de nekem személy szerint ezzel a Zénes bontottal sincs semmi bajom.
Persze megértem azoknak az álláspontját, akiknek ez nem ér meg ennyit, hiszen a profik többségénél ha valaki be akarta szerezni ezeket a lapokat, már megtette.
 
Leginkább ezért írtam lentebb, amit. A draftot nem feltétlen kellene a zénes lapokból megtartani. Belátom, hogy az eléggé szélsőséges formátum lenne, de például igencsak megfontolandó lenne ugyanazokból a paklikból draftolni, mint amiből a nemzetin lesz a draft, és így lehetne egy kis felkészülést csinálni rá.

Mindemellett az is fontos tényező, hogy ez az egyik legutolsó lehetőség a kvalifikációra, és nyilván a profik is szeretnének egy olyan formátumot, ahol abszolválhatják a kijutást.

Kérdés, hogy melyik érv a nyomósabb.

Összegezve: az amatőr kategóriában a zénes bontott szerintem teljesen korrekt, és biztos sikere lesz, ahogyan eddig is volt, de meggondolandó, hogy a profiknak esetleg egyéb formátum legyen. Még nem késő megszavaztatni. Szerintem, és mindenkitől elnézést kérek, akit sértett, hogy beleugattam.
 
A bontottat biztos, hogy kihagyom és már néhány társam is jelezte a fórumon. Kíváncsi leszek mekkora lesz a látogatottsága a formátumnak. Lehet meg kellene fontolni a draft, vagy más formátum lehetőségét...
 
Vidéki játékosként az a szar az ilyen jellegű frissen bontottban, hogy ahhoz képest igen drága, hogy 1 csomó régi zénből van megtartva, így rengeteg pénzt kiadsz egy halom (elnézést!) szarra, ami már úgy is megvan.

Az új kieges frissen bontott rögtön nem tűnik olyan drágának, mert kapsz érte lapokat amiket megtarthatsz (és nincs már eleve belőlük 600 db).

Ráadásul mindenki relatíve tükör paklikkal játszik, és profi kategóriában ( feltételezve hogy mindenki tud korrekten játszani ), az dönt, hogy ki bontott több db meghatározó erejű lapot. => kell ehhez a fomátumohoz 0% metagame ismeret, közepes játéktudás, 0 lap, orbitális mák.
 
Az hogy sealed sztem akkor jó, ha ismeretlen lapokból játszunk, nem lehet otthonról hozni lapokat, ráadásul a draft sokkal több játéktudást igényel.
 
Gondolom mindenki fél, hogy lesz olyan, aki otthon már megírja a paklilistáját. Meg így azért luck kérdése is rendesen, de szerintem még mindig jobb mint egy draft ennyi lapból.
 
Lehet egy kérdésem?
Mi baja a profiknak a bontottal? Értem én,hogy draft van Nemzetin,de miért idegenkedtek tőle ennyire?
 
Könyörgöm ne draft legyen. Inkább nyomjuk bontottat, de úgy, hogy másnak írod fel a listáját, és top5 fixen ellenőrizve lesz.
 
Annyira kevés fajta lap mozogna, és ez annyira kevés konceciót tenne lehetővé, hogy én ezt nem erőltetném. Sztem Zénbő draftolni nem nagyon lehet.
 
am +1 a drafthoz, bár kicsit fura 4lapos boosterből draftolni, de flessnek jó
 
<3
 
hogy a tesztelőknek is maradjon munkájuk a lappal ;)
 
hogyhogy nem ködös?
 
És mi lenne akkor, ha a következő nagy kieghez kijönne a szép új szabálylap, ahogy eltervezte mindenki.

A mostani kiosztásra kerülne, és a következő nagy kieggel, aki szeretné, az kicserélhetné.

Veszteséges lenne azt nem vitatom, de játékos oldalról nézve szerintem egy korrekt döntés lenne...

Aki szeretné megtartja a régit, aki szeretné beváltja az újat.

Emellett pedig hogy veszteséges e az megint kérdéses, mert pl egy beho talin, ahol a miniverseny győztese kap egy urt választhatná ezt is. Vagy épp zsákbacicába bele helyezni, és így máris nem lett kidobott pénz.

Ez csak egy vélemény, ami hirtelen kiugrott a fejemből, de én hasznosnak, és elfogadhatónak tartom.

(arany középút vagy mi.)

*Attila*
 
Nekem mindegy, nem érint a dolog, én ős-amatőr vagyok.
 
szerintem maradjon úgy ahogy van, 2 hét van már csak a versenyig, ne változzon hadd legyen egy kis esélye a ki nem jutott profiknak is
 
NOOOOOOOOOO....







....pork sausage
 
Látom formában vagy
 
Kötözködésnek tűnt,de nem is ez a lényeg.Nézd azt hogy már most több,eddig törzs profi inkább oda ment.És elég sokfelől hallottam hasonló terveket.Akkor ehhez add hozzá,hogy kb most jelent meg a játék+azt,hogy a hkk versenyszinten nem igazán hozza be az új arcokat.Ez kb azt jelenti,hogy vagy összeszeditek magatokat ilyen téren vagy hosszútávon el fog tűnni a játék.És ez sem beszólogatás...
 
Hátrány: egy hétig nem kapsz sört.

Még így is adja?
 
Félrenyomtatnak majd, és kijössz Eleniosba, az Orgling szagparancsnok képével.

 
Visszakapod ezt még erdőmágus:P
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.